Dodaj do ulubionych

Nie dla Legii piłkarz Barcelony.Niedlapsa kiełbasa

05.07.06, 09:59
Chodzi o 20-letniego Hiszpana Oriola Rierę Magena. Wychowanek FC Barcelona
miał zagrać mecz i - jeśli przekona do siebie trenera Dariusza Wdowczyka i
właścicieli klubu - podpisać trzyletni kontrakt. Kataloński klub w dniu meczu
nie wyraził absolutnie zgody na żadne testy i z transferu nic nie wyjdzie.
Legia nie zdecydowała się na kupno kota w worku.
Okazało się po raz kolejny że nie na wszystkich robi wrażenie CeWuKaeS i nie
wszyscy piłkarze muszą prezentować się jak Włodarczyk w Szkocji.
Megalomania legionistów sięga zenitu są przekoni że wystarczy słowo a lecieć
będą do niej piłkarze z czołowych lig.

Już wkrótce przeczytamy ze ten Riera to w rzeczywistości bardzo słaby
piłkarz jest, podobnie jak Bąk ( woli USA),Latara ( woli 2.Bundesligę),Jeleń
(woli francję) czy Zewłak(woli grecję).
Obserwuj wątek
    • kazuyoshi78 Re: 05.07.06, 11:43
      Nieźle musi cię podniecać to podszywanie - pewnie się spuszczasz przy każdym
      logowaniu :D
      • Gość: ziggy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:28
        musiales im niezle zajsc za skore, ze nasze warsiawskie brudasy na to wpadly!
        • muller-miller Re: 05.07.06, 14:25
          Gość portalu: ziggy napisał(a):

> musiales im niezle zajsc za skore, ze nasze warsiawskie brudasy na to wpadly!
          O widzę że mamy legijnego kombatanta - umrze prześladowany.
          To ziggy nie wie że Kazuyoshi to policyjny konfident i jego zdjęcia służyły
          policji do identyfikacji Starówki.
          • kazuyoshi78 Re: 05.07.06, 14:50
            Powierz mi to w twarz, szmatławcu?
            • stoprocentwuwa Re: 05.07.06, 15:14
              ooo, kolejny twardziel :) tylko zebys nie zaginal na dwa tygodnie tak jak tomek
              vel menago za pierwszym razem, by nastepnie przy drugiej okazji zapomniec zdjac
              zielona czapke niewidke ;)))
              • Gość: ziggy Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:27
                Brudaski podobno zaginal wam Citko i Kowalczyk? Chyba znudzila im sie Polonia
                Warsiawa.
              • Gość: menago Re: IP: 85.232.238.* 05.07.06, 15:34
                Mława, co tam słychac na rogu Wołoskiej i Racławickiej? Sezon zbliza sie
                wielkimi krokami, zobaczymy wtedy jaki bedziesz ostry cwaniaczku patykiem
                robiony.
                • stoprocentwuwa Re: 05.07.06, 15:43
                  straszyć mozesz ewentualnie meneli w grojcu frajerze :)))))))))))))))
                  • Gość: menago Re: IP: 85.232.238.* 05.07.06, 15:59
                    Szczurku, już ci napisałem - temat spotkania zamykam, ale tylko w internecie i
                    nie zamierzam z toba tutaj juz na ten temat dyskutowac. Okazales sie małym
                    obsrancem, który potrafi szczekac, a jak przychodzi co do czego to sie chowa do
                    mysiej dziury. Tyle.
                    • stoprocentwuwa Re: 05.07.06, 16:06
                      kto by pomyslal ze w grojcu macie tez skrzyzowanie woloskiej z
                      raclawicka... :))))
              • kazuyoshi78 Re: 05.07.06, 18:35
                Jeśli koleś chce mi powiedzieć to i owo w twarz, to czekam - niech pisze na
                priva, gdzie i jak.
      • muller-miller Re: Nie sądź po sobie::::::>>> 05.07.06, 14:24
        • kazuyoshi78 Re: Nie sądź po sobie::::::>>> 05.07.06, 14:49
          Po sobie nie sądzę, ja nie jestem podszywczem.
          • asuchy Podszywcz 05.07.06, 14:50
            Co to?
    • asuchy Re: Nie dla Legii piłkarz Barcelony.Niedlapsa kie 05.07.06, 14:52
      Zasadniczo hiszpanie pokazali Legii ale i całej Polsce gdzie jest nasze miejsce
      w szyku.Kupujecie gostka z barcy - to bez testów, natomiast my kupujemy gostka
      z polski trzy sparingi, dwa dni badań i odsyłamy.
      • kazuyoshi78 Re: Nie dla Legii piłkarz Barcelony.Niedlapsa kie 05.07.06, 14:53
        No tak, kupujecie piłkarzy na miarę Ligi Mistrzów.

Buahahahaha :D
        • asuchy Re: Nie dla Legii piłkarz Barcelony.Niedlapsa kie 05.07.06, 15:00
          kazuyoshi78 napisał:

> No tak, kupujecie piłkarzy na miarę Ligi Mistrzów.
          >
          > Buahahahaha :D
          Nie wiedziałem że muszę Ci pisać dużymi literami, mówiąć "my" miałem na myśli
          polskie kluby przypuszczam że szukanie wroga w każdym kto nie wychwala Legii
          zwalnia ci pracę szarych komórek.
    • kosher_moher Re: Nie dla Legii piłkarz Barcelony. 05.07.06, 17:36
      bo widzisz synku, Legia testuje pilkarzy przed zakupem i nie musi ich brac z lapanki. wiem, ze to dla ciebie dziwne ale tak sie robi w sensownie zorganizowanych klubach.
    • atob Panowie ... 05.07.06, 20:33
      Mam napisac dzieci ...
      • kazuyoshi78 Re: Panowie ... 05.07.06, 21:56
        Wycinaj podszywacza i będzie po problemie.
        • marcin090 Re: Panowie ... 05.07.06, 22:11
          kazuyoshi78 napisał:

> Wycinaj podszywacza i będzie po problemie.
          Co bohaterze jak tam w Ciechanowie a może też pojechałeś do Mikołajek?
          • kazuyoshi78 Re: Panowie ... 05.07.06, 22:48
            Ucz się na pamięć tego typu nazw - będziecie jeździć do takich miast i
            miasteczek na mecze ligowe.
            • marcin090 Re: Panowie ... 05.07.06, 22:54
              raczej sobie zapisuj w Twój intelekt nie wierzę, w zdolności do pamięciówki też nie
              no chyba że skojarzenia
              Mikołajki - spalony wagon
              Białystok - rzucanie prętami z ogrodzenia
              Gdańsk - rzucanie toporkiem
              spróbuj masz szansę

• kazyyoshi78 Re: Panowie ... 06.07.06, 09:22
              Jak nauka?
              Proponuję założyć zeszycik.Wypisz znane Ci letrki alfabetu każdą w innym
              kolorze i każdą skoreluj z miastem w Polsce.
              To powinno pomóc.
              Albo poproś porucznika prowadzącego - policja też ma sposoby na pamięciówkę ,
              ale raczej w przypominaniu.
              • enederdorf Re: Panowie ... 06.07.06, 12:28
                kazyyoshi78 napisał:

> Jak nauka?
                > Proponuję założyć zeszycik.Wypisz znane Ci letrki alfabetu każdą w innym
                > kolorze i każdą skoreluj z miastem w Polsce.
                > To powinno pomóc.
                > Albo poproś porucznika prowadzącego - policja też ma sposoby na pamięciówkę ,
                > ale raczej w przypominaniu.

He he dobre.
                Literki...
                Kazuyoshi terz na głowie ma żniwa w Ciechanowie, gdzie tam głowa do trudnych
                wyrazów.
                Kazuyoshi plis ripid:
                Wro-cław;Gli-wi-ce;Sta-lo-wa Wo-la;O-po-le.
                Jak nauczysz się tych czterech przechodzimy dalej.
                Daj znać jak będziesz gotowy.
                >
                • kazuyoshi78 Re: Panowie ... 06.07.06, 12:58
                  Dam znać, jak się zobaczymy za 42 lata :)
                  • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 06.07.06, 13:44
                    a w tym czasie dzielny cewukaes gromil bedzie gornika leczna i odre wodzislaw
                    godnie reprezentujac polska pilke najdalej w pierwszej rundzie pucharow, a
                    kibice fetowac beda te wielkie sukcesy terroryzujac raz do roku Warszawe i
                    demolujac co tylko wpadnie im w oderwane od pluga lapy
                    • kazuyoshi78 Re: Panowie ... 06.07.06, 15:04
                      Odra jak Odra, ale Górnik Łęczna stoi od was kibicowsko wyżej. Chciał nie
                      chciał, taka jest prawda.
                      • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 06.07.06, 15:05
                        Ale skąd on ma to wiedzieć? Przecież to klasyczny obsraniec, mocny w gebie i to
                        tylko w internecie!
                        • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 06.07.06, 16:11
                          Gość portalu: menago napisał(a):

> Ale skąd on ma to wiedzieć? Przecież to klasyczny obsraniec, mocny w gebie i
                          to
                          >
                          > tylko w internecie!

jasne, jasne dziwko z grojca. juz ci wylecialo z glowy ze dwa razy nie udalo ci
                          sie stawic tam gdzie sie umawialismy??!! :)))))))))))))))
                          • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 06.07.06, 16:33
                            Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci
                            wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy.
                            • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 06.07.06, 16:53
                              wracajcie, wracajcie towarzyszu tomek vel menago!
                              tylko nie zapomnij tym razem zdjąć czapkę niewidkę frajerzyno z grójca :)))))
                              • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 06.07.06, 17:06
                                No o znikaniu w sytuacji kryzysowej wiesz na pewno wszystko - patrz wczesniej
                                derby. :-))))
                                • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 06.07.06, 17:18

> No o znikaniu w sytuacji kryzysowej wiesz na pewno wszystko - patrz wczesniej
                                  > derby. :-))))
                                  ty jak sie okazalo o derbach wiesz generalnie tyle ile przeczytasz w necie.
                                  chcesz cytacik? chociaz pewnie nie zdazyzsz bo zaraz znikasz na pekaes do
                                  grojca fajansiarzu
                                  • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 07.07.06, 09:42
                                    Szczurze, niestety dla ciebie licza sie fakty, a nie twoje teoryjki. Fakty sa
                                    identyczne jak w przypadku niedoszlego spotkania z toba - tak jak ciebie nie
                                    bylo na Woloskiej, tak was nie było na derbach. Taki sam jest tez powod -
                                    strach przed kompromitacja. Drugiego dna nie ma, ale nie przejmuj sie, syndrom
                                    wiecznego obsranca jest typowy dla kibicow Polonii. Nie jestes wiec wyjatkiem.
                                    • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 07.07.06, 09:52

> Szczurze, niestety dla ciebie licza sie fakty, a nie twoje teoryjki. Fakty sa
                                      > identyczne jak w przypadku niedoszlego spotkania z toba - tak jak ciebie nie
                                      > bylo na Woloskiej,
                                      mega z ciebie tchorzliwy i frajerski LAMUS, chocbys sie nie wiem jak silil
                                      mozesz mnie tylko rozsmieszyc po ostatnim incydencie kiedy podobno pojawiles
                                      sie tylko zapomniales zdjac zielona czapke niewidke :))))))
                                      tak swoja droga, nie wiem jak w grojcu ale w Warszawie wyznacznikiem mega
                                      frajerstwa jest poslugiwanie sie grozbami karalnymi, z ktorych potem nic nie
                                      wynika:

> Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci
                                      > wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy.

zatem do dziela FRAJERZE. POKAZ WRESZCIE NA CO CIE STAC PAJACU
                                      • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 07.07.06, 10:28
                                        > mozesz mnie tylko rozsmieszyc po ostatnim incydencie kiedy podobno pojawiles
                                        > sie tylko zapomniales zdjac zielona czapke niewidke :))))))

Zastanawialem sie jako przyjmiejsz linie obrony, czy bedziesz bełkotał o
                                        kolegach siedzach w krzakach, czy bedziesz sie starał udowodnic ze mnie nie
                                        było, a teraz sie okazuje, ze wg ciebie wszystkiemu winna jest czapka!!!! Nie
                                        mogles mnie poznac przez głupia czapke! Gdybym jej nie miał, to pewnie winne
                                        byłyby by buty, nie takie jak oczekiwał Mława!!!! Przestan sie osmieszac
                                        obsrancu, okazales sie typowym obsrancem, ktory zaczyna i konczy sie w
                                        internecie.

> zatem do dziela FRAJERZE. POKAZ WRESZCIE NA CO CIE STAC PAJACU

Poczekaj jeszcze troszeczke. Bedziesz miał co opowiadac kolegom.
                                        • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 07.07.06, 10:48

> > mozesz mnie tylko rozsmieszyc po ostatnim incydencie kiedy podobno pojawi
                                          > les
                                          > > sie tylko zapomniales zdjac zielona czapke niewidke :))))))
                                          >
                                          > Zastanawialem sie jako przyjmiejsz linie obrony, czy bedziesz bełkotał o
                                          > kolegach siedzach w krzakach, czy bedziesz sie starał udowodnic ze mnie nie
                                          > było, a teraz sie okazuje, ze wg ciebie wszystkiemu winna jest czapka!!!! Nie
                                          > mogles mnie poznac przez głupia czapke! Gdybym jej nie miał, to pewnie winne
                                          > byłyby by buty, nie takie jak oczekiwał Mława!!!! Przestan sie osmieszac
                                          > obsrancu, okazales sie typowym obsrancem, ktory zaczyna i konczy sie w
                                          > internecie.

co ty ku.. zes sobie w tym durnym lbie ubzdural przechodzi wszelkie
                                          pojecie :))))))))
                                          wiesz co to jest czapka niewidka? rozumiem ze rodzice sie o ciebie nie
                                          troszczyli bo zajeci byli dojeniem krow, zatem wybierz sie do gminnego osrodka
                                          pomocy spolecznej i spytaj sie pani wychowawczyni o co chodzi z czapka
                                          niewidka...
                                          > > zatem do dziela FRAJERZE. POKAZ WRESZCIE NA CO CIE STAC PAJACU
                                          >
                                          > Poczekaj jeszcze troszeczke. Bedziesz miał co opowiadac kolegom.
                                          a niby na co mam czekac? zlozyliscie sie z kolegami na sztange w remizie i
                                          trenujesz teraz wieczorami? :)))))))))))))

DO DZIELA FRAJERZE. POKAZ WRESZCIE NA CO CIE STAC PAJACU
                                          • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 07.07.06, 11:00
                                            > co ty ku.. zes sobie w tym durnym lbie ubzdural przechodzi wszelkie
                                            > pojecie :))))))))
                                            > wiesz co to jest czapka niewidka? rozumiem ze rodzice sie o ciebie nie
                                            > troszczyli bo zajeci byli dojeniem krow, zatem wybierz sie do gminnego
                                            osrodka
                                            > pomocy spolecznej i spytaj sie pani wychowawczyni o co chodzi z czapka
                                            > niewidka...

No, no, znów mi pojechałeś klawiaturę! Gdybyś kmieciu miał chociaż promil
                                            tupetu i odwagi z tego forum, to bys sie zjawił w umowionym miejscu i umowionej
                                            porze. A tak pozostaje ci plucie na odleglosci i swiadomosc swojego zalosnego
                                            strachu.

> a niby na co mam czekac?

Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, jezeli
                                            jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-)))))
                                            • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 07.07.06, 11:11
                                              > No, no, znów mi pojechałeś klawiaturę! Gdybyś kmieciu miał chociaż promil
                                              > tupetu i odwagi z tego forum, to bys sie zjawił w umowionym miejscu i
                                              > umowionej porze

klawiature masz cala poklejona od spuszczania sie przy studiowaniu
                                              www.wielkapolonia.pl. wiemy, wiemy ze byles zapomniales tylko zdjac czapke
                                              niewidke...

>
                                              > > a niby na co mam czekac?
                                              >
                                              > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, jezeli
                                              > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-)))))
                                              a co ty byles tego sprawca? taki jestes mocny? to czemu nie przejdziesz od razu
                                              do rzeczy tylko grozisz, grozisz, grozisz i nic z tego nie wynika FRAJERZE i
                                              LAMUSIE
                                              • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 07.07.06, 11:14
                                                > do rzeczy tylko grozisz, grozisz, grozisz i nic z tego nie wynika FRAJERZE i
                                                > LAMUSIE

Ja ci groze? Odpowiadam tylki na twoje pytania cykorze.
                                                • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 07.07.06, 11:20

> Ja ci groze? Odpowiadam tylki na twoje pytania cykorze.

> Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci
                                                  > wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy.

no to jak bylo? zalatwiles jakiegos Poloniste z Mokotowa czy nie? i czemu nie
                                                  mozesz przejsc do konkretow, fajansie?
                                                  • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 07.07.06, 11:26
                                                    Pytam powaznie - masz z tego jakies pieniadzy czy robisz to za jazde radiowozem
                                                    na sygnale?
                                                  • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 07.07.06, 12:28

> Pytam powaznie - masz z tego jakies pieniadzy czy robisz to za jazde
                                                    radiowozem
                                                    >
                                                    > na sygnale?
                                                    z tego co napisales wynika, ze zalatwisz mnie jak jednego Poloniste z Mokotowa.
                                                    chcesz cytacik? zatem chcialem sie upewnic czy aby na 100% jestes autorem tego
                                                    wyczynu czy tez podszywasz sie pod wyczyny osob, ktore jak sie domyslam uwazaja
                                                    cie za frajera.
                                                    a ponadto, chcialem sie dowiedziec czemu zwlekasz z wykonaniem swoich grozb
                                                    wobec mojej osoby? FRAJERZE I LAMUSIE
                                                  • Gość: menago Re: Panowie ... IP: 85.232.238.* 07.07.06, 12:30
                                                    Za dużo myslisz, kapitanie Żbiku. Cierpliwość popłaca, a ja twojej ciekawosci
                                                    tym razem nie zaspokoje.
                                                  • stoprocentwuwa Re: Panowie ... 07.07.06, 12:34

> Za dużo myslisz, kapitanie Żbiku. Cierpliwość popłaca, a ja twojej ciekawosci
                                                    > tym razem nie zaspokoje.
                                                    nie musisz jej zaspokajac i tak wiem, ze jestes lamusem i frajerem, ktory moze
                                                    sie odgrazac tylko w necie.
                                                    rozumiem, ze czekamy az wrocisz ze swoich agroturystycznych wczasow :))

• stoprocentwuwa Re: Panowie ... 06.07.06, 16:15
                        kazuyoshi78 napisał:

> Odra jak Odra, ale Górnik Łęczna stoi od was kibicowsko wyżej. Chciał nie
                        > chciał, taka jest prawda.

wielu sukcesow w bojach sportowych i kibicowskich z gornikiem leczna :)))
      • enederdorf Lekcja druga. 06.07.06, 14:16
        No kazuś nieźle Twój współczynnik bystrości mnie zaskoczył, nic dziwnego że to
        Ciebie wybrał porucznik na delatora z pomiędzy tej legijnej hałastry.
        Ale wracając do tematu.
        Nowe ale uwaga trudniejsze wyrazy:
        Za-bie -rzów: Bia-ły-stok:Łom-ża
        Ponieważ trudniejsze daję tylko trzy.
        Trzymam kciuki.
        Co prawda szympanse z praskiego zoo powtórzyły pierszy zestaw szybciej od
        Ciebie ale naprawdę jest niźle.
        • kazuyoshi78 Re: Lekcja druga. 06.07.06, 15:04
          Nie frustruj się tak, 42 lata miną jak jeden dzień :)
    • Gość: ROBSON Re: Nie dla Legii piłkarz Barcelony.Niedlapsa kie IP: 80.48.211.* 07.07.06, 13:30
      GOń SIę ZAJECHANA PARóWO ,BO CI W KOńCU KTOS Z DUPY JESIEN śREDNIOWIECZA ZROBI GEJU
    • wifi2 Nie dla Legii 07.07.06, 16:14
      Kto śmiał powiedzieć NIE dla Legii?

Przecież gazety ciągle piszą, że bedę piłkarze że oli już puka do bram, Żewłakow
      to już podpisał, a Bąk to się ślini... i nic?
      Ech, kiedyś w PRLu to były czasu - wezwanie do wojska i jazda ma boisko...

Demo(L)ka 2006 znaczy się Starówka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka