Gość: dominik b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:05 wesele pod namiotem pod gołym niebem co o tym myslicie ,ktos z was ma jakies doswiadczenie ,moze juz to robiliscie i znacie firmy które sie by tym zajeły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metron1 Re: wesele pod namiotem 13.06.06, 10:25 Nie wiem czy to dobry pomysł Niedawno szukałem firmy która wypozycza takie namioty I tak koszt wynajęcia wcale nie za dużego namiotu zaczyna się od 3500 zł bez podłogi,namiot z podłogą kosztuje już 4500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
rogal Re: wesele pod namiotem 13.06.06, 22:17 Poniżej link, gdzie są fotki z wesela, które miałem przyjemność ubarwiać od strony muzycznej. Ponieważ mam kontakt z młodymi, mogę trochę pomóc. Sam pomysł rewelacyjny, niepowtarzalna atmosfera. Mam już za sobą kilkaset imprez i na podstawie takiej skali porównawczej stwierdzam, że warto. www.wesele.medena.com.pl Marcin P.S. Ciąg dalszy na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herasa Re: wesele pod namiotem IP: *.play-internet.pl 19.04.17, 19:25 Wszystko ma swoje plusy i minusy. Na pewno jest to oryginalny pomysł, ale jeżeli będzie załamanie pogody, to takie wesele może nie być najlepszych wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś