cytrynka_44 26.02.06, 17:13 Proszę o podanie jakichś lokali w Warszawie gdzie można iść i potańczyć, jak ma sie więcej niż 40. Bo nie chciałabym trafić do miejsca z 15 czy 25 latkami.... Pewnie trochę głupio bym się czuła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 26.02.06, 17:35 > Bo nie chciałabym trafić do miejsca z 15 czy 25 latkami.... > Pewnie trochę głupio bym się czuła... Niekoniecznie. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3179982.html Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 26.02.06, 23:15 Do Dekady wpuszczają osoby powyżej 25 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:26 Le Madame. Tam wiek nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 27.02.06, 19:36 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Le Madame. Tam wiek nie ma znaczenia. znaczy się w takim razie ja tam poczłapie... w końcu mam tylko 62 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan oj to możesz takie chołupce wywijać że hoho! IP: *.chello.pl 28.02.06, 00:17 tylko uważaj żebyś do dżakuzi z gołymi panami nie wpadła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan przepraszam! dżakuzi to nie w tym lokalu :) IP: *.chello.pl 28.02.06, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 26.02.06, 23:30 Może tu? warszawa.pogodzinach.pl/info.php3?id=/133/YESTERDAY Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 26.02.06, 23:47 Hi. Niestety brak dobrych klubów dla nieco starszej młodzieży. Wczoraj bawiłem się w Clubie 70 na Waliców. Klub reklamuje się, że gra muzykę z lat 70-tych i 80-tych. I spodziewałem się towarzystwa, które te lata pamięta. Niestety (a może stety) przeważała młodsza młodzież. Niestety, bo dla ściągnięcia tej młodszej młodzieży klub nieco obniża swoje loty. Szanujący się lokal nie powinien sprzedawać piwa typu light, zwłaszcza pod nazwą Tyskie (light, bo pół na pół z wodą) w dodatku w plastikowym kubku. Ledwo co zmęczyłem, bo z piwem nie miało to za wiele wspólnego. Ciekawe, czy browar wie, że takie coś sprzedaje się pod jego marką? Parkiet za mały. Chyba wielkości mojego pokoju. Akurat w tym roku urządzałem Sylwestra na 8 osób. A teraz wyobraźcie sobie, ze u mnie na Sylwestrze tańczy nie 8 osób, tylko 50. Toalety ... hmm... Jakoś nie za bardzo uśmiecha mi się stać w kolejce, tylko z tego powodu, że panienki korzystają z męskiej toalety. Młodszej młodzieży to nie przeszkadzało i panienki potrafiły nawet skorzystać z pisuarów... Po prostu dwie kabiny w damskiej i dwie w męskiej to stanowczo za mało jak na 300 osób. Wpuszczają stanowczo za dużo ludzi w stosunku do pojemności lokalu. Powinni po prostu podnieść cenę biletu 20 na 30 zł i wpuszczać połowę. Resztę odbili by sobie na piwie. Zamiast tego sikacza za 4 zł powinni serwować tylko i wyłacznie prawdziwe piwo po 8 zł (obecnie to prawdziwe jest po 7). Ale jak znam życie, to i tak wpuszczaliby tyle, ile wlezie. Zysk za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 26.02.06, 23:53 Aha. Z Dekadą też nie jest tak, jak powinno. Tzn. jak robią koncerty Jazzowe, to małolatów nie ma. Ale byłem tam kiedyś na zwykłej dyskotece i przeważały małolaty. Dekada ma poza tym ostatnio nie najlepszą prasę. W Yesterday to z kolei jest zwykły dancing. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś grywał tam zwykły zespół typu "Bajabongo" z wokalistką, której głos przypominał skrzypienie kredy po tablicy. Chyba najlepiej pozostać przy tradycyjnych składkowych prywatkach. Tylko trzeba mieć tolerancyjnych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 27.02.06, 10:19 W sobote w ogole byl dramat na miescie. Jak zobaczylem, ze sa kolejki do Kiczu, czy On-Off (dla niewtajemniczonych: najbardziej obciachowe tanc-budy w Warszawie) to po prostu ze znajomymi postanowilismy karnawal spedzic na domowce (dawniej: prywatce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej IP: *.chello.pl 27.02.06, 03:21 > panienki potrafiły nawet skorzystać z pisuarów... Jak to możliwe? Moze robią to przez lejek i rurke wsadzoną do muszli? chyba dziewczeta nie maja jakiś wysuniętych genitaliów :) A moze trafiłeś na bal transwestytów? hihi przyznaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
asatadarasa [...] 27.02.06, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:12 Normalnie nie maja wysuniętych, ale jak chcą to wysuwają. A Bajabongo to przyszłość polskiej muzyki - w tym roku zagrają na Eurowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 27.02.06, 11:18 Gość portalu: corgan napisał(a): > > panienki potrafiły nawet skorzystać z pisuarów... > > Jak to możliwe? No też nie myślałem, ze to możliwe. Nie będe opisywał Ci szczegółow... >A moze trafiłeś na bal transwestytów? hihi przyznaj sie Może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@nek Wieczorek IP: *.aster.pl 27.02.06, 10:30 Jak zwykle w wątkach na gazecie nie udzielacie odpowiedzi osobie pytającej. Wieczorki dla osob ok 40 i wiecej są w kawiarni domu kultury na tyłach teatru komedia, pracowałem tam 4 miesiące i imprezy były udane, ostatnio kolega który jeszcze tam pracuje mówił ze w sobotę było 250 osób Adres Próchnika 8a 022 3530943 Aha piwo 6, wódka 5 butelka 50 wstęp 15zł godz 18-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Wieczorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 06:42 Byłem na Próchnika--totalna skucha.Atmosfera jak na wsiowej zabawie.I to jest miejce dla samotnych,szukających drugiej połówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:48 Przy ul.Rakowieckiej w kasynie wojskowym Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 28.02.06, 07:54 Na początku Klubu70 na Waliców, było naprawdę fajnie, muzyka lat 70. i 80. i nie było takiego tłoku. Teraz chyba się zrobił bardzo modny wśród młodziezy licealnej i ścisk panuje tam niemiłosierny (przynajmniej w weekendy). Kolejki do wejścia, niesympatyczni bramkarze, brudne toalety. Rzeczywiście osoby po czterdziestce, lubiące potanczyć, a nienawidzące dancingów, niewiele mają możliwości. W Dekadzie robią jakies trudności z kartami stałego klienta. W Masce jest nienajgorzej, ale drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balowicz Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 09:02 spiewajacy kelnerzy na smoczej - pobawilem sie niezle, pospiewalismy razem z cala sala (i kelnerami). Towarzystwo mieszane - i młodzi i starsi. Mlodziez "piwna" tam nie przychodzi, po prostu ceny sa troche wyzsze. Podobalo mi sie jednym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_44 Re: Gdzie iść na tańce w W-wie jak ma się powyżej 28.02.06, 18:13 Dziekuje. Fakt, niezbyt duzo tych miejsc do tańca. Ale spróbuję :) Oczywiście nie sama. :) Odpowiedz Link Zgłoś