emax4 Przeginanie 22.02.06, 16:41 To już gruba przesada. Później będą narzekania, że ktoś coś strącił, zbi znieważył uraził. PiS rzeczywiście zamiast obiecywanego zajmowania się naprawą państwa i gospodarki, zajmuje się sprawami drugorzędnymi. I to ma być partia rządząca. Niedługo zaczną mianować dla inaczej myślących egzorcystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc niedzielny SUPERDRUZYNA MECZENNIKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:10 arabowie będą w szoku - mecz na meczennikow!polaczyc islam i katolicyzm w jedna superreligie (i tak rzymski katolicyzm niewiele z chrzescijanstwem ma wspolnego) i bedzie jedna silna superdruzyna meczennikow zdolna ograc kazdego ! Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: glupota NIE ZAWSZE 22.02.06, 17:30 przeczytałeś choćby część ! może byś zrozumiał o co chodzi tym co piszą, też nie uważam , aby wszystko było super mądre, ale wiele tu prawdy i słusznych uwag nie uwazasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Wieszać męczenników!!! 22.02.06, 17:09 DAWAĆ ICH DO MNIE,Z CHĘCIA ICH POWIESZĘ,NIE TYLKO ICH Odpowiedz Link Zgłoś
cenzura_onetu Polska Rzeczypospolita KATolicka coraz blizej... 22.02.06, 17:09 ale ja sie nie ciesze. zamordyzm komunistyczny czy narodowo-klerykalny - co za roznica?? Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: Polska Rzeczypospolita KATolicka słuszna uwaga 22.02.06, 17:15 ale bez przesady. to ogromna różnica w jakim otoczeniu żyjesz i z kim się zadajesz bo ....resztę już chyba znasz Odpowiedz Link Zgłoś
79er zyje w terrorze moherowych beretow i ajatolaha ry. 22.02.06, 17:17 zyje w terrorze moherowych beretow i ajatolaha rydzyka, place przymusowe podatki na kosciol, wiec gdzie jest ten wybor Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: a spróbuj nie płacić podatków 22.02.06, 17:27 Wtedy dopiero zobaczysz co fiskus Ci wykręci. Cezarowi trzeba płacić nie wazne w jakim jest przebraniu To nasze prawo nie obowiązek. To co Bogu to Bogu, Cezarowi to , co sobie zażyczy! A lista życzeń coraz dłuższa i końca nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
alegwiazda Czy mi sie wydaje???? 22.02.06, 17:30 Czy tez misjonarze udali sie tam z własnej woli, aby szerzyć chrześćjaństwo? Nie udało im się! Ja też bym niechetnie widziała kogoś obcego, kto mi się wciska do domu i poucza. Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Re: Czy mi sie wydaje???? 22.02.06, 21:37 Ilu świadków jehowy, mormonów, akwizytorów itp. już uśmierciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Giordano Bruno tez jest meczennikiem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.06, 17:40 Proponuje rozpoczac akcje upamietniania meczennikow ktorzy zgineli w imie prawdy, np. Giordano Bruno. Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: Chrzesztianctwo 22.02.06, 17:51 tak i CHWYTA ZA BROŃ. broń Panie BOŻE OD GŁUPOTY broń!! Bo przerasta nas tu chyba wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
tragish świetny pomysł!!!!!!!!!! 22.02.06, 17:59 w pełni popieram. Doskonały pomysł! Istnieje błędne przekonanie, że czas prześladowań chrześcijaństwa dawno się skończył. Nic bardziej błędnego. Należy rozwijać tę świadomość!!!!!!!!! PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Chrześcijańscy męczennicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:00 Co za czasy! Co za kraj! Pozostaje tylko stąd uciekać! Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: a masz za co uciekać? 22.02.06, 18:17 I po co zaraz uciekac,że czasy nieciekawe to wiedzą wszyscy, że POLSKA to kraj dziwnych niekiedy ludzi to Europejczycy tez wiedzą , a nawet w Ameryce niektórzy nas znają i to nie koniecznie z głupoty Gdzie chcesz wyjechać płoszyć kangurki , cóż Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Popieram w 100%. Brawo Fundacja! 22.02.06, 18:08 Ja sie ciesze ze wreszcie w Polsce Katolicyzm nie jest w odwocie. Jak zawsze parszywa politycznie poprawna lewica wrzeszczy kiedy Katolicy chca cos robi. Jakos ta sama lewica milczy jak muzlumanie bija kobiety, robia paszkwile anty- katolickie albo anty-zydowskie, albo wrecz ciesza sie kiedy imigracja muzlumancka i wejscie turcji do unii podminowuje Europe. W Arabii Saudyjskiej chrzescijanie sa zabijani a jakos lewachtwo parchactwo milczy. Jak chca bronic praw czlowieka niech je bronia od wrogiej normalnym ludziom religii ktora zwie sie islam. Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: a wiesz ,że wielu islamistów to właśnie 22.02.06, 18:20 normalni ludzie , bo żyją w innych krajach i nie przyznają się do swoich korzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek 1939 Chrześcijańscy męczennicy w tramwajach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:17 Nie zapomnijcie również o zdjęciach księży - gwałcicielach i pedofilach oraz o opisach ich wyczynów. (to tak do kompletu) Marek 1939 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: Chrześcijańscy męczennicy w tramwajach IP: *.e-wro.net.pl 22.02.06, 18:28 Jasne ksiądz pedofil przy takim islamskim teroryscie to betka i tak mu w wiezieniu pomogą zginąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Co to za głupota !!!!! Boże ! Litości !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:50 A po jaką cholerę męczęnicy chrzescijańscy w tramwajach. Przecież to skrajna bzdura mogąca sie zrodzić w głowie człowieka niespełna rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Re: Co to za głupota !!!!! Boże ! Litości !!! 22.02.06, 21:44 Właśnie zaprezentowałeś, co rodzi się w chorej głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 NARESZCIE!!! 22.02.06, 22:14 Nareszcie odpowiednie miejsce dla wymęcznikow!! Tramwaj!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Co to za głupota !!!!! Boże ! Litości !!! 22.02.06, 22:21 Swiety Tramwajowy!!! Swiety Furmankowy!! Swiety Rowerowy!! Swiety Biurowy!! Swiety Sejmowy!! Swiety Okienny!! Swiety Balkonowy!! Swiety Kuchenny!! Wszyscy Swieci!! Arcy Biskup!, Arcy Rozdety!! Arcy Przekret..ArcyPedofil!! Super !! I kto to zeszmacil!? Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Brawo! Powinni otrzymać wsparcie Parlamentu 22.02.06, 21:48 Europejskiego, bo to przecież nic innego jak wolność wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andaral Zgroza IP: 195.205.152.* 22.02.06, 23:22 Ja jestem przerażony, żyjemy w państwie zwanym Rzeczpospolita czyli w kraju wielowyznaniowym, a widzę że moja wiara jest stawiana ponad inne, jestem tym przerażony, gdzie jest tolerancja ??!! Na litośc .. , gdzie ona jest !! Ja kategorycznie nie zycze sobie, aby w moim mieście wisiały te plakaty, jest to łamanie wszelkich zasad, za życia Papierza nie było czegoś takiego. Prosze o wsparcie, napiszcie do : www.christianisas.pl wyrażcie swój sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandal skandal - i tak już mamy państwo wyznaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:42 niestety kościołowi ciągle mało. A cały świat się śmieje z Polski że jest jedynym państwem ze stolicą w Watykanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Temat zastępczy ? IP: *.centertel.pl 24.02.06, 16:06 Ciekaw jestem czego to będzie temat zastępczy. A z drugiej strony jak się wreszcie jakiś muzułmanin wkur.. i się rozerwie w tramwaju to wtedy będziemy mieli męczenników komunikacji miejskiej. Co za ciemny naród i to się niestety pogłębia ! Odpowiedz Link Zgłoś
gracz01 Zamierzenia akcji szczytne... 27.02.06, 21:14 Z jednej strony społeczeństwo powinno być uświadamiane, z drugiej nie wiem czy plakaty w tramwajach są odpowiednią formą do prezentowania takich treści... Ci którzy myślą, że mimo wszystko taka forma jest właściwa zapewne zmienią zdanie, kiedy na plakatach zaczną pojawiać się domalowywane wąsy albo niewybredne hasła. Nie podoba mi się nie tylko forma tej akcji, ale też zbyt ostentacyjnie RELIGIJNY charakter plakatów. Tak przesadna obecność religijnych treści w sferze publicznej (w TRAMWAJACH!!!) kojarzy mi się z jakimś fundamentalistycznym Iranem albo Arabią Saudyjską. Zamierzenia akcji szczytne, ale jej realizacja kiepska. Organizatorzy akcji powinni ująć swój przekaz inaczej, zrobić jakąś zwartą i otwartą wystawę, nad którą mieliby pełną kontrolę (jak np. ubiegłoroczna wystawa o holokauście Ormian na wrocławskim rynku), a nie pozostawiać tak dramatycznych treści sam na sam w tramwajach z głupotą i złośliwością ludzi. -=BIO HAZARD=- Odpowiedz Link Zgłoś