wesolutka83 01.07.06, 14:04 Taki klubik dla 2 studentek, bez burzujstwa i rzeczonych dresow. Jakis popik, zlote przeboje:) Takie miejsce gdzie mozna poczuc sie jak w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:10 A skąd mamy wiedzieć jak się czujesz w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka83 Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 01.07.06, 17:13 a nie uczyli Cie na polskim takiego okreslenia jak porownanie? Zajrzyj do slownika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:22 No właśnie, uczyli. I dopóki nie wiem jak jest u ciebie w domu, dopóty nie wiem gdzie będziesz się dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Zapraszam do... IP: *.eranet.pl 01.07.06, 14:29 ... mnie do domu. Atmofera domowa, mam świecącą kulę pod sufitem jak w klubiku, 2 studentki zawsze są tu mile widziane, jakiś popik się znajdzie, a i złote przeboje pewnie też. No i nie mam ani jednej pary dresów;). Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka83 Re: Zapraszam do... 01.07.06, 17:14 Gość portalu: norbert76 napisał(a): > ... mnie do domu. Atmofera domowa, mam świecącą kulę pod sufitem jak w klubiku, To dziwny masz dom:) > 2 studentki zawsze są tu mile widziane, jakiś popik się znajdzie, a i złote > przeboje pewnie też. No i nie mam ani jednej pary dresów;). Jednak dziekuje Widze, ze nie umiecie doradzic trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:41 Polecam dancingi w Domu Seniora przy ulicy Jesiennej 5. W bufecie oprócz wody gazowanej są jeszcze paluszki Lajkonik. DJ-ejuje pan Waldek (były cenzor z Mysiej), żadne łupu-cupu się nie prześlizgnie. -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
pannatulipanna80 Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 01.07.06, 21:05 lol "...a z napojów wyskokowych tran i geriawit farmaton..." Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 01.07.06, 21:21 To sa energizery. Jak sie zmiesza, taniec do bialego rana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohemond Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:21 Rany, ale wieś tu odwalają. Dziewczyna prosi o pomoc, a dostaje tylko kilka dowciapnych w mniemaniu ich autorów komentarzy. Banda dresów. Chciałbym pomóc, ale osobiście chodzę tylko do Tygmontu - jeśli lubisz latino, to polecam imprezy sobotnie. Jeśli jazz, to w tygodniu. Słyszałem też dobre opinie o Dekadzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 02.07.06, 10:38 Gość portalu: Bohemond napisał(a): > Rany, ale wieś tu odwalają. Poczuj sie jak w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohemond Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:13 quod erat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trec Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:35 Zapraszam na koncerty organizowane przez fundacje JA WISŁA - www.jawisla.pl sobota od godziny 22 Lokalizacja - port Czerniakowski (jak się idzie od czerniakowskiej asfaltową uliczką w stronę drewnianego mostku to trudno nie zauważyć samochodów i warczącego agregatu) Nie ma tam baru z alkoholem ale jest dobra herbata z herbatei. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 03.07.06, 02:22 Byłem. Oprócz urokliwego widoku Grubej Kaśki i partnerki siedzącej na przeciw Ciebie, nie ma nic nowego. Ale nie przeczę - na przyjezdnych to musi robić wrażenie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogrzegorz@post.pl Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:01 kawiarnia w Starej Prochowni Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 03.07.06, 02:19 Kawiarnia w Starej Prochowni jest dobra na schadzki z żonami - niekoniecznie własnymi (kiedyś było tak u Turka, teraz "Pod kogutem" na koncu Freta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:52 No i Bombonierka. Nic tak nie wchodzilo jak Sophia Cabernet pod wuzetkie. W dresach sie wtedy nie chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Wpadlismy kiedys do Norberta76 02.07.06, 23:57 Bylo dokladnie tak jak mowi. Nie widzialem zadnych dresow u niego. Ma za to kule, popika itp. Czulem sie u niego w domu jak w domu. Na Waszym miejscu skorzystalbym z oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Re: Wpadlismy kiedys do Norberta76 IP: *.eranet.pl 03.07.06, 00:28 He he, dzięki. Ale nie odwalajmy wsi. Tak naprawdę to najfajniej jest w Tygmoncie - Bohemond tam chodzi, nasz forumowy Latino Lover. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buberek Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.int.contactpoint.pl / 194.246.124.* 03.07.06, 12:40 ja proponuję club 70 (super muzyka, dobra zabawa), albo pub student przy metrze politehnika - choc tu w gre wchodzi tylko posiadoka przy pifku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:54 Wez kolezanke do samochodu. Zapodaj Radio z Latem albo Zloteprzeboje. Do zbiornika nalej 98 i flaszkie spirytu. Odjazd na maksa, 100% satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgryźliwa Sunia Wesolutka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:19 Jeśli 83 to twój rok urodzenia, to jesteś wesolutka za starutka na klubiki :) Pomyśl lepiej o mężu i dzieciach. Jeśli już napłynęłaś do naszego miacha, to przydaj się na coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś