yavorius Mówisz o: 21.04.06, 13:06 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38594 Faktycznie, zdechło. A może o tym? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38792 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:47 Rozmawiałem z moderatorami i oni twierdzą, że jest coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą ! Re: Nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:59 Ty jako naczelny troll rozwalający to forum masz tu najmniej do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:02 Dlatego też zacytowałem oceny kompetentne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Nieprawda IP: *.chello.pl 21.04.06, 14:03 Gość portalu: płyń z wisłą ! napisał(a): > Ty jako naczelny troll rozwalający to forum masz tu najmniej do gadania. a ty idż pod inną cele bo tu dla niegrypsujących nie ma miejsca =============================================================== siemano gizmo, trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:11 Wszystkie moje wpisy naruszające netykietę zostały już dawno usunięte. Więc zarzut o trollowanie wydaje mi się trudny do udowodnienia. Natomiast całą korespondencję kolegi "płyń z wisłą" dotyczącą Warszawy czytam bardzo skrupulatnie. To interesujące i merytoryczne wpisy - takie się na tym forum nieczęsto spotyka. Podejrzewam że ten kolega jest albo jakimś aktywnym działaczem społecznym, varsavianistą, może przewodnikiem po Stolicy. W każdym razie polecam wszystkim taką lekturę - czerpcie z tej skarbnicy wiedzy. Pomijam kwestię stylu i manier - domyślacie się wszakże że są to szczyty forumowych standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Wcale nie! Żyje jeszcze. 21.04.06, 16:00 A posty gizmo uważam za najlepszą lekturę od czasów produkcji niecha lub panpndzelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Wcale nie! Żyje jeszcze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:42 Bardzo mi miło - ale to chyba mi niechcący spod paluchów wychodzi. Będę musiał przyciąć paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambo U nas w Africa mówia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:17 "jaki pan, taki kram". Dzień podziału forum z jednoczesnym powołaniem do służby forumowego kapo, był dniem końca forum. Wypędzono wszystkich, dzięki którym forum żyło, a pozostawiono paru troli. Świeć Panie nad jego duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Forum nie zdechło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:56 Forum nie zdechło, tylko jest w śpiączce, w letargu, w agonii lub w gorączce ... I znam lek świetny na to choróbsko - już czas posadzić przy kompie dupsko. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 17:53 Niestety to prawda... W sumie nie wiem dlaczego? Przecież admini są w miarę Ok. Dlaczego nastąpił ten bojkot? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 18:06 Warszawianka dala dobra diagnoze: przeniesienie watkow o artykulach to byl blad. Przy artykulach komentowalo sie zycie codzienne. Tutaj zrobila sie tablica ogloszen - jak dojechac na lotnisko, jakie zarobki w wawie. Kompletna porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 18:14 Brak artykułów na forum to porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:34 Chyba o to chodziło, aby zrobiś właśnie taki śmietnik, dla troli. Jak widać i trole również mają tego dosyć i nie mają ochoty już trolić. Pozostały więc beznadziejne dyżurne tematy o kaczystach, radyju i oczywiście pieskich kupach. No cóż, może i my pozostawmy to forum adminom, zobaczymy co stworzą. Forum w agonii nadaje się jedynie do skasowania, pani jaa_go. Pozdr.... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 18:47 Wczoraj był wątek całkiem do rzeczy- ktoś pytał w nim, czy jest sens wynająć mieszkanie w okolicach Starówki za daną cenę. Gość pisał na zagraniczynm Ip. Po prostu wraca do Polski i nie wie, jakie są tutaj realia. Niestety ktoś go wyrzucił do kosza. Cóż... gościnna ta "Warszawa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:57 Prawdopodobnie ten wpis miał jakieś drugie dno - moderatorzy najlepiej wiedzą jak odszukać takie dno ("autopsja, stary, autopsja"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 19:03 nie dalej niz tydzien przed swietami bylo pare rownie sensownych watkow,w ktorych ludzie pytali jak dojechac w jakies tam miejsca o ile mnie pamiec nie myli,strasznie domagalas sie ich wyciecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:06 Umfana też ma niezłą intuicję w kwestiach dna. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Gizmo to dzięki Tobie forum zdycha.... 21.04.06, 19:08 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Umfana też ma niezłą intuicję w kwestiach dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Gizmo to dzięki Tobie forum zdycha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:08 Dowodziki proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Gizmo to dzięki Tobie forum zdycha.... 21.04.06, 19:10 Każdego czepiasz się... Ludzie przed Tobą uciekają ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Gizmo to dzięki Tobie forum zdycha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:13 Przesada. Spora. Bardzo przesadziłaś. Koszmarnie. Po prostu słów brak. Tak przesadzać to już nie można. Przeciez to skandal. Tak przesadzać. Sam nie wiem co napisać. Wobec takiej przesady jestem bezsilny. No ale jeśli masz rację to ciebie nie wystraszyłem. Nie jesteś człowiekiem???!!! Jesteś skryptem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Umfana tez ma swoje zaslugi IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 19:17 Znane sa dwa potwierdzone przypadki ,kiedy to forumowicz po przeczytaniu wypowiedzi Umfany umarl ps.ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Umfana tez ma swoje zaslugi 21.04.06, 19:17 Gość portalu: kixx napisał(a): > Znane sa dwa potwierdzone przypadki ,kiedy to forumowicz po przeczytaniu > wypowiedzi Umfany umarl > > ps.ze smiechu Rozumiem że jakiś Twój kolega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Umfana tez ma swoje zaslugi IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 19:20 nie nie czytalem w stolku podobno jest tez prowadzone postepowanie prokuratorskie-powinnas spakowac sobie walizeczke z pizama i z pasta i szczoteczka do zebow Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Kixx a Ty jak zwykle swoje 21.04.06, 19:07 Kixx czy Ty naprawdę nie widzisz różnicy między pytaniem, czy "to jest dobre miejsce i cena wynajmu w Warszawie", czy "jak dojechać z Dworca Centralnego do punktu B"(są od tego taxówkarze a nie forum)?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixx a Ty jak zwykle swoje IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 19:14 nie widze,kazdy z tych watkow moze sie skonczyc zarowno po dwoch wpisach,jak i przerodzic sie w ponadstuwpisowa intersujaca dyskusje na dowolny temat widze sens w utworzeniu watku,nawet przyszpilonego,w ktorym bylyby podane linki do planu miasta i wyszukiwarki polaczen,ale tych ,ktorzy nie sa w stanie skorzystac z nich wcale bym nie cial-tego typu watki ,jesli nie rozkreca sie dyskusja na poboczne tematy bardzo szybko spadaja w dol Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Kixx a Ty jak zwykle swoje 21.04.06, 19:19 No dobra... niech Ci będzie. Potraktuj moje posty tam, jak podbijanie wątku ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kixx a Ty jak zwykle swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:21 Tutejsi moderatorzy mają plan do wykonania - 20 wycięć dziennie minimum. Jak nie ma powodu - sami go znajdą. Jak nie ma wpisu - sami go wpiszą. Głupich nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixx a Ty jak zwykle swoje IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 19:26 ja czekam na oficjalne dementi wtedy uwierze w to co napisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kixx a Ty jak zwykle swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:33 A jak będzie dementi to uwierzysz tym idiotom? Jakbyś prześledził historię wycinania moich wpisów o roodym102 nie miałbyś wątpliwości, że baron Munchausen przy nich nie miał nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixx a Ty jak zwykle swoje IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 20:33 male nieporozumienie wtedy Tobie uwierze czyli inaczej mowiac oni przyznaja,ze zdaja sobie sprawe z tego,ze to co piszesz jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 20:34 Tak to byl ciekawy watek. Sam chcialem sie zapytac, "Czy moj samochod o przebiegu 110 000 km w kolorze midnight blue metallic z rocznika 97 bylby wart 8 000 PLN". Korcilo mnie takze zalozyc watek, za ile moglbym sprzedawac podrobine perfumy kupione na Stadione X-lecia wystawiajac na Allegro. Bo ja nie znam realii.. i zaraz sie odloguje, zeby pokazac Ci moj wloski adres IP. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 20:42 Ojejka... Warzaw robisz aferę... a my tu pitu pitu ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 21.04.06, 20:45 Tylko afery napedzaja forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 20:45 ale... jednak ograniczylbym dzialalnosc cenzorska do usuwania ewidentnego spamu,swirow ,wpisow ktorych zawartoscia sa SAME tzw niecenzuralne slowa ale ja nie jestem adminem,malo tego-w zyciu bym adminem nie zostal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:07 .......byś nie został, bo jestes porzadnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Za wszystko winni sa admini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:08 To nie kto inny jak oni cieli na oślep cokolwiek nie było zgodnego z linia partii. Pamietamy przeciez ,ze wylatwyało wszystko co chocby pachniało innym mysleniem. O wulgaryzmach nie wspominam bo nie ma sensu. Czasami wpadam na oslą ,zeby pocyztac co wyleciało. I wiecie co? W chcwili obecnej jest to najoryginalniejsze forum. Powtórze,za cało to zło, za zgon forum i cały ten pojechany klimat ,- odpowiadzialni sa Admini! Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff Re: Za wszystko winni sa admini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:19 żeby wszystko było sprawiedliwie, to musi być neutralny grunt, czyli forum niezależne od nikogo. Nic prostszego, jak takie na jakimś serwerze założyć i rozpropagować. Innego lekarstwa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars_ No to przecież proponowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:16 No to przecież proponowałem www.katalog.tubaza.pl , ale jak widać nikogo to nie interesuje. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 22.04.06, 00:13 Ja po 3 latach pisania na tymze forumie udalam sie na zasluzona rente. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:18 Buggi,długo na tej rencie nie pociągniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec [...] IP: *.chello.pl 22.04.06, 17:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: 22.04.06, 20:55 Gość portalu: omar1 napisał(a): > Buggi,długo na tej rencie nie pociągniesz. Zareczam, iz przebywanie na forumowej rencie moze niezwykle czlowieka ubogacic. Sentymentalnie bede wpadac, jednak. Jak to zwykl mawiac Janusz: "opuszczam ten watek na zawsze". Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Zdechnie jedno...bedzie drugie 22.04.06, 17:58 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35702 Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Stop cenzurze politycznej na forum! 22.04.06, 18:39 Właśnie jakiś "nadgroliwy, pobożny" admin ma dyżur na forum! Teraz usunął wątek o manifestacji w Warszawie antyklerykanej organizacji Racja! PS Adminie sobie możesz mnie wyrzucić do kosza! Napiszę na Ciebie skargę do Jabbura i na forum Sloggiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff Odebrać prawa do moderacji forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:50 Społeczni administratorzy się zapominają. Po pierwsze nie potrafą czytać, a po drugie nie potrafią analizować tekstów ( albo im sie nie chce) i w wyniku tego wycinają tematy, które ani nie łamią prawa, ani nie łamią regulaminu forum. Oficjalnie składam protest i wnioskuję, aby obecna ekipa adminowska miała odebrane prawa do moderacji tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Odebrać prawa do moderacji forum 22.04.06, 20:02 Oczywiście nie wszyscy! Są też dobrzy admini w tym składzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILEMON Re: ::: Forum zdechlo na dobre ::: IP: 80.48.241.* 22.04.06, 20:07 TAKI POPYT JAKA TREść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda Moja propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:47 Moja propozycja to założenie nowego forum pod nazwą Filemon i Gryzelda. Tam moglibyśmy pisać w naszym rodzinnym gronie. Nikt by niczego nie wy- cinał, bo sebpl jako opiekun byłby niezwykle tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Moja propozycja 23.04.06, 21:43 Obawiam się, że Filemon źle by znosił J.Karolaka. Ja akurat go lubię, ale lojalność wobec Filemona zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda Re: Moja propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:00 Karolak zawsze i wszędzie do każdego i wszystkiego się dostosuje. Taki tolerancyjny bardziej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Moja propozycja 24.04.06, 09:49 Aha, to tak jak by uwierzyc, ze pan_pndzelek przygarnie golebia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda Re: Moja propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:17 Pan_pndzelek na pewno przygarnąłby młodą gołębicę-dziewicę! Odpowiedz Link Zgłoś
0_ko Re: Moja propozycja 24.04.06, 11:29 Gość portalu: gryzelda napisał(a): > Pan_pndzelek na pewno przygarnąłby młodą gołębicę-dziewicę! Dziewicę-bohater ? Jeśli powyżej 70-dziesiatki to raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Moja propozycja 24.04.06, 11:41 0_ko napisał: > Gość portalu: gryzelda napisał(a): > > > Pan_pndzelek na pewno przygarnąłby młodą gołębicę-dziewicę! > nie wiedziałby co z nią zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś