avanti_sadyba 05.05.06, 11:39 Czy jest mozliwość internetu w budynku na Limanowskiego 11? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceiwatal Re: Internet na Limanowskiego 11 08.08.06, 12:30 avanti_sadyba napisał: > Czy jest mozliwość internetu w budynku na Limanowskiego 11? Witam, polecam: www.supermedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monigue2 Re: Internet na Limanowskiego 11 09.08.06, 09:58 Niestety albo supermedia albo neostrada Tepsy. Moim zdaniem obie firmy to zdziercy. Aster na razie nie przewiduje dzialan w tym kierunku. Jest chyba jeszcze jakas siec bezprzewodowa w budynku ale nie wiem kto jest podlaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
tease1 Re: Internet na Limanowskiego 11 09.08.06, 12:20 Czy ja wiem czy zdziercy? Ich uslugi i tak beda taniec. A jesli chodzi o neostrade naprawde bardzo sie poprawili. Mialem wczesniej Elart w i zrezygnowalem zakladajac sobie neostrade-ziemia a niebo. Tak wiec wcale taniej nie znaczy lepiej. Lepiej wydac pare groszy wiecej a miec przynajmniej odpowiedni transfer. Odpowiedz Link Zgłoś