Dodaj do ulubionych

Wątek o warszawskim rozpłodowcu

07.04.06, 19:53
Pozwolę sobie zacytować pewien post kolegi z innego forum.
Być może ten skromny wpis ożywi nasze agonalne forum:
Cytuję:
"Autor: ezpa7z9
Jak żona rodziła w szpitalu(26 lat) to obok ....leżała mamusia lat 28 i
córeczka lat 14.Tatuś był ten sam. ,,Panienki''dopominały się gorzały,przyszła
babcia przyjechała na porodówkę nawalona jak samolot.Urodziły tego samego dnia
i nie zostawiły dzieci w szpitalu jako dobre mamy.Wróciły do misji
zmniejszania niżu demograficznego.Mamusia była stała bywalczynia porodówki(8
raz) u córeczki był to dopiero raz drugi(pierwszy jak miała 12 lat!).I wtedy
tatuś -dziadek był ten sam.Ale ,,panienkom ''to pasiło.Opowiadały o zaletach
partnera aż wyjechały na korytarz-pozostałe mamy miały dość słuchania o
długości przyrodzenia partnera panienek.Jebaka czekał na swoje panny z
flaszką-to już sam widziałem.Był rok 1985 listopad Warszawa Szpital Porodowy
Inflancka."

PS
Pozdrawiam Szanowną Administrację Forum Warszawa
;o)
Obserwuj wątek
    • Gość: omar1 Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:03
      Pewnie był z bydłoszczy
      • umfana Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 20:06
        Gość portalu: omar1 napisał(a):

> Pewnie był z bydłoszczy

najważniejsza jest męskość ;o)))
    • warszawianka_jedna Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 20:10
      to ta babcia, pewnie jest już prababcią.
      • umfana Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 20:18
        warszawianka_jedna napisała:

> to ta babcia, pewnie jest już prababcią.
        >

o ile się nie zapiła na śmierć...
    • sebpl Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 20:42
      Ale o co chodzi? Że on może, czy że kobiety puszczają się na potęgę? A może to
      wątek, a propos, o braku dofinansowania środków antykoncepcyjnych?
      Umfana, opamiętaj się. Masz temat to przedstaw go jasno. Bo że facet ma bogate
      przyrodzenie i potrafi z niego korzystać to chyba dobrze? Dobrze partnerkom
      (najbardziej). A jeżeli umiejscawiasz akcję na porodówce, to komu plujesz w
      twarz - premierowi, czy ministrowi zdrowia? A może ksiedzu z parafii, który
      zadaje za słabe pokuty grzesznikowi?
      • umfana Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 20:52
        Sebpl,
        Rzecz miała miejsce za czasów dalekiej komuny, więc... ;o)
        Post jest odpowiedzią jedną z wielu do artykuły w Metrze o młodocianych mamach:
        serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3266232.html
        • sebpl Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 21:07
          Czyli rzecz o sprawie sprzed Czarnobyla. Teraz takich rekordów nie ma :(
          Aczkolwiek znam faceta, co ożenił się najpierw z kobietą po 50 potem z córką, a
          następnie z wnuczką (wszystkie szczęśliwe, że nie musza zmieniać nazwiska), ale
          to historia na inny wątek...
          • umfana Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 21:12
            ... to musiały być bardzo bogate dziedziczki :o)
            PS
            Pozdr dla PraGosi! Niech wraca na forum. Bez Niej jest smutno i nudno...
            • kixx Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 21:14
              Wspomnienie Pragosi w tym akurat watku mnie sie wydaje nie na miejscu
              No chyba ze jest to akurat watek o niej
              • umfana Kixxiu Fixiu... masz szczególne poczucie humoru 07.04.06, 21:17
                kixx napisał:

> Wspomnienie Pragosi w tym akurat watku mnie sie wydaje nie na miejscu
                > No chyba ze jest to akurat watek o niej

PraGosia na pewno nie obrazi się o to wspomienie... a wątek wątpię, aby był o Niej!
                • Gość: kixx Umfano Zasrano IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 21:21
                  masz takie pojecie o dobrych obyczajach,jak ja o przyrzadzaniu kalamarnic
                  • umfana sfixowany Kixxie ... 07.04.06, 21:25
                    ... ale z Ciebie kulturalny wulgarus!
                    • Gość: kixx Zaćpano umfano IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 21:27
                      do bydla po bydlecemu
                      • umfana Kixxiu mierzysz mnie swoją miarką ;o))) 07.04.06, 21:29
                        Nie pij już dzisiaj! Szkoda zdrowia :o)
                        • Gość: kixx Masz racje,mierze ciebie swoja miarka IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 21:48
                          w zyciu nie smialbym pozdrowic lubianej przez mnie osoby ,ktora nie pisze w
                          danym watku,gdyby ten watek byl o zboczeniach,idiotach,czy o tzw marginesie
                          spolecznym
                          skojarzenie jest oczywiste
                          szkoda ze nie dla ciebie
                          • umfana Re: Masz racje,mierze ciebie swoja miarka 07.04.06, 21:54
                            Kixx przeginasz... sam piszesz jak ostatni **** Bez odbioru
                            • Gość: gizmo Re: Masz racje,mierze ciebie swoja miarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:58
                              W sieci dostępne są setki (tysiące?) przepisów jak zrobić narkotyk z produktów
                              ogólnodostępnych (począwszy do legendarnej "Anarchistycznej książki
                              kucharskiej"). Mam wrażenie że to jest jedyna nauka jaką Umfana znalazła w
                              sieci.
                            • umfana i jeszcze jedno do Kixxa Tłuczka 07.04.06, 22:06
                              To pozdrowienie było skierowane do Sebpl, aby On je przekazał Gosi...
                              • Gość: kixx Re: i jeszcze jedno do Kixxa Tłuczka IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 22:11
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=39943609&a=39950661
                                • umfana Re: i jeszcze jedno do Kixxa Tłuczka 07.04.06, 22:14
                                  No to teraz wiem kim jest Gizmo... alter ego Kixxa :o)
                                  • Gość: kixx Re: i jeszcze jedno do Kixxa Tłuczka IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 22:29
                                    ech...
                                    gdyby dawali Nobla za glupote bylabys faworytem
                                    • umfana dominacja Kixxa 07.04.06, 22:31
                                      Faworytem w tym wątku jesteś Ty Kixxie... może tym warszawskim rozpłodowcem
                                      byłeś Ty? Tak fiksujesz że wydaję się to podejrzane ;o)))
                                      • Gość: kixx alienacja Umfany IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 22:33
                                        nawet sie nie dziwie
                                        • umfana nominacja Kixxa 07.04.06, 22:38
                                          i tak to Kixx został rozpłodowcem Warszawy :o)
                                          • Gość: kixx degradacja umfany IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 22:44
                                            a wydawalo sie ,ze nizej upasc nie mozna
                                            • umfana degeneracja Kixxa 07.04.06, 22:47
                                              proszę... odstaw tę butelkę...
                                              • Gość: kixx Butelka umfany IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 23:02
                                                nie sadz innych po sobie
                                                zreszta juz dawno powinnas sobie kupic dildo
                                                • umfana Kixx co to jest "dildo" ? 07.04.06, 23:06
                                                  Napisz bo nie wiem
                                                  • Gość: kixx Re: Kixx co to jest "dildo" ? IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 23:13
                                                    mysl,mysl kobieto
                                                    to jest to,czego powinnas uzywac zamiast butelki
                                                  • umfana tajemnicza Kixxa 07.04.06, 23:14
                                                    Dalej ja nie wiem... ale grunt, że Kixx wie!
                                                  • Gość: kixx Re: tajemnicza Kixxa IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 23:15
                                                    to moze spytaj Sloggiego
                                                    on wie wszystko
                                                  • umfana Kixxiuro 07.04.06, 23:20
                                                    ale to Ty mnie kręcisz a nie Sloggi ;o)))
                                                  • Gość: kixx Re: Kixxiuro IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 23:25
                                                    tak czulem
                                                    gustujesz w 95-cioletnich facetach
                                                    ale ja stoje juz nad grobem,testament napisalem-jest poswiadczony
                                                    notarialanie,nic z tego ci nie przyjdzie
                                                    zreszta nie zadaje sie z idiotkami
                                                  • umfana Re: Kixxiuro 07.04.06, 23:25
                                                    kochany jesteś :o)
                                                  • Gość: kixx Re: Kixxiuro IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 23:28
                                                    otwieram okno
                                                    wygladam
                                                    patrze w dol
                                                    jest z pietnascie metrow
                                                    chyba to jest lepsze rozwiazanie
                                                    zegnajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                                  • umfana Vicotria 07.04.06, 23:29
                                                    właśnie o to mi chodziło!
    • amoremio Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu 07.04.06, 22:46
      "Dzis praaaawdziwych MEZCZYZN juz nieeee maaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!"
      • Gość: omar Re: Wątek o warszawskim rozpłodowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:05
        Cały ten watek jest prowaokacją umfy."Szkoda sensu"
        • umfana Omar 07.04.06, 23:07
          dać Ci linka ?
          • Gość: gizmo Re: Omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:09
            Umfana, proponowałbym ci wylewanie twoich przemyśleń na forum Sloggiego dla
            zalogowanych warszawiaków.
            • Gość: omar1 Re: Omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:14
              Tez sie zgadzam z gizmo.
              Forum Sloggasa ,może byc odpowiednie.

Umfa, przegiełas jak Cie lubie.
              • umfana Omar też ześ się upił, jak Kixx z Gizmem ? 07.04.06, 23:21
                Co Wam dziś na móżgi wali? W czym przegięłam? Hm...
                • Gość: 0mar1 Re: Omar też ześ się upił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:26
                  Tylko butelke ballanta z cola. Przyznasz ,ze to jak na obecny tu klimat ,guzik.
                  A co zaraz napiszesz ze cola szkodzi? Pisz sobie............

W czym przegiełas?

Piłas coś?

To Ci odpowiem
                  1) Z tym goopim watkiem
                  2) Z tymi wycieczkami do Kixxa.

Nie wypada!
                  Tyle.
                  • umfana Omar zadrosny o Kixxa :o) 07.04.06, 23:29
                    Omar urwałeś z mohera?
                    • Gość: omar1 Re: Omar zadrosny o Kixxa :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:39
                      teraz juz wiem kto jest nawalony.
                      Dobranoc.
                      • umfana Panowie wtulcie się w siebie 07.04.06, 23:41
                        Kolorowych snów! Papapa Kixxie i Omarze :o)))
                        • Gość: omar1 Re: wtulcie się w siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:43
                          jak dasz rade to wtul sobie głowe pomiedzy.............
                          Aha, idz juz spac bo piszesz jak potłuczona ,aby wydymana.
                          Cio
                          • umfana ciekawe rzeczy opisujesz ale nie skorzystam 07.04.06, 23:48
                            Gość portalu: omar1 napisał(a):

> jak dasz rade to wtul sobie głowe pomiedzy.............
                            > Aha, idz juz spac bo piszesz jak potłuczona ,aby wydymana.
                            > Cio

... z Twoich porad...
                            Grunt abyś Ty był wy***ny przez Kixxa i na odwrót!
                            :o)
                            Papa Panowie
                            • Gość: duch kixxa Re: ciekawe rzeczy opisujesz ale nie skorzystam IP: *.acn.waw.pl 08.04.06, 08:50
                              moja droga
                              wizualizujesz swe marzenia-ale nic z tego nie bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka