monik_es 19.05.06, 07:13 mam pytanie...moze glupie...ale co tak wylo dzis w nocy [18/19]? jakby syrena strazy pozarnej, ale potwornie dlugo... stalo sie gdzies cos powaznego? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalasanty76 Re: halas 19.05.06, 08:27 ooo, nie słyszałem. a wydawało mi się, że mam lekki sen Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: halas 19.05.06, 09:49 syren nie słyszałem, ale wcześniej około 22 (Bernardyńska) słychać było bardzo długo takie odgłosy, jakby się palił skład fajerwerków, albo jakby gdzieś było bombardowanie, takie jakby dalekie wybuchy. W oknach innych bloków widzieliśmy rzeczywiście odbijające się fajerwerki, ale były nie po naszej stronie bloku, więc nie mogliśmy ich zobaczyć bezpośrednio. To było gdzieś na płd. wschód od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: halas 19.05.06, 13:27 wtedy to wiśniewski wylatywał z hukiem z konkursu eurowizji ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: halas 19.05.06, 12:23 Słyszałam! Mało szlag mnie nie trafił! Wyło i wyło! Wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: halas 19.05.06, 21:48 Syreny wyły dłuuuuuuuuuuuuuuuugo, jakby nie mogły skończyć wyć. A fajerwerki były w Wilanowie, nie wiem z jakiej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś