Gość: kk IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 18:38 Za oknem jest zimno i pada deszcz , chlop za chlopem do roboty gna ...........ohhh jak dobrze ze to nie ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Za oknem..... 07.01.03, 19:48 Gość portalu: kk napisał(a): > Za oknem jest zimno i pada deszcz , chlop za chlopem do roboty > gna ...........ohhh jak dobrze ze to nie ja ▼ lenisz sie, masz urlop, jestes przeziebiony, rura pekla i czekasz na speców? ABC czy D? Moge zapytac publicznosc, czy raczej powinnam zadzwonic do znanej mi osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Za oknem..... IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 19:59 buggi napisała: > Gość portalu: kk napisał(a): > > > Za oknem jest zimno i pada deszcz , chlop za chlopem do roboty > > gna ...........ohhh jak dobrze ze to nie ja > ▼ > lenisz sie, masz urlop, jestes przeziebiony, rura pekla i czekasz na speców? > ABC czy D? Moge zapytac publicznosc, czy raczej powinnam zadzwonic do znanej > mi osoby? nie, przypomnialo mi sie ze taka sytuacje mialem mieszkajac kiedys w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Za oknem..... IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:11 buggi napisała: > Deutschland? USA? Massachusetts USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem..... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 20:46 Gość portalu: kk napisał(a): > Za oknem jest zimno i pada deszcz , chlop za chlopem do roboty > gna ...........ohhh jak dobrze ze to nie ja =========== Co ja gadam,zimno jest,mróz trzaskający,wszyscy wracają z roboty do cieplutkich domów Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem..... 07.01.03, 20:50 tak naprawde to chcialam ci napisac, ze troche sie zagalopowalam z pytaniem o twoje miejsce zamieszkania.Wyszlo za spontanicznie, wiec juz mialam napisac "zapomnij", ale widze ze byles tu przede mna.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) 07.01.03, 21:00 ▲ a to co? PS.jestes blizniaczo podobny do znanego mi forumowicza, albo on do ciebie ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 21:07 Już umiem te znaczki,mój idol Sloggi wyjaśnił w jakimś wątku jak to sie robi. ♠♣♥♦ Czy myślisz ,że powinienem wydać oficjalne oświadczenie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) 07.01.03, 21:15 na znaczki? a pisz!!! czy ja mam na nie monopol? PS k'k ty mi lepiej wyjasnij, co z tym moim domniemanym atakiem ♂ ♀ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 21:21 a tak se chlapnąłem,wiesz jak to jest z pijanymi facetami Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) 07.01.03, 21:23 Niech ci wódke przez sciane serwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 21:33 Nie ,mam kroplówkę na stałe podłączoną Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) 07.01.03, 21:35 rozumiem, bracia krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem,Buggi atakuje z zamkniętymi oczami:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 21:39 i alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Za oknem..... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 20:53 Na chwilę obecną nie,acz kiedyś pisałem pod tym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Za oknem..... IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:56 wystarczy spjrzec na service provider Buggi Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem..... 07.01.03, 20:57 nigdy nie patrze, stad ta watpliwosc, ale teraz juz wiem who is who Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za oknem..... 07.01.03, 20:56 teraz wszystko jasne. maly apostrof, a jaka róznica ☺ Odpowiedz Link Zgłoś