atob 28.05.06, 13:46 Jako ze jestesmy powaznymi ludzi trzeba przyznac ze takie zachowanie jest nieopowiedzialne :) Osobom wrazliwym proponuje obejrzec bez dzwieku . video.google.com/videoplay?docid=-1407933012509475143 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Kibic kaskader :) 29.05.06, 08:19 Dźwięk jest najlepszy! Miła, inteligentna rozmowa i to przy użyciu dwóch, trzech słów w zasadzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Kibic kaskader :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:26 No tak, bo sytuacja jest standardowa, kibice Polonii zawsze podróżuję na dachach, Ciebie to wcale nie dziwi i spokojnie zachowałbyś protokół i dyplomację. Mnie się podobało, sądzę, że na widok takiego idioty użyłbym podobnych (a w zasadzie tych samych) wyrazów. PS Post proszę traktować jako nieistniejący, jeżeli źle zrozumiałem intencję Karolaka. Wyczułem tradycyjną aluzję, że wszyscy kibice Legii to wieśniaki i prostaki a na to mam alergię, co już wielokrotnie tłumaczyłem. Jeżeli popełniłem błąd w interpretacji to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kibic kaskader :) IP: *.acn.waw.pl 29.05.06, 15:18 chyba nadinterpretujesz ps.tez bys krzyczal CWKS Legia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Kibic kaskader :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:34 Być może nadinterpretuje, dlatego też z góry przepraszałem. Jednak musiałem to napisać na wszelki wypadek. Nie, nie krzyczałbym CWKS Legia, a myślisz,że właśnie te dwa-trzy słowa kolega Karolak miał na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kibic kaskader :) IP: *.acn.waw.pl 29.05.06, 17:57 nie ,on mial te "inne" slowa na mysli,natomiast ani slowa nie napisal o Legii moje ps nie mialo nic wspolnego z wypowiedzia Karolaka Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Kibic kaskader :) 29.05.06, 22:36 Karolak Chcesz podobne filmiki z udzialem "dumy stolicy" ??? Np stacja na drodze do Plocka ??? Odpowiedz Link Zgłoś