atob 04.01.03, 23:46 Beda wybielac morderce ... tak mysle . Z kata zrobia ofiare ...Ale TV klamie kazdy to wie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... 05.01.03, 00:07 Atob, możesz przybliżyć o co biega. Jeśli nie poszedłeś spać i jeśli nie wychodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... 05.01.03, 00:38 Slupsk kilka lat temu ... SP Przemek Czaja zabity [nie... nie zabity ...policjat nie zabija on tylo pobil "z skutkiem smiertelnym ] Tym razem bedzie to jakis program na 1 lub 2 . Pokazywali fragmety ...TV to pierdolone sepy . Ech ... ale was bardziej interesuja ......nie napisze co bo w temacie o smierci Przemka Czaji po prostu po ludzku nie wypada ...Wiedz piszcze swoje kolejne posty o bzdurnych sprawach ...wasza wola w koncu to jest forum Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... 05.01.03, 00:45 Moje bledy wynikaly wylacznie z zdenerwowania ....w koncu krew nie woda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZ Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... IP: *.emz.co.jp 05.01.03, 01:20 atob napisał: > ....w koncu krew nie woda . a majtki nie pokrzywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:24 Ale jak ktos dlugo nie myje majtek i intensywnie ich uzywa, to wolalbym wdziac pokrzywy niz jego bielizne. Moze zdrowiej i moze dobrze robi na potencje? Odpowiedz Link Zgłoś
atob DZis 21 35 ... Zabic go ... 05.01.03, 21:36 Wlasnie sie zaraz zacznie ale Wy chyba wolicie pisac kolejne bezsensownwe posty .Wasz wybor .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak atob to "zaparty" IP: *.chello.pl 05.01.03, 21:43 atob przygłupie ! Wypierdalaj na drzewo liscie pompować ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? 05.01.03, 21:55 Atob! Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? Chuligana stadionowego? Mnie raczej wzrusza los tego policjanta. Rozkręcanie takich spraw spowodować może tylko jedno, policjanci będą bali się użyć pał na chuligańskie dupska. A to bardzo niedobrze wróży dla nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:58 Właśnie Panie Pndzelku. Znowu się zgadzamy. Jednego żula mniej. Powinni dać order i premię temu policjantowi. skoczek patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? 05.01.03, 22:38 pan_pndzelek napisał: > Atob! Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? Mial jakis wyrok za "zaklocanie porzadku publicznego na obiekcie sportowym " ????Jezeli nie to ...Go po prostu pomowles ...... >Chuligana stadionowego? Patrz wyzej .... >Mnie > raczej wzrusza los tego policjanta. Te klamstwa ? Te golenie glowy i wasow aby zmienic wyglad ? Te wizje lokalne bedaca ...? Te zastraszanie swiadkow ??? Zal Ci tego ???? >Rozkręcanie takich spraw spowodować może > tylko jedno, policjanci będą bali się użyć pał na chuligańskie dupska. Policjanci to akurat sie chuliganow boja ...paluje te "ofiary" ktore po prostu im nie moga oddac np 13 letnich chlopcow\dzieczyny ....itp >A to > bardzo niedobrze wróży dla nas... Dla "nas" wystarczy aby policjant przestrzegal prawa ....czy to za duzo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Do żula atoba IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:47 [Bełkot wycięty] ----Te--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:56 I bardzo dobrze, że tego matoła zatłukł ten policjant - jednego żulo-kibola mniej. skoczek patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:01 Gość portalu: skoczek napisał(a): > I bardzo dobrze, że tego matoła zatłukł ten policjant - jednego żulo-kibola > mniej. > > > > skoczek patrzy ,ale nie widzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:04 Gość portalu: k`k napisał(a): skoczek patrzy ,ale nie widzi:) Czego? Tego, że jednego żula mniej? Rzeczywiście, trochę mało. skoczek patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:09 A tego. I\|barzdzo|/ dobrze, że dostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:12 Gość portalu: k`k napisał(a): > I\|barzdzo|/ dobrze, że dostał Brawo! Jestem z Ciebie naprawdę dumny. skoczek patrzy ---------------- Dobry żul, to sztywny żul. /powiedzenie policyjne/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:17 Dziękuję. Czy mogę odtąd zwracać sie do Ciebie:Mistrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:19 Gość portalu: k`k napisał(a): > Dziękuję. > Czy mogę odtąd zwracać sie do Ciebie:Mistrzu? Oczywiście. Dla piśmiennych jestem bardzo przyjemnym skoczkiem:) skoczek się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: I bardzo dobrze, że dostał 05.01.03, 22:22 K'k My i Wy powinismy byc razem mimo "pewnych nieporozumien " Mozesz z laski swojej wyrazic jasno opinie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Zatłukłbym sobie jakiegoś żula... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:23 ...nudzę się. skoczek patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:52 Z tego ,co pamiętam o tej sprawie,to chodzi o nastolatka pobitego ze skutkiem śmiertelnym.Pobił go policjant podczas zamieszek po meczu.Podobno chłopak nie uczestniczył w rozróbie,tylko wracał po meczu do domu.Tyle wiem. Ty mówisz,że policjanta uniewinnili.Jeśli zrobili to niesłusznie,to na pewno prokurator będzie się odwoływał od tego wyroku.Mogę się domyślać,że policjant przekroczył granicę uzasadnionej interwencji.Jakikolwiek nie będzie wyrok,poczucie krzywdy będzie po którejś ze stron. Wiem jak interweniuje policja(szczególnie na imprezach sportowych) i pozwolę sobie na przypuszczenie ,że w policji jest dużo agresywnych kretynów,którzy swoją funkcję wykorzystują do zrekompensowania życiowych krzywd .Wiem też,jacy są kibice i jaka atmosfera panuje na stadionach.Chłopak raczej był niewinny,znalazł się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie.Nie oglądałem programu . Jeszcze jedno,policjant może jest winny,ale żyjemy w kraju,w którym ciężko będzie mu udowodnić jakąkolwiek winę(podobnie,jak lekarzowi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:24 No to dziękuję,Mistrzu. Ps.Nic tak nie cieszy uczniów ,jak potknięcia nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:26 > > Ps.Nic tak nie cieszy uczniów ,jak potknięcia nauczyciela. Nic tak nie cieszy nauczyciela, jak widok mdlejącego ucznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 23:07 Dobry uczeń lubi czasem podłożyć Mistrzowi pinezkę na krzesełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyatob "atob" nurku śmietnikowy ! Wyp...laj !!! ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś
normals_i_grarzynka Bardzo dobry dokument. 06.01.03, 13:23 Bardzo dobry dokument. Nie ocenia. Pokazuję tragedię człowieka, który się zapomniał przez krótką chwilę, a która to chwila na zawsze zmieniła jego życie. Ten film uczy odpowiedzialności. Prawie, że ją definiuje, na przykładzie życia tego ekspolicjanta. ps. poprzednie posty są ordynarne, głupie, chamskie. Zera pokroju skoczka i pana pendzelka jeszcze raz pokazały, na co ich stać. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. Re: Bardzo dobry dokument. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 14:17 normals_i_grarzynka napisała: > Bardzo dobry dokument. Nie ocenia. Pokazuję tragedię człowieka, który się > zapomniał przez krótką chwilę, a która to chwila na zawsze zmieniła jego życie. > > Ten film uczy odpowiedzialności. Prawie, że ją definiuje, na przykładzie życia > tego ekspolicjanta. > > > ps. poprzednie posty są ordynarne, głupie, chamskie. > > Zera pokroju skoczka i pana pendzelka jeszcze raz pokazały, na co ich stać. > Żenujące. To wy jesteście żenujący ! Komunistka i bolszewik nie zmuszą nas do popierania milicjantów z ZOMO !!!! Wypierdalać ! Odpowiedz Link Zgłoś