Dodaj do ulubionych

Felieton kibica Legii

IP: *.jelonki.robbo.pl 14.05.06, 23:26
No to żeś koleś przywalił z tym szlachectwem.
Wy macie jakieś problemy:
Najpierw podkreślacie, żeście z Warszawy choć dojazd WKD trwa po kilkadziesiąt minut.
Teraz żeście szlachta! Ha, ha, ha
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Felieton kibica Legii IP: *.chello.pl 14.05.06, 23:33
      Po iloma ksywami będziesz się jeszcze parchu wpisywał?
      • Gość: Paweł Re: Felieton kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:38
        Tomek byłeś wśród tego bydła na Starówce? Czy tylko chciałeś tam być, ale
        wolisz robić przypał Legii w internecie?
        • Gość: Tomek Re: Felieton kibica Legii IP: *.chello.pl 14.05.06, 23:43
          Byłem gdzie byłem - spowiadać się nie muszę. A twoje oceny kto robi przypał
          kompletnie mnie nie interesują chłopaczku.
          • Gość: Rysiu Re: Felieton kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:23
            Wykupili cię już ko(L)edzy z posterunku bo opchnęli towar skradziony ze sklepów
            na Starówce i Bemowie.
    • Gość: Paweł Re: Do Michała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:35
      Akurat zamieszkiwanie przy trasie WKD stało się w ostatnich latach modne, a w
      niektórych miejscach wręcz prestiżowe.
      • qznia prestiż??? 14.05.06, 23:36
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Akurat zamieszkiwanie przy trasie WKD stało się w ostatnich latach modne, a w
        > niektórych miejscach wręcz prestiżowe.
        taaaaaaaak zwłaszcza jak WKD przejeżdza przez podwórko
        pomyśl - może myślenie też dla niektórych jest prestiżowe
        • Gość: Paweł Re: qznia rusz cztery litery i przejedź się do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:42
          Podkowy, Komorowa czy nawet Milanówka.
          • qznia Re: qznia rusz cztery litery i przejedź się do 14.05.06, 23:51

> Podkowy, Komorowa czy nawet Milanówka.
            przeczytaj co napisałeś pomyśl a potem pisz odpowiedź
            a może chcesz zamieszkać koło wukadki bo ja wolałbym w odległości min. 600 m od
            torów.
            • Gość: Paweł Re: Do qznia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:34
              Do ubiegłego roku mieszkałem 150 metrów od torów kolejki WKD. To zupełnie co
              innego niż pociągi podmiejskich linii PKP /Kolej Mazowiecka/. Ja w ogóle
              przejeżdżających kolejek nie słyszałem, zresztą w nocy w ogóle nie kursują.
              • qznia Re: Do qznia: 21.05.06, 00:01

> Do ubiegłego roku mieszkałem 150 metrów od torów kolejki WKD. To zupełnie co
                > innego niż pociągi podmiejskich linii PKP /Kolej Mazowiecka/. Ja w ogóle
                > przejeżdżających kolejek nie słyszałem, zresztą w nocy w ogóle nie kursują.
                W czasie studiów mieszkałem 3 pietra nad przystankiem po trzech miesiącach
                zupełnie mi nie przeszkadzał.
                Człowiek ma olbrzymie zdolności adaptacyjne.
      • Gość: Michał Warszawa Re: Do Michała IP: *.jelonki.robbo.pl 14.05.06, 23:37
        Taak, szlachectwo też stało się jak widać modne :)
    • Gość: ZygoZygo Sen o Warszawie się spełnił :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:48
      "Sen o Warszawie" kibiców legii z Zielonki, Łochowa, Legionowa, Sulejówka itp.
      ośrodków bandytyzmu się spełnił. Zdobyli to miasto!!! Niemen się w grobie
      przewraca:))))
      • Gość: artur Re: Sen o Warszawie się spełnił :))) IP: *.unused.zigzag.pl 15.05.06, 10:22
        Masz 100% racji - dobrze że Pan Czesław nie widział tego co to bydło zrobiło w
        moim mieście. Ja jestem Warszawiakiem rodowitym i to co się wydarzyło nie ma
        nic wspólnego z mieszkańcami tego miasta. (żaden prawdziwy warszawiak nie
        demolowałby starego miasta - to nasza świętość). Jak ktoś tego nie rozumie to
        niech siedzi w swojej dziurze i zdemoluje budę swojego burka na podwórku a nie
        do Warszawy przyjeżdża. Ci bandyci co robili rozruby to nie mają prawa nazywać
        się kibicami (L)egii!!!!!! Normalni kibice im tego
        zabraniają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • psycholognistykutas Re: Felieton kibica Legii 15.05.06, 12:07
      Dupa, trąbka, kocopoły...
      Przegraliście, bo Wisła jest lepsza po prostu. Wy myślicie, że was w Polsce
      nienawidzą. Nie, wy jesteście po prostu strasznie drażniący z tym waszym
      zadęcie, że stolica, że historia, że sukcesy, że z koziej dupy trukawka. Byle
      pajac u was kontrakt dostanie i już żel w hurtowni zamawia, a grę ma w dupie.
      Każde wasze miejsce powyżej piątego, to strata dla polskiej piłki. Co wyście w
      pucharach osiągnęli przez ostatnie lata? Wisła miała wielkie kompromitacje, ale
      były one właśnie tak bolesne, bo przyszły po sukcesach. A wy cóż obszczymurki?
      • kazuyoshi78 Re: Felieton kibica Legii 15.05.06, 12:11
        Wytrzyj się, bo strasznie się zaplułeś.

Co do Wisły, to gratuluję sobotniego zwycięstwa, ale o mistrozstwie decyduje
        ligowa tabela, nie ma u nas systemu play-off, więc choćbyście nie wiem co
        pisali, to mistrzem jest Legia i nic tego nie zmieni. Szkoda tylo, ze nasi
        kopacze trochę pprzeholowali ze swiętowaniem mistrzostwa, Wisła zaś wyszła na
        plac głodna sukcesu (z ich strony prawidłowo!), no to przegraliśmy. Więcej
        profesjonalizmu, panowie piłkarze!

Pytasz o nasze osiagniećia. No cóż, chyba zapomniałeś, który polski klub jako
        pierwszy dostąpił gry w LM, a więc czegoś, co do dzis pozostaje nieipełnionym
        marzeniem wiślaków.
        • Gość: kspszmata Do psiegokutasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:00
          "Pytasz o nasze osiagniećia. No cóż, chyba zapomniałeś, który polski klub jako
          pierwszy dostąpił gry w LM, a więc czegoś, co do dzis pozostaje nieipełnionym
          marzeniem wiślaków."

No i psikutasie kto jest obszczynurkiem?
        • wojteklu Kto to jest Kazuyoshi 20.05.06, 20:44
          czy to ten chłopo-robotnik z pod Ciechanowa.Fotoamator policjant.
          • marcin090 Re: Kto to jest Kazuyoshi 20.05.06, 23:24
            Kazu nie jest policjantem.
            Kazu jest OZI.
            • norweg Re:Kazuyoshi!!! Co!!!! 21.05.06, 20:13
              ale się obsmiałem
              • kazuyoshi78 Re:Kazuyoshi!!! Co!!!! 21.05.06, 21:25
                No proszę, mam już nawet własny fan-club :)
                • qznia Re:Kazuyoshi!!! Co!!!! 21.05.06, 21:34
                  kazuyoshi78 napisał:

> No proszę, mam już nawet własny fan-club :)
                  No.I własną teczkę współpracy ze Stołeczną.Fotoamatorze.
                  • kazuyoshi78 Re:Kazuyoshi!!! Co!!!! 21.05.06, 21:45
                    Kibicujesz klubowi o tradycjach konfidenckich, więc zamilcz łaskawie.

I tak cała Polska wie, że Polonia ma działaczy-konfidentów i kibiców-
                    konfidentów, więc ta twoja pisanina i tak niczego nie zmieni. Ot taki okrzyk
                    rozpaczy.

Jak tam wasza antylegijna akcja mailowa do PZPN-u? Rozwija się? Policja też
                    pewnie ma z was niezłą pociechę, wasza ochrona również.
                    • marcin090 Re:Kazuyoshi!!! Co!Ty 21.05.06, 23:48
                      wiesz co.
                      Chłopczyku z pod Ciechanowa o czym Ty piszesz.Odrobina myślenia syneczku, albo
                      walnij się swoim 'aparacikiem" w główkę.
                      Stary wiadomo że zostałeś zatrzymany na Starówce i że kapujesz kumpli.
                      To tyle w temacie.
                      • kazuyoshi78 Re:Kazuyoshi!!! Co!Ty 22.05.06, 00:22
                        Hehe, ale ciebie boli wasza 2.liga, bolą cie nasze sukcesy i nasze liczne fan-
                        cluby, boli cię popularność Legii i kibicowska nędza Polonii. Konfidenctwo w
                        waszych szeregach też cię pewnie gryzie.

Cóż, wybrałeś gó.., to się teraz w nim tarzaj. Dobrze ci tak.
    • Gość: ram Re: Felieton kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:49
      Ci, którzy nie potrafią porównać osiągnięć obydwu klubów Legii i Wisły w
      europejskich pucharach po prostu nie wiele wiedzą na temat polskiej piłki
      nożnej.
      Legia Warszawa to ćwierćfinał rozgrywek ligi mistrzów 1995/96.
      To półfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1990/1991 po niesamowitym półfinale z
      Manchesterem United.
      Do czasów wcześniejszych, kiedy dochodziła do półfinałów Pucharu Mistrzów
      Klubowych Europy w latach 70 nie wspominając.

• Gość: Nap(L)etki Re: Felieton kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:28
        he, he, he czyli Kazio Deyna wiecznie żywy:)) Może byś tak przestał się
        zajmować archeologią pajacu:)))
        • Gość: wilk Re: Felieton kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:35
          Stary durniu nie mów do ludzi pajacu, bo sam jesteś pajacem i tylko w taki
          sposób twoja matka się do ciebie zwracała.
          • Gość: Pa(L)anty Re: Felieton kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:39
            Może byś tak nakarmił świnki w ch(L)ewie bo już kwiczą? Pozdrowienia dla
            wiejskich buraków z legiuni !!
            • Gość: zielony ubeki i obszczymury z dzumy stolicy won do budy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 20:04
              elyty sie znalazly, ubecka ich mac
              • Gość: cwks wiejska banda Centralne Wojskowe Buraki Eksportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:34
                Pokazaliście co potraficie: tylko chlać, drzeć bezzębne ryje i tłuc czym
                popadnie, w co popadnie. Zakute wiejskie łby z cewukaesu !! Po wsiach latacie
                ze sztachetami,tylko to potraficie, a potem jak was spuszczą z łańcucha jak
                jakiegoś burka to dewastujecie co popadnie. Cała Polska z was się śmieje,
                zielone szmaty!!!!!!!
                • Gość: KSP fan polonia prawdziwie wejski klubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 08:35
                  na kamiennej bandy wiesniakow w ciemnych od brudu dresach a na glownej q...y z
                  UB wiecznie zapijaczone w towrzystwie paru niedomytych prostytutek!
                  • Gość: Adam KSP Re: polonia prawdziwie wejski klubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:26
                    Daj spokój, ci towarzysze z SB mają do dziś dobre kontakty w policji, dzięki
                    temu współpraca naszych fanów z policją układa się harmonijnie.
                • Gość: Adam KSP Re: Centralne Wojskowe Buraki Eksportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:30
                  daj spokój, my też chcieliśmy tak świętować w 2000 roku, tylko legia nas
                  pognała. szkoda, że to oni mają monopol na huczne świętowanie, ja też bym tak
                  chciał razem z innymi polonistami pokazać, kto tu rządzi!
                  • Gość: Nasie(L)sk żondzi Re: Centralne Wojskowe K.utasy Sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:03
                    Co wy tu k.urwa pi.erdolita? Nasza Legia najlepsza jest do k.urwy nendzy. Nasie
                    (L)sk żondzi !!!!!!!!!!!
                • Gość: michal Demo(L)ka 2006 IP: *.jelonki.robbo.pl 18.05.06, 11:03
                  apropos wyczynów:
                  www.republika.pl/qrczakowski/starowka.jpg
                  Ja szczerze współczuję normalnym ludziom, którym wydawało się, że są kibicami Legii.
    • Gość: Nap(L)ety z ch.uja Kibice legii to bydło śmierdzące, bezzębne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:08
      To śmierdziele jakich mało. Nigdzie w Europie nie ma już takiego badziewia.
      Tylko tutaj, na stadionie wojskowych c.weli można spotkać takie świnie.
      • Gość: prawda Re: Kibice legii to bydło śmierdzące, bezzębne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:15
        sama prawda
        • Gość: Killer69 Re: Kibice legii to bydło śmierdzące, bezzębne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:20
          taaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!!! ci spod elki to buce jakich mało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka