Dodaj do ulubionych

Chrześcijańscy męczennicy w tramwajach

• emax4 Przeginanie 22.02.06, 16:41
      To już gruba przesada. Później będą narzekania, że ktoś coś strącił, zbi
      znieważył uraził. PiS rzeczywiście zamiast obiecywanego zajmowania się naprawą
      państwa i gospodarki, zajmuje się sprawami drugorzędnymi. I to ma być partia
      rządząca. Niedługo zaczną mianować dla inaczej myślących egzorcystów.
    • Gość: pit glupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:44
      szkoda czytac...
      • Gość: gosc niedzielny SUPERDRUZYNA MECZENNIKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:10
        arabowie będą w szoku - mecz na meczennikow!polaczyc islam i katolicyzm w jedna
        superreligie (i tak rzymski katolicyzm niewiele z chrzescijanstwem ma wspolnego)
        i bedzie jedna silna superdruzyna meczennikow zdolna ograc kazdego !
      • 321123ala Re: glupota NIE ZAWSZE 22.02.06, 17:30
        przeczytałeś choćby część ! może byś zrozumiał o co chodzi tym co piszą, też
        nie uważam , aby wszystko było super mądre, ale wiele tu prawdy i słusznych
        uwag nie uwazasz ?
        • 321123ala Re: glupota NIE ZAWSZE 22.02.06, 17:31
          to było do pita
    • belial13 Wieszać męczenników!!! 22.02.06, 17:09
      DAWAĆ ICH DO MNIE,Z CHĘCIA ICH POWIESZĘ,NIE TYLKO ICH
    • cenzura_onetu Polska Rzeczypospolita KATolicka coraz blizej... 22.02.06, 17:09
      ale ja sie nie ciesze. zamordyzm komunistyczny czy narodowo-klerykalny - co za
      roznica??
      • 321123ala Re: Polska Rzeczypospolita KATolicka słuszna uwaga 22.02.06, 17:15
        ale bez przesady. to ogromna różnica w jakim otoczeniu żyjesz i z kim się
        zadajesz bo ....resztę już chyba znasz
        • 79er zyje w terrorze moherowych beretow i ajatolaha ry. 22.02.06, 17:17
          zyje w terrorze moherowych beretow i ajatolaha rydzyka, place przymusowe podatki
          na kosciol, wiec gdzie jest ten wybor
          • 321123ala Re: a spróbuj nie płacić podatków 22.02.06, 17:27
            Wtedy dopiero zobaczysz co fiskus Ci wykręci. Cezarowi trzeba płacić nie wazne
            w jakim jest przebraniu To nasze prawo nie obowiązek. To co Bogu to Bogu,
            Cezarowi to , co sobie zażyczy! A lista życzeń coraz dłuższa i końca nie widać.
    • alegwiazda Czy mi sie wydaje???? 22.02.06, 17:30
      Czy tez misjonarze udali sie tam z własnej woli, aby szerzyć chrześćjaństwo?
      Nie udało im się! Ja też bym niechetnie widziała kogoś obcego, kto mi się
      wciska do domu i poucza.
      • 321123ala Re: Czy mi sie wydaje???? 22.02.06, 17:33
        wolność TOMKU w swoim domku
      • kratzer Re: Czy mi sie wydaje???? 22.02.06, 21:37
        Ilu świadków jehowy, mormonów, akwizytorów itp. już uśmierciłaś?
    • Gość: eurofanatik Giordano Bruno tez jest meczennikiem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.06, 17:40
      Proponuje rozpoczac akcje upamietniania meczennikow ktorzy zgineli w imie prawdy, np. Giordano Bruno.
    • Gość: Tomek Chrzesztianctwo musi sie Bronic IP: 134.193.104.* 22.02.06, 17:41
      • 321123ala Re: Chrzesztianctwo 22.02.06, 17:51
        tak i CHWYTA ZA BROŃ. broń Panie BOŻE OD GŁUPOTY broń!! Bo przerasta nas tu
        chyba wszystkich
    • tragish świetny pomysł!!!!!!!!!! 22.02.06, 17:59
      w pełni popieram. Doskonały pomysł!
      Istnieje błędne przekonanie, że czas prześladowań chrześcijaństwa dawno się
      skończył. Nic bardziej błędnego. Należy rozwijać tę świadomość!!!!!!!!!

PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sylwia Chrześcijańscy męczennicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:00
      Co za czasy! Co za kraj! Pozostaje tylko stąd uciekać!
      • 321123ala Re: a masz za co uciekać? 22.02.06, 18:17
        I po co zaraz uciekac,że czasy nieciekawe to wiedzą wszyscy, że POLSKA to kraj
        dziwnych niekiedy ludzi to Europejczycy tez wiedzą , a nawet w Ameryce
        niektórzy nas znają i to nie koniecznie z głupoty Gdzie chcesz wyjechać
        płoszyć kangurki , cóż Twój wybór
    • lodz123 Popieram w 100%. Brawo Fundacja! 22.02.06, 18:08
      Ja sie ciesze ze wreszcie w Polsce Katolicyzm nie jest w odwocie. Jak zawsze
      parszywa politycznie poprawna lewica wrzeszczy kiedy Katolicy chca cos robi.
      Jakos ta sama lewica milczy jak muzlumanie bija kobiety, robia paszkwile anty-
      katolickie albo anty-zydowskie, albo wrecz ciesza sie kiedy imigracja
      muzlumancka i wejscie turcji do unii podminowuje Europe.
      W Arabii Saudyjskiej chrzescijanie sa zabijani a jakos lewachtwo parchactwo
      milczy. Jak chca bronic praw czlowieka niech je bronia od wrogiej normalnym
      ludziom religii ktora zwie sie islam.
      • 321123ala Re: a wiesz ,że wielu islamistów to właśnie 22.02.06, 18:20
        normalni ludzie , bo żyją w innych krajach i nie przyznają się do swoich korzeni
    • Gość: Marek 1939 Chrześcijańscy męczennicy w tramwajach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:17
      Nie zapomnijcie również o zdjęciach księży - gwałcicielach i pedofilach oraz o opisach ich wyczynów. (to tak do kompletu)
      Marek 1939
      • Gość: Apasz Re: Chrześcijańscy męczennicy w tramwajach IP: *.e-wro.net.pl 22.02.06, 18:28
        Jasne ksiądz pedofil przy takim islamskim teroryscie to betka i tak mu w
        wiezieniu pomogą zginąć
    • Gość: Jerzy Co to za głupota !!!!! Boże ! Litości !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:50
      A po jaką cholerę męczęnicy chrzescijańscy w tramwajach.
      Przecież to skrajna bzdura mogąca sie zrodzić w głowie człowieka niespełna
      rozumu.
      • kratzer Re: Co to za głupota !!!!! Boże ! Litości !!! 22.02.06, 21:44
        Właśnie zaprezentowałeś, co rodzi się w chorej głowie!
        • hetman131 NARESZCIE!!! 22.02.06, 22:14
          Nareszcie odpowiednie miejsce dla wymęcznikow!!
          Tramwaj!! :))

• hetman131 Re: Co to za głupota !!!!! Boże ! Litości !!! 22.02.06, 22:21
        Swiety Tramwajowy!!!
        Swiety Furmankowy!!
        Swiety Rowerowy!!
        Swiety Biurowy!!
        Swiety Sejmowy!!
        Swiety Okienny!!
        Swiety Balkonowy!!
        Swiety Kuchenny!!
        Wszyscy Swieci!! Arcy Biskup!, Arcy Rozdety!! Arcy Przekret..ArcyPedofil!!
        Super !!
        I kto to zeszmacil!?

• kratzer Brawo! Powinni otrzymać wsparcie Parlamentu 22.02.06, 21:48
      Europejskiego, bo to przecież nic innego jak wolność wypowiedzi!
    • Gość: Andaral Zgroza IP: 195.205.152.* 22.02.06, 23:22
      Ja jestem przerażony, żyjemy w państwie zwanym Rzeczpospolita czyli w kraju
      wielowyznaniowym, a widzę że moja wiara jest stawiana ponad inne, jestem tym
      przerażony, gdzie jest tolerancja ??!! Na litośc .. , gdzie ona jest !! Ja
      kategorycznie nie zycze sobie, aby w moim mieście wisiały te plakaty, jest to
      łamanie wszelkich zasad, za życia Papierza nie było czegoś takiego. Prosze o
      wsparcie, napiszcie do : www.christianisas.pl wyrażcie swój sprzeciw.
    • Gość: Skandal skandal - i tak już mamy państwo wyznaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:42
      niestety kościołowi ciągle mało. A cały świat się śmieje z Polski że jest
      jedynym państwem ze stolicą w Watykanie......
    • Gość: ppp Temat zastępczy ? IP: *.centertel.pl 24.02.06, 16:06
      Ciekaw jestem czego to będzie temat zastępczy. A z drugiej strony jak się
      wreszcie jakiś muzułmanin wkur.. i się rozerwie w tramwaju to wtedy będziemy
      mieli męczenników komunikacji miejskiej. Co za ciemny naród i to się niestety
      pogłębia !
    • gracz01 Zamierzenia akcji szczytne... 27.02.06, 21:14
      Z jednej strony społeczeństwo powinno być uświadamiane, z drugiej nie wiem czy
      plakaty w tramwajach są odpowiednią formą do prezentowania takich treści... Ci
      którzy myślą, że mimo wszystko taka forma jest właściwa zapewne zmienią zdanie,
      kiedy na plakatach zaczną pojawiać się domalowywane wąsy albo niewybredne hasła.

Nie podoba mi się nie tylko forma tej akcji, ale też zbyt ostentacyjnie
      RELIGIJNY charakter plakatów. Tak przesadna obecność religijnych treści w
      sferze publicznej (w TRAMWAJACH!!!) kojarzy mi się z jakimś
      fundamentalistycznym Iranem albo Arabią Saudyjską. Zamierzenia akcji szczytne,
      ale jej realizacja kiepska.

Organizatorzy akcji powinni ująć swój przekaz inaczej, zrobić jakąś zwartą i
      otwartą wystawę, nad którą mieliby pełną kontrolę (jak np. ubiegłoroczna
      wystawa o holokauście Ormian na wrocławskim rynku), a nie pozostawiać tak
      dramatycznych treści sam na sam w tramwajach z głupotą i złośliwością ludzi.

-=BIO HAZARD=-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka