regr 22.05.06, 13:26 Macie może jakieś opinie o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabien5 Re: 127 ul. Kowieńska 28.01.07, 19:57 Szkoła podobno teraz ma niezłą opinię, ja u uczęszczałam do niej 2 pierwsze klasy i było ok. Rozbudowane obiekty tylko martwi mnie fakt że większość dzieci w tej szkole pochodzi z patologicznych rodzin, żyjących z OPS i niestety nie zajmujacych sie nimi co dobrze nie skutkuje na ich rozwój i sa z nimi spore problemy co utrudnia pracę nauczycielek. Zdania są policzone najlepiej samemu pójść i poogladać tę szkołę ja tam swego dziecka nie poślę chociaż blisko mieszkamy. Polecam Szkołę Podstawową nr 28 na Gościeradowskiej choć na Targówku ale z Pragi jest dobry dojazd i świetna ekipa pedagogów oraz duże możliwości...... Odpowiedz Link Zgłoś
fabien5 Re: 127 ul. Kowieńska 28.01.07, 20:34 scholaris.pl/cke.jsp?id=173160_sp POLECAM ZAJRZEĆ!... Odpowiedz Link Zgłoś
stolica12 szkoła 127 ul.kowienska 25.03.14, 14:01 Nie polecam tej szkoły.Nauczyciele interesuja sie tylko uczniami z rodzin patologicznych.Nie ma nalezytej opieki dzieci na przerwach a nawet zadnej opieki nie ma.Zdolniejsze dzieci w młodszych klasach sa dyskryminowane i maja stawiane gorsze oceny,a tłumaczeniem jest ze ich nie interesuje ze dziecko umie wiecej,mósi sie cofnac i byc na poziomie reszty. nie ma nalezytej opieki dla dyslektykow ani opieki pedagoga.Jesli którys z rodzicow ma sznse nie posyłania do tej szkoly dziecka to niech tego nie robi.Bo ta szkoła to tragedia.Juz 6latki lataja po szkole i bluzgaja i nic sie z tym nie robi i nie zwraca sie na to uwagi.Dzieci same wychodza ze szkoły ,te 7letnie i nikt na to nie reaguje Odpowiedz Link Zgłoś