Dodaj do ulubionych

doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :))

01.07.06, 14:04
Taki klubik dla 2 studentek, bez burzujstwa i rzeczonych dresow. Jakis popik,
zlote przeboje:) Takie miejsce gdzie mozna poczuc sie jak w domu;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:10
      A skąd mamy wiedzieć jak się czujesz w domu?
      • wesolutka83 Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 01.07.06, 17:13
        a nie uczyli Cie na polskim takiego okreslenia jak porownanie? Zajrzyj do
        slownika:)
        • Gość: gizmo Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:22
          No właśnie, uczyli. I dopóki nie wiem jak jest u ciebie w domu, dopóty nie wiem
          gdzie będziesz się dobrze bawić.
    • Gość: norbert76 Zapraszam do... IP: *.eranet.pl 01.07.06, 14:29
      ... mnie do domu. Atmofera domowa, mam świecącą kulę pod sufitem jak w klubiku,
      2 studentki zawsze są tu mile widziane, jakiś popik się znajdzie, a i złote
      przeboje pewnie też. No i nie mam ani jednej pary dresów;).
      • wesolutka83 Re: Zapraszam do... 01.07.06, 17:14
        Gość portalu: norbert76 napisał(a):

> ... mnie do domu. Atmofera domowa, mam świecącą kulę pod sufitem jak w
        klubiku,

To dziwny masz dom:)
        > 2 studentki zawsze są tu mile widziane, jakiś popik się znajdzie, a i złote
        > przeboje pewnie też. No i nie mam ani jednej pary dresów;).

Jednak dziekuje
        Widze, ze nie umiecie doradzic
        trudno

• Gość: Zyzio Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:41
      Polecam dancingi w Domu Seniora przy ulicy Jesiennej 5. W bufecie oprócz wody
      gazowanej są jeszcze paluszki Lajkonik.
      DJ-ejuje pan Waldek (były cenzor z Mysiej), żadne łupu-cupu się nie
      prześlizgnie.

--
      Mów mi Zyzio, mała
      • pannatulipanna80 Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 01.07.06, 21:05
        lol
        "...a z napojów wyskokowych tran i geriawit farmaton..."
        • warzaw_bike_killerz Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 01.07.06, 21:21
          To sa energizery. Jak sie zmiesza, taniec do bialego rana!
    • Gość: Bohemond Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:21
      Rany, ale wieś tu odwalają. Dziewczyna prosi o pomoc, a dostaje tylko kilka
      dowciapnych w mniemaniu ich autorów komentarzy. Banda dresów. Chciałbym pomóc,
      ale osobiście chodzę tylko do Tygmontu - jeśli lubisz latino, to polecam
      imprezy sobotnie. Jeśli jazz, to w tygodniu. Słyszałem też dobre opinie o
      Dekadzie. Pozdrawiam
      • warzaw_bike_killerz Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 02.07.06, 10:38
        Gość portalu: Bohemond napisał(a):

> Rany, ale wieś tu odwalają.

Poczuj sie jak w domu!
        • Gość: Bohemond Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:13
          quod erat...
    • Gość: trec Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:35
      Zapraszam na koncerty organizowane przez fundacje JA WISŁA - www.jawisla.pl
      sobota od godziny 22 Lokalizacja - port Czerniakowski (jak się idzie od
      czerniakowskiej asfaltową uliczką w stronę drewnianego mostku to trudno nie
      zauważyć samochodów i warczącego agregatu)
      Nie ma tam baru z alkoholem ale jest dobra herbata z herbatei.
      Pozdrawiam
      • sebpl Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 03.07.06, 02:22
        Byłem. Oprócz urokliwego widoku Grubej Kaśki i partnerki siedzącej na przeciw
        Ciebie, nie ma nic nowego. Ale nie przeczę - na przyjezdnych to musi robić
        wrażenie ;P
    • Gość: bogrzegorz@post.pl Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:01
      kawiarnia w Starej Prochowni
      • sebpl Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) 03.07.06, 02:19
        Kawiarnia w Starej Prochowni jest dobra na schadzki z żonami - niekoniecznie
        własnymi (kiedyś było tak u Turka, teraz "Pod kogutem" na koncu Freta).
        • Gość: vortex Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:52
          No i Bombonierka. Nic tak nie wchodzilo jak Sophia Cabernet pod wuzetkie. W
          dresach sie wtedy nie chodzilo.
    • sceptyk Wpadlismy kiedys do Norberta76 02.07.06, 23:57
      Bylo dokladnie tak jak mowi. Nie widzialem zadnych dresow u niego. Ma za to
      kule, popika itp. Czulem sie u niego w domu jak w domu. Na Waszym miejscu
      skorzystalbym z oferty.
      • Gość: norbert76 Re: Wpadlismy kiedys do Norberta76 IP: *.eranet.pl 03.07.06, 00:28
        He he, dzięki. Ale nie odwalajmy wsi. Tak naprawdę to najfajniej jest w
        Tygmoncie - Bohemond tam chodzi, nasz forumowy Latino Lover.
    • Gość: buberek Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.int.contactpoint.pl / 194.246.124.* 03.07.06, 12:40
      ja proponuję club 70 (super muzyka, dobra zabawa), albo pub student przy metrze
      politehnika - choc tu w gre wchodzi tylko posiadoka przy pifku.
    • Gość: vortex Re: doradzcie fajny klub na sobote bez dresow :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:54
      Wez kolezanke do samochodu. Zapodaj Radio z Latem albo Zloteprzeboje. Do
      zbiornika nalej 98 i flaszkie spirytu. Odjazd na maksa, 100% satysfakcji.
    • Gość: Zgryźliwa Sunia Wesolutka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:19
      Jeśli 83 to twój rok urodzenia, to jesteś wesolutka za starutka na klubiki :)
      Pomyśl lepiej o mężu i dzieciach. Jeśli już napłynęłaś do naszego miacha, to
      przydaj się na coś ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka