nienormalny 14.01.03, 12:23 Może ta decyzja nie wzbudzi waszego entuzjazmu, ale wasze zdanie w tej sprawie zupełnie mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. 14.01.03, 12:29 nienormalny napisała: > Może ta decyzja nie wzbudzi waszego entuzjazmu, ale wasze zdanie w tej > sprawie zupełnie mnie nie obchodzi. Już lubię Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. 14.01.03, 12:32 Witamy nowego człona naszej forumowej rodziny. Potrzeba nam nowej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalny Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. 14.01.03, 12:33 Już w pierwszych minutach odnajduję tu bratnie dusze. Warto było tu przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. 14.01.03, 12:40 Tu zawsze możesz liczyć na niewyczerpane wprost pokłady sympatii i tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 12:35 Witaj nienormalny! Umarł król niech żyje król! Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalny Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 12:38 Król nie umarł. Po prostu go zabiliście. Jedyne co was usprawiedliwia, to fakt, że koronowaliście na to miejsce mnie. Bo wśród normalnych nienormalny królem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Jak pisal wieszcz... IP: *.braun.de 14.01.03, 12:40 Jak pisal wieszcz: "Normal obiit. Hic natus est Abnormal." Czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalny Re: Jak pisal wieszcz... 14.01.03, 12:47 Śmiem wątpić czy Adam wspominał był o mnie, ale to miłe co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z IP: 195.94.207.* 14.01.03, 12:45 Powtórzę. Ośmieszasz się Niechu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 12:50 Dlaczego nie lubisz naszego nowego kolegi, Normalsie. Ma takie piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalny Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 12:51 Przepraszam. Jak widzicie czasami jednak nie mogę zapanować nad swoją drugą, normalną połową. Nie wiem czy mogę ją w ogóle poskromić. Ona jest taka silna! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 12:56 Miałeś już stąd pójść. Zrób wic to. PS. W tym wątku nie widzę wpisu Niecha, więc NIE OŚMIESZAJ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalny Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 12:59 Witam i Pana. A cóż Pan taki nerwowy dziś? Czyżbym już zdążył - niechcący zresztą - nastąpić komuś na piętę? To mogło stać się wyłącznie z powodu tłoku w tym autobusie. Tłum normalnych i tylko ja jeden nienormalny. Ale za to kierowca! Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z 14.01.03, 14:50 To przestało być śmieszne! Chyba także mam dość forum Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Witaj! 14.01.03, 15:35 Witaj! Nie myśl, że Twoje imię kogoś to przerazi, byli już tu tacy, co próbowali straszyć imieniem i nic im z tego nie wyszło. Jeżeli Twoje posty będą mądre, ciekawe i wniosą coś nowego do naszego smutnego forumowego życia (w co nie watpię), to miło nam będzie Cię tu gościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Ja, nienormalny przyszedłem na to forum. Na z IP: *.sympatico.ca 17.01.03, 14:11 Polska nie jest krajem suwerennym. Wpis w konstytucji oddajacy wladze czynnikom poza panstwem jest taka sama zbrodnicza zdrada interesow Polski, jak byla sowiecka niewola prze 50 lat. Tylko takie glupki z Kanady to rozumieja. Zniewoleni przez Wschod, zniewoleni przez Zachod, wiecznie zniewoleni nic juz nie sa w stanie zrozumiec. -------------------------------------------------------------------------------- « poprzedni list pokaż treść wszystkich wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Credo IP: *.sympatico.ca 17.01.03, 16:46 Kiedys pytalam, dlaczego ludzie nie rozumieja najprostszych slow, zdan, ktore wypowiadam. Asyryjski biskup poradzil mi: Powtarzaj, powtarzaj, az zrozumieja ! Polska nie jest krajem suwerennym. Zapis kontytucyjny o przekazaniu czesci wladzy czynnikom poza panstwem jest taka sama zbrodnia wobec Narodu Poskiego, jak nia byla niewola sowiecka. Pan i Polska zniewoleni przez Wschod i teraz przez Zachod juz chyba nic nie jestescie w stanie zrozumiec. /.../ Prosze sprawdzic, w jakich krajach partia komunistyczna sadownie zostala uznana za partie zbrodnicza, majaca na sumieniu setki milionow niewinnie pomordowanych: Rosja, Chiny, Europa, Ameryka Poludniowa, Afryka, Azja. Prosze wziac kalkulator lub kogos do pomocy i zaczac liczyc. W Polsce takiego aktu prawnego nie dokonano, zeby naiwni Polacy nie polapali sie, ze komunisci nadal rzadza do spolki z trockistami ( patrz - Orwell "Folwark zwierzecy"). Partia komunistyczna jest, bo nadal istnieje w wielu krajach, partia straszliwych zbrodni. Miller, jej czlonek, na tej podstawie jest przestepca. SLD to przemalowana PZPR. Dalej zacytuje moj wpis na patriota.pl Credo: Jeszcze dlugo bedziemy na etapie uzgadniania slownictwa, znaczenia slow i co one dla nas znacza. Inaczej nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Zacznijmy od zaslug. Bzdura. Nie o to chodzi. Jestesmy w stanie wojny od 1945 roku po dzis dzien o WOLNA POLSKE. Przebiega ona na roznych frontach, trwa cicha, nieustanna. Ja swoje pierwsze - nie, powiedzialam majac 8 lat i tak jest do dzisiaj. Nigdy nie ustapialam, Czynilam to na rozne sposoby. Np. bedac nauczycielka przez 7 lat. Kiedy moj uczen w II LO w Gdansku w 81 roku powiedzial: A czy pani wie, ze na pania donosza o dyrekcji ?- odpowiedzialam wobec calej klasy: wiem, ale to dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia. Do dzisiaj utrzymuje kontakt z uczennica, ktora pamieta lekcje "konspiracyjna", kiedy w 1976 czytalam fragmenty ksiazki- bialy kruk- Busha "Bolszewicy" o zbrodniach Czeka. Dzis Malgosia jest w Bostonie. Kiedy moja Mama zobaczyla mnie po 5 latach rozlaki w Kanadzie, ze zdumieniem stwierdzila - Ty nic sie nie zmienilas. Ciagle walczysz.Bylo to 15 lat temu. Dzis tez walcze o Polske., ale for God sake - czy po to to wszystlo pisze, zeby Pan mowil o jakichs zaslugach ??? Trzeba mnie znac dobrze, zeby wiedziec, ze kiedy juz Polska bedzie wolna, niepodlegla, suwerenna, nigdy nie nadstawie piersi po odznaczenia. Pisze o swoich doswiadczeniach w Polsce i na emigracji, by to miejsce na internecie spersonalizowac, by uczynic je bardziej ludzkim. Bysmy sie nawzajem czuli poprzez ekran komputera. To jest czynnikiem naszego sukcesu, ktory sie zbliza. /.../ Nie naleze do LRP, choc wszedzie lotry glosza, ze jestem ich agentka. Jeszcze raz powtorze, jestem od nikogo niezalezna. Nie sluchalam Ojca, Matki i zadnej partii. Z ksiezmi sie klocilam. Z Panem Bogiem"dyskutuje", bo i na tym polu nic mi sie nie zgadza. Dzis wiem dlaczego, znalazlam prawdziwe wytlumaczenie i o rybkach w sieci pisalam wyzej. Roman Dmowski - jego dzielo wlasciwie rozumiane - powinno byc wzorem dla mlodziezy polskiej. Podkreslam, wlasciwie rozumiane. Wszystkie jego ksiazki mam na szafce obok, ale i z nim mam na pienku odnosnie edukacji. Uwazal, ze nie potrzeba tylu wyksztalconych. Gdybym ja rzadzila Polska, Wszyscy mieliby profesorskie wyksztalcenie. Jezeli nie wiemy, po co zyjemy, to podam jeden z powodow: zeby wiedziec, znac prawde, prawdziwa historie, zyc w prawdzie, madrosci, uczciwosci i we wzajemnej milosci. Moze i ten wpis powedruje na osla lawke. Wygodnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Credo IP: 217.197.165.* 17.01.03, 16:49 Powtarzanie bylo tez domena twojego ojca. Walnal cie raz laga w leb, drugi, trzeci i tak sie rozpedzil, ze robil to bezustannie. Az ci wbil glowe w tylek. Strasznie teraz smiesznie wygladasz jak mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś