Dodaj do ulubionych

Poziom agresji w wawie jest nienormalny

17.05.06, 21:08
Dlaczego w Wawie jest taki poziom autoagresji?
czy GW zdominowaly miernoty i patałachy atakujace kazdego kto sie nawinie z
poza tej miesciny?

no i co moze mi ktos powie ze sloma mi wystaje co? juz pare takich typkow
probowalo mi i nie tylko mi przywalic.\

Pochodze z Wroclawia i czasami bywam waszym miescie. nie mam do wawy zadnego
emocjonalnego stosunku raczej pragmatyczne. to miasto troche smieszne ale i
piekne tutaj czuje sie historie i krew ludzi ktorzy poswiecili sie dla kraju.
Z drugiej strony nigdzie indziej w Polsce nie parodiuje sie tak kapitalzmu na
czworaka, to tutaj jest najwiecej tandety i kiczu, to w wawie pierwszy raz
zobaczylem kobiety tanczace wokol swoich torebek:0 to tutaj jest tylu
selecjonerow w knajpach ze wystarczylo by do obsadzenia tymi typkami calej
zchodniej granicy.
to pomieszanie piekna z kiczem, rozwoju z tandeta. nie wiem czy chcialbym u
was mieszkac ale z pewnoscia musicie wiele zminic w waszym miescie aby stalo
sie bardziej przyjazne. to nie jest wina warszawy ze wasza starowka top moze
nawet nie pol wroclawskiej nikt was nie pytal o zdanie kiedy rownano to miasto
z ziemia m ikt takze nikogo nie pytal kiedy stawiano te wielkie plyty.

Sugeruje wiecej przyjznej rozmowy a mniej wiochy i noszenia sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:15
      ale tak w sumie to zalujesz,ze nie ma mozliwosci napisania nazwy Warszawa z
      jeszcze mniejszej litery,prawda?
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:18
        masz ten konmpleks co? waraszawa warszawa warszawa wroclaw wroclaw wroclaw
        heheheheheheeh wiesz szanowny kolego co to styl swobodny?
        a ty bys chcial widziec tak w sumie Warszawe i prowincje co?
        • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:20
          ja nie pisalem nazwy wlasnego miasta z duzej,a cudzego z malej

ps.kup sobie duzy samochod
          i koniecznie czerwony
          • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:21
            odsprzedasz mi swoj?
            • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:23
              zmarnowane pieniadze
              lepiej sie rozejrzyj za jakims autobusem
              • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:25
                no wlasnie. kolejny frustrat. to moze jakis syndrom no nie wiem. szkoda czasu na
                taka pyskowke o moim autobusie czy twoim melxie.
                dokladnie o tym napisalem w moim poscie.
                a policzyles ile razy napisalem Wroclaw a ile warszawa?
                • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:29
                  a przeprosiles za swoje faux pas?
                  niezakompleksiony by przeprosil
                  a zakompleksiony zrobi wlasnie to co mamy tu okazje czytac
                  • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:31
                    ty ale za co ja mam cie przepraszac? i co to za gadki o kompleksach?
                    teza ktora sam stawiasz. wiesz ja nikomu nie kaze sie przepraszac jak napisze w
                    swoim poscie wroclaw. to mnie rozsmieszyles

oj polecam mniej kompa wiecej ruchu. jakies parki sie ostaly w tej Warszawie?
                    • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:43
                      to juz znam twoja opinie na ten temat
                      a moglbys upublicznic jeszcze jeszcze opinie twojego lekarza?
                      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:01
                        np taka nie masz wlasnego nicka poniewaz obawiasz sie ze ktos ci cos wyciagnie? nie?

hehehehe no widzisz z tego co tutaj czytalem to czesto uzywasz watku lekarza:)
                        pozdrowienia dla salowej
                        • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:04
                          0_0

tabletki!!!

wez tabletki!!!
                          • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:07
                            jestes zajefajnym sympatycznym warszawiakiem heheheheheheh
                            twoj jezyk to czysta poezj. szkoda mi was i spadam z tego forum bo tutaj same
                            miernoty (no prawie same) i lekko zwichrowania.

hehehe
                            • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:08
                              mientki jestes
                              a miales jeszcze cegly w odwodzie
                              • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:10
                                nie z ceglami to przegioles musielibysmy wam cale krakowskie przedmiescie
                                rozebrac:)
                                • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:12
                                  no i Starowke z Muranowem
                                  • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:13
                                    W wiekszosci sa made in Breslau
                                    • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:16
                                      szlachetny material
                                      ale one sa faktyczne hergestellt in Breslau
                                      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:17
                                        no coz chcialbys doslownie co?
                                        • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:18
                                          yhm
                                          tylko co to ma wspolnego z Toba??
          • levis5011 Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 18.05.06, 12:16

> ps.kup sobie duzy samochod
            > i koniecznie czerwony

a co jest qrna zlego w czerwonych samochodach ??? jezdze czerwonym szybkim
            samochodem (bo lubie , bo na niego zapracowalem) to zaraz mam malego ptaka ?
    • Gość: . Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:29
      Wiesz co ?
      Maliczkie, oj maluczkie to to !
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:32
        ciutke dluzsza wypowiedx, wtedy bede mogl cos odpisac
        • Gość: gizmo Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:35
          A do Wrocławia przybyłeś z Gzdułek. Gdzie twoja rodzina przeniosła się z
          Parchowic. A teraz planujesz wyjazd do Londynu. Tam dopiero docenią twoją
          inteligencję i poczucie humoru. To się nazywa "globalna wioska". Wszędzie gdzie
          będziesz jesteś tylko wieśniakiem.
          • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:37
            znaczy ozpoznbales mnie po feromonach? heheheheh widze ze wioska z wawy powoli
            daje o sobie znac a te teksciki o gzdulkach czy o londynie sa po prostu zalosne.
            widzisz z ciebie nawet palac kultury nie zrobi czlowieka na poziomie.
            przykro mi
    • warzaw_bike_killerz Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:41
      drobner napisał:

> Dlaczego w Wawie jest taki poziom autoagresji?

Autoagresji?? Czy to cos zwiazanego z autoerotyzmem?

> czy GW zdominowaly miernoty i patałachy atakujace kazdego kto sie nawinie z
      > poza tej miesciny?

To jest przyklad tej autoagresji? Sam na sobie tak?

> no i co moze mi ktos powie ze sloma mi wystaje co? juz pare takich typkow
      > probowalo mi i nie tylko mi przywalic.\

Jak ktos ma potrzeby autoagresji, to powinien docenic pomoc zewnetrzna.
      > to w wawie pierwszy raz
      > zobaczylem kobiety tanczace wokol swoich torebek:0

Poczekaj jeszcze chwile, to wpuszcza Ciebie do kobiet tanczacych wokol rury. Nie
      bedzie potrzebna auto.. co tam bylo?? Chyba, ze nie bedziesz miec kasy, wtedy
      znowu pozostanie ten auto..

> Sugeruje wiecej przyjznej rozmowy a mniej wiochy i noszenia sie.

Znowu autoagresja? Czy nie nazywamy tego masochizmem? Chyba nie ma to nic
      wspolnego z miejscem zamieszkania.
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:44
        kompletnie nic ale u was jest tego najwiecej. zwyzywaliscie mojego krajanina w
        innym poscie. i juz te freudowskie gadki po to zeby cos tam udowodnic.
        to juz trzecie podejscie warszawki. moze najbrdziej udane ale i tak marne jak
        wyjazd z Warszawy
        • warzaw_bike_killerz Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:50
          Twoj krajan zamierzal obrazic nasze damy. Na salonie nie pisze sie "czekam na
          kolacji" tylko "zapraszam na kolacje". Gdyby uzyl tego magicznego wyrazu, nikt
          by sie do niego nie przyczepil.
          Czeka to sie na taksowe, a nie na dame z dobrego domu, ze stolecznego miasta.
          • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:58
            warzaw_bike_killerz napisał:

> Twoj krajan zamierzal obrazic nasze damy. Na salonie nie pisze sie "czekam na
            > kolacji" tylko "zapraszam na kolacje". Gdyby uzyl tego magicznego wyrazu, nikt
            > by sie do niego nie przyczepil.
            > Czeka to sie na taksowe, a nie na dame z dobrego domu, ze stolecznego miasta.

hehehehe no wlasnie zniewazyl was jak szlag:)
            na honor na boga do szabli!!!!!
            Ty chyba nie piszesz powaznie?
            • warzaw_bike_killerz Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:01
              drobner napisał:

>> Ty chyba nie piszesz powaznie?

Ty powaznie myslisz, ze ktos na powaznie wzial Twoj post?
              • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:03
                Poczytaj troszke i zobacz jaki luz maja mieszkancy wawy:)
                • warzaw_bike_killerz Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:05
                  To jest luz, ktory jest Ci obcy, byc moze dlatego czujesz sie taki wyalienowany.
                  Czytam caly ten watek i nie widze, zeby ktos w szczegolny sposob przejal sie
                  tym, co piszesz.
                  • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:09
                    a kto ma sie tym przejmowac? chyba nie ty?
                    zlecialo sie paru typkow piszacych o alienacji slomie.
                    policzyli il razy napisalem warszawa a ile Wroclaw i juz sie zaczeklo chuzia na
                    juzia.
                    to sa jakies kliniczne przypadki.

tak klimat wyzywania sie od wiesniakow jest mi obcyno ale jak juz komus tutaj
                    napisalem ze z wsioreczka nawet palac kultury nie zrobi normalnego czlowieka
                    • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:11
                      tak sie zapatrzyles w pisownie slowa ch*j ,ze wszystko postanowiles pisac
                      przez "ch"?
                      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:12
                        cos jeszcze?
                        uroczy warszawiaku?
    • eradeus Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 21:44
      ....... Jednym słowem musiałaś doznać jakiegoś traumatycznego przeżycia.
      Czy mogłabyś wyjaśnić szerzej genezę tej Twojej agresywnej, antywarszawskiej
      forumowej zaczepki ?
      • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:45
        nie chcieli mu sprzedac autobusu
        • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 21:46
          tobie tylko autobusiki w glowie
          • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:49
            taki "ewenament "
            • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 21:56
              Gość portalu: kixx napisał(a):

> taki "ewenament "

byla kiedys taka piosenka "ten typ tak ma"
              • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:58
                taa
                znam
                a tak w ogole to w jakim to jezyku i co to znaczy
                • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 22:00
                  "profilingua" np oni moga Ci pomoc.
                  • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:01
                    znaja takie slowa?
                    pewnie tez sa Wroclawia
                    • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 22:02
                      nie wszystkon co najlepsze wyskoczylo z okna na mokotowskiej
                      • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:07
                        znowu "ewenament "
                        • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 22:11
                          a wiesz ty co to literowka. jak ktos nie ma nic do napisania to sie czepia byle
                          czego. stara i ograna mantra:)
                          • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:13
                            taaa
                            i "chuzia" na biednego Jozia
                            • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 22:15
                              ojojoj:) jak juz napisalem jestes uroczy:)
                              a salowa juz przyszla?
                              • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:17
                                u nas maja inny grafik niz we Wroclawiu
                                • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 22:18
                                  znaczy leki jeszcze nie dzialaja:)
                                  spokojnie to potrwa jeszcze chwile
                                  • Gość: kixx Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:21
                                    widze ze z nie byle kim rozmawiam
                                    pewnie przez te marsze lekarzy musiales przez jakis czas sam sie soba opiekowac
                                    • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 22:32
                                      ty szczekasz a nie rozmawiasz.
      • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 21:45
        OOOO ale wrazliwcy:) jeszcze mam was przepraszac. rzeczywiscie to byla wredna
        zaczepka.wy nawet dyskutowac nie umiecie za bardzo skupiacie sie na autorze a
        raczej slabo na samym przekazie.

To jest ewenament w skali kraju
        • eradeus Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 21:48
          Poza narzekaniami to przekazu z Twojej strony null,
          wiec nie ma o czym dyskutować.
          Kolumny Zygmunta nie sprzedajemy.
          • drobner Re: Piszesz o frustratach, słomie itd... 17.05.06, 21:52
            no to przynajmniej jest jakas opinia.
            z wami w ogole jakos ciezko sie rozmawia a to przerost formy nad trescia a jakis
            typek cos tam papla o autobusach jakiejs slomie ( to chyba wasz ograny tekst)
            czy cos tam o smieceniu forum.
            To byly moje przemyslenia a tu cie od razu atakuja jacys frustraci spokojnie.

na szczescie nie wszyscy sa tacy jakby to powiedziec aby nikogo nie
            urazic............ nadpobudliwi.
    • Gość: Wert Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.aster.pl 17.05.06, 21:45
      Spadaj kretynie do siebie na prowincje!

Przestan nam zasmiecac forum!
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:46
        a masz swoje dresiki
    • mike_ Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:51
      Nie wiem co chciałeś wnieść tym postem, tym bardziej że temat jakoś nie współgra
      z treścią. Wjeżdżasz i wsyztkich obrażasz a jednocześnie próbujesz grać
      pokrzywdzonego...

co do tematu - nieprzychylny klimat tworzą tutaj osoby przyjezdne którym coś w
      głowie odbija i czują się niesłychanie ważni, głowa wysoko, "wszyscy spied.. bom
      ja teraz królem"... trochę z Wrocławia takich osób też jest
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 21:55
        Z cala pewnoscia co nie znaczy ze ci warszawiacy to jakies genetyczne idealy.
        jezeli przyjedziesz do Wroclawia to przekonasz sie ze tutaj nam jest naprawde
        dobrze a do wawy emigruje sie raczej z koniecznosci.

zreszta miejsce jak kazde inne.
        i co najwazniejsze do teraz nie wiem kogo ja tutaj obrazuilem? na razie to mnie
        wyzywa sie tutaj od jakis wiochmenow ale luzior srednio to na mnie dziala
      • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 21:57
        "nieprzychylny klimat tworzą tutaj osoby przyjezdne"

no to bede musial wyjechac i po jakims czasie przyjechac
        czego sie nie robi dla znajomego znajomego...
        • mike_ Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 17.05.06, 22:58
          A nie jesteś z wołomina? tak czesto o nim wspominasz, że coś mi się utarło, że
          stamtąd jesteś...
          • Gość: kixx Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 14:39
            mike,to nie stadion Legii,ze z kim nie rozmawiasz to sie okazuje ze pochodzi z
            Wolomina-tu jest Warszawa chlopie
    • drobner Koniec 17.05.06, 22:20
      Po dyskusji z takimi hmmm no powiem to wprost wiesniakami, ide na spacer koniec
      tego. miernoty to na szczescie nie warszawa a tylko jej promil. I to jest dobra
      wiadomosc dla wszystkich.

Pozdrawiam milych warszawiakow.wiem ze tacy sa:)
      • Gość: kixx Re: Koniec IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 22:22
        zapomniales napisac HAU HAU
        • drobner Re: Koniec 17.05.06, 22:30
          heheheheh
          • eradeus Re: Koniec 17.05.06, 22:50
            drobner napisał:

> heheheheh

Ten koniec zaczyna przypominać ogon ☻
            • Gość: gizmo Re: Koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:57
              Muszą mieć jakiś problem w tym Wrocłabiu. Może wysiedlają stamtąd wieśniakow?
              Ale po co? Pole golfowe szykują?
              • eradeus chyba pomyłka w druku :) 18.05.06, 11:48
                Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Muszą mieć jakiś problem w tym Wrocłabiu. Może wysiedlają stamtąd wieśniakow?
                > Ale po co? Pole golfowe szykują?

Mam nadzieję, że to nie do mnie, a jedynie pomyłka w druku. :)
    • sceptyk Dlugi autowatek 18.05.06, 00:36
      Bardzo dlugi watek
      zgubilem poczatek
      bierze mnie cholera
      autoje...ć drobnera
    • Gość: Mokotow Troche nie na temat... IP: *.aster.pl 18.05.06, 11:45
      W duzej mierze sie z Tobą zgadzam, Drobner. Mieszkam w Wwie od 15 lat, sporo
      podrozuje zarowno po kraju jak i za granica i dosc trafnie ujales Wwe choc moze
      za malo pokazujac jej plusow. Jak slysze czasami przechwalki Krakusow czy
      mieszkancow innych miast wytykajacych Wwie ze byla zburzona, ze sa tu
      blokowiska itp to ogarnia mnie zazenowanie do jakiego poziomu upadli Krakusi.
      Prawda jest taka ze Wwa na tle innych miast jest w tej chwili miastem w ktorym
      bardzo dobrze sie zyje. Jest na tle innych miast czysta, zadbana,ma niezla
      komunikacje miejska(nie mowie o korkach :-)), mnostwo tu pieknych parkow, sporo
      pieknych zakatkow z pieknymi kamienicami (niestety nie sa to cale dzielnice jak
      np we Wroclawiu ale historie nie my pisalismy). Rowniez ludzie wcale nie sa
      tacy jak ich opisuje wiekszos forumowiczow - wszystko zalezy w jakim sie
      srodowisku kto obraca. Jak sie krecisz po stadionach to wiadomo ze spotkasz
      kiboli, jak sie krecisz po niektorych czesciach Pragi to wiadomo ze mozesz
      liczyc ze ktos Cie skroi - tak jest w kazdym miescie, Krakow ma Nowa Hute,
      Kielce maja Czarnow itp itd. Ale sa i kompletnie inne miejsca i ludzie o
      ktorych sie nie mowi - Ja doceniam wspaniale wielopokoleniowe rodziny
      rodowitych Warszawiakow z Zoliborza ktorzy sa chodzaca historia i od ktorych
      mozna sie wiele nauczyc - to jakby inna Wwa. Doceniam ludzi ktorym sie chce
      zmieniac to miasto i robic je coraz piekniejszym - przyklad Ursynowa - kiedys
      miejsce ktore straszylo - teraz to nowoczesna i naprawde ladna dzielnica,
      ktorej mieszkancy nie chca mieszkac nigdzie indziej. Poza tym, na tle innych
      miast tu czuje sie dynamike, wszystko sie rozwija, masz duze mozliwosci jesli
      nie chce ci sie tylko krytykowac. I wydaje mi sie ze trzeba tak na to patrzec -
      czerpac z tego miasta to co najlepsze, zas jesli brak tu ducha historii czy
      wspanialych kamienic - proponuje wypad do Krakowa czy wlasnie Wrocka.I juz
      chyba koniec debilnych przechwalek o wyzszosci jednego miejsca nad drugim -
      ludzie, to juz wszystko bylo...wymyslcie cos nowego :-))
      • eradeus Faktycznie troszkę nie na temat. 18.05.06, 12:07
        Genezą tego wątku był fakt, że autor z jakichś powodów,
        których nie chce zdradzić, poczuł się dotknięty.
        Chyba występował pod innym nickiem, ponieważ jako <Drobner> napisał pierwszy
        wątek. Bardzo nie lubi Warszawiaków, więc miejmy nadzieję, że na tym forum
        działalność literacka już zakończył.
        --------------------
        • warzaw_bike_killerz Re: Faktycznie troszkę nie na temat. 18.05.06, 12:15
          Poczul sie dotkniety? Szukal zadymy. W innym watku wscibsko wkladal nos w
          prywatne sprawy kobiety i imputowal jej lekkomyslnosc w stosunkach z
          mezczyznami. Powinien dodac, ze jest gejem. Na pewno oddalibysmy mu jego
          wroclawska cegłowke. Prosto w glowke.
          • eradeus Re: Faktycznie troszkę nie na temat. 18.05.06, 12:19
            Ot i to jest sedno sprawy !!!
          • sceptyk Gej? 18.05.06, 20:05
            A wyglada na zwyklego pedala. Jak to jednak pozory myla.
      • drobner Wrocław 19.05.06, 10:36
        Wow nie byłem na wątku dwa dni a Tu widze juz 80 wpisów. Doprawdy niektórzy
        uwielbiaja sie brandzlowac między soba.

Masz racje to wszystko zależy pod kogo spotkasz i w jakim kręgu ludzi się obracasz.
        Czasami pełno jest zawisci czy zwyklych kompleksow. Tylko jezeli ktos kaze mi
        przepraszac za napisanie warszawa a nie Warszawa, jezeli od razu zlatuja sie
        najwiekszy krzykacze to dyskusja praktycznie jest skonczona.
        Sugerowano mi ze jestem gejem ze nie umiem pisac ( fakt kilka bleodw walnalem)
        ze mi sloma z butow wystaje i takie tam. generalnie ludzie wycwiczeni w pyskowce.
        a powiem ci szczerze ze nigdzie indziej na zadnym innym forum nie ma tylu
        frustratow jak tutaj. Z samym kwiatem tych dzielnych jak gizmo kixx czy paru
        innych mialem okazje korespondowac. zalosne typki polowa tych krzykaczy nie ma
        nawet swojego nicka ale juz by chciala lustrowac innych hehehehehehe

Warszawa to miasto o wielu obliczach( jak kazde inne) ani bardziej specjalne ani
        jakos uposledzone. Nikt nie wybiera sobie miejsca urodzenia. Nalezy podejsc do
        tego problemu z wiekszym rozsadkiem ktorego u wielu forumowiczow ewidentnie brakuje.

Miasto moze byc piekne i moze byc brzydkie. Sa rzeczy ktore warto ogladac i co
        warto zapamietywac. ale jest tutaj kilku dziwnych frustratow ktorzy bija piene
        sami do siebie, nawet jezeli ja nie odpisuje na te pyskowki.

Jasne ze zaraz odezwa sie te wszystkie smieszne postacie i zaczna pisac jakies
        dziwne rzeczy. hehehehe smieje sie z was

To byla najrozsadniejsza wypowiedź Mokotów.
        • yavorius > Drobner 19.05.06, 10:41
          Dwa zdania tylko: obiecałeś tutaj , że spadasz z tego wątku. Bądźże
          przynajmniej konsekwentny.
          • yavorius ps. 19.05.06, 10:41
            Nie z wątku, a z forum.
            • drobner Re: ps. 19.05.06, 10:45
              yavorius napisał:

> Nie z wątku, a z forum.

a tak ci przeszkadza moja obecnosc?

No coz jezeli ktos traktuje to forum jako swego rodzaju klinike dla
              uposledzonych nie ma zamiaru przeszkadzac. albo lepiej po prostu nie odpisuj co?
              to jest znacznie prostsze
              • yavorius Re: ps. 19.05.06, 10:58
                Nie, nie przeszkadza mi, po prostu proszę Cię o konsekwencję.
        • instytut_walki_z_maniactwem Re: Wrocław 19.05.06, 11:11
          drobner napisał:

> Wow nie byłem na wątku dwa dni a Tu widze juz 80 wpisów.

Z czego 34 Twoje.

> Doprawdy niektórzy
          > uwielbiaja sie brandzlowac między soba.

Znajdziesz kogos, kto napisal wiecej niz 34 posty?

> ale jest tutaj kilku dziwnych frustratow ktorzy bija piene
          > sami do siebie, nawet jezeli ja nie odpisuje na te pyskowki.

Musisz odpisywac? Odpisujac nie stosujesz wskazowek netykiety.
          Jesli zakladasz watki, na ktore nie chcesz dyskutowac, zastanow sie czy warto je
          zakladac.
          • drobner Do admina 19.05.06, 11:18
            instytut_walki_z_maniactwem napisał:

> drobner napisał:
            >
            > > Wow nie byłem na wątku dwa dni a Tu widze juz 80 wpisów.
            >
            > Z czego 34 Twoje.

No jezeli zalozysz ze jestem autorem tego watku i odpisuje na bardziej lub mniej
            trafne wypowiedzi to statystyka jest nieublagana
            >
            > > Doprawdy niektórzy
            > > uwielbiaja sie brandzlowac między soba.
            >
            > Znajdziesz kogos, kto napisal wiecej niz 34 posty?

heheh zwaz ze ja jestem jeden a reszta atakuje to chyba jest odpowiedx na twoje
            sugestie

>
            > > ale jest tutaj kilku dziwnych frustratow ktorzy bija piene
            > > sami do siebie, nawet jezeli ja nie odpisuje na te pyskowki.
            >
            > Musisz odpisywac? Odpisujac nie stosujesz wskazowek netykiety.
            > Jesli zakladasz watki, na ktore nie chcesz dyskutowac, zastanow sie czy warto j
            > e
            > zakladac.

I tu masz ewidentnie racje, tylko ciezko dyskutowac jezeli za kazdym razem wdaje
            sie z toba w pyskowke a moim bledem jest odpisywanie na takie durne zaczepki.
            Wiesz doczepilbym sie tutaj paru gosci ktorzy nie stosuja sie do w/w zasad.

Troche obiektywizmu
            >
    • esmeralda_pl Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 18.05.06, 12:17
      nie "z poza" tylko spoza... dwa błędy w jednym wyrazie.... niezły poziom
      edukacji jest w tym Wrocławiu
      • eradeus Zgoni tę wpadkę pewnie na ułomność klawiatury :))) 18.05.06, 12:23
        esmeralda_pl napisała:

> nie "z poza" tylko spoza... dwa błędy w jednym wyrazie.... niezły poziom
        > edukacji jest w tym Wrocławiu
        ------------------------------------------

:)))

Pewnie zgoni te wpadkę na ułomność klawiatury. :)))
        Pozdrawiam
        ------------------------------------------
    • Gość: bietka Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:08
      Warszawa stała się obecnie zbiorowiskiem różnych przybyszów.Przyjeżdża tu wielu,
      którzy za cel mają sukces. To głównie oni są sfrustrowani i agresywni. Są tak
      zdeterminowani, że w momencie gdy zderzają się z rzeczywistością nie wytrzymują
      i reagują agresją i frustracją. Rdzenni Warszawiacy giną w tym tłumie.Choć im
      też jest coraz trudniej ( spora konkurencja na rynku pracy,zapchane,
      nieprzejezdne ulice),to mają wsparcie w rodzinie i bliskich - taki zawór
      bezpieczeństwa - który pozwala wytłumić emocje. A co najważniejsze są u siebie,
      we własnym mieście, które szanują i kochają.
      • Gość: elle Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.pl 18.05.06, 18:14
        a mnostwo tych przyjezdnych jest wlasnie z Wroclawia...
        • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 19.05.06, 10:41
          Gdyby w Warszawie mieskali tylko Ci rdzenni warszawiacy to nagle obudzilabys
          sie w miescie wielkosci Rzeszowa niestety
    • Gość: maryla Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:54
      Mi odpowiada charakter Warszawy.Tu widac jak sie zyje,jak jestesmy
      zabiegani,zapracowani.Mysle ze kazdy chwali swoje miasto.Warszawa-wiocha,moge
      mieszkac i na wsi.Lubie wiejskie powietrze,Proponuje bardziej optymistycznie
      patrzec na toczace sie tu zycie i chwilke zastanowienia jak sie chce cos
      napisac...nie powiem, ze madrgo.
      • d.z Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 19.05.06, 09:56
        Wracając do tytułu to nie sądze aby poziom agresji był nienormalny.
        Ja uważam, iz ten poziom spada.
        Jesli chodzi o osobiste wrażenia z pobytu w jakimkolwiek miescie to jest to tak
        indywidualna sprawa, ze trudno podejmować sie rzeczowej dyskusji.
        Nawet sami mieszkańcy wielu miast potrafią sie nieźle ze sobą poróżnic w
        kwestiach szerokości ulic, ilości parków, czystości i innych.
        Sporo podróżuję a ostatnio nawet co miesiąc za granica bywam.
        Rózne miasta oglądam i staram się zawsze zauważać tylko to co mi się podoba.
        Po co potem mam pamiętać o jakimś papierku na chodniku skoro obok moglem
        podziwiać zabytek niepowtarzalny ???
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 19.05.06, 10:43
        Czy ktos tu napisał ze Warszawa to wiocha?
        Raczej wpisy tych ujadaczy sa jakims swiadectwem tego ze na tym forum
        funkcjonuje sobie wielu dziwnych ludzi. Przeciez ja na okraglo pisze z jakimis
        przychlastami.niewielu ludzi potrafi normalnie dyskutowac
        • Gość: o Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:27
          Dziwny założyłeś wątek.
          Dyskusja o dyskusji i dyskutantach.
          W ten sposób chcesz się dowartościować czy o co ci chodzi ?
    • Gość: bardu Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: 83.238.100.* 19.05.06, 11:22
      drobner napisał:
      > Dlaczego w Wawie jest taki poziom autoagresji?
      Nie zauważyłam. A propos - autoagresja to agresja skierowana na siebie. Na
      pewno o to Ci chodziło? Chociaż w Twoim przypadku to się akurat zgadza.
      • Gość: o Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:25
        Mało tego <drobner> w dodatku jest pewnie masochistą.
      • drobner Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 19.05.06, 11:26
        no poczytaj tych typkow oni rano zaczynaj od porzadnego szpica w tylek to widac
        golym okiem:) czy to nie jest autoagresja.

a o tej skierowanej na zewnatrz dowiesz sie z lektury tego postu. Po prostu
        czytaj czy jak to niektorzy nad wisla mowia skladaj literki
        • Gość: o Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:32
          Jesteś niedowartościowany <drobner>, współczuję.
          Poza tym jesteś jednostką dość prymitywną i mało intaligentną,
          co można wyczytać z twoich postów.
          Dostatecznie już się skompromitowałeś i najlepiej zmień forum.
          • kielczow2003 Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 19.05.06, 12:51
            rozumiem ze to forum dla samych wybitnych jednostek:) heheheheeh

Skompromitowali sie moi forumowicze pokazali dokladnie jakie prymitywne barachlo
            tutaj bryluje. nie rozsmieszaj mnie
    • krwawymsciciel kolejny... 19.05.06, 11:54
      kolejny madry sie znalazl. moze i Warszawa nie jest idealna, ale nie widze
      powodu, zeby wieszac psy na niej. idz sobie chlopaku na forum Krakowa i napisz
      im to samo.
    • Gość: robson Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.pwpw.pl 19.05.06, 12:12
      Facet, a może byś wrócił do tego Wrocławia i niewychylał nosa co ????
      • bullowy Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 19.05.06, 12:55
        To moze o Warszawie z tej strony:)
        Ja uważam,że nie ma innego miasta w którym ludzie tak mało by sie dziwili
        dziwnym zachowaniem innych.W gruncie rzeczy jest to najbardziej tolerancyjne
        miasto w Polsce.W naszym miescie ze względu na ludnosć napływową z roznych
        stron jest najwiecej wspanialych dziwaków,których próżno spotkac w innym
        miescie.Warszawa to połaczenie brzydoty i piękna.To połączenie jest super
        interesujace i pobudzające wyobrażnie.My nie potrzebujemy pfotoshopa aby
        zobaczyc połaczenie dwóch skrajnie różnych obrazkow i to jest piekne w tym
        mieście.To miasto jest jak cała paleta barw, od Ciebie zależy co
        wybierzesz.proste..
        Pozdro
        • Gość: lok Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:45
          Jemu nie chodzi o Warszawę, ale na siłę szuka zadymy.
          Od czego to wszystko się wzięło tutaj jest wyjaśnione
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=41995722&a=42029570
          • Gość: Sisi Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 19.05.06, 22:15
            Ludzie !!!!!! Ludzie !!!!! Opamietajcie sie tam !!!! Z Warszawy , Wroclawia ,
            Krakowa , czy z Pipidowy , Wszyscy jestesmy Polakami !!!! Panowie , przestancie
            sie klocic o duperele . Ja.... kocham cala Polske , i Was wszystkich !
            • Gość: . Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:24
              Amen
            • Gość: . Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:27
              Gość portalu: Sisi napisał(a):

> Ludzie !!!!!! Ludzie !!!!! Opamietajcie sie tam !!!! Z Warszawy , Wroclawia ,
              > Krakowa , czy z Pipidowy , Wszyscy jestesmy Polakami !!!! Panowie ,
              > przestancie sie klocic o duperele . Ja.... kocham cala Polske , i Was
              > wszystkich !
              --------------------------------------------------
              A kto tutaj się kłóci ?
              Jedynie autor tego wątku w różnych tematach na forum szyka zaczepki i usiłuje
              wywołać jakąś zadymę.
              • Gość: maryla Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:35
                Sisi...jestes super.
                • bullowy Re: Poziom agresji w wawie jest nienormalny 20.05.06, 03:39
                  Sisi jest fajna to fakt:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka