gusia18 19.05.06, 07:46 Czy można mieć siedzibe spółki w budynku, który dopiero się buduje i tak naprawdę formalnie nie istnieje? Gazomontaż ma nową siedzibę spółki: Powstańców 2c. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabor1 Re: Dziwne - gazomontaż 19.05.06, 12:20 Cały Gazomontaż jest dziwny. Budynek z pewnościa dzieki jakims układom został oddany do uzytkowania. Jeśli osoby mające miejsce parkingowe w garazowcu posiadaja juz akty notarialne to pewnie budynek juz jest w uzytkowaniu. Może, któryś z kontrachentów Gazomontazu przyjedzie do ich nowej siedziby?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.rada Re: Dziwne - gazomontaż 26.05.06, 15:32 Witam, Jak dla mnie to Rada powinna się zając tematem jak ma wyglądać wjazd przez nasze podwórko do garażu Gazomontażu? Jak dla mnie to powinni dołożyć się do pracowników ochrony. Czy zamierzają powiesić na płocie jakąś informację na temat wjazdu i numeru. Spójrzcie ile osób będzie szukało 2c na terenie naszego podwórka. Abstrahując od poproszenia nas, czyli mieszkańców zgody na umieszczenie takiej informacji na płocie. W aktach notarialnych mamy tylko wpisany przejazd drogą a nie umieszczanie informacji. Możemy przy tej okazji zarobić na konto wspólnoty dodatkowe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pablowskixxx Re: Dziwne - gazomontaż 29.05.06, 11:22 witam garażowcem, gdzie niby Gazomontaż ma siedzibę, to powinien zająć się chyba nadzór budowlany jako mieszkaniec ostatniego piętra w bloku 2b, przy każdym silniejszym wietrze (np. wczoraj wieczorem) obserwuję, kiedy to dach z blachy na garażowcu w końcu odleci i kogoś np. zabije wczoraj przy każdym mocniejszym podmuchu podnosiła się 1/3 powierzchni blachy na budynku 2c! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
michal.rada Re: Dziwne - gazomontaż 29.05.06, 11:48 Zgłosiłem juz problem Pani Administrator, ma powiadomić odpowiednie władze Gazomontażu o tym dachu. Bardzo niebezpieczna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś