wojfor 17.03.06, 16:24 Niestety nie byłem na zebraniu a ciekaw jestem czy działo się cos ciekawego. Napiszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czwartepietro Re: zebarnie 19.03.06, 20:58 witam szanownych sąsiadów. a czemu to taka cisza na naszym forum zapadła??? czyżby na zebraniu doszło do rozlewu krwi???-znając już jednak troszke realia naszego osiedla z przykrością stwierdzam, że jest to możliwe. błaga, dajcie jakiś znak życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: zebarnie 20.03.06, 11:42 Pielak wpadł i zaczął się szarpac i krzyczał że on jest adminstratorem.Przedstawiciel Cataliny siedział i notował,fotografował co kto mówi itd.Bedą nas wysiedlać. Odpowiedz Link Zgłoś
czwartepietro Re: zebarnie 20.03.06, 12:22 aaaaa, to znaczy, że wszystko ok(a już myślałam, że coś strasznego się stało:)) a tu, prosze, zwyczajne zebranie. Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: zebarnie 20.03.06, 15:15 A póżniej wzięli sie z klaty kierowcy co to jeden drugiemu zajechał drogę na parkingu.Pielak na końcu po rejtanowsku rozdarł koszuline i krzyczał,że nikomu nie dał w łape Odpowiedz Link Zgłoś
jolantadorota Re: zebarnie 20.03.06, 16:47 ale sobie chłopaki jaja robią , a może jakiś film amatorski powstał? Odpowiedz Link Zgłoś
czwartepietro Re: zebarnie 20.03.06, 17:04 kurcze, w takim razie zaczęłam żałować, że mnie nie było!!!jak bym wiedziała, że zebraniu towarzyszy tyle emocji, pewnie bym się wybrała. ps. to musiał być niesamowity widok!!!jak zwykle, najlepsze momenty przechodzą mi koło nosa.jakie to życie niesprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś