Dodaj do ulubionych

T.Love na dachu jak Beatlesi

IP: 212.183.136.* 21.04.06, 17:36
pisze do was z tego smierdzącego dachu....
syf
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek T.Love na dachu jak Beatlesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:36
      A kiedyś na dachu grał zespół Bajm. :-)
      • ohmygoodnes Patrycja Markowska 24.04.06, 06:27
        tez grala na dachu, tez zupelnie jak beatlesi

-----
    • Gość: Elementaler [...] IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.06, 17:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Elementaler A u nas na dachu wroble... IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.06, 09:28
        robia to, co mi pan cenzor nie wiadomo z jakiego powodu wycial.
        Pan cenzor tnie a wroble swoje....
    • Gość: milena T.Love grają na dachu jak Beatlesi IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.04.06, 17:38
      Z tego wynika, że w Polsce mamy dwa miasta: Warszawę i Bytom....
      • billy.the.kid Re: T.Love grają na dachu jak Beatlesi 21.04.06, 17:41
        i tu stop-koniec porównań.
      • Gość: onizarabedatu Re: T.Love grają na dachu jak Beatlesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:28
        To akcja reklamowa Antyradia odbieranego tylko w Warszawie i na Śląsku
        • Gość: wart Muniek jest całkiem niezły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:58
          Rozumiem że sztuki cyrkowe mają opanowane, łał robi wrażenie.
          Niedawno wyborcza chyba po raz drugi ( wszystkiego nie śledzę)
          wydrukowała wywiad z Muńkiem Staszczykiem i jego zdania w aktualnej polityce.
          Jest nieźle zorientowany i jestem za. Ale proooszę niech przestaną grać i
          śpiewać bo zniszczy to ich tak świetnie zapowiadającą się karierę.
          Jestem zdziwiony że tak inteligentny facet, Muniek uparł się być idolem
          muzycznym. Wygląda mi to na jakiś głupi zakład komunistycznych bonzów że można
          wypromować w muzyce nawet głuchego.
          A kwiatków tychże mocodawców nazbierało się wiele, odkąd śledzę w Warszawie
          rynek muzyczny.
          • Gość: Bellanova Rzeczywiście niezły cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 07:36
            Wstyd słuchać
    • Gość: agus Re: T.Love na dachu jak Beatlesi IP: 194.66.197.* 21.04.06, 17:45
      szkoda ze brak oryginalnych pomyslow. ale to chyba jedyna okazja dla t.love
      zeby byc wymienionym w jednym zdaniu razem z beatles'ami czy u2. marna kopia!
    • Gość: hm Re: T.Love na dachu jak Beatlesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:28
      Nie wiem czy dotarli z muzyką do swojego "targetu" bo wśród gapiów było sporo
      dworcowych lumpów i okolicznych vietcongów.
      • morfeusz_1 Re: T.Love na dachu jak Beatlesi 21.04.06, 18:53
        niech w zimie wejdą ...kozacy!
    • ederek Re: T.Love na dachu jak Beatlesi 21.04.06, 19:09
      Ale zadęcie!!!! Niech was kule biją....
      Mrówke ze słoniem porównywać.
      Na dachu to i skrzypek zagrał , a ja 4 razy po pijaku ( który grał przede
      mną) .... JAK THE BEATLES , a co....
    • Gość: antyfan Re: T.Love na dachu jak Beatlesi IP: *.asko / 82.177.183.* 21.04.06, 19:12
      Hehehe.Na dachu.Najlepiej obory.
      • Gość: Marcin Nie stać na nic oryginalnego? IP: *.3.cust.bredband2.com 21.04.06, 19:18
        • bestia81 Re: Nie stać na nic oryginalnego? 21.04.06, 19:57
          koncert był zajebisty. T.Love wcale nie kozaczyło że gra "jak Bitelsi", po
          prostu zagrali po swojemu, swoje piosenki (oprócz "No woman no cry" hehe) i był
          czad. nie ma co się przypier*alać bo akurat wyskoczył ci syf na czole/dupie/w
          obydwu miejscach. take it easy.
    • porannakawa A ja przeszedlem chodnikiem jak Lepper! 21.04.06, 19:21

• Gość: c3p0 Re: A ja przeszedlem chodnikiem jak Lepper! IP: *.chello.pl 22.04.06, 12:43
        to społęczeńśtwo ma jakiś interes? a fuj!
    • Gość: ron T.Love zagrali na dachu jak Beatlesi IP: *.chello.pl 21.04.06, 19:41
      nie wiem naprawde, o co niektorym z was chodzi. przeciez tu nie idzie o
      porownanie tworczosci beatlesow i t.love, tylko o poinformowanie czytelnikow o
      nietypowym koncercie zespolu (bo dach dworca w-wa srodmiescie to jest nietypowe
      miejsce). i to, ze niektorzy z was po pijaku weszli na stodole i spiewali dla
      swoich podchmielonych kumpli, to nie to samo co wystep w scislym centrum stolicy
      na dachu dworca. ja tam bylem i wcale lumpow nie bylo wielu. za to bylo sporo
      ludzi, ktorzy sie fajnie bawili. yo!
      • Gość: gizmo Re: T.Love zagrali na dachu jak Beatlesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:47
        Kłopot w tym że B. zagrali nie na żywo i nie za darmo. Poza tym żeby zagrać z
        dachu tak by ludzie na ulicy usłyszeli - a nie mikrofoniarze z telewizji -
        trzeba nie lada trudu. Ale żadnego trudu nie trzeba by puścić w prasie bąka.
        • Gość: Jacek Re: T.Love zagrali na dachu jak Beatlesi IP: *.bchsia.telus.net 22.04.06, 10:45
          Mowisz, ze Beatlesi nie zagrali na zywo? Poszukaj sobie klipu w sieci z Get Back
          (roof top), uslyszysz i zobaczysz na przyklad jak Lennon mial problemy z gitara.

JU.
    • Gość: van-ivan T.Love mogą Betlesom buty czyścić IP: *.udn.pl 21.04.06, 19:49
      ... i tyle
      • Gość: ron Re: T.Love mogą Betlesom buty czyścić IP: *.chello.pl 21.04.06, 19:51
        ... a Beatlesi mnie.
    • paw-el Kocham T.LOvE 21.04.06, 19:53
    • adam81w jakies Marudy tu pisza 21.04.06, 19:55
      bylo fajnie . T.love jest super . lumpow nie bylo w zasadzie . raz czy dwa sie
      pojawil ktos taki. Jednak wiekszosc zwlaszcza tuz pod scena :)to byli mlodzi
      ludzie. swietnie to wygladalo a publicznosc zywo reagowala .
      • bestia81 Re: jakies Marudy tu pisza 21.04.06, 19:58
        żulerii było od cholery, popijali samogon i pląsali, przy "Ajriszu" dali ostro
        czadu. oczywiście nie stali pod sceną tylko okupowali okolice "fontann", hihi.
    • Gość: sim.gishel t-love - juwenalijny beton IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.06, 20:05
      zaczyna sie tournee takich zespolow jak tlove hey kazik, myslovits, ckod i
      reszty co to co roku na maja zanudzaja tymi samymi szablonami. nudno!!!!
    • Gość: karol karol.zawadzki@gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:07
      oczywiscie nikt nie napisał, ze koncert organizowało ANTYRADIO. Bo przeciez to
      konkurencja dla TOK FM
      • Gość: ron Re: karol.zawadzki@gazeta.pl IP: *.chello.pl 21.04.06, 22:28
        taaa... TOK FM to dla Antyradia taka konkurencja jak PLAYBOY dla Naszego
        Dziennika :D
        a tak powaznie, to moze i rzeczywiscie blad GW, ze nie napisala kto organizuje
        te koncerty. ale snucie domyslow, ze to z powodu konkurencji to jakies
        nieporozumienie. przeciez tak rozny jest charakter obu radiostacji, ze ciezko
        mowico jakiejkolwiek konkurencji.
    • hera9 i tylko dach,choc nie ten,łączy ich z Beatlesami 21.04.06, 20:16
      • vegas5 bardzo fajny koncert 21.04.06, 20:34
        a co z was taka żólć wyplywa co ? fajny koncert fajna sceneria za darmo wiosna
        cieplo... zyc nie umierac... a co do lumpow to co was tak boli? ze mieli
        okazje za darmo posluchac i popatrzec? tyle ich przyjemnosci ....
        • Gość: martysia Fajnie Chłpopaki Zagrali!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 22.04.06, 09:33
          akurat staliśmy w korkach na marszałkowskiej, muzyka się nieźle niosła. później pzrejeżdzając juz jerozolimami widać ich było z bliska:)
          Ludzi dużo ale pogada ładna.
          Dzięki antyradiu można było posłuchać za darmo dobrej muzy!
    • brillo koncert na dachu... 21.04.06, 20:24
      a kiedy wystapi zespol piesni i tanca mazowsze?
    • Gość: lopezosss T.Love zagrali na dachu jak Beatlesi IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:30
      Ale żeby nie napisać kto organizuje takie akcje to naprawde trzeba wiele
      nienawiści mieć w sobie !!! wstydz sie gazeto wstydz!!!
    • Gość: pst T.Love na dachu, Bohema na TIRze IP: *.aster.pl 21.04.06, 21:56
      fajnie i oryginalnie to było jak "Bohema" grała na platformie TIR-a, jeżdżąc po
      Warszawie... to było... ze 2 lata temu... a teraz - już za miesiąc wydają nową
      płytę!!!
    • przyladek.dobrej.nadziei Czy my musimy zawsze kogos nasladowac? 21.04.06, 22:31
      Dlaczego nie wymyslili czegos oryginalnego?
    • Gość: m Na dachu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:00
      Jak takie z nich kozaki, to niech na peronie Śródmieścia zagrają ;)
      • Gość: Mirr Re: Na dachu? IP: *.aon.edu.pl 21.04.06, 23:31
        polacy !! Wszystko o was wiadomo jak podchodzicie
        do takich akcji Tylko z zawiścią, bo nie bylibyscie
        sobą.
        • Gość: skubata Re: Na dachu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 07:44
          To jest po prostu tandeta i kicz. śpiewaj sobie gdzie chcesz choćby na
          bezludnej wyspie, ja ci zazdrościć nie będę
    • Gość: c3p0 A na remizie IP: *.chello.pl 21.04.06, 23:30
      to grała orkiestra strażacka po pijaku.
    • Gość: Mieloman Tak bardzo nie chcę zostać kumplem twym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:37
      I co, na dachu Muniek nie seplenił?
    • krzych.korab Choćby zagrali na dachu Pałacu Kultury i tak do 22.04.06, 08:00
      tego co stworzyli Beatles mają jak do księżyca.
    • Gość: Alex a Rodzina Skolikow co ma do T.Love? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:12
      Co to za dziwne zdjecie przebierancow "Rodzina
      Skolikow" ?????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: wujek dobra rada alez to proste IP: 217.17.38.* 22.04.06, 09:43
        Alez to proste! Nie od dzisiaj wiadomo ze Rodzina Skolikow to prawowici
        wlasciciele dachu dworca Warszawa Śródmieście. Ich prawnicy podobno juz szykuja
        pozew przeciwko TLove i Antyradiu.

"Rodzina państwa Skolików. Pani Małgorzata jako markietanka, syn Jaś jako
        dobosz. Pan Andrzej w mundurze podporucznika I Pułku Piechoty Legii Nadwiślańskiej
        Fot. Anna Bedyńska / AG"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka