Gość: Forza KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:17 No i bardzo dobrze. Igor zawsze wierny Polonii. Brawo Igor !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modanaczarnekoszule Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 10.07.06, 23:28 Igor - Mega szacunek. Jestem dumny że są tacy piłkarze jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ibrahim-ba Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 10.07.06, 23:58 Brawo KSP Brawo Gołaszewski - może jego przykład podziała na Dźwigałę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 00:08 I niech Dziadek pracuje z młodzieżą, będzie dobrze przygotowany fizycznie zespół rezerw.Skąd ten news o czwartoligowych derby stolicy - wydawało mi się że Weber odtrąbił utrzymanie w trzeciej lidze. Igor zawsze wierny Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 08:20 Igor przygotuje nasze rezerwy po względem motorycznym na Mundial, zobaczymy co wymysli w taktyce.Dobrze się stało że Igor nie uniósł się i po nieprzedłużeniu kontraktu nie szukał jakiś Chin czy Indonezji tylko wziął się do roboty z młodymi.Czwarta liga z juniorami bo chyba 87 będzie stanowić podstawę tej drużyny to może być ciężko.Kiedyś tam Rafałko i ten drugi prezes gadali o awansie rezerw do III ligi.Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 [...] 11.07.06, 10:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii IP: 85.232.238.* 11.07.06, 10:11 Ja tam lubię "Gołego", nie tylko za derby. To dobry chłopak, za słaby żeby zaistnieć w dobrej piłce, ale nie każdy rodzi się Bońkiem. Pamiętam go z czasów Piaseczna, marzył o Legii, czego sie nigdy nie wyparł. Choćby za to warto go szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
elocwelu Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 10:40 menago pedale podobno kapiesz wlasna matke w kale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii IP: 85.232.238.* 11.07.06, 10:45 No dobre, dobre czarny szczurku! Jeszcze ci troche do stoprocentmława brakuje, ale trening czyni mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
elocwelu Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 10:52 menago brudasie o malym kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 10:53 To pewnie siódme już wcielenie naszego wspaniałego Marcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
elocwelu Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 11:23 kaziu siusiaku o bardzo malym ptaku... Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 11:05 kazuyoshi78 napisał: > Sprzedawczy trenerem, nieudacznicy piłkarzami, kalecy umysłowi na trybunach - > oto cała Polonia. Masz fobię na ludzi niepełnosprawnych?Nienawidzisz Polonii? Co tu za człowiek jesteś? Mieli rację Ci wszyscy co cie gnebili na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 11.07.06, 11:52 To ktoś mnie gnębił? No popatrz, a ja nawet nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
014014wawa Re: Gołaszewski będzie trenerem rezerw Polonii 12.07.06, 15:19 myslales ze to deszcz pada buhahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
wojteklu [...] 11.07.06, 22:05 Jak długo jeszcze typ ( bo uzytkownik to to nie jest ) o nicku kazuyoshi78 będzie zaśmiecał to forum. Wystarczy sprawdzić ile miał wywalonych postów.To człowiek bez kultury, bez zasad, pełen nienawiści. Moderatorzy tego forum robią co mogą a taki typek co pewien czas wysmiewa się z niepełnosprawnych. Przynosi wstyd klubowi którego kibicem się mieni. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteklu Nie 15.07.06, 23:38 sport.onet.pl/74325,1248759,1356612,wiadomosc.html Igor Gołaszewski rozstaje się z Polonią Warszawa. Najpierw władze klubu postanowiły, że nie przedłużą kontraktu z 38-letnim piłkarzem, a następnie zaproponowały mu funkcję trenera II drużyny. Tylko na kilka dni, gdyż Gołaszewski pożegnał się z zespołem. "Nie spodziewałem się, że po jedenastu latach zostanę potraktowany w ten sposób. Zarząd Polonii najpierw zaproponował mi stanowisko szkoleniowca rezerw, by teraz uznać, iż ma do mnie zastrzeżenia. Chodziło między innymi o moje - zdaniem działaczy - wygórowane żądania finansowe" - powiedział PAP Gołaszewski, mistrz Polski sprzed sześciu lat. Gołaszewski w sobotę poprowadził Polonię II w meczu sparingowym z Wichrem Kobyłka (1:1). "Muszę szukać pracy, nie wiem, czy będę dalej grał, czy skupię się na trenowaniu. Wcześniej miałem propozycję występów z dwóch klubów drugoligowych, mogłem dołączyć też do czwartoligowego OKS Otwock" - przyznał. Otwocki zespół wybrał inny zasłużony zawodnik "Czarnych Koszul" Dariusz Dźwigała, z którego usług stołeczny klub, po spadku z ekstraklasy, także zrezygnował. Na zakończenie przygody z Polonią Gołaszewski i Dźwigała pomogli... oldbojom z Konwiktorskiej w utrzymaniu się w mazowieckiej w pierwszej lidze, w której rywalizują zespoły złożone z zawodników powyżej 35. roku życia. Te k...y z JWC chcą rozmontować wszystko, wyzerować Polonię i łyknąć ... tylko co? Tereny są na szczęście miejskie. Wywalają z kluby sztuka po sztuce ludzi oddanych klubowi:Moleda,Darek,Stoki,Igor bądź wartościowych piłkarzy którzy mogliby stanowi trzon zespołu w 2 lidze:Citko,Cichoń Kowalczyk. Co to k..a jest??? Odpowiedz Link Zgłoś