Dodaj do ulubionych

Legia pokonała Islandczyków

27.07.06, 00:25
Wdowczyk, wez sie do roboty. przeciez tego sie nie da ogladac!
nie Bury czy Radovic slabo graja - tam 14 stu zagralo beznadziejnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Wyluzuj sie IP: 82.177.10.* 27.07.06, 09:23
      a czego było się spodziewać, po meczu z kelnerami? widowiska klasy światowej?
      wszyscy co mają jakąś wiedze o futbolu zdawali sobie sprawę, ze to będzie mecz
      z tych "żużel z piachem" grunt to wygrana a czy 0:1 czy0:3 to juz sprawa
      drugorzędna...
      Pozdro
      (L)
      • Gość: menago Re: Wyluzuj sie IP: 85.232.238.* 27.07.06, 09:38
        Ale gra raczej nie... Janczyk pobił chyba rekord świata w stratach w pierwszej
        połowie. O "Gotim" zawsze wiedzialem, ze jest cienki jak dupa weza i zdania o
        nim juz nigdy nie zmienie. Cała pomoc też poniżej sredniej. Mam nadzieje, ze na
        KSC to wystarczy.
        • Gość: XXL Re: Wyluzuj sie IP: 82.177.10.* 27.07.06, 09:43
          Ja tam się spodziewałem takiej gry wiec moze dlatego nie jestam aż tak bardzo
          zaniepokojny czy zniesmaczony..to był (mało) radosny futbol na góra 40%
          mozliwosci... relax cel został osiągniety a prawdziwa weryfikacja naszej Legii
          już w następnej rundzie
          Pozdro
          (L)
          • Gość: BERET Re: Wyluzuj sie IP: *.3.pl 27.07.06, 12:39
            Dokładnie każdy wie, że ten mecz jest bez znaczenia i kazdy z podwórka wie jak
            się gra z patałachami a jak z lepszymi inna motywacja.
            • Gość: r Legia gra beznadziejny football i tyle. IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 27.07.06, 13:08
              przepraszam "gra"
    • Gość: Kró(L)ewski Re: Legia pokonała Islandczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:15
      Jeśli mam być szczery to to co zaprezentowała Legia z kelnerami i piekarzami z
      Islandii to była KICHA STOLCOWA !
      • Gość: konopnyjasio Re: Legia pokonała Islandczyków IP: *.chello.pl 28.07.06, 00:16
        Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka