powiemwamprawde 07.06.06, 20:59 co sadzicie o tej dziewczynie? Glupia sprawa, ale dla mnie wazne sa opinie innych osob, a chyba sie zakochalem chodzi o blondzie www.bier.pl/foto/sami_swoi_2005_iii/src/9.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franki8 Re: prosze 07.06.06, 21:12 No chyba nikt by nie pomyślał, że o tę drugą. A dobre było to piwo, co nalewała? Odpowiedz Link Zgłoś
powiemwamprawde Re: prosze 07.06.06, 21:16 dobre :) Piwko Lwowek Slaski :) podoba Ci sie blondzia? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: prosze IP: *.chello.pl 07.06.06, 21:19 brzydka, no chyba ze ktos lubi wiejska urode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: prosze IP: *.media4.pl 07.06.06, 21:26 wolalabym jej ,,wiejska urode" niz chlopka o takim wiesniackim imieniu haaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: prosze IP: *.chello.pl 07.06.06, 21:29 no widzisz, nick można zmienić, wiejskiej twarzy raczej nie HAAHA Odpowiedz Link Zgłoś
pamietliwy.bill Re: prosze 07.06.06, 21:31 przyznaj Magda, ze riposta celna :) Strzal miedzy oczy :) Ale IMHO ta dziewuszka ladna, nawet bardzo. Ty Edmund chyba jakis ten teges jestes :) Inna sprawa, ze to glupie tak sie o wyglad niewiasty na forum pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
gdaczacy_z_kurami Re: prosze 07.06.06, 21:33 > co sadzicie o tej dziewczynie? Ta czarna znacznie ładniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
franki8 Re: prosze 07.06.06, 21:39 No o czarnej mówiłem, o czarnej... Blondie chociaż weselsza... Ale to przecież i tak nieważne, ważne, żeby piwo było dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: prosze 07.06.06, 21:42 > Glupia sprawa, ale dla mnie wazne sa opinie innych osob skoro to na opiniach innych ci zależy, to polecam ci tą; www.bier.pl/foto/sami_swoi_2005_iii/src/36.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
powiemwamprawde Re: prosze 07.06.06, 21:43 ja juz wybralem :) Wazna jest tylko i wylacznie blondzia :) Ale ta lalunia tez niczego sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masturbator Re: prosze IP: *.chello.pl 07.06.06, 21:46 wybierz lepiej rudą, rude ładniejsze i lepsze w łóżku www.bier.pl/foto/sami_swoi_2005_iii/src/4.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:45 One są z Warszawy? Niemożliwe. Żyje tu już kilka lat i takich pań nie widziałem. Chyba że się przesiadały na dworcu Stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
aliens Re: prosze 07.06.06, 21:59 Jest to chyba jednya w miare normalna z tych wszystkich dziewczyn które tam można zobaczyć. www.bier.pl/foto/sami_swoi_2005_iii/src/ Nie w moim guście. Nie wiem po co w ogóle pytasz się na forum o takie rzeczy?? Przecież to tobie ma się podobać a nie innym. prawda? Lubisz dziewczyny takie które wszytskim się podbają? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: prosze 07.06.06, 22:18 aliens napisał: > Nie wiem po co w ogóle pytasz się na forum o takie rzeczy?? > Przecież to tobie ma się podobać a nie innym. prawda? > Lubisz dziewczyny takie które wszytskim się podbają? Przeciez to wlasnie ta dziewczyna sie pyta, tylko nie mogla wprost zadac pytania: Jak sie wam podobam. Odpowiedz Link Zgłoś
powiemwamprawde Re: prosze 07.06.06, 22:21 no wlasnie nie jest tak, jak piszesz. Zdaje sobie sprawe, ze watek jest nieco glupkowaty i moze budzic rozne skojarzenia :) Zreszta - jak sadze - taka dziewczyna nie musialaby w ten sposob zabiegac o komplementy, co Ty sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:15 Skoro jesteś takim idiotą to pewnie musisz być z Wrocławia. Zgadłem? Jeśli tak to daruj - tu najdebilniejsze wpisy produkują idioci z Wrocławia - nie było trudno zgadnąć. Jeśli nie - ciesz się. Niedługo ze swojej wsi wyjedziesz do Wrocławia. Zasłuzyłeś na to. Moderatorzy też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan hehe a wiesz że zgadłeś? :)) IP: *.chello.pl 08.06.06, 01:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=40363826&a=40363826 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=40490261&a=40490261 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=39523702&a=39523702 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=40240096&a=40240096 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Faktycznie, ze z Wroclawia 08.06.06, 01:31 ale chyba nie wszyscy tam sa takimi kretynami? Sam nie wiem. Do tej pory mialem dosc dobre zdanie o nich. Ale - przyznam sie - polegalem glownie na ich wlasnej opinii o sobie. Zawyzonej. I to znacznie, jak teraz widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek przepraszam za niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:32 to jakis pastuch, wroclawianie tacy nie sa. Jednak nadal (mimo wielu gamoni, takich jak powiemwamprawde) we Wroclawiu pachnie miastem, a nie jak w innych miejscowosciach na W :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: przepraszam za niego IP: *.acn.waw.pl 08.06.06, 10:04 jesli zapach splesnialych i zagrzybionych wlacych sie domow mozna uznac za miejski to faktycznie we Wroclawiu pachnie miastem-w przeciwienstwie do do zapachu w innych miastach ,ktorych nazwa zaczyna sie litera W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: przepraszam za niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:12 jesli chodzi Ci o zapach splesnialych, starych wroclawskich (przedwojennych) cegiel, to zdaje sie, ze najbardziej wali takowymi na warszawskiej starowce hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: przepraszam za niego IP: *.acn.waw.pl 08.06.06, 10:14 hehe kazda dyskusja z wroclawiakiem zaczyna sie lub konczy ceglami to jakas choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: przepraszam za niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:23 moze :) tez to zauwazylem :) Tylko o czym tu dskutoac? Nasza wymiana zdan wlasciwie dotyczy piekna miasta (czyli tzw. ,,zapachu"). A w tym temacie chyba jasne jest, ze Warszawa przy Wroclawiu sie chowa :) A wspomniane przez Ciebie kamienice sa we Wrocku, oj sa. Ale byc moze urzad miejski w koncu sie nimi zjamie i wyremontuje. Jest o co walczyc, bo wiekszosc z nich to perelki z konca XIX wieku. Pozdrawiam Warszawe, jedyne miasto 3 swiata w Europie :) To zlosliwosc, lecz takze (co tu duzo mowic) stwerdzenie faktu :) I nie mow mi tylko, ze Wroclaw jest bleee, bo cegly Ci smierdza :) Podaj racjonalny argument :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: przepraszam za niego IP: *.acn.waw.pl 08.06.06, 10:59 racjonalny?? macie malo trawnikow,wiec psy sraja na chodnikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan może poniemieckie cegły wydzielają jakieś fluidy? IP: *.chello.pl 08.06.06, 10:33 Niemcy którzy mieszkali w tamtych murach wcześniej najechali na Europę... Może faktycznie cos musialo być w tych cegłach? Teraz chyba już tak nie działają, ale nadal siedza w głowach mieszkańców Wrocławia. Moze tych z wielkiej płyty to nie dotyczy...? cza by to sprawdzić. Toby się nadawało do tego programu TVN "Nie do wiary" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan ale wrocławski grzyb ma inny wymiar, europejski IP: *.chello.pl 08.06.06, 10:29 że tak powiem... Mury pamiętające czasy Otto Bismarka wydzielają inne fluidy, nie wspominam nawet że lepsze, bo to rozumie samo prze się. W koncu bliskość Berlina i Pragi robi swoje. > zapachu w innych miastach ,ktorych nazwa zaczyna sie litera W Wiedeń? Odpowiedz Link Zgłoś
franki8 Re: prosze 08.06.06, 17:41 Której? Tej z Wrocławia czy tej z innego miasta na W? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest To jest facet IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 12:22 odstaw gorzale to moze ci sie poprawi wzrok Odpowiedz Link Zgłoś