Dodaj do ulubionych

Jutro 21 45 ... Zabic go ...

04.01.03, 23:46
Beda wybielac morderce ... tak mysle . Z kata zrobia ofiare ...Ale TV klamie
kazdy to wie ...
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... 05.01.03, 00:07
      Atob, możesz przybliżyć o co biega. Jeśli nie poszedłeś spać i jeśli nie
      wychodzisz.
      • atob Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... 05.01.03, 00:38
        Slupsk kilka lat temu ... SP Przemek Czaja zabity [nie... nie
        zabity ...policjat nie zabija on tylo pobil "z skutkiem smiertelnym ] Tym razem
        bedzie to jakis program na 1 lub 2 . Pokazywali fragmety ...TV to pierdolone
        sepy . Ech ... ale was bardziej interesuja ......nie napisze co bo w temacie o
        smierci Przemka Czaji po prostu po ludzku nie wypada ...Wiedz piszcze swoje
        kolejne posty o bzdurnych sprawach ...wasza wola w koncu to jest forum
        • atob Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... 05.01.03, 00:45
          Moje bledy wynikaly wylacznie z zdenerwowania ....w koncu krew nie woda .
          • Gość: WZ Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... IP: *.emz.co.jp 05.01.03, 01:20
            atob napisał:
            > ....w koncu krew nie woda .

a majtki nie pokrzywy...
            • Gość: Niech Re: Jutro 21 45 ... Zabic go ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:24
              Ale jak ktos dlugo nie myje majtek i intensywnie ich uzywa, to wolalbym wdziac
              pokrzywy niz jego bielizne. Moze zdrowiej i moze dobrze robi na potencje?
    • atob DZis 21 35 ... Zabic go ... 05.01.03, 21:36
      Wlasnie sie zaraz zacznie ale Wy chyba wolicie pisac kolejne bezsensownwe
      posty .Wasz wybor ....
      • Gość: Warszawiak atob to "zaparty" IP: *.chello.pl 05.01.03, 21:43
        atob przygłupie !
        Wypierdalaj na drzewo liscie pompować !
      • pan_pndzelek Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? 05.01.03, 21:55
        Atob! Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? Chuligana stadionowego? Mnie
        raczej wzrusza los tego policjanta. Rozkręcanie takich spraw spowodować może
        tylko jedno, policjanci będą bali się użyć pał na chuligańskie dupska. A to
        bardzo niedobrze wróży dla nas...
        • Gość: skoczek Re: Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:58
          Właśnie Panie Pndzelku. Znowu się zgadzamy. Jednego żula mniej. Powinni dać
          order i premię temu policjantowi.

skoczek patrzy
        • atob Re: Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty? 05.01.03, 22:38
          pan_pndzelek napisał:

> Atob! Mam się wzruszać losem młodocianego bandyty?

Mial jakis wyrok za "zaklocanie porzadku publicznego na obiekcie
          sportowym " ????Jezeli nie to ...Go po prostu pomowles ......

>Chuligana stadionowego?

Patrz wyzej ....

>Mnie

> raczej wzrusza los tego policjanta.

Te klamstwa ? Te golenie glowy i wasow aby zmienic wyglad ? Te wizje lokalne
          bedaca ...? Te zastraszanie swiadkow ??? Zal Ci tego ????

>Rozkręcanie takich spraw spowodować może
          > tylko jedno, policjanci będą bali się użyć pał na chuligańskie dupska.

Policjanci to akurat sie chuliganow boja ...paluje te "ofiary" ktore po prostu
          im nie moga oddac np 13 letnich chlopcow\dzieczyny ....itp

>A to
          > bardzo niedobrze wróży dla nas...

Dla "nas" wystarczy aby policjant przestrzegal prawa ....czy to za duzo ?
          • Gość: skoczek Do żula atoba IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:47
            [Bełkot wycięty]

----Te---
    • Gość: skoczek I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:56
      I bardzo dobrze, że tego matoła zatłukł ten policjant - jednego żulo-kibola
      mniej.

skoczek patrzy
      • Gość: k`k Re: I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:01
        Gość portalu: skoczek napisał(a):

> I bardzo dobrze, że tego matoła zatłukł ten policjant - jednego żulo-kibola
        > mniej.
        >
        >
        >
        > skoczek patrzy ,ale nie widzi:)
        • Gość: skoczek Re: I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:04
          Gość portalu: k`k napisał(a):

skoczek patrzy ,ale nie widzi:)

Czego? Tego, że jednego żula mniej? Rzeczywiście, trochę mało.

skoczek patrzy
          • Gość: k`k Re: I barzdzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:09
            A tego.

I\|barzdzo|/ dobrze, że dostał
            • Gość: skoczek Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:12

> I\|barzdzo|/ dobrze, że dostał

Brawo! Jestem z Ciebie naprawdę dumny.

skoczek patrzy

----------------
              Dobry żul, to sztywny żul.
              /powiedzenie policyjne/

• Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:17
                Dziękuję.
                Czy mogę odtąd zwracać sie do Ciebie:Mistrzu?
                • Gość: skoczek Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:19

> Dziękuję.
                  > Czy mogę odtąd zwracać sie do Ciebie:Mistrzu?

Oczywiście. Dla piśmiennych jestem bardzo przyjemnym skoczkiem:)

skoczek się cieszy
                  • atob Re: I bardzo dobrze, że dostał 05.01.03, 22:22
                    K'k My i Wy powinismy byc razem mimo "pewnych nieporozumien " Mozesz z laski
                    swojej wyrazic jasno opinie ...
                    • Gość: skoczek Zatłukłbym sobie jakiegoś żula... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:23
                      ...nudzę się.

skoczek patrzy
                    • Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:52
                      Z tego ,co pamiętam o tej sprawie,to chodzi o nastolatka pobitego ze skutkiem
                      śmiertelnym.Pobił go policjant podczas zamieszek po meczu.Podobno chłopak nie
                      uczestniczył w rozróbie,tylko wracał po meczu do domu.Tyle wiem.
                      Ty mówisz,że policjanta uniewinnili.Jeśli zrobili to niesłusznie,to na pewno
                      prokurator będzie się odwoływał od tego wyroku.Mogę się domyślać,że policjant
                      przekroczył granicę uzasadnionej interwencji.Jakikolwiek nie będzie
                      wyrok,poczucie krzywdy będzie po którejś ze stron.
                      Wiem jak interweniuje policja(szczególnie na imprezach sportowych) i pozwolę
                      sobie na przypuszczenie ,że w policji jest dużo agresywnych kretynów,którzy
                      swoją funkcję wykorzystują do zrekompensowania życiowych krzywd .Wiem też,jacy
                      są kibice i jaka atmosfera panuje na stadionach.Chłopak raczej był
                      niewinny,znalazł się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie.Nie oglądałem
                      programu .
                      Jeszcze jedno,policjant może jest winny,ale żyjemy w kraju,w którym ciężko
                      będzie mu udowodnić jakąkolwiek winę(podobnie,jak lekarzowi).

• Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 22:24
                    No to dziękuję,Mistrzu.

Ps.Nic tak nie cieszy uczniów ,jak potknięcia nauczyciela.
                    • Gość: skoczek Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:26

>
                      > Ps.Nic tak nie cieszy uczniów ,jak potknięcia nauczyciela.

Nic tak nie cieszy nauczyciela, jak widok mdlejącego ucznia.
                      • Gość: k`k Re: I bardzo dobrze, że dostał IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 23:07
                        Dobry uczeń lubi czasem podłożyć Mistrzowi pinezkę na krzesełko.
                        • Gość: Antyatob "atob" nurku śmietnikowy ! Wyp...laj !!! ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 10:55
    • normals_i_grarzynka Bardzo dobry dokument. 06.01.03, 13:23
      Bardzo dobry dokument. Nie ocenia. Pokazuję tragedię człowieka, który się
      zapomniał przez krótką chwilę, a która to chwila na zawsze zmieniła jego życie.

Ten film uczy odpowiedzialności. Prawie, że ją definiuje, na przykładzie życia
      tego ekspolicjanta.

ps. poprzednie posty są ordynarne, głupie, chamskie.

Zera pokroju skoczka i pana pendzelka jeszcze raz pokazały, na co ich stać.
      Żenujące.
      • Gość: Oszołom z RM. Re: Bardzo dobry dokument. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 14:17
        normals_i_grarzynka napisała:

> Bardzo dobry dokument. Nie ocenia. Pokazuję tragedię człowieka, który się
        > zapomniał przez krótką chwilę, a która to chwila na zawsze zmieniła jego
        życie.
        >
        > Ten film uczy odpowiedzialności. Prawie, że ją definiuje, na przykładzie
        życia
        > tego ekspolicjanta.
        >
        >
        > ps. poprzednie posty są ordynarne, głupie, chamskie.
        >
        > Zera pokroju skoczka i pana pendzelka jeszcze raz pokazały, na co ich stać.
        > Żenujące.
        To wy jesteście żenujący !
        Komunistka i bolszewik nie zmuszą nas do popierania milicjantów z ZOMO !!!!
        Wypierdalać !
        • Gość: Stefan Re: Bardzo dobry dokument. IP: 195.94.207.* 06.01.03, 15:15
          dno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka