kixx 02.08.06, 22:09 podczas meczu pucharowego Legii wisiala sobie spokojnie przez 90 minut po pewnym czasie przykryto tylko symbol umieszczony posrodku flagi-na zdjeciu jest jeszcze widoczny tinypic.com/ip63cg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Utoniemy w morzu chamstwa. 02.08.06, 22:15 Nawet nie sa w stanie wysilic sie na jakies narodowe tradycje. Zgermanizowane bydlo z rozmoczonym przez 50 lat bolszewickim mozgiem. Dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Utoniemy w morzu chamstwa. IP: *.acn.waw.pl 02.08.06, 22:21 na glupote,chamstwo i zbydlecenie nie ma lekarsttwa ale co robia organizatrzy tego meczu swietuja juz awans? ps.a wczoraj obchodzilismy rocznice wybuchu Powstania Warszawskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter DEBILE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:19 A obok flaga z Powstańcem... Oni naprawdę są z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Faszysta moderatorem forum sportowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 01:28 Tak: Wlasnie stoczylem bardzo przyjemna konwersacje z czlowiekiem uwazajacym sie za Warszawiaka, ktory nie widzi nic zlego w nazistowskich emblematach na stadionach. Wedlug niego sa to... runy wikingow! Brawo GW: doskonale dobieracie moderatorow. Wszak nie od dzis wiadomo, ze pod nazwa White Legion ukrywa sie tajne komando Wikingow. I nie od dzis wiadomo, ze takie strony www.geocities.com/hoolinfo/arts.htm nie maja nic wspolnego z flaga ktora dzis wisiala na plocie stadionu na lazienkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 08:40 Sprawa moderatora została zgłoszona administracji forum. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 09:17 Hehhehehehehhehe Zeby lewicowy "przyjaciel nas " nie mial satysfakcji to powiem . Sam zrezygnowalem bo marnowac swoj czas po 1 00 w nocy ??? Za co ??? Walczyc z debilami zalewajacymi forum ??? Ktos mi za to placil ???;) Pewnie ze nie Wiec jak juz napisalem Ale swoja droga powina byc profesjonalna ...platna...bezlistosna... moderacja. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 09:18 OOOO wszedzie pelno kapusty jak na straganie .... A co ? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 09:23 yavorius napisał: > Sprawa moderatora została zgłoszona administracji forum. Oooooo spoleczniak jak widze bo juz nie jestes moderatorem Warszawy . Chcesz wrocic ??? I dlatego czepiasz sie normalnego uzytkownika zarejestrowanego kilka lat temu? Bo jakies lewackie scierwo cos napisze??? Anonimowo ...bo im zazwyczaj brak odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 09:25 atob napisał: > Chcesz wrocic ??? Jakbym chciał, to bym wrócił. Poza tym, wybacz, po lekturze Twoich postów na forum nie zamierzam z Tobą dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 09:29 yavorius napisał: > atob napisał: > > Chcesz wrocic ??? > > Jakbym chciał, to bym wrócił. > > Poza tym, wybacz, po lekturze Twoich postów na forum nie zamierzam z Tobą > dyskutować. I ja rowniez ... Tez mam wrazenie ze jestesmy na innym poziomie intelektualnym ... Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 18:31 > Jakbym chciał, to bym wrócił. Skąd ta pewność? Z czego ona wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski [...] 03.08.06, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 04.08.06, 08:13 kazuyoshi78 napisał: > Skąd ta pewność? Z czego ona wynika? Z pewności siebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 04.08.06, 08:41 A nie ze stosunków koleżeńskich z administracją portalu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 04.08.06, 08:49 Rozumiem, formowicze wybraliby ciebie w demokratycznym głosowaniu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Faszysta moderatorem forum sportowego? 03.08.06, 15:23 Swastyki też nie wymyślili hitlerowcy,ale od tego momentu nam i wielu innym jednoznacznie się kojarzy,tak jak i sierp i młot,no i czerwona gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 09:43 Zeby bylo ciekawiej wszystkie wpisy na forum sport Warszawa w watku o tym meczu dotyczace co najmniej niewlasciwosci umieszania takiej flagi w sasiedztwie flagi ,ktora miala oddawac hold Powstaniu sa konsekwentnie usuwane w imie czego? czy komus sie tam wydaje,ze jesli usunie sie wpis,to problemu nie bedzie?? szczerze mowiac jestem bardziej zniesmaczony zachowaniem tych co usuwaja ,niz tych,ktorzy wywiesili ten transparent-ci dzialaja w imie swoich idealow(choc dla mnie nie do przyjecia),a ci z forum sport w imie czego dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 09:58 Drogi K Usuwane byly przezemnie bo niczemu nie sluza. Naginanie historii... to nie dzial sport. Dyskusja o symbolach przejetych przez zbrodniczy system ...tez nie dzial sport A moim zachowaniem mozesz byc zniesmaczony...podejrzewam ze tylko dzis . Bo jak to stwierdzilem wczoraj...hmmm wlasciwie juz dzis. Mam wazniejsze zajecia niz uzeranie sie z debilami o pierwszej nad ranem. Wiec bedziecie sie bawic same. A na koniec wszelkie zmianki o kibicu pewnego warszawskiego kluby ktory napad na pewna osobe ...(bylo o tym bardzo glosno nie tylko u nas) tez bym wycial. Bo to tez nie dzial sport. Ale wy zawsze wiecej piszecie o sprawach o ktorych wiecie z netu niz o sporcie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiejski.glupek Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 10:02 atob napisał: > A na koniec wszelkie zmianki o kibicu pewnego warszawskiego kluby ktory > napad na pewna osobe ...(bylo o tym bardzo glosno nie tylko u nas) tez bym > wycial. Bo to tez nie dzial sport. Nie? A ja myślałem, że dla was właśnie takie rzeczy to sport. Nie to, że mecz, że rywalizacja sportowa. Fajniej jest przecież komuś dokopać, ukraść flagę... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 10:05 to nie byl tylko przejety symbol ,to byla flaga neonazistowskiej organizacji dzialajacej w Polsce,wiszaca przez caly mecz w dodatku dosc blisko flagi upemietniajacej Powstanie Jesli Ty,czlowiek dla ktorego Powstanie jest symbolem nie zauwazasz w tym fakcie nic niewlasciwego to ja sie poddaje. Poza tym,skoro tam jest dzial sport i nie nalezy pisac o wydarzeniach ze sportem zwiazanych tylko posrednio to nalezy wyciac z artykulu ,ktory mialem tam okazje komentowac wzmianke o holdzie Powstancom-jesli masz jeszcze tak mozliwosc to zwroc uwage redaktorom,zeby rzeczy nie zwiazanych ze sportem nie umieszczali w sprawozdanich sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 11:08 Jasne - wszyscy kibice to nie dość że bydło to jeszcze naziści. Zdjęcie które podałeś nie pochodzi z tego meczu. Ale flaga ta wisiała i znak był przykryty. Cóż na stadionie siedzą rózne grupy od prawicowców, narodowców, socjalistów,pisowców aż do lewaków. A jak już wrzucasz wszystkich do jednego wora to napiszmy też może o stadionie ksp gdzie obok flagi ze znakiem "Polski Walczącej" wisiała nie raz flaga "Fanatics Polonia" z esesmańskim totenkopfem, gdzie swego czasu wieszano flagę z Osamą, o fladze polonistów z Deyną nie wspominając. Ale rozumiem że kixx się z tym utożsamia i popiera. a to z wczorajszego meczu - i5.tinypic.com/23hm3it.jpg ps.co do pracy atoba - wystarczy poczytać wpisy kolegów kixxa żeby zobaczyć jak kiepską robota jest moderowanie forum sport, wieczne wyzwiska i wypowiedzi na poziomie 12 latków. Ale dobrze, że rezygnuje gdyż nie ma co się kopać z głupimi. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 11:18 mam Ci poszukac watkow ,w ktorych to krytykuje?? zreszta zdajesz sobie sprawe z tego,ze krytykowalem te flagi na stadionie Polonii ,wiec nie widze powodu,zeby nie krytykowac tej ze stadionu Legii to ze flaga jest z innego meczu wiem,pisalem o tym na innym forum -Atob moze poswaidczyc,tamto jest akurat nie jest ogolnodostepne co do symboli-tez gdzies napisalem ze wielu idiotow uzywa symboli nie majac pojecia co one znacza-symbol na tej waszej fladze byl na poczatku meczu widoczny,ale to jest akurat mniej wazne wazne jest ze ten symbol wystepuje w polaczeniu z nazwa organizcji,tu nie mozna pisac o indolencji ,niewiedzy ,czy glupocie. White Legion jest jeden Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 11:27 Poza tym z totenkopfa latwiej sie wytlumaczyc niz z jąkania sie runami germanskimi. O tym tez powinni wiedziec runofile. Dla mnie nie ma znaczenia, ze na lawkach siedza od komuchow po elpereowcow. Ktos z narodowych faszystow (jesli juz tak sie milczkiem pozwala na propagowanie faszyzmu) powinien kulturalnie kijem wytlumaczyc, ze mamy wlasne wlasna interpretacje tej runy. Bardzo narodowa i bez potrzeby jąkania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 11:40 no to się tłumacz z używania totenkopfa. Ja nie muszę i na tym polega różnica. Wytłumaczyć kijem...jakież proste rozwiązanie - no to próbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi 03.08.06, 13:29 Nie dość, że bydło ipodmiejski motłoch to jeszcze naziole. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklezaczytany Wstyd!!! 03.08.06, 15:19 Wstyd za flagę, ale jeszcze bardziej za tych kilku którzy bronili sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40% Debilna prowokacja IP: 80.48.211.* 03.08.06, 18:56 Jakis DEBIL załozyl watek w tym miejscu zeby jatrzyc. To zdjecie bylo zrobione kilka lat temu, kiedy sponsorem bylo daewoo. Świadczy o tym baner reklamowy Poloneza ktorego juz kilka lat nie produkuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Debilna prowokacja pseudokibicow Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:06 Tak tak... a White Legion to nazwa milosnikow proszku do prania. I symbol: www.legialive.pl/photos07j/07hafnarfjoerdur2_f31.jpg nie ma nic wspolnego z: de.wikipedia.org/wiki/Bild:Swastika_twice.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Kibice i wladze Legii! Zrobcie cos! IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 20:48 Przeciez tak byc nie moze! A te tlumaczenia tylko WAS pograzaja! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Debilna prowokacja pseudokibicow Legii 03.08.06, 22:44 monter - wczoraj dałeś popis i gdyby nie moderowanie toby chyba wszyscy zauważyli że albo debil albo 12 lat. Nikt nie twierdzi ze WL to dzieci kwiaty, ale wrzucanie wszystkich kibiców do tej grupy jest debilzmem - czym akurat obecnie wyróżniają się co poniektórzy poloniści na forum sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Re: Debilna prowokacja pseudokibicow Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:18 A ja mowie, ze "wszyscy"? Mowie, ze zrobila to banda debili. Maly procent wszystkich obecnych na stadionie. Ale reszta BOI SIE ZAREAGOWAC, czego najlepszym przykladem jest kazuyoshi78: dla niego najwazniejszy jest "spokoj wewnetrzny". Nazisci mu nie przeszkadzaja, poki kibicuja Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Debilna prowokacja pseudokibicow Legii 04.08.06, 08:43 Oczywiście, że nie przeszkadzają. Jestem zwolennikiem wolności przekonań. W tym sensie nie przeszkadzają mi naziści, komuniści, antysemici, filosemici, geje, LPR-owcy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Debil 03.08.06, 23:51 95 Ale pewnym oszolomom wszystko sie kojarzy z faszyzmem. Proponuje znalesc sobie dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Atob = Faszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:18 Moj drogi: dziewczyn to ja szukalem, jak Ciebie na swiecie nie bylo. Mozesz dalej lgac. Mozesz dalej sie upierac, ze chlopcy ze zdjecia: www.geocities.com/hoolinfo/grafika/tb_00.jpg zamawiaja piwo. Mozesz dalej wciskac, ze symbol na fladze: www.legialive.pl/photos07j/07hafnarfjoerdur2_f31.jpg nie przypomina tego: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Thule-gesellschaft_emblem.jpg lub tego: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Swastika_twice.png/800px-Swastika_twice.png Tak. Jestem oszolomem, ktory nienawidzi faszyzmu. Bo urodzilem sie w Warszawie. I w zyciu nie przyjdzie mi do glowy bronic nazistow, bo "wazniejszy jest wewnetrzny spokoj". Nie musisz pisac bzdur, bo juz Kazyuoshi78 to przyznal - wy WIECIE, ze to sa nazisci, ale nie reagujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Panowie, spokojniej... 04.08.06, 13:20 Gość portalu: Monter napisał(a): > Moj drogi: dziewczyn to ja szukalem, jak Ciebie na swiecie nie bylo. O rany... A jak już znalazłeś, to wtedy atob się pojawił? Mam nadzieję, że to przypadkowa chronologia a nie związek przyczynowo-skutkowy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Debil IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 04.08.06, 01:59 atob napisał: > 95 > Ale pewnym oszolomom wszystko sie kojarzy z faszyzmem. > Proponuje znalesc sobie dziewczyne. No ..... chyba sie mylisz . Zajrzyj na te webside ponizej , to moze zmienisz zdanie . Dla mnie , to wszystko razem , nie trzyma sie kupy .... W USA , Ku klux Klan , ktorego White Legion jest odlamem , nie toleruje katolikow , dlatego polakow ( chociaz sa biali ), oni nienawidza , tak samo , jak zydow , muzulmanow , murzynow , itp . Te matoly , co bezmyslnie malpuja Zachod , i wystawiaja sie , z tymi flagami na stadionach , nie wiedza , ze takich , jak oni , White Power ma , w glebokiej pogardzie . www.hri.ca/racism/Submitted/Theme/poland.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Debil 04.08.06, 09:31 atob napisał: > 95 > Ale pewnym oszolomom wszystko sie kojarzy z faszyzmem. > Proponuje znalesc sobie dziewczyne. przecież wszyscy wiedzą a w szczególności monter że 95 to tajny znak organizacji faszystowskiej i symbol nazizmu. 88..95 tak....;) atob nie wiedziałeś ??;)) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Debil IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 09:43 no i musze przyznac tu racje Mikeowi i Atobowi nawet jesli tamten znak bylby w jakis sposob zblizony to dorabianie ideologii do zwyklego znaczka jest chore ps.a zalaczonych obrazkow wynika,ze podobienstwo jest dosyc odlegle choc oczywiscie moge sie mylic,gdzies w tradycji nazistowskiej faktycznie wystepuje taki znak,ale nigdy sie z czyms takim nie zetknalem generalnie za to konkretne oskarzenie wg mnie naleza sie przeprosiny Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Debilna prowokacja 03.08.06, 20:28 zdjecie jest starsze poniewaz nie ma takiego zdjecia na legialive ,na ktorym bylaby widoczna w calej okazalosci jest tylko cos takiego www.legialive.pl/galeria/foto.php?id=213&f=42 na zdjeciu widac wyraznie,ze jest to ta sama flaga i zapewniam cie ,ze na poczatku meczu flaga ta byla widoczna w calej okazalosci ,dopiero po pewnym czasie zakryto symbol posrodku flagi pozostawiajac jednak widoczny przez caly macz napis White Legion czym jest White Legion ,(skoro jestes az tak inteligentny ,zeby nazwac mnie debilem )zapewne wiesz pozdrawiam Debil Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Debilna prowokacja 03.08.06, 22:47 Flaga była, jest i pewnie długo będzie. Przynudzacie. I nie oczekujcie, że ktoś będzie z tego powodu z kimś walczył - wewnętrzne walki nikogo na Legii nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Hanba dla Stolicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:16 To obrzydliwe. Dla Ciebie "spokoj wewnetrzny" wazniejszy jest od pamieci po pomordowanych Warszawiakach... Oby jak najmniej takich "kibicow" na Lazienkowskiej. Banda tchorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 08:41 > To obrzydliwe. Dla Ciebie "spokoj wewnetrzny" wazniejszy jest od pamieci po > pomordowanych Warszawiakach... Ośmielam się przypomnieć, że pamięć o pomordowanych warszawiakach została uczczona odpowiednią oprawą meczową, ponadto delegacja kibiców Legii złożyła wieńce w miejscach pamięci związanych z Powstaniem. A kontrowersyjny symbol na tamtej fladze został podczas meczu zakryty. Więc o co ci jeszcze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 08:44 kazuyoshi78 napisał: > A kontrowersyjny symbol na tamtej fladze został podczas meczu zakryty. > Więc o co ci jeszcze chodzi. O to, że nia ma prawa go tam być, kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 08:48 A niby dlaczego nie? To jest _nasza_ sprawa, jake flagi wiszą na Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: chyba sobie kpisz ze mnie /rotfl 04.08.06, 08:54 Nie, nie kpię. Ale jak ci zależy, to napisz do Stowarzyszenia Sympatyków Legii Warszawa w tej sprawie, może uwzględnią twoje zdanie na ten temat. Mówię poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: chyba sobie kpisz ze mnie /rotfl 04.08.06, 08:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=46286063&wv.x=2&a=46358733 Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 08:48 ja bym jednak dodal ,ze bardziej flagi nie powinno tam byc czy jesli wywieszono by flage z nazwa orrganizacji bardziej znanej ,powiedzmy Hitlerjugend ,ale z zakrytym ich symbolem to taka flaga moglaby spokojnie wisiec? nie wydaje mi sie,ale byc moze to znow daje znac te moje przewrazliwienie Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 08:53 Pisz w tej sprawie do Stowarzyszenia Sympatyków Legii Warszawa, może uwzględnią twój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 08:58 to nie ja jestem od sprzatania na waszym stadionie moge najwyzej brudy wytykac palcem Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 09:35 kixx napisał: > to nie ja jestem od sprzatania na waszym stadionie > moge najwyzej brudy wytykac palcem a zrobiłeś coś żeby podobne symbole usunąć z "Twojego" stadionu?? Czy też tylko wytykasz palcem (o ile wogóle)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Hanba dla Stolicy! IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 09:54 widze,ze nie do konca sie rozumiemy sam symbol umieszczony jeszcze w sasiedztwie naisow o raczej neutralnej tresci mozna interpretowac w kategorich gluopty ,niewiedzy ,indolencji organizacja White Legion kojarzy sie na tyle jednoznacznie,ze organizatorzy,ochrona powinna ich flage jednak usuwac ze stadionu nigdzie nie napisalem,ze to Ty ,czy Atob powinniscie to usunac-wcale mi nie zalezy na tym,zeby ktorys z Was skonczyl w szitalu,nie smailbym takze nawet twierdzic,ze ,ktorys z Was popiera wywieszanie takich flag chodzi mi o fakt ignorowania flagi nazistowskiej organizacji podczas meczu w miejscu ,za ktore sa odpowiedzialni organizatorzy tego meczu ps.zaczac trzeba od spraw grubszego kalibru,na symbole tez pewnie przyjedzie czas Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Hanba dla Stolicy! 04.08.06, 18:39 No i za dupę idiotów!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Debilna prowokacja 03.08.06, 23:49 Wlasnie mam na dysku caly mecz. Obejrze ...Ale kiksie odszczekasz jak sie pomyliles ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Won faszysto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:20 Malo Ci? 62 lata temu nikt by z toba nie dyskutowal... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Won faszysto! 04.08.06, 00:28 62 lata temu to ja bym walczyl z okupantami...Ale jabym wiedzial ze oddam zycie za to zeby w wolnej Polsce byly takie oszolomy jak ty to juz bym sie zastanowil. Przykre. Nie rozumiem ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Re: Won faszysto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:31 Walczylbys? Ale przeciez dzieki nim Legia moglaby przetrwac? Skoro teraz nie walczysz to niby czemu mialbys wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Won faszysto! 04.08.06, 00:37 Czlowieku Co ciebie zaslepia? Gdybys mnie znal to bys wiedzial o moim stosunku do powstania. Zrobilem w tym temacie wiecej niz zapewne ty. Legalnie i "mniej legalnie" Nie rozumiem. JA sobie daje spokoj z dyskusja z toba. Chcesz prowadzic ja dalej pisz na adres ...dokonczymy ja w realu. Jak jestes odwazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Re: Won faszysto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:39 > Chcesz prowadzic ja dalej pisz na adres ...dokonczymy ja w realu. > Jak jestes odwazny. Zawolasz kolegow wikingow zamawiajacych piwo? Bo taka jest twoja odwaga... Faszyzmu nienawidzisz, ale faszystow sie boisz i twierdzisz ze ich symbolika to runy wikingow... Zal tylko, ze Legia ma dzis takich kibicow... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Won faszysto! 04.08.06, 00:44 Ot i cala twoja odwaga. Internetowa. Ale sie nie dziwie jak jest sie dzieckiem to rodzice zabraniaja spotykac sie z osobami z sieci. I SLUSZNIE :) MAm za duzo lat zeby uzerac sie z gnojami w sieci. PIsz sobie co chcesz....ja juz nie odpowiem . Odpowiedz Link Zgłoś
atob Przykro to pisac mi ale klamiesz K 04.08.06, 00:57 narazie obejrzalem 10 min meczu i ...klamiesz . Przynajmniej w tym ze przez 90 min. Ale jak sadze jutro sie okaze ze klamiesz niestety ( bo wiesz czemu:)) calkowicie. Przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx oczywiscie,ze klamie-a te zdjecia z legialive to IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 08:22 fotomontaz. A wiec: Fotomontaz ,ktory wprowadza w blad a)ze ta flaga wisiala www.legialive.pl/galeria/foto.php?id=213&f=42 b)ze jest to flaga neonazistow www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=white+legion c) ze wisiala kolo flagi powstanczej www.legialive.pl/galeria/foto.php?id=213&f=14 odnosnie punktu c-wystarczy porownac miejsca w ktorych konczy sie transparent w holdzie powstancom z tego zdjecia i zaczyna flaga White Legion ze zdjecia z punktu a-obydwa w tym samym miejscu pod banerem Seata ps biale jest biale,czarne jest czarne,czarne jest biale,a biale jest czarne kazdy wybiera swoja wersje Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: oczywiscie,ze klamie-a te zdjecia z legialive 04.08.06, 09:41 odnośnie c to mała poprawka - transparent został zdjęty na początku meczu - oprawa była na rozpoczęcie a nie przez cały mecz. Co nie zmienia istoty sprawy o której piszesz. Ale znowu zadam pytanie: gdzie w środę na (L) widziałeś znak nazistów o którym tak wiele osób się rozpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: oczywiscie,ze klamie-a te zdjecia z legialive IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 09:56 oni pisza o 95-ce ,co jest kompletnym wg mnie nieporozumieniem ja pisze o znaku ze srodka flagi White Legion,ktory przez krotki ,przyznaje, czas byl widoczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 03:16 kixx musisz leczyc swoje kompleksy na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Flaga neonazistowskiej organizacji White Legi IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 08:28 to teraz sie to nazywa leczenie kompleksow?? a kiedys to sie nazywalo "wykopmy rasizm ze stadionow" jezyk polski to zywy jezyk wiec stale ewoluuje,ale ze az do tego stopnia to w zyciu bym nie przypuszczal Odpowiedz Link Zgłoś