sloggi 06.04.06, 16:42 Nie żadne Wola Park, ani Fort Wola. Czy jest do polecenia jakiś sklep na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puchata1 Re: Lokalne zakupy 06.04.06, 19:41 Oczywiscie!!! Owoce w delikatesach w Zielonkach Swietna wedlina i swieze mieso w babicach na trakcie Chleb Jackowy pyszny jak swiezy w blaszaku zwanym Mini Europa na Sienkiewicza po drodze z Babic do Lipkowa. Jeszcze polecam malzenstwo prowadzaca Konradka tez na tej samej drodze, niesmiali i sympatyczni - ich sklep spozywczy czysciutenki az milo!! Odpowiedz Link Zgłoś
puchata1 Re: Lokalne zakupy 07.04.06, 10:09 na drodze ze St Babic do Lipkowa po prawej stronie, dosc nowy sklep z parkingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Lokalne zakupy 08.04.06, 01:15 Czyli widzę, że masz już rozeznanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
troche_smutna1 Re: Lokalne zakupy 10.06.06, 20:30 Są też bardzo fajne "Delikatesy Senator" na Warszawskiej. Nowy czyściutki sklep, ceny są bardzo przystępne. Jest tam właściwie wszystko a jeżeli nawet nie, to można zamówic i przywiozą wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka1999 Re: Lokalne zakupy 27.06.06, 09:31 Polecam delikatesy SAGINA przy Warszawskiej w Zielonkach (jadąc od Warszawy po prawej stronie). Naprawdę świetny sklep, bardzo dobrze zaopatrzony, a jeśli chodzi o warzywa, to moim zdaniem najlepszy w okolicy. Delikatesy SENATOR (też po prawej na Warszawskiej, ale przed SAGINĄ) też są niezłe - IMO świetny wybór win (alkoholi innych też), przypraw, serów, makaronów - no taki naprawdę "delikatesowy" repertuar. Mięso i wędliny, poza SAGINA, na rynku w Babicach. Polecam też STOKROTKĘ w Lipkowie, przy - mam nadzieję ze nie pomyliłam - ul. Mościckiego (w kazdym razie przedłużenie ul. Sienkiewicza w Babicach). Sklepik mały, ale naprawdę fajny, po trochu wszystkiego - w okolicach weekendu mają ciasta - naprawdę wspaniale:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja20 Re: Lokalne zakupy 26.08.06, 23:19 o czym ty mówisz!? w saginie są wędlinki i owocki ale są droższe niż w innych sklepach.mieszkałam na bemowie i było dużo taniej niż tu.wędlina przktycznie nie schodzi poniżej 20zł.ty chyba naprawdę z marsa jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka1999 Re: Lokalne zakupy 15.09.06, 11:39 nie bede codziennie do Warszawy zapylac po zakupy. Jak ktos lubi "tanio" moze robic zakupy w TESCO. W delikatesach towary sa delikatesowe, i tyle. Wole zaplacic niewiele wiecej i wiedziec co kupuje. Tanszych sklepow jest w okolicy troche, chocby Marika po drugiej stronie Warszawskiej. W Saginie pasuje mi jakosc towarow i wybor, nikt mi nie wciska scinkow w wedline, ani zgnilkow w warzywach i owocach. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka1999 Re: Lokalne zakupy 20.09.06, 10:32 no leniuch ze mnie:( znowu zapomniałam zmienić sygnaturkę... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Lokalne zakupy 20.09.06, 21:27 marsjanka1999 napisała: > tak > Wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś