Gość: betka Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.chello.pl 16.03.06, 12:13 nie zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja też nie! Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.aster.pl 16.03.06, 13:36 Właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.aster.pl 16.03.06, 16:49 ja też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabra Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: 195.117.240.* 16.03.06, 18:15 NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrześcijanin Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:24 Olbrzymim sukcesem jest rekonstrukcja twarzy poparzonej dziewczynki.Inee poparzone dzieci - (POLSKIE - NASZE) nie mają szns na sponsoring operacji. TE PIENIĄDZE PRZEZNACZONE NA WYRZUCENIE W BŁOTO POMNIKÓW OBŁUDY KOŚCIELNEJ PRZEZNACZYĆ NA DOBRO SPOŁECZNE!!! Takie jest przesłanie chrześcijaństwa a nie to co robią nasi popieprzeni posłowie z Sejmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloes Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:40 Popieram z całych sił. Jestem katolikiem, ale nie chce aby prymas za moje pieniądze wystawiał sobie pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: po prostu 16.03.06, 23:18 NIE i jeszcze raz nie .... klechy na ksiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow 16.03.06, 23:27 NIE dla tego pomnika bezguścia,pazerności i egoizmu. Radni, idąc w ślady posłów ,swoją decyzją potwierdzają, że na najwyzszych szczeblach władzy ma się w ...nosie konstytucję i prawo. Wszystko da się nagiąć, przygiąc, przekręcić. A najśmieszniejsze jest to, że instytucja,która mieni się strażnikiem moralności, nie widzi nic zdrożnego w wyciąganiu łapy po pieniądze pochodzące z podatków między innymi od ateistów i innowierców. Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot5 Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow 16.03.06, 23:40 Nie, nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.dyn.optonline.net 16.03.06, 23:55 duze nie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 NIE Dla wszystkich pomysłów pisuarów 17.03.06, 01:38 PiS-owski Senat dodał Kancelarii Prezydenta 10 mln zł, Premiera – 18 mln zł, a Senatowi, czyli sobie – 12 mln zł. Na wniosek wicemarszałka Putry, technika mechanika, 20 mln zł z pieniędzy podatników (także ateistów, świadków Jehowy i wyznawców Hare Kriszny) przekazano na budowę Świątyni Opatrzności Glempa nad watykańskim interesem w Polsce.(teraz 20 mln zł dodaje Mazowsze) Ponieważ prawo zabrania finansowania z budżetu budowy nowej świątyni (w preambule do konkordatu państwo zobowiązało się tylko do subwencjonowania Papieskiej Akademii Teologicznej w Krakowie oraz Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego), senator Putra napisał, że chodzi o dofinansowanie „ochrony dziedzictwa narodowego” (ochrona lub konserwacja zabytku sakralnego lub dzieła sztuki – art. 22 konkordatu). Żeby zaś nie było wątpliwości, że watykański hangar w trakcie budowy jest zabytkiem i wymaga konserwacji, prymas Glemp ogłosił, iż będzie tam kiedyś Muzeum Wolności, a w podziemiach zamurował ks. Twardowskiego. 5 mln zł więcej dostał też Kościół od Senatu RP w ramach Funduszu Kościelnego (łacznie 91 mln zł). IPN-owi Senat dodał aż 13 mln zł. W sumie IPN wyrzuca w błoto 130 mln zł rocznie. 5,2 mln dołożono KRRiT, która miała być zlikwidowana w ramach oszczędności. Ta cenzura PiS-owska kosztuje nas teraz 14,2 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Tak 17.03.06, 00:06 Musimy ja skonczyc. I to jak najszybciej. Wlasnie po to place podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re: Tak dla budowy swiątyni z podatków waszych IP: *.chello.pl 17.03.06, 00:48 sceptyk napisała: > Musimy ja skonczyc. I to jak najszybciej. Wlasnie po to place podatki. W tym sadażu tak niewiele głosów jest rozsądnych. Dlatego cieszę się, że to z naszych podatków. Przeciwnicy po prostu jak zawsze nie mają racji, ale to są mało znaczące głosy. ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek pogarda dla innych pogladow jest znana z prl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:18 ale skoro piszysci to konserwatysci - trudno zeby byli za zmiana utrwalaja prl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re:jacka pogarda dla innych pogladow jest znana IP: *.chello.pl 17.03.06, 09:03 Gość portalu: jacek napisał(a): pogarda dla innych pogladow jest znana z prl ale skoro piszysci to konserwatysci - trudno zeby byli za zmiana utrwalaja prl różnica poglądów między konserwatystami, a "starozakonnikami" jakie ty prezentujesz jest oczywista cegiełka od Ciebie na budowę tej świątyni to szansa jedyna wykazania się cokolwiek zrobienia w Twoim życiu doczesnym na ziemi, na tej ziemi ---------------- _tak_ dla budowy świątyni z podatków jacka ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff Re:jacka pogarda dla innych pogladow jest znana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:22 Młodszy bracie, idąc Twoim tokiem rozumowania, to ja już wolę dołożyć się do budowy drogi czy domu spokojnej starości. Też ślad po mnie na Ziemi, tej Ziemi, pozostanie. Nie lubię zostawiać niechcianych przeze mnie śladów na Ziemi, tej Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek piszysci nie lubia starozakonnych ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:46 ucza sie pilnie od wujka adolfa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Tylko ludzie szlachetni budują świątynie Bogu IP: *.chello.pl 18.03.06, 02:11 Gość portalu: jacek napisał(a): Re: piszysci nie lubia starozakonnych ??? > ucza sie pilnie od wujka adolfa ??? nauki gdzieś czerpał... wszak nie on pierwszy rzezi niewiniątek dokonywał a europe widział bez granic świątyń bogu nie stawiał za przykład on jest ------------ Bóg nas zachował i was Świątynia Opaczności w nas wszystkich imieniu ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy mądrzejszy Tylko ludzie zaślepieni budują świątynie Bogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:20 Młodszy poczytaj może po raz pierwszy w życiu Biblię to bedziesz wiedział co religia chrześcijańska mówi o swiątyniach pychy . A nasze chore władze nie stawiają co chcą ale za SWOJE pieniądze a nie obywateli! Popierasz Młodszy budowę to idź tam i dorzuć do skarbonki a od moich i innych Polaków pieniędzy się odpieprz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re: Tylko ludzie mądrzy budują świątynie Bogu IP: *.chello.pl 19.03.06, 00:29 Gość portalu: Starszy mądrzejszy napisał(a): > Młodszy poczytaj może po raz pierwszy w życiu Biblię to bedziesz wiedział co > religia chrześcijańska mówi o swiątyniach pychy . > A nasze chore władze nie stawiają co chcą ale za SWOJE pieniądze a nie obywatel > i! > Popierasz Młodszy budowę to idź tam i dorzuć do skarbonki a od moich i innych > Polaków pieniędzy się odpieprz! ----------------------------------- dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają a jak ja ofiarowałem to oczekuję tego i od innych. I będzie tak, bo większość jest za budową tej świątyni. Rząd wolę większości ma obowiązek wykonać na chwałę Bogu od Polaków :) ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Rząd ma obowiązek przestrzegać prawa. 19.03.06, 07:48 A nie podlizywać się prominentom kościelnym, aby uzyskać ich poparcie w kolejnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re: Rząd ma obowiązek przestrzegać prawa. IP: *.chello.pl 19.03.06, 18:14 Odpowiadasz na : jan-w napisał: > A nie podlizywać się prominentom kościelnym, aby uzyskać ich poparcie w > kolejnych wyborach. Budowa świątyni wymaga współdziałania wielu stron moim zdaniem rzad dobrze spełnia pokładane w nim nadzieje ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Rząd ma obowiązek przestrzegać prawa. 19.03.06, 19:36 Zgadzam się. Spełnił ponad miarę, wszystkie moje wobec niego oczekiwania ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek wujek adolf tez nie lubil starozakonnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:49 i dziwnym trafem pierwsza stolica, ktora uznala rzad adolfa byl Watykan (konkordat - niewatpliwy sukces kard. Pacellego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Tylko ludzie szlachetni budują świątynie Bogu IP: *.crowley.pl 21.03.06, 12:14 Hmm, tak, nie on pierwszy rzezi dokonywał. Wcześniej - oczywiście m.in. - byli także kżyrzowcy!Ktoś coś pisał, że cel uścwięca środki...? A tak na marginesie, czy młodszy brat to przypadkiem czarnej sukienki nie nosi - na ciele bądź w duszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:03 Faraonowie nie widomo po co budowali piramidy i Egipcjanie tak nie jęczeli. My też nie wiadomo po co możemy wybudować tę bazylikę. Ile naszych pieniędzy się marnuje na różne badania w służbie zdrowia ? Ile naszych pieniędzy się marnuje na bezskuteczne wychowywanie debili w szkołach ? Ile pieniędzy się marnuje na utrzymywanie osiołków w oślarni ? Co się stanie jak jeszcze trochę kasy się zmarnuje ? Jeśli nie na ten cel to na jakiś inny, delikatnie rzecz ujmując 'średnio mądry' i tak ta kasa się przecież zmarnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow 17.03.06, 10:04 ZDECYDOWANE NIE! WARA CZARNYM OD MOICH PIENIĘDZY- WARA CZARNYM OD MOJEGO PAŃSTWA! Odpowiedz Link Zgłoś
gosha74 Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow 18.03.06, 21:30 Również NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-y-k Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.aster.pl 19.03.06, 19:20 3xNIE Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow 19.03.06, 22:23 Tu macie podobny watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=16672346 aktywnie dziala na nim niejaki blajpios ale niestety zostal namierzony i okazal sie ksiedzem O. Piotr Blajerowski (dla Towarzystwa Charytatywnego im. O. Pio) Al. Pracy 26 53-232 Wrocław a sajta www.jezuici.pl/topio/wroc.html dwulicowosc tych koscielnych wieprzy naprawde siega zenitu i z tego tez powodu w okolicach tzw. "koledy" moj pies moze sie wybiegac do woli w granicach posesji:) krotko - Parówkowym skrytożercom i czarnej mafii mowimy stanowczo NIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb7 Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:58 To skandal, że rząd zmusza wszystkich Polaków do płacenia na jeszcze jeden kościół ! Mimo, że jestem katolikiem, NIE ŻYCZĘ SOBIE aby z moich podatków fundowano jeszcze jeden pomniki bałwochwalstwa! To wbrew naukom Chrystusa, Ewangelii, i zwyczajnej uczciwości! Tyle jest biedy, braku pieniędzy na lecznictwo, wychowanie młodzieży, remonty dróg na których się zabijamy a te głąby w sejmie wywalają 20 mln.na kościół i podwyższają swoje uposażenia. Prezydent zaś zamiast optować za dofinansowaniem godnego startu młodzieży w dorosłe życie w Polsce - załatwia im łatwiejszy wyjazd do USA. Chyba tylko po to, aby w kraju pozostały same przygłupy w moherowych beretach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mlody czlowieku o dziwnym nicku 20.03.06, 21:28 To nie bedzie pomnik balwochwalstwa, ale miejsce gdzie bedziesz mogl pojsc i w ciszy zdobyc sie na nieco refleksji nad zyciem i nad losami naszej ojczyzny na przestrzeni wiekow. Oczywiscie mozesz wziac ze soba MP3 playera i przenosny odtwarzacz DVD. Jak i tez ze dwa piwa do kieszeni. Jesli taki jest sens Twego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: Mlody czlowieku o dziwnym nicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:23 O, dzieki! Bylem w Licheniu i widzialem te cisze i skupienie. Katolicki Disneyland. Gdyby to Chrystus widzial, pogonilby towarzystwo. Przykre to... Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder [...] 20.03.06, 23:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Prosilbym uprzejmie admina, aby moich polemistow 21.03.06, 00:44 nie wycinac. Do polemik z osobnikami typu face-finder wyznaczam zeberko w kaloryferze. Owe zeberko daje sobie swietnie rade z takimi gigantami intelektu jak powyzszy. W szczegolnie trudnych sytuacjach do pomocy wzywam dodatkowo smietniczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb7 Re: Moherowy sceptyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:40 Chodzi oto durniu że jest wystarczajaco duzo kosciołów do "chwili skupienia" a za mało zwykłej uczciwej pomocu dla potrzebujacych ubogich i brak pomysłów na ustawienie w życiu młodzieży. I to właśnie przez takich zaślepionych moherem jak ty co uważasz że młodzież to tylko piwo i dvd. Idż se dalej słuchać popapranego radyjka sekty pana Rydzyka który robi starcom melasę z resztek mózgu. I nie można nikogo żadnym nakazem zmuszać do płacenia na jakikolwiek kult religijny. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Moherowy sceptyk 21.03.06, 00:28 Swiatynia Opatrznosci jest kosciolem specjalnym. Jej idea stanowi czastke naszego dziedzictwa narodowego, naszej historii. Narod wybral demokratycznie taki parlament, a nie inny. Parlament powolal taki rzad, a nie inny. Parlament i rzad podejmuja decyzje w imieniu wyborcow. Zas jesli problem mlodziezy uwazasz za tak wazny i lezy Ci na sercu, to zaloz jakas organizacje pozarzadowa i zajmij sie produkowaniem "pomyslow na ustawienie w zyciu mlodziezy". Albo pisz listy do posla, na ktorego glosowales. Nie zapominaj jednak, ze pewnie tez masz jakies potrzeby. Nie waz mi sie ich zaspakajac z moich podatkow. Jak chyba jednak zauwazyles w koncu, moj beret moherowy trzyma sie mocno na glowie i oczu nie zaslania (pisze patrzac sie na klawiature i na ekran). Tak ze okreslanie mnie "zaslepiony moherem" jest z Twojej strony jakims glebokim nieporozumieniem. Powiedzialbym nawet, ze niegrzecznoscia. I wreszcie wyjscie w demokracji najrozsadniejsze. Zaloz swoja partie. Albo namow wystarczajaco duza liczbe ludzi, aby w najblizszych wyborach glosowali zgodnie z Twymi przekonaniami. Tak czy owak - ZROB COS. A nie jedynie stekaj i narzekaj. serdecznie pozdrawiam sc-k PS. Zapomnialem nadmienic, ze mozesz mnie cmoknac w pompke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb7 Re: Moherowy sceptyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 02:22 Odpowiedż godna najlepszych wzorców oszołomstwa rzadzacej chwilowo partii. Pewnie nie zauwazyles ze wiekszość Polaków olała wybory bo nie było nikogo godnego oddania głosu co zresztą potwierdza obecne "dokonania" tej zgrai osłów w parlamencie. Cmokanie w pompkę też jest ulubioną rozrywką sutannowych z młodymi chłopcami o czym coraz cześciej dowiadujemy się z publikatorów. Sorry, ja wolę dojrzałe dziewczynki. Szcześliwie w młodości z daleka obchodziłem proboszcza co uganiał się za ministrantami. Byłeś ministrantem? Gratuluję! Niech nas Opatrzność broni przed "naprawiaczami" Polski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re: Moherowy sceptyk IP: *.chello.pl 21.03.06, 05:35 Czy rodzic przestaje kochać swoje przekorne krnąbrne dzieci? Czy będąc za budową świątyni narażam się na obelgi jej przeciwników, mam tym samym odpłacać? Czy mam się wywyższać z tego powodu, że zrozumienie jest mi dane dzięki dużej posiadanej wiedzy? Codziennie rano będę tu swój głos oddawał za budową światyni, bo to daje mi pozytywne nastawienie do ludzi na cały dzień.:) ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Moherowy sceptyk IP: *.crowley.pl 21.03.06, 12:30 Ależ on ma rację. Nie można jakimiś opowiesciami o dziedzictwie narodowym i powinności narodu argumentować łamania prawa polskiego! Taki mamy rząd i sejm - piszesz, ale takie też mamy prawo! Niech więc jeśli taka wola "większości narodu" (nie dyskutujmy o matematyce, choc nie wydaje mi się, żeby ci, co głosowali na obecne władze w porównaniu z oponentami i tymi, co nie głosowali wcale, byli wiekszością), władza najpierw zmieni prawo, a potem podejmuje podobne decyzje. Czy się komuś podoba czy nie tak jest. Kościołów mamy wiele w Warszawie, nie potrzeba nam nowych miejsc na modlitwę i skupienie. I zgadzam się, że nie to jest napisane w Piśmie Świętym - nie chodzi o to, żeby sie pokazać - że czcimy Pana, chodzi o to, żeby robić to naprawdę w sercu i duszy. Pamiętajcie - zawsze tam, gdzie jest choć 2 ludzi się modli, jest z nimi Chrystus. Nie potrzeba do tego wielkiej świątyni, która powstaje ze złamania prawa i przy oburzeniu mniejszej - ale jednak dość istotnej - mniejszości narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Moherowy sceptyk 21.03.06, 06:15 Powiedz mi kretynie gdzie mieszkasz,bo jeżeli w Warszawie,to współczuję innym Warszawiakom mieć za sąsiada takiego debila i łajdaka.Mam w nosie czy admin mnie wykosi,ale jeżeli Twoje gowno jest jeszcze i twoich koleżków, to i moje parę słów też powinno być na tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Moherowy sceptyk 21.03.06, 10:10 Szanowny Kolego, mieszkam w Toruniu, przy ul. Wislanej, pod 7-ym. Serdecznie zapraszam do do odwiedzin, gdy bedzie Pan przejazdem w naszym miescie. Jestem pewien, ze podczas kulturalnej pogawedki przy kawie okaze sie, ze mamy wspolne poglady na wiele spraw, waznych dzis w naszej Ojczyznie. Prosze pozdrowic malzonke p. sceptyk PS. Jesli Pan czuje dyskomfort poruszajac sie bez swego bejzbola, to oczywiscie moze Pan go wziac i tym razem. Choc sadze, ze wobec nadchodzacych wiosennych deszczy przydatniejszy bedzie parasol. Tak, aby wygolonej glowki nie zamoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb7 Re: Moherowy sceptyk z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:09 No i wyszło szydło z worka! Proponuję zrobić z sektą rydzyka torunską dotację na Ś.O. i komisyjnie przekazać na budowę żeby ich nie ukradziono tak jak pieniadze na odbudowę Stoczni - zdefraudowane na radio z ryjem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: Moherowy sceptyk 21.03.06, 16:41 Ja z kolei mam gdzies admina ktory przyklaskuje mocherom i nie potrafi prawidlowo, a co najwazniejsze obiektywnie ocenic o co tak naprawde ludziom chodzi. Druga istotna sprawa dotyczy sceptyka a raczej mocherowego sceptyka. Naprawde rozbawil mnie zart o zeberkach w kaloryferze i smietniczce, ale nie wywolalo to nawet grymasu na mojej twarzy. Tak z reguly zachowuja sie male mocherowe gnojki ktore sadza ze ekran monitora chroni ich przed tym calym zlem tego swiata. Ja w realu uzywam mocheru do czyszczenia butow i z tym optymistyczntym podsumowaniem pozdrawiam wszystkich normalnych. Co do zniewolonych owieczek KK to....ech szkoda slow ale moze kiedys wymysla jak to leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Sawa, a co ty tutaj jeszcze robisz na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:29 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista wara od mojej forsy IP: *.aster.pl 21.03.06, 11:46 czarnej zarazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re: taka będzie wspaniała ta świątynia IP: *.chello.pl 21.03.06, 11:56 Gość portalu: ateista napisał(a): > czarnej zarazie uwierz ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdz Re: taka będzie wspaniała ta świątynia IP: *.aster.pl 21.03.06, 14:17 łapy precz od moich ateistycznych podatków. kolego mlodszy bracie - uwierz w babę jagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: NIE dla dotacji Swiatyni z moich podatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 19:47 Państwo powinno służyć wszystkim obywatelom, nie może być tak, że wyróżnia wyznawców jednej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb7 Re: NIE z moich podatkow-opodatkować kościoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:06 Przyszło mi do głowy, że przecież można opodatkować wszystkie kościoły katolickie w Polsce na ten cel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: NIE z moich podatkow-opodatkować kościoły! 22.03.06, 18:31 mozna ale zmus te darmozjady do placenia podatkow...potrzebny jest prezydent i rzad ktory nie pociska wazeliny tej czarnej holocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy brat Re: Inni też chcą budować :) IP: *.chello.pl 22.03.06, 23:45 facefinder napisał: >NIE z moich podatkow-opodatkować kościoły! > mozna ale zmus te darmozjady do placenia podatkow...potrzebny jest prezydent i > rzad ktory nie pociska wazeliny tej czarnej holocie A z jakiego to kraju piszesz? Skierujemy tam naszych misjonarzy.:) ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: Inni też chcą budować :) 23.03.06, 01:33 Jesli jakis twoj misjonaz przetrwa w Amsterdamie to spox, przysyłaj....w sumie i tak jest tu duzo dziwakow wiec kilku nawiedzonych misjonarzy tylko powiekszy to grono. Odpowiedz Link Zgłoś