o.n.a.1986 30.03.06, 14:47 Witam! Otóż jestem ciekawa czy znacie może jakieś fajne sklepy dla puszystych z modną młodieżową odieżą ktory jest warty polecenia...?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vortex Re: Sklep dla puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:55 kiedys namioty sprzedawali w skladnicy harcerskiej na placu Konstytucji. Tera to juz mozna kupic prawie wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a.1986 Re: Sklep dla puszystych IP: *.chello.pl 30.03.06, 15:08 no to mi pomogles... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Sklep dla puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:36 nie moglem sie powstrzymac. To jest silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka 57 Re: Sklep dla puszystych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:57 vortex, zmień lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Sklep dla puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:05 Nie moge. On mi mowi ze z moje pieniadze ida na utrzymanie jedynego w W-wie, ba, w calej Polsce, klubu kulury i sztuki przez duze K i S. Wole cierpiec w milczeniu niz dopuscic do upadku ostatniej ostoi mysli tfu..., to jest tworczej. Odpowiedz Link Zgłoś