ballest 10.12.02, 21:43 Kto mowi, ze Polacy kasy nie maja, KPN ORLEN odkupi od BP 440 stacji benzynowych w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: KPN ORLEN 10.12.02, 22:47 To chyba dobrze, nie? Zresztą biedy w Polsce raczej nie ma, nie widać tego... _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: Pndzelek IP: *.ipt.aol.com 10.12.02, 23:02 pan_pndzelek napisał: > To chyba dobrze, nie? Zresztą biedy w Polsce raczej nie ma, nie widać tego... Nie widac, nie widac. A jak ja niedojedzona pizze z Pizza Hut do smietnika chcialam wyrzucic, podszedl do mnie jakis czlowiek baaaaaardzo zamozny, sadzac z szat, i zapytal po cichu, czy moze ten kawalek pizzy dostac. Dalam mu, gdyz wiadomo: "kto zjada ostatki, jest piekny i gladki". Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Pndzelek 10.12.02, 23:06 Nie jadam w Pizzy Hut. Chadzam w takie miejsca, gdzie nędzarzy się NIE WPUSZCZA... _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Pndzelek 10.12.02, 23:10 Panie Pndzelku - przy całej mojej do Pana sympatii: kup pan sobie okulary,a potem odłóż pan na dzień jeden wszystkie swoje karty kredytow oraz kluczyki do auta odlotowegio i wybierz sie pan na jakiś posli (warszawski) bazar. I popatrz pan na tych ludzi nie z pozycji sowjej pyndzelkowatej, a oczami zwykłego człowieka. To będize odpowiedź na pyatnie: czy w Polsce jest, czy nie ma biedy. pdzr Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Do Wielce Szanowanej Pani Spinki 10.12.02, 23:15 Do Wielce Szanowanej Pani Spinki! Ja tej biedy NIE WIDZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Do Wielce Szanowanej Pani Spinki 10.12.02, 23:18 Panie Prześwietny Pyndzelku - to kup se pan mocniejsze okulary. Albo gazety zacznij pan czytac własciwe. Albo wsiądż pan dnia któregos do tramwaju w godzinach szczytu. Albo idź pan do baru mlecznego, może byc Uniwersyteckiego. Albo... A co ja będe się wysilac - przejrzyj pan na oczy po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Do Wielce Szanowanej Pani Spinki 10.12.02, 23:23 A jaka to jest bieda jak ja mam ponad STO DZIEWIĘĆ KILO i dalej tyję?! To gdzie ta bieda jak ja już się ruszać z przeżarcia nie mogę? Mój lekarz mnie za każdym razem ostrzega, że długo to ja już nie pożyję (z tą moją biedą). PS. tramwajami nie jeżdżę bo podobno niebezpiecznie, znaczy podobno kradną... _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: Eh, Pndzel IP: *.ipt.aol.com 10.12.02, 23:19 pan_pndzelek napisał: > Nie jadam w Pizzy Hut. Chadzam w takie miejsca, gdzie nędzarzy się NIE > WPUSZCZA... racja, psie zarcie tam maja. I co jeszcze Pndzluniu robisz, by tej Bidy nie widziec, ktora sie tak po ulicach placze? Klapki na oczy i przed siebie? Ignorant bez serca! Co ty tam masz w srodku? Puszke Coli? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Eh, Pndzel 10.12.02, 23:25 Gość portalu: Bugi napisał(a): > Co ty tam masz w srodku? Puszke Coli? NIE! Homara pod beszamelem... Jestem jak widzisz szlachetny... _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: Nasz ty Najjasniejszy Pndzlu IP: *.ipt.aol.com 10.12.02, 23:37 pan_pndzelek napisał: NIE! Homara pod beszamelem... Jestem jak widzisz szlachetny Czemu wiec nie zmienisz sobie logina? Zamiast Pan Pndzelek, moze Hrabia Pndzelek, albo Baron? Rozumiem, skromnosc przemawia przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Ta skromność mnie zabija 10.12.02, 23:50 Ta skromność mnie zabija, ale ratuje mnie to, że zamiast serca mam homara pod beszamelem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do Ballesta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 23:53 Ballest, jaka jest w koncu twoja fryzura, modna czy nie, bo nie wiem czy mam z toba rozmawiac czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Do Niecha 10.12.02, 23:56 Niechu, ten ballest to dziwna jakas postac - przywedrował z forum olsztyńskiego (może gdzie indzej też bywa, nie śledzę)i próbuje teraz namieszac tutaj. Proponuje z rezerwą, dużą rezerwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:00 Czyli ci, ignor ma byc? Ja na ignor sie pisze, mam co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ta skromność mnie zabija 11.12.02, 00:05 pan_pndzelek napisał: > Ta skromność mnie zabija, ale ratuje mnie to, że zamiast serca mam homara pod > beszamelem... Nie wytykajac, i dlatego masz taki wieki brzuch. Jak tam ze sportem u Ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek No wiesz co? 11.12.02, 00:12 Sport? Łobżydlistwo... _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eh, Pndzel 11.12.02, 00:11 pan_pndzelek napisał: > NIE! Homara pod beszamelem... Jestem jak widzisz szlachetny... Tym beszamelem to Ci chyba dorsza lekko nieswieżego polali i wmówili że to homar. Miltonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Eh, Pndzel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:12 Komar. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Eh, Pndzel 11.12.02, 00:16 Gość portalu: Niech napisał(a): > Komar. HAHAHAHAHAHA UMARLAM ZE SMIECHU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Eh, Pndzel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:20 R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re:Niech IP: *.ipt.aol.com 11.12.02, 00:31 Niech, ja juz chyba pojde spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: KPN ORLEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 23:57 Vivat admin! Odpowiedz Link Zgłoś