Dodaj do ulubionych

Parada Równości w sobotę przejdzie ulicami Wars...

• 13sw Wesz-polaczki twierdzą, że każdy woli oglądać MŚ 10.06.06, 12:55
      I dlatego zdaniem Młodzieży Wszechgłupiej dziś nikt nie przyjdzie na
      manifestacje. To nic, że wczoraj nikt nie przyszedł na żadną z 4 manifestacji
      MW, a nadwie manifestacje przeciwników Giertycha ludzie przyszli. Przecież nie
      można sięprzyznać, że ludzie po prostu nie popierają Giertycha.

Jutro też MW odwołała kontrmanifestację przeciwko Paradzie Równości. Bo jak
      Giertych powiedział, trzeba będzie świętować zwycięstwo. Każdy chyba widzi, że
      po prostu MW doszła do wniosku, że ludzie mają gdzieś jakieś manifestacje
      przeciwko wolności manifestowania innych, że ludzie wstydzą się i pogardzają
      wesz-polską i najzwyczajniej w świecie by nie poszli na tą manifestację MW (na
      Paradę Równości też mało ludzi pójdzie, ale jednak pójdą Ci, którym na niej ależy).

Poza tym, dzień po meczu to MW nie może nawet liczyć na wiernych kibolil, że im
      pomogą porzucać kamieniami w manifestantów. Zamiast więc wstydzić się blamażu,
      że na kontrmanifestację MW przyjdą tylko specjalnie zwiezieni wesz-polacy z
      całej Polski, znów zrobią rozróbę i po raz kolejny okaże się, że groźne są
      manify wszy-polskiej a nie pedałów - lepiej odwołać manifestację i mówić, że
      ludzie by przyszli tysiącami, ale my chcieliśmy udowodnić, że jesteśmy pokojową
      organizacją i dbamy o rodzinne wspólne spędzanie czasu (przy piwku przed TV).
      • doctorkidlerbuldog2 Re: Wesz-polaczki twierdzą, że każdy woli oglądać 10.06.06, 13:13
        No bardzo, bardzo mądry wywód. Zastanawiałeś się czy by nie zacząć pisać do
        G.óWnianej zarobkowo? Na pewno docenią twój talent. A ja myślę, że mimo iż
        pedalska brać zjedzie się do nas z całe europy, to będzie was garstka. I bardzo
        pokrzyżowali wam Wszechpolacy szyki. Liczyliście, że któryś pedałek dostanie
        kamieniem w łeb i pokażą to wszystkie jewropejskie media z szulco-
        faszystowskimi na czele. A tym czasem g.ówno, trzeba będzie bardzo się starać
        żeby pokazać jacy to jesteście uciskani. Myślę, że jeden z was powinien
        przypieprzyć drugiemu, a potem do niemieckiej telewizji wykrzyczeć, że jest
        wszechpolakiem i Polska dla Polaków a pedały do gazu. Inaczej cały tak
        misternie przygotowany plan w pizdu.
        • 13sw Re: Wesz-polaczki twierdzą, że każdy woli oglądać 10.06.06, 14:57
          Ale ja już mam pracę - piszę do Naszego Dziennika. A na tym by ludzie przyszli
          na paradę równości mi nie zależało, bo mi to obojętne. Cieszy mnie po prostu, że
          wesz-polaczki przyznały, że nie są w stanie znaleźć nawet dziesięciu zwykłych
          Polaków gotowych przyjść na ich kontrparadę czy na wiece poparcia dla Giertycha.
          Te ich problemy dobrze świadczą o Polakach.
    • Gość: pollo Parada Równości przejdzie ulicami Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:57
      Najważniejsze wydarzenie roku! Ba, całej historii Polski!
    • gekon1979 gdzie jest Belisarjusz naszych czasow!!! 10.06.06, 12:58
      ktory rozgromi tych teczowych wandali!!
      • Gość: badman koniu, pakuj bejsbola, bo na parade pora ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:02
        chlopaki pod trzepakiem stoja i gwizdza na ciebie
        • gekon1979 sio robaku! 10.06.06, 13:03

• Gość: badman oho, kon mi przywalil :-))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:06
            • gekon1979 Re: oho, kon mi przywalil :-))) 10.06.06, 13:08
              zly adres pedraku ;)
              jam nie kon, i wszechgejami prosze mnie nie laczyc
              • mangold niop niop....może ty koń polski.....?? 10.06.06, 13:09
                gekon1979 napisał:

> zly adres pedraku ;)
                > jam nie kon, i wszechgejami prosze mnie nie laczyc
                >
            • mangold Chciał kamieniem i monitor rozjebał :P 10.06.06, 13:08

• gekon1979 a tu idz sobie poczytac Na Luzie mangoldzik :P 10.06.06, 13:09

• mangold Tam wieksze głupole od Ciebie :-DD 10.06.06, 13:11
                  gekon1979 napisał:

>
                  >
                  • gekon1979 to lubisz! zmiataj, ja sie tutaj rozkrecam a ty m 10.06.06, 13:12
                    psujesz!
                  • salmanassar1 Sprawdz swoj cytacik! 10.06.06, 13:22
                    "Magdalena Środa pozostaje z homoseksualistą w niezwykle trudnym związku:pokusa
                    przeplata się tu z nienawiścią, zazdrość z potepieniem..."- Homofob
              • Gość: badman hahahahahaha - samo zycie :-))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:13
                ale sie uchachalem - brawo mangold!
                • gekon1979 tam tez byles taki mocny??????? 10.06.06, 13:15

• Gość: badman gdzie, w stajni przy koniach? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:17
                    • gekon1979 nie 10.06.06, 13:18
                      w Pampelunie :P
                      • Gość: badman wypadlem z obiegu, tego grypsu nie kumam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:25
                        slyszalem o pampelmuzie ale o pampelunie nic jakos ...
    • tigerizi ...!!! hande hoch i raus od Bolka i Lolka 10.06.06, 13:01
      i Teraz Polski

nie pozwolimy deprawować BOHATERÓW naszego dzieciństwa
      • majster_g Re: ...!!! hande hoch i raus od Bolka i Lolka 10.06.06, 13:09
        tigerizi napisała:

> nie pozwolimy deprawować BOHATERÓW naszego dzieciństwa

Jeszcze kilka innych:
        Rece precz od Wietnamu i Kuba wyspa jak wulkan goraca.

Ze nie na temat? A kto to zauwazy?
        • tigerizi gostek, nie na temat ? - to niemieccy geje 10.06.06, 13:14
          uczynili z naszych animowanych bohaterów wizytówki impezki w Polsce
          i niech się po prostu odpalantują

bo my znamy BiL z całkiem innej strony
          i nie ma tu żadnych podtekstów

• frant3 Re: gostek, nie na temat ? - to niemieccy geje 10.06.06, 15:03
            Z kowbojskiej strony.

--
            Frant - humor, satyra, krytyka
    • Gość: wszechpolak precz IP: 82.145.64.* 10.06.06, 13:02
      nie chce zadnej parady.
      • Gość: badman to zaluz dresik, strzel se piwko i wyladuj sie na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:05
        jakims dlugowlosym frajerze w okularkach ...
        hehehe
    • Gość: członek sdpl obrzydzenie mnie bierze na widok tej śmierdzącej IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 13:03
      ....zgraji zboczeńców
      • majster_g A mnie brzydzi wulgarnosc 10.06.06, 13:05
        I faszyzm tez, oczywiscie!
    • majster_g To juz zaraz - szkoda, ze mnie tam nie ma. 10.06.06, 13:03
      A tak sledze sobie dokonania polskich faszystow: gekon, bekon - jakis rodzaj
      ketonow. A one chyba na mozg zle dzialaja.
      Inni sie obrazaja, a taki gekon to nawet jest dumny ze swojego faszyzmu (NOP).
      Tak wiec tym, ktorzy spiewaja jednym glosem z gekonem poddaje pod rozwage - czy
      tez beda dumni z okreslenia ich faszystami? Tu nie ma co krzyczec. Myslec
      trzeba.
    • Gość: zibi a ja szcze czyli siuram na nich IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 13:04
      • majster_g Re: a ja szcze czyli siuram na nich 10.06.06, 13:06
        Z Ciebie musi byc dziecko gekona i bekona. Zgadlem?
      • Gość: badman no to uwazaj na tego swjego malego siurka, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 13:08
        bo ci go jeszcze drapna - hehehe
    • enor Pie..ne pedaly 10.06.06, 13:07
      .
    • Gość: wolt-r Hasła parady kłócą się z hasłami "Kolibra". IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.06, 13:10
      "Czy wszechpolak może być gejem?
      - To niemożliwe. Trudno pogodzić walkę o ideały narodowościowe i katolickie z
      homoseksualizmem, który jest ich zaprzeczeniem. Nie mieliśmy takiego przypadku."

Panie Bosak. Jeżeli ma Pan rację, to fizycznie niemożliwe jest, aby
      jakikolwiek homoseksualista przywdział sutannę.Czyli nie ma takiej możliwości,
      by trafić na katolickiego duchownego-homoseksualistę.
      Własnie, wierzy Pan w ideały. Ideały na tym padole nie istnieją. Z tego, co
      mnie uczono wiem, że idealny jest... tylko Bóg. Wszyscy inni mają mniejsze lub
      większe wady i różnią się od Boga - różnią się, więc nie są idealni.

Zaś "Koliber" prezentuje, z tego co mi wiadomo, hasła nawołujące...
      (Przepraszam, od tej chwili będę uparcie używał języka oponentów!) ...Hasła
      propagujące zmuszanie ciężarnych kobiet do donoszenia ciąży i poddania się
      porodowi, który do przyjemności tego świata raczej nie należy. Zmuszanie zaś
      innego człowieka do jakiegokolwiek czynu (w tym przypadku do porodu)kłóci się z
      hasłami tolerancji. Pewnie dlatego "Koliber" nie został wpuszczony w obręb
      parady, choć jest chyba i drugi (dla mnie mniej pewny) powód...
      ...'Obrońcy życia poczętego a nienarodzonego' uparcie używają propagandowego
      hasła "dziecko poczęte" albo "dziecko nienarodzone", które to hasło mija się
      z prawdą: człowiek zwany jest dzieckiem od chwili narodzin i basta. Taka jest
      ogólnoświatowa definicja. W macicy jest najwyżej płód ludzki. Hasło "dziecko
      nienarodzone" brzmi podobnie, jak "kółko trójkątne". A takie rzeczy nie przejdą
      wśród członków parad głoszących zasady tolerancji.

Przyznaję, w tych czasach mamy impas. Z jednej strony powinno się respektować
      prawo każdego człowiek do zarządzania zawartością jego własnego brzucha
      (kobieta w ciąży), z drugiej zaś, dbać o prawo człowieka - w tym zarodka i
      płodu ludzkiego - do przeżycia. Zwłaszcza, jeśli mamy na myśli 9 miesięc ciąży -
      toż to już PRAWIE dziecko! Ale nie przyrównujmy pojedynczej komórki do tegoż
      płodu, który ssie kciuk w łonie matki! I wydaje mi się, iż w tym kontekście
      uzyskano na zachodzie kompromis: do około 3 miesiąca kobieta ma prawo decydować
      o zawartości własnego brzucha, natomiast po 3 miesiącu ciąży prawo chroni
      żywego człowieka w jej łonie (płód). Tak jest na zachodzie: kompromis. Jednak
      w Polsce każda z opcji chce wyrwać jak najwięcej dla siebie: racja musi być w
      100% po którejś stronie, żadnych kompromisów. Czyli naród niedojrzały
      społecznie, kulturowo i emocjonalnie.
      Pozdrawiam.
      • pipi46 Re:A parodiujcie sami siebie na ulicznym wychodzie 10.06.06, 13:17
        Ci biedni ludzie tak zostali zmnipulowani, że nawet nie wiedzą,
        że są wykorzystywani do celów gry ideologiczno - politycznej.
      • doctorkidlerbuldog2 Re: Hasła parady kłócą się z hasłami "Kolibra". 10.06.06, 13:23
        Gość portalu: wolt-r napisał(a):

> "Czy wszechpolak może być gejem?
        > - To niemożliwe. Trudno pogodzić walkę o ideały narodowościowe i katolickie z
        > homoseksualizmem, który jest ich zaprzeczeniem. Nie mieliśmy takiego
        przypadku.
        > "
        >
        > Panie Bosak. Jeżeli ma Pan rację, to fizycznie niemożliwe jest, aby
        > jakikolwiek homoseksualista przywdział sutannę.Czyli nie ma takiej
        możliwości,
        > by trafić na katolickiego duchownego-homoseksualistę.
        > Własnie, wierzy Pan w ideały. Ideały na tym padole nie istnieją. Z tego, co
        > mnie uczono wiem, że idealny jest... tylko Bóg. Wszyscy inni mają mniejsze
        lub
        > większe wady i różnią się od Boga - różnią się, więc nie są idealni.
        >
        > Zaś "Koliber" prezentuje, z tego co mi wiadomo, hasła nawołujące...
        > (Przepraszam, od tej chwili będę uparcie używał języka oponentów!) ...Hasła
        > propagujące zmuszanie ciężarnych kobiet do donoszenia ciąży i poddania się
        > porodowi, który do przyjemności tego świata raczej nie należy. Zmuszanie zaś
        > innego człowieka do jakiegokolwiek czynu (w tym przypadku do porodu)kłóci się
        z
        >
        > hasłami tolerancji. Pewnie dlatego "Koliber" nie został wpuszczony w obręb
        > parady, choć jest chyba i drugi (dla mnie mniej pewny) powód...
        > ...'Obrońcy życia poczętego a nienarodzonego' uparcie używają propagandowego
        > hasła "dziecko poczęte" albo "dziecko nienarodzone", które to hasło mija
        się
        > z prawdą: człowiek zwany jest dzieckiem od chwili narodzin i basta. Taka jest
        > ogólnoświatowa definicja. W macicy jest najwyżej płód ludzki. Hasło "dziecko
        > nienarodzone" brzmi podobnie, jak "kółko trójkątne". A takie rzeczy nie
        przejdą
        >
        > wśród członków parad głoszących zasady tolerancji.
        >
        > Przyznaję, w tych czasach mamy impas. Z jednej strony powinno się respektować
        > prawo każdego człowiek do zarządzania zawartością jego własnego brzucha
        > (kobieta w ciąży), z drugiej zaś, dbać o prawo człowieka - w tym zarodka i
        > płodu ludzkiego - do przeżycia. Zwłaszcza, jeśli mamy na myśli 9 miesięc
        ciąży
        > -
        > toż to już PRAWIE dziecko! Ale nie przyrównujmy pojedynczej komórki do tegoż
        > płodu, który ssie kciuk w łonie matki! I wydaje mi się, iż w tym kontekście
        > uzyskano na zachodzie kompromis: do około 3 miesiąca kobieta ma prawo
        decydować
        >
        > o zawartości własnego brzucha, natomiast po 3 miesiącu ciąży prawo chroni
        > żywego człowieka w jej łonie (płód). Tak jest na zachodzie: kompromis.
        Jednak
        >
        > w Polsce każda z opcji chce wyrwać jak najwięcej dla siebie: racja musi być w
        > 100% po którejś stronie, żadnych kompromisów. Czyli naród niedojrzały
        > społecznie, kulturowo i emocjonalnie.
        > Pozdrawiam.

Boże, jakiś ty głupi.Zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka, które to do
        przyjemnych nie należy. Jest pogwałceniem jej wolności?? (Szkoda, że twoja
        matka o tym nie wiedziała). Zmuszanie ludzi do ego żeby nie kradli tylko
        pracowali, też jest pogwałceniem wolności, żeby nie katowali swoich dzieci też
        jest pogwałceniem wolności i żeby idąc ulicą narażali się na oglądanie takich
        indywiduów w paradach też. Kretynizm w naszym kraju jest niestety coraz
        głośniejszy. Błagam was kretyni, spakujcie się i jedźcie do Brukseli, tam jest
        już takich wielu, co prostują banany i jedzą owoce marchewki, szybko się
        zasymilujecie.
        • Gość: wolt-r Hasła parady kłócą się z hasłami "Kolibra". IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.06, 13:35
          "Zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka, które to do
          przyjemnych nie należy. Jest pogwałceniem jej wolności?? (Szkoda, że twoja
          matka o tym nie wiedziała). Zmuszanie ludzi do ego żeby nie kradli tylko
          pracowali, też jest pogwałceniem wolności, żeby nie katowali swoich dzieci też
          jest pogwałceniem wolności i żeby idąc ulicą narażali się na oglądanie takich
          indywiduów w paradach też. Kretynizm w naszym kraju jest niestety coraz
          głośniejszy. Błagam was kretyni, spakujcie się i jedźcie do Brukseli, tam jest
          już takich wielu, co prostują banany i jedzą owoce marchewki, szybko się
          zasymilujecie."

Widzisz, to nas różni: Ty nie widzisz różnicy między sytuacją, w której ktoś
          nie lubi oglądać kolorowo ubranych ludzi i może nie patrzeć w ich stronę z
          sytuacją, w której ktoś zmusza człowieka, by tamten wziął w czymś jak
          najbardziej aktywny udział, np. żeby rodził dziecko.
          Nie bierzesz przy tym pod uwagę (za mało pamięci operacyjnej?), iż ciąża ta
          może być wynikiem gwałtu. Wówczas noszenie we własnym łonie pamiątki po gwałcie
          i rodzenie (jednak w pewnych bólach) tego niechcianego przez matkę dziecka
          przyrównujesz do uciążliwości patrzenia na ubranych kolorowo facetów, którzy na
          przystanku dali sobie buzi na pożegnanie.
          Przy takim wartościowaniu to faktycznie można dojść do przelicznika: za jednego
          naszego dziesięciu "żydów".
          Zastanów się!
    • jacek230 Malzenstwa homoseksulane to nie jest najlepszy 10.06.06, 13:12
      pomysl. Certyfikat wspolnego zycia tu zupelnie wystarczy. Natomiast adopcja
      dzieci przez pary homoseksualne jak najbardziej. Jesli dwoch facetow czy dwie
      panie chca razem wychowywac dziecko to nalezy to pochwalic i pozwolic na to.
      Dziecko wychowane w milosci przez pare lesbijska czy gejowska bedzie
      szczesliwsze niz w bieda-domu sierocym. Zreszta to sie juz dzieje na dosc duza
      skale, bo wielu gejow i lesbijki maja wlasne dzieci i ich partnerzy i partnerki
      biora udzial w ich wychowaniu. Najwiekszy dramat moze spotkac takie dziecko
      jesli jego naturalny rodzic umrze i ukochany drugi tatus lub mamusia nie moze
      go sam/a wychowywac. Takie dziecko pomimo obustronnej milosci moze trafic w
      naszym katolickim kraju do sierocinca. Czyz to nie absurd i brak wyobrazni ze
      strony bogobojnych prawodawcow?
      • kika113 Dziwnym trafem 10.06.06, 13:15
        geje wolą adoptować małych chłopców.
        • majster_g Po prostu 10.06.06, 13:29
          kika113 napisała:

> geje wolą adoptować małych chłopców.

A skad te dane? Czy to po prostu taka mala prowokacyjka? Poniewaz takich danych
          po prostu nie ma, wychodzi, ze to po prostu klamstewko, zeby nasypac soli na
          rany zrobione przez faszystow. Po prostu...
          • kika113 Re: Po prostu 10.06.06, 13:51
            Ale oglądałam program o adopcjach, gdzie gejowie bawią się z adoptowanymi
            małymi chłopcami. Powinni przeprowadzić takie badania, żeby to wyjaśnić. Jeżeli
            się okaże, że jest inaczej, to zmienię swoje zdanie.
            • kika113 Jak chcą adoptować 10.06.06, 13:55
              to proszę, ale tylko małe dziewczynki. Ciekawe czy będą równie chętnie walczć o
              prawa do adopcji.
            • Gość: wolt-r Re: Po prostu IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.06, 14:00
              Słuchaj, dopóki geje ("rodzice") bawią się z chłopcem to jest ok. Jeśli nie
              utrudniają mu kontaktów z dziewczętami i nie obrzydzają mu dziewcząt. A zwykle
              właśnie tego nie robią, bo sami wiedzą, jak to jest być dyskryminowanym i chcą
              oszczędzić ten los swemu dziecku.
              Problem, którego się obawiasz, pojawi się, jeśli dziecko (chłopiec) będzie
              wychowywany w strachu przed dziewczętami.
              Więc teraz tak: czy Ty wychowujesz swe dziecko tak, by bało się i brzydziło
              osób jego płci? Tylko po to, by nie miało "zapędów homoseksualnych"? Raczej nie.
              Dlatego nie zakładaj błędnie, iż homoseksualni opiekunowie będą tak postępować
              wobec dzoiecka, którym się opiekują. To są ludzie o odmienych preferencjach
              SEKSUALNYCH, lecz nie są oni pozbawieni zdolności empatii, współczucia i
              okazywania miłości - naprawdę kochają swe dzieci tak, jak ich heteroseksualni
              odpowiednicy.
              • kika113 Ja chcę dowodów 10.06.06, 14:22
                dobre chęci mi nie wystarczą. Jest na zachodzie już sporo dzieci wychowywanych
                przez gejów, ja chcę tylko żeby przed wprowadzeniem na "hurra" tego do Polski,
                sprawdzono naukowo, czy ten model rodziny się sprawdził. Chyba nie wymagam za
                dużo, a na idealistycznych teoriach, już się parę razy przejechaliśmy.
      • pipi46 Re: Biedny Jacku mylisz się bardzo! 10.06.06, 13:19
    • majster_g Tym, co nie na Paradzie 10.06.06, 13:13
      ku pocieszeniu:

www.youtube.com/v/84KM--LyQL0
      • kika113 Lepsze takie 10.06.06, 13:19
        Niemieckie lufy, niż te z którymi przyjeżdżali tu wcześniej.
        • majster_g Po prostu 10.06.06, 13:30
          kika113 napisała:

> Niemieckie lufy, niż te z którymi przyjeżdżali tu wcześniej.

Sypiesz soli na rany
      • doctorkidlerbuldog2 Re: Tym, co nie na Paradzie 10.06.06, 13:27
        A co wy nie na paradzie. Była obowiązkowa. Jutro pierwszy sekretarz za karę,
        złoi wam dupale.
        • majster_g Re: Tym, co nie na Paradzie 10.06.06, 13:33
          doctorkidlerbuldog2 napisała:

> A co wy nie na paradzie. Była obowiązkowa. Jutro pierwszy sekretarz za karę,
          > złoi wam dupale.

Cos Ci sie myli, ani Kaczor ani Giertych (to taki mniejszy wodz dla MW) nie
          nawolywali do przyjscia na Parade. Tak naprawde to wlasnie Parada jest jedynie
          nieprawomyslna - ale Ty, jak najbardziej! Jestes cacy!
          • rodosek dziś parada równości - jutro parada pedofilii! 10.06.06, 13:39
            jeżeli homoseksualisci nie są w niektórych przypadkach pedofilami to dlaczego
            nie krytykują publicznie pedofili?
            • majster_g Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii 10.06.06, 13:47
              rodosek napisał:

> jeżeli homoseksualisci nie są w niektórych przypadkach pedofilami to dlaczego
              > nie krytykują publicznie pedofili?

Kolejny, ktory nie czyta, ale ma potrzebe pisania. Powtarzam wiec:
              Antysemici twierdzili, ze Zydzi morduja dzieci.
              Homofoby twierdza, ze geje to pedofile.
              Zawsze chodzi o dzieci, bo latwiej postraszyc i zamknac twarz niewinnym.

Pedofili jest wiecej wsrod hetero niz wsrod homo i kazdy czlowiek jest
              przeciwko pedofilii. W marszu rownosci ida wszyscy, homo i hetero, ktorzy sa
              przeciwko pedofilii i przeciwko faszyzmowi.
              • Gość: wolt-r Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.06, 13:52
                "Pedofili jest wiecej wsrod hetero niz wsrod homo i kazdy czlowiek jest
                przeciwko pedofilii. W marszu rownosci ida wszyscy, homo i hetero, ktorzy sa
                przeciwko pedofilii i przeciwko faszyzmowi."

Faktycznie, pedofile i gerontofile stanowią nikły odsetek wśród dorosłych. A
                ponieważ na świecie przeważają jednak heteroseksualiści, to spośród garstki
                homoseksualistów tacy pedo- i gerontofile stanowią śladowy procent.
                Rzeczywiście owych pedfili i gerontofili jest więc wśród heteroseksualistów
                około 10 razy więcej niż wśród 'homosiów'.
            • Gość: wolt-r Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.06, 13:48
              Pedofilia to coś innego niż homoseksualizm.
              Homoseksualizm oznacza preferowanie tej samej płci niezależnie od wieku
              partnera. Pedofilia zaś, oznacza, że partner może być dowolnej płci, byleby nie
              był jeszcze dojrzałym człowiekiem, czyli byle był dzieckiem, dojrzewającym
              nastolatkiem...
              Tak, jak heteroseksualista może być gerontofilem (preferowanie ludzi starych) i
              wówczas uprawia seks z przeciwnej płci emerytem, tak homoseksualista może być
              pedofilem i wówczas uprawia seks osobą niedojrzałą tej samej płci.

Tu dochodzimy do czegoś, co zwie się rozkładem normalnym cechy. Najwięcej jest
              homoseksualistów preferujących osoby własnej płci w tym samym wieku. Natomiast
              homoseksualnych gerontofilów i pedofilów jest skrajnie mało. Lecz faktycznie są
              takowi i ich należy tępić, jeśli się uzna, że dziecko jest nieświadome swych
              czynów.
              • Gość: XXX Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii IP: 84.112.42.* 10.06.06, 17:40
                Jak to właściwie było ?
                Policja podała że w paradzie brało udział 3 tyś. osób .
                Dostali oni ochronę policji w liczbie 2.tyś i helikopter ,w tłumie było wielu
                policjantów w cywilu .
                Jeśli mam wierzyć organizatorom , to w tych 3 tyś. osób było 1 tyś. osób
                zaproszonych z zagranicy. Tego niemieckiego pederastę Volker widziałem , był.
                3 tyś. osób dostaje 2 tyś. ochrony i helikopter.
                Ciekaw jestem jakie to koszta były tej ochrony.
                • souljazz Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii 11.06.06, 08:14

Koszta sa, bo kraj nie doszedl jeszcze do poziomu. W cywilizowanych krajach nikt
                  sie nie pieni i nikt nie chce nikogo bic. Napewno nie ze wzgledu na orientacje seksualna.
                  Jakby Polska byla takim krajem, to nie musialbys pisac o rzeczach, ktore nawet nie przyszlyby
                  tobie do glowy.
                  • Gość: XXX Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii IP: 84.112.42.* 11.06.06, 08:39
                    A niech sobie pederasta używa miejsca gdzie są wydalane nie strawione części
                    pokarmu , do zaspakajania swoich uczuć seksualnych . Ale mi nikt nie
                    przetłumaczy że to jest inna forma seksu. Z tego co wiem , seks to płeć.
                    Pederaści to chorzy ludzie , gdyby tak nie było ,nie wpierali by nam swoich
                    preferencji seksualnych za normalne.
                    Normalne jest używanie przeciwstawnych narządów płciowych do seksu , a nie
                    narządów odbytowych.
                    • dianamodelka Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii 11.06.06, 20:57
                      z form gramatycznych trudno mi okreslic twoja plec ale mam wrazenie ze jestes
                      facetem. przeciwstawnych narzadow? hm. ciekawe. trzebaby uswiadomic populacje
                      polski ze seks analny, bardzo powszechny wsrod mlodych ludzi(wszelkich
                      orientacji seksualnych) to nie zestaw przeciwstawnych narzadow plciowych.
                      dlaczego tak trudno jest niektorym troche rozszerzyc swiatopoglad i zrozumiec
                      ze to co ktos inny robi TO NIE TWOJA SPRAWA.zajmijcie sie swoimi problemami
                      zamiast wymyslac ludzi od najgorszych
                      • bischof Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii 11.06.06, 21:50
                        dianamodelka napisała:

> z form gramatycznych trudno mi okreslic twoja plec ale mam wrazenie ze jestes
                        > facetem. przeciwstawnych narzadow? hm. ciekawe. trzebaby uswiadomic populacje
                        > polski ze seks analny, bardzo powszechny wsrod mlodych ludzi(wszelkich
                        > orientacji seksualnych) to nie zestaw przeciwstawnych narzadow plciowych.
                        > dlaczego tak trudno jest niektorym troche rozszerzyc swiatopoglad i zrozumiec
                        > ze to co ktos inny robi TO NIE TWOJA SPRAWA.zajmijcie sie swoimi problemami
                        > zamiast wymyslac ludzi od najgorszych
                        >
                        Seks analny jest w przypadku heteroseksualnym formą zabawy i poszukiwań innych
                        odczuć. Podobnie jak seks oralny .
                        I tu nie ma żadnych form zboczeń , jeśli jest to w relacjach kobieta mężczyzna.
                        Choć w księdze chorób WHO seks analny w relacji kobieta mężczyzna jest
                        zboczeniem . A w relacji mężczyzna mężczyzna został skreślony jako zboczenie.
                        Czyż to nie zabawna książka ta WHO ?
                        • dianamodelka Re: dziś parada równości - jutro parada pedofilii 11.06.06, 22:29
                          jak to mozliwe ze w krajach zachodnich tyle nacji,odmiennosci zyje obok siebie
                          i nie ma problemu. wydaje mi sie ze moze w kraju gdzie rzadzi prezydent rydzyk
                          jakiekolwiek odstapienie od schematu jest niedopuszczalne a poniewaz to czego
                          sie nie zna to jest straszne najlepiej temu dokopac i sprawa zalatwiona(bo to
                          antychryst i takie tam farmazony). ciekawa jestem ile tych 'antygejowcow'
                          faktycznie zna choc jednego geja? zaloze sie ze z 98% nie mialo zadnego
                          kontaktu ale za to ma dosc radykalne poglady na ich temat.
                          faktycznie ciekawa ta ksiazka o ktorej wspomniales/las

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka