Gość: karzol IP: 213.17.245.* 08.03.06, 08:44 proponuję żeby Urząd Skarbowy zajął się również powiązaniem pana Ławniczaka i TDI z Mostostalem Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maremarmar Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych 08.03.06, 08:52 Nie żebym bronił MPRD, ale polskie przepisy VAT są tak porąbane, że na każdego znajdzie się haka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adorator Ta ANETA Antoniuk zaczyna mi się podobać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:57 czy ktoś ma jej zdjęcie albo ją zna? Nie znam drugiej takiej osoby, która by tak długo i uparcie broniła takiej bzdury stulecia jaką jest MPRD. Aneta ujawnij się! Adorator Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ta ANETA Antoniuk zaczyna mi się podobać 08.03.06, 10:52 Mówisz i masz, zdjęcie: www.mprd.pl/index.php?sec=3 Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 Teraz poproszę numer jej komórki 08.03.06, 13:42 taka śliczna dziunia, co ona robi z tymi spaślakami w MPRD, ona się tam marnuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomek Re: Ta ANETA Antoniuk zaczyna mi się podobać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:02 He, he. Gwrantuje Ci, ze gdybys osobiscie poznal pania AA, zmienilbys zdanie co do jej uroku :) Zdjecie ze strony MPRD - majsterszyk. Moje oczy widywaly ja wiele razy, w roznych okolicznosciach i nigdy nie wygladala nawet w polowie tak dobrze (raczej o wiele slabiej). Uroda i figura mocno przecietna, a na dodatek to lalkowo usmiechnieta dziunia, ktora uczynila prawdziwa sztuke z przekonywania ludzi do swoich racji (co akurat mozna jej policzyc na plus, bo w koncu taka ma prace - ale do tego trzeba miec jednak odpowiednie predyspozycje charakterologiczne ;) Mozna powiedziec, ze ten rudasek nawet poza praca nie wychodzi z roli. Ach, ten AS........ :)Zaklinaczka naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Ta ANETA Antoniuk zaczyna mi się podobać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:35 Te znajomek,ty chyba jestes jednak erotoman-gawędziarz.wyobrażasz sobie chyba,ze ja widziałeś w róznych sytuacjach...bo skoro jestes facetem to nie mogłeś jej widzieć w "róznych okolicznościach" bo ona jest lesbijką!ma bardzo piękną partnerkę,mieszka z nią i chyba im dobrze razem, bo jak je widzę na mieście,to wyglądają na bardzo zakochane.a figurę i urode to ma jednak pyszną, anie przeciętną.slepy jestes?czy gej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biegły Re: Ta ANETA Antoniuk zaczyna mi się podobać IP: *.chello.pl 08.03.06, 20:58 Ludzie Drodzy - przecież ta sprawa,na odległość śmierdzi grubą aferą! Odpowiedz Link Zgłoś
portboner Re: Ta ANETA Antoniuk zaczyna mi się podobać 08.03.06, 21:58 drugiego księżyca na orbicie około ziemskiej to nie odkryłeś..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imiki Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:12 Proponuję żeby Urząd Skarbowy sprawdził jak obecny właściciel przejął, wszedł w posiadanie tej firmy. Urząd Skarbowy już dziś może zapytać właściciela dlaczego pracownicy nie otrzymali jeszcze PIT-ów. Podejrzewam , że trudno je wystawić kiedy zalega się z wypłatą za 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
kuki543 Boskie tłumaczenie: 08.03.06, 10:50 "konsulting jest „niematerialny” - Ławniczak doradzał ustnie, przez telefon i przy pomocy maili" Super! I za te telefoniczne konsultacje wziął kilkadzeisiąt tys. zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Boskie tłumaczenie: IP: *.europe.hp.net 08.03.06, 13:01 bo to był numer 0-700... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Maupa Patrz:ruiny jezdni połoźonych rok temu przezMPRD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:44 Złodzieje gdzieś są! Gdzie? Oglądajcie warszawskie jezdnie i wszystko bedzie jasne. Europosła z PO przesłuchajcie, pana W. z SLD i dyrektora Sz. z ZDM - obecnie w Portatch Lotniczych (też niezły pasztet). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adorator ANETA ty jesteś fajna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:26 zostaw tych złamasów w mprd co tylko zaliczają wpadki co tydzień, przejdź do ZDM albo jakiegoś prywatnego, bo masz talent i upór, dziunia Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych 08.03.06, 21:24 Gość portalu: karzol napisał(a): > proponuję żeby Urząd Skarbowy zajął się również powiązaniem pana Ławniczaka i > TDI z Mostostalem Warszawa Dodałbym jeszcze od siebie,że niejako w związku i przy okazji należałoby wziąć za dupę Pawełka Piskorskiego i paru jeszcze innych ówczesnych meneli"ze świecznika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych IP: *.aster.pl 08.03.06, 22:40 Naprawdę bardzo interesujące. A ten UKS to z jakiego ośrodka zamiejscowego, bo ci z W-wy by takich głupot nie gadali. Znane są powszechnie przypadki, że taki zamiejscowy oddział dopatruje się różnych uchybień, wydaje decyzję (urzędnicy dostają premię procentową od kwoty w decyzji), firma wpłaca, ale się odwołuje. Po długim czasie - bo u nas nic nie idzie szybko - okazuje się, że urzędnicy wydali nieprawidłową decyzję. I co się dzieje? Okazuje się, że nie ma lepszej lokaty niż wpłacone wykryte przez urzędasów zaległe podatki. Tylko trzeba mieć na to czas. A może by tak uczynić lekturą obowiązkową naszych urzędasów wydane wyroki NSA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melates Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:12 Szczególnie rozczuliłem się gdy przeczytałem jak to MPRD zamierza do końca dbać o swoje dobre imię. A że koniec jest już bliski to widać. Dobre imię o MPRD ma zapewne grono prawników występujacych w imieniu firmy w toczących się permanentnie procesach przeciwko MPRD w różnych rejonach Polski. Z pewnością są oni dobrze opłacani i im raczej firma nie zalega z płatnościami. Ciekawe jakież to zdanie o firmie mają jej byli pracownicy, którzy odchodząc z przedsiębiorstwa nie otrzymali należnego wynagrodzenia z pracę , nie wypłacono im ekwiwalentów za urlopy wypoczynkowe z których nie mogli skorzystać, nie zwrócono im ich własnych pieniędzy które gromadzili w Kasie Zapomogowo - Pożyczkowej. Ciekawe również jakie jest zdanie, już może nie o firmie, ale o jej zarządzie, ludzi którzy nadal w firmie pracują lecz od kilku miesięcy nie dostali wynagrodzenia. Gratuluję Pani Aftoniuk tupetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Pogratuluj tupetu prezesowi mprd a nie rzecznikowi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 21:17 Alez ty jestes prosty melates.awtoniuk jest rzecznikiem, wysługuja sie nia jak tylko mogą.nie zastanowiłes sie dlaczego tylko ona jedna sie wypowiada w imieniu tej nędznej firemki?bo zarząd nie ma odwagi!rzecznik mówi co zarząd każe,a nie to co chce, nie czaisz? jest własnie dla takich idiotów jak ty, zeby sie na nim wyżywali i odwalili się od zarządu.a to prezes mprd robi numery i przekręty i ma tupet jak cholera!tylko zobacz jaką furą jeździ prezes mprd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych IP: *.chello.pl 04.04.06, 12:17 Myśle że jeśli zajmie się tą sprawą prokuratura może znaleść ciekawe dokumenty i dowody ale sądy są sprawiedliwe i miłosciwe a punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, i wszyscy bedą żyli dlugo i szczęśliwie. A i tak MPRD w warszawie i nie tylko zrobilo i zarobiło swoje. HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: Interesy drogowców na Wyspach Dziewiczych 09.04.06, 04:58 po prostu nastąpiło zetknięcie a właściwe"czołowe zdarzenie"czy też "zaiskrzenie"na łączach; nieudolnego,kryminalnego zdm obsadzonego przez morderczy i nieudolny pod względem ekonomicznym Pisuar z typową post- komunistyczną spółką, w dostojnym wsadem KGB,(cecha typowa takich jednostek :księgowość prowadzona na Wyspach Dziewiczych albo na Wyspach bahama),czyli jak ulał spółką nomenklaturową jaką jest mprd.oby nie okazało się pózniej"w praniu" iż "szpionem-sabotażystą" i rusko-niemieckim"razwiedczikiem" z siedemnastu mgnień wiosny nie jest czasem podejrzany awanturnik, Niemiec_Dyrektor z "hydrobudowy-6",która zastopowała na blisko siedem miesięcy budowę warszawskiego metra, rozpieprzając przy tym, zgłaszaną do upadłego i bez skutku przez G.W., ideę budowy parkingu samochodowego pod ulicą Słowackiego nad wolnym do zagospodarowania sklepieniem Placu Wilsona - w owiany nimbem największej w mieście tajemnicy i potężnej, prostackiej, bezczelnej awantury - budowlany niebyt i kolejną ruinę...po rządach jednojajowego. Odpowiedz Link Zgłoś