anetakm1 18.07.06, 10:58 Drogie mamy, gdzie można zamówić w Ząbkach pyszny tort urodzinowy? Interesują mnie sprawdzone miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannap2006 Re: TORT URODZINOWY 18.07.06, 17:02 Hej, to znowu ja:). W cukierni przy Powstańców naprzeciwko sklepu Bybek są bardzo dobre i zawsze świeże ciastka, tort też zamawiałam. Był bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakm1 Re: TORT URODZINOWY 18.07.06, 22:58 dziękuję za info, synek kończy za 2 tygodnie 3 latka i chcę zamówić. Pozdrawiam aneta Odpowiedz Link Zgłoś
alfred999 Re: TORT URODZINOWY 03.08.06, 00:57 Witam, pragnę uprzejmie dodać, że w ub tygodniu zamówiłem w tej cukierni tort w kształcie głowy Kubusia Puchatka. Wyszło tego 2,4 kg za 67 zł i na dodatek było pyszne. Nie za słodko i nie za mdło. Tak w sam raz-śmietanowo. Moja córka, która z założenia nic nie lubi tak się zajadała, aż się przeraziłem...i zrobiłem lekkie ograniczenia. Naprawdę polecam. Ps. Robią też min. w kształcie Księzniczki z bajek Barbie - to typowe dla dziewczynek pow. 2-3 lat Odpowiedz Link Zgłoś
tnk20 Re: TORT URODZINOWY 04.08.06, 23:37 ja za darmoche moge ukręcić jakiegoś placka dostawa do domu GRATIS pozdrawiam TNK Odpowiedz Link Zgłoś