Dodaj do ulubionych

Czy bedzie rozwiązany Sejm?

18.03.06, 21:41
Klub PiS złoży w najbliższym czasie wniosek o samorozwiązanie Sejmu, tak aby
przyspieszone wybory parlamentarne mogły odbyć się przed pielgrzymką papieża
Benedykta XVI do Polski.

Ciekawa czy po(jechancy)zdobeda więcej jak 20% głosów ????
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:53
      Ja głosuję na PIS. Przez 4 miesiące pokazali, że pod ich rządami Polska urośnie
      w siłę, a ludzie będą żyli dostatniej.
      • Gość: Zyzio Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:18
        Ja też zagłosuję na PiS. Teraz czuję, że każdego dnia ktoś się troszczy o moją
        stabilnośś, że można prowadzić politykę, tak by ludzie chodzili po ulicach
        szczęsliwi, a makro i mikroekonomia przestała się rządzić własnymi prawami,
        tylko służyła ludziom wg linii jedynie słusznej wymyślonej w najtęższych,
        światłych umysłach na jakie Polska czekała 15 lat.

--
        Wyszedłem kupić bilet, lotniczy bilet
        • Gość: biedak Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: 213.77.56.* 18.03.06, 22:55
          Bede na nich glosowal. Uklad i liberalizm zabral mi godne zycie. Tezraz czas dac uczciwym ludziom
          godziwe zasilki...
          • Gość: Rolneek Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.06, 23:11
            A dolar musi kosztowac przynajmniej 10 zlotych. Inaczej nie opyla sie burakow z
            pola zbierac, zeby opchnac je Ruskim.
          • Gość: ddb2 Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:20
            Towarzystwo wzajemnej adoracji.
            Moze wam podrzucic jeszcze pare hasel zminionej epoki. Bardzo do was pasuja.
            PZPR PRZEWODNIA SILA NARODU.
            KTO NIE Z PARTIA TEN PRZECIWKO PARTII.
            CALY NAROD BUDUJE POLSKA RZECZPOSPOLITA LUDOWA.
            PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU.

Czyz nie tak do was przemawia ten nawiedzony wodzina.
            Ja juz to przerabialam. I razem z wielkim gronem blizszych i dalszych
            znajomych, mamy nadzieje, ze to oszolomstwo NIGDY juz nie powroci.
            Bedziemy glosowac na PO.
          • jan-w Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? 19.03.06, 07:55

> Bede na nich glosowal. Uklad i liberalizm zabral mi godne zycie. Teraz czas
            > dac uczciwym ludziom
            > godziwe zasilki...

Pomijając zasadność tej wypowiedzi, to z czego dać ? Dzięki polityce rządu, w
            ciągu ostatnich 2 tygodni indeksy giełdowe znacznie spadły, a kurs franka
            szwajcarskiego wzrósł o 5%. Chyba że myślisz jak Lepper,o rozdaniu tych ton
            dolarów, które skąpy Balcerowicz, przechowuje w podziemiach NBP ?
            Zeby rozdawać, trzeba najpierw zarobić ...
            • Gość: omar1Dobre. Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:22
            • Gość: YankYang To dobrze - zagłosuję tym razem na Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:50
              I bardzo dobrze, że rozwiążą Sejm.
              Szkoda tylko tak dynamicznej realizacji programu wyborczego PiS.
              Dla równowagi tym razem bedę głosował na Leppera.
              Jest to polityk madry i to z madrością wrodzoną.
              Zadbał abyśmy mieli przyjaciół w Chinach.
              A Chiny,
              to przecież bogaty kraj,
              który jest skłonny nam pomóc w większym stopniu niż Amerykanie.
              Poza tym jest lubiany w Rosji,
              a nawet przez Łukasznkę na Białorusi.
              Głos na Leppera to potężna inwestycja.
              • Gość: kixx Re: To dobrze - zagłosuję tym razem na Leppera IP: *.acn.waw.pl 19.03.06, 13:35
                cale forum glosuje na pis
                tez bede musial-lubie wygrywac
                nawet jesli losowanie jest ustawione
      • cimoszenka Towarzyszu 19.03.06, 04:18
        a może najpierw naprawisz to co spieprzyłeś w Warszawie?
      • Gość: m.m. Re: Czy bedzie rozwiązany Sejm? IP: 82.177.97.* 20.03.06, 20:36
        O Boże! Jakbym Gierka słuchała! Polska rośnie w siłę! Litości!
    • splkm do: jaa_ga 19.03.06, 14:16
      No czytam i czytam...i wychodzi mi że ten wątek jest tak samo związany z
      Warszawą jak wczorajsza konwencja wyborcza PO :P

Zatem konsekwentnie prosze o usunięcie..
      Albo przyznanie się do błędu :)
      • jaa_ga Re: do: jaa_ga 19.03.06, 15:38
        Juz wczoraj Ci odpowiedziałam w wątku o Górniak :)))
        • splkm Re: do: jaa_ga 19.03.06, 16:32
          Rozumiem ze tym samym następuje zmiana regulaminu forum dla okazania iz:
          1) administrator ma zawsze racje
          2) jak jej nie ma patrz punkt 1.

Cieszę sie bardzo iż od dziś na forum Warszawa można zakładac watki o d.pie marynie.
          • omar1 Re: do: jaa_ga 19.03.06, 16:36
            Własnie.
            celowo uzyłem słów "pieprzonych i dupa" zeby sprawdzic co teraz wolno,a czego w
            dalszym ciągu nie.
            Cieśzy mnie równiez to ,ze po napisaniu "czy admini doszli do pionu" ,nikt tego
            jeszcze nie wyciął.
            (Zresztą nie wiem jak długo bede miał z tego powdou satysfakcję?)
          • Gość: rock'n'roll Re: do: jaa_ga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:42
            A ja jestem ciekawa: co te wybory dadzą? Jeśli wygra PiS to co? Z KIM będzie
            rządził? Naprawdę myślicie, że dostanie powyżej 40% żeby móc rządzić samemu???
            To samo PO - a z kim oni będą rzadzić? Oni nikogo nie mają do koalicji. W naszym
            kraju już tak się porobio, że nawet porządnego rządu być nie może?
            Poza tym: i PiS i PO już rządzili - jako AWS i UW. To oni zniszczyli Polskę, a
            SLD pociągneło nas jeszcze bardziej w dół. Co oni nam mogą dać? Ja nie mam na
            kogo głosować! Ani LPR, ani PSL, ani Samoobrona nie są dla mnie wiarygodne.
            Powiadają: twoim zasr***m obowiązkiem jest głosować. ALE JA NIE MAM NA KOGO!
            • omar1 Re: Moja droga 19.03.06, 16:48
              Gość portalu: rock'n'roll napisał(a):

> A ja jestem ciekawa: co te wybory dadzą? Jeśli wygra PiS to co? Z KIM będzie
              > rządził? Naprawdę myślicie, że dostanie powyżej 40% żeby móc rządzić samemu???
              > To samo PO - a z kim oni będą rzadzić? Oni nikogo nie mają do koalicji. W
              naszy
              > m
              > kraju już tak się porobio, że nawet porządnego rządu być nie może?
              > Poza tym: i PiS i PO już rządzili - jako AWS i UW. To oni zniszczyli Polskę, a
              > SLD pociągneło nas jeszcze bardziej w dół. Co oni nam mogą dać? Ja nie mam na
              > kogo głosować! Ani LPR, ani PSL, ani Samoobrona nie są dla mnie wiarygodne.
              > Powiadają: twoim zasr***m obowiązkiem jest głosować. ALE JA NIE MAM NA KOGO!

Kolejny wybory zapewne wygra znowu PiS, bo kto ma wygrac?
              Zyczyłbym sobie zeby PiS rzadził sam, bez takich klaunów jak lepper czy
              gertych,powinni odpocząc od polityki.
              Jeśli wygraliby POStkomuchy to jasne ,ze wybiora do koalicji SLD i
              Demokratów.pl (jak mogło mi to przejśc przez gardło?).
              Sponsor medialny gw juz nie może się doczekac ,aby tumanic ludzi swoimi
              sondazami przedwyborczymi..................

Na koniec musze Ci przyznac racje.
              ja tez nie mam na kogo,tyle że musze wybrac pomiedzy wyborem złym ,a wyborem do
              dupy!
              • Gość: rock'n'roll Re: Moja droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:04
                Ja z kolei bym zagłosowała na PO, ale jak wiem, że u nich jest Buzek i
                Piskorski (200 mln przewalone na Świętokrzyskim i ten tunel wzdłuż Wisły...
                bez komentarza), to mnie mogą w duxx pocałować! Buzeczek - no, ja ciekawa
                jestem, kiedy i Miller zostanie europosłem. Kraków, który wybrał Buzka, to ma
                zalepiony mózg: przecież on ten kraj doprowadzał do krachu, wszystko
                rozprzedawał za psie pieniądze. No nie mogę, co ja, na Zielonych 2000 mam
                głosować? No po prostu tylko wziąść i se palnąć w łeb... Tylko mnie ostro
                wku... wnerwia, gdy te gadające głowy w TV mówią, że POWINNO się głosować. Oni
                pewnie mają łatwy wybór, a ja jestem lewicowych poglądów - a tu SLD mi strzelił
                takiego 'gola', że mi się niedobrze robi jak na nich patrzę! No wiem, że zaraz
                stąd polecę, ale sobie myślę: gdyby tak Urban założył partię, to bym wiedziała
                na kogo... Mam nadzieję, że mnie nie zabluzgacie za to. Omar1 - mimo, że
                jesteśmy
                z innych obozów, to widzisz, że dokładnie mamy taki sam wybór: albo źle albo
                jeszcze gorzej... A ja bym usilnie chciała NIE głosować wbrew sobie. Gdyby nie
                było Kaczorów, tylko Marcinkiewicz rządził PiSem, to bym na nich zagłosowała!
                • omar1 Re: Moja droga 19.03.06, 19:32
                  Nie wiem co powiedziec ,ale sie przejąłem.Takie rozdarcie ,może się przydarzyc
                  kazdemy partiocie.
                  ja po powrocie do Polski nic tylko (rzygam),a tak do tego kochanego kraju
                  tęskniłem.
                  Ale co tam tęsknota.Oczywiscie szanuje Toje poglądy (znów rzygam jak pomysle o
                  SLD),rozumiem ze podobnie jak ja masz dylemat.
                  Umówmy sie ze za poglądy nikt nikomu nie bedzie pluł w twarz.
                  tyle.
                  • Gość: gizmo Hańba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:18
                    Platforma znowu martwi się tylko o swoje stołki! PiS chce wybrów, bo wie, że
                    zagłosuje na nich 84% Polaków. I wtedy wreszcie rozwiążą WSI, powołają CBA, a
                    komisje śledcze ujawnią przekręty Układu. No i Balcerowicz - Mengele
                    gospodarki - wreszcie odejdzie. Chce tego cała Polska. A w każdym razie jej
                    solidarna część. Na pohybel szemranym łżelumpenliberałom! Nasz dziadek był w GL!
                    • omar1 Re: To mi sie podoba.Brawo PiS 19.03.06, 22:11
                      Myślisz ,ze aż 84% zagłosuje na PiS?
                      Jestem szczerze zaskoczony,nie sądziłem ,ze az tylu Polaków zagłosuje na PiS.
                      Z drugiej strony musze Ci szczerze powiedziec ,ze rzeczywiscie michnikowcy
                      dostana po dupie.
                      tacy jak Ty i ja ,bedą mieli wówczas satysfakcję.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: gizmo Re: To mi sie podoba.Brawo PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:20
                        W najbliższych wyborach do urn pójdą tylko ci zdesperowani. Zdesperowani do
                        walki z Układem. Może nie będzie ich wielu - ale przecież nieobecni nie mają
                        racji. Jest szansa na większościowy rząd PiS-u. Skorzystajmy z niej.
                        • Gość: omar1 Re: To mi sie podoba.Brawo PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:42
                          Gizmo (oczywiscie Twoje tezy trafiaja na podatny grunt),
                          natomiast martwi mnie ta cisza.................
                          Czyzbysmy tylko my tak mysleli?
                          To przeciez małoprawdopodobne ,ze POstkomunisci majacy tu swoich ,siedza tak
                          cicho,prawda?
                          • warzaw_bike_killerz Re: To mi sie podoba.Brawo PiS 19.03.06, 22:55
                            Ja jako milosnik prawdziwego kapitalizmu, wierze, ze sejm w ktorym bedzie 84%
                            PiS-u, wreszcie odetnie te komunistyczne uklady gospodarki centralnie
                            sterowanej i zaprzestanie kontynuacji komunistycznego socjalizmu, zywcem z PZPR.
                            Wyrazam gleboka dezaprobate, ze manipulujace sondaze nie daja szans wejsc LPR
                            do tego nowego historycznego Sejmu IV RP.
                            • omar1 Re: PiS to zacna Partia (?) 19.03.06, 23:01
                              jak jeszcze ktos cos podobnego (np.Kixx) napisze ,to zwariuję!
                              Bike,jakoś łeb mi rozpiernicza jak mysle o LPRze.Może cos ważnego
                              przeoczyłem,jakies niesamowite wydarzenie?
                              Nie wszyscy sa dokonali.
                              • warzaw_bike_killerz Re: PiS to zacna Partia (?) 19.03.06, 23:07
                                Stanowili fantastyczne wsparcie jako koalicja parlamentarna. Wprost przeciwnie
                                do Samoobrony, ktora co rusz podkladala nogi i podcinala skrzydla. Nie piszac
                                oczywiscie o PO, ale oni byli opozycja. Samoobrona zachowala sie jak wilk w
                                stadzie owieczek. Dopiero ostatnio, piekny Romek biorac przyklad z szefa bialo-
                                czerwonych krawatow, podskakiwal. Ale on jest do utemperowania. Stabilny bylby
                                z niego koalicjant.
                                • Gość: omar1 Re: PiS to zacna Partia (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:17
                                  Przykro mi ,ale na dzis wystarczy mi wrażeń.
                                  Musze wyciszyc sie ballantem bo to wszystko jest zbyt trudne do zaakceptowania.
                                  Ba!Sam Romek budzi moje mocne wątpliwosci,zając nad soba miecz, pogrywa sobie w
                                  c...ki.

I na koniec.
                                  Czy słynny waldek nie byłby lepszy od najsłynnijeszgo mulata? ;)
                    • sceptyk Re: Hańba! Podwojna!!! To moje haslo!!! 19.03.06, 23:39
                      Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Nasz dziadek był w GL!

A moj dziadek przez cala wojne oraz po, do lat 60-tych, byl w PL.
                • jhbsk Re: Moja droga 20.03.06, 07:22
                  Gość portalu: rock'n'roll napisał(a):

> Ja z kolei bym zagłosowała na PO, ale jak wiem, że u nich jest Buzek i
                  > Piskorski (200 mln przewalone na Świętokrzyskim i ten tunel wzdłuż Wisły...
                  > bez komentarza), to mnie mogą w duxx pocałować! Buzeczek - no, ja ciekawa
                  > jestem, kiedy i Miller zostanie europosłem. Kraków, który wybrał Buzka, to ma
                  > zalepiony mózg:

Kolejny(a), który uwierzył w pisuarowską propagandę.
                  Lepiej nic nie robić, to nikt nie oskarży o wyssane z palca przewały.
                  • omar1 Re: Moja droga 20.03.06, 20:40
                    jhbsk napisała:

> Kolejny(a), który uwierzył w pisuarowską propagandę.

Czy warszawa składa sie z samych naiwniaków? Kobieto zacna,otwórz oczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka