enederdorf 06.08.06, 21:32 Byłem , widziałem, nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enederdorf Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 06.08.06, 21:35 Mecz, ciekawy obfitujący w strzały, ciekawe akcje.Luzacka obrona, beztroska gra do przodu spowodowała że 3 punkty jadą do Chorzowa.Brakowało cwaniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 21:38 Obrona zagrała zadziwiająco słabo - błędy w kryciu przeciwnika były porażające. Wydaje się natomiast, że zespół po zgraniu się i wyeliminowaniu powyższych mankamentów może sporo osiągnąć. Wypada jeszcze dodać, iż dośrodkowania Zasady oprócz dwóch pierwszych były bardzo dobre. Ponadto jest nadzieja, że Polonia będzie miała wreszcie bramkostrzelnego napastnika. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 06.08.06, 23:38 Nieposkładana ta gra była, młodzi się zgrzali (Maka i Bierek - nie istnieli) Mógł siępodobać Zasada, nawet ten Kuzera na którego tak psioczą w sieci kibice Polonii nie był zły. Najgorsze że przegraliśmy mecz który można było bez problemu wygrać, ba który był wygrany. Niepotrzebne cofnięcie się po strzeleniu bramki, za mało gry piłką utrzymywania się przy niej, po co wtedy przy rezultacie 3:2 zaczęliśmy się bronić. Ta drużyna nie jest zła,nie grozi nam to co niektórzy nam wieszczyli, ale o czołówkę może być ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.08.06, 00:14 Dwa tysiące elity stolicy na pierwszym meczu? Gdzie sie podziała ta srednia 3,5 tysia z I ligi? Czyzby najwierniejsi z wiernych opuscili swoj klub? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 00:34 Tak sobie myślę co ty byś mendago robił gdyby nie było Polonii.Puste byłoby Twoje ziemskie wędrowanie:-)) Daj se trochę luzu, nie martw się o Polonię. Frekwencja jak na Polonię, wakacyjną Polonię jest przeciętna - wystarczy porównać wakacyjne czasy w Ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.08.06, 00:47 Mam lepsze porównanie. Legia, rewanz z Hafnarfjoerdur - czyli gra z zespolem na poziomie naszej II ligi, bez emocji bo po wygranej w pierwszym meczu, bilety od 20 do 80 złotych i 8 TYSIĘCY WIDZÓW. Polonia - Ruch, pierwsze spotkanie w nowym sezonie, po wygranej w pierwszej kolejce, ceny od 5 do 20 złotych i 2 TYSIĄCE WIDZÓW. EDIT. Oglądam zdjęcia i tam nie ma nawet 1,5 tysiąca! Pewnie reszta poszła na kiełbaskę! A w Onecie - 1 TYSIĄC widzów. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 01:44 Sorry nie mogę z Tobą polemizować bo nie oglądam zdjęć Legii, jakby to powiedzieć ten klub mnie nieinteresuje. Natomiast co do frekwencji na Konwiktorskiej to myślę że na kamieniu było z 1100 - 1200 osób i tak z 8 setek na Głównej.Nie należy się tym przejmować - jak na krajobraz po spadku to jest nieźle.Nie sprawdziły się przewidywania Życzliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.08.06, 10:42 > Natomiast co do frekwencji na Konwiktorskiej to myślę że na kamieniu było z 110 > 0 > - 1200 osób i tak z 8 setek na Głównej. Posłuchaj Goebbelsie. Kamienna liczy 1911 miejsc, a jest zapełniona gdzies w 1/4. Nastepnym razem jak chcecie zabłysnąc większa frekwencja niz ta prawdziwa, po prostu nie publikujcie zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 17:51 a ty w tym interdyscyplinarnym centrum modelowania matematycznego i komputerowego sprzatasz w kiblu czy jestes taki zdolny ze kwiatki podlewasz bo na ulamkach raczej sie slabo znasz i to takich doscyc podstawowych typu 1/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 17:55 Mława, niech to co robię pozostanie słodką tajemnicą. Nie chciałbym cie znowu wpędzić w kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 18:14 MENDAGO dobrze przynajmniej ze nie sprzeczasz sie o ulamki, na ktorych sie nie znasz jak pokazales powyzej. no wlasnie wiesz nie wiem czy to moze pozostac twoja slodka tajemnica, bo w sumie pracujesz jednostce budzetowej, zatem opie..sz sie za pieniadze podatnikow caly dzien siedzac na tym forum ... to nie jest PRL, teraz nie ma tak, ze czy sie stoi czy sie lezy forsa i tak sie nalezy. mnie strasznie wku..aja takie nieroby utrzymywane przez cala reszte spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 18:20 > dobrze przynajmniej ze nie sprzeczasz sie o ulamki, na ktorych sie nie znasz > jak pokazales powyzej. Wskaż mi proszę to miejsce, gdzie się rzekomo nie znam. > no wlasnie wiesz nie wiem czy to moze pozostac twoja slodka tajemnica, bo w > sumie pracujesz jednostce budzetowej, Mława, nie dość że masz żałosne braki w historii (Legiony wysłane na bolszewików), straszliwie kaleczysz język polski w stylistyce i ortografii), to właśnie udowodniłeś, że nie znasz podstaw informatyki. Mława, na czym ty właściwie sie znasz? Widzę, ze z tym kupionym dyplomem trafiłem w czuły punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 18:31 dobra, dobra. wypieraj sie, wypieraj. nie wiem tylko co na to niezgodka z jastrzebska :))))))))))))))))) a slyszales o urzedasach wypieprzonych z pracy za udzialanie sie w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 18:38 > a slyszales o urzedasach wypieprzonych z pracy za udzialanie sie w necie? Nie słyszałem, opowiedz jak możesz. Albo lepiej, donies na mnie do ICM-u! Zrób to proszę, a wtedy w Sylwestra zobaczę twoją buraczaną gębę w programie: "10 największych durni 2006 roku". Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 21:15 Gość portalu: menago napisał(a): > Albo lepiej, donies na mnie do ICM-u! Zrób > to proszę, a wtedy w Sylwestra zobaczę twoją buraczaną gębę w programie: "10 > największych durni 2006 roku". Do dzieła! oczywisicie wszyscy znaja twoje nawyki :))))))) Podczas gdy inni beda sie bawic w Sylwestra ty bedziesz warowal w oczekiwaniu na jakis artykul albo w najgorszym razie komentarz pod tekstami na temat Polonii. w tym czasie akurat moze byc ich malo, wiec chwile wytchnienia przeznacz moze na powtorke z podstawowki a dokladnie z ulamkow (vide 1/4). ale wracajac do rzeczy, co sadzisz o takim mailu: Szanowny Panie Dyrektorze Interdyscyplinarnego Centrum Modelowania, znajomy z forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=485 poinformowal mnie, ze oferuja Panstwo bardzo atrakcyjne warunki dostepu do Internetu w domenie icm.edu.pl . Z tego, co wnioskuje, Panstwa oferta przedstawia sie wyjatkowo korzystnie w godzinach 9.00 - 17.00, gdyz wlasnie w tym okresie internetowa aktywnosc uzytkownikow domeny icm.edu.pl zdecydowanie sie nasila. Bede zobowiazny za przedstawienie mi warunkow korzystania z tej oferty, gdyz niestety nie moge jej odnalezc na Panstwa stronie www. z powazaniem, potencjalny klient :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 21:42 > podstawowki a dokladnie z ulamkow (vide 1/4). Mława, napisz co ci nie pasuje z ułamków. Widze, ze masz kolejny problem. Razem mozemy go rozwiazac. > znajomy z forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=485 poinformowal mnie, > ze oferuja Panstwo bardzo atrakcyjne warunki dostepu do Internetu w domenie > icm.edu.pl . Wyslij, prosze wyslij! Miejsce w tym programie masz murowane! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 21:50 wskaz mi zdjecie z tego meczu, na ktorym widzisz Kamienna w 1/4 zapelniona... no chyba nie dam sie w takim razie prosic, widac po twoim warowaniu przy necie ze ci zalezy, nierobie na panstwowej posadce. a ja w odroznieniu od ciebie nie zwyklem nie dotrzymywac obietnic (chyba nie zapomniales juz o swojej deklaracji sprzed miesiaca, ze wkrotce sie ze mna policzysz w realu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 21:58 > wskaz mi zdjecie z tego meczu, na ktorym widzisz Kamienna w 1/4 zapelniona... www.poloniawarszawa.com/foto/2006/05-08/polonia-ruch_027.jpg Na tym zdjęciu widać jak bardzo zapełniona jest Kamienna. Nawet jak założymy ze srodek pod sektorówką jest zapełniony do ostatniego rzedu, to widać ze boki swieca lysina na dole. Na innych zdjeciach widac ze oba skrajne sektory to pustynia od gory do dolu. Wniosek - było maksylamnie 500 osob, czyli 1/4 pojemnosci trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 22:29 Gość portalu: menago napisał(a): > > wskaz mi zdjecie z tego meczu, na ktorym widzisz Kamienna w 1/4 zapelnion > a... > > www.poloniawarszawa.com/foto/2006/05-08/polonia-ruch_027.jpg > Na tym zdjęciu widać jak bardzo zapełniona jest Kamienna. Nawet jak założymy ze > > srodek pod sektorówką jest zapełniony do ostatniego rzedu, to widać ze boki > swieca lysina na dole. Na innych zdjeciach widac ze oba skrajne sektory to > pustynia od gory do dolu. Wniosek - było maksylamnie 500 osob, czyli 1/4 > pojemnosci trybuny. www.poloniawarszawa.com/foto/2006/05-08/polonia-ruch_027.jpg dobre, dobre :)) jesli to jest dla ciebie 1/4, gratulujesz znajomosci ulamkow :)) pewnie zalujesz, ze giertych nie byl ministrem w czasach kiedy zdawales mature, mialbys przynajmniej szanse na dokument dojrzalosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 22:32 Dla lepszego samopoczucia moze byc tam was i tysiac. To tylko swiadczy o was, jakich sie metod lapiecie, zeby utrzymac sie na powierzchni. Zreszta o jakiej powierzchni mowa? Nisko upadliscie, jak cieszycie sie z naciaganej, 2 tysiecznej frekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 22:46 to tylko swiadczy o tym jakich metod sie lapiesz by do.. sie do Polonii, ewentualnie o tym ze nie odrozniasz 1/4 od 1/2 albo moze o tym, ze nigdy nie byles w poblizu Konwiktorskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 22:49 > ewentualnie o tym ze nie odrozniasz 1/4 od 1/2 albo moze o tym, ze nigdy nie > byles w poblizu Konwiktorskiej... Byłem, znam ten stadion z każdej strony, że tak powiem :-) Ale powiem ci tak całkiem szczerze. Mam nadzieje, ze juz nigdy tam nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 23:14 Gość portalu: menago napisał(a): > > ewentualnie o tym ze nie odrozniasz 1/4 od 1/2 albo moze o tym, ze nigdy > nie > > byles w poblizu Konwiktorskiej... > > Byłem, znam ten stadion z każdej strony, że tak powiem :-) Ale powiem ci tak > całkiem szczerze. Mam nadzieje, ze juz nigdy tam nie bede. nadzieja matka glupich, ale nie zapominajmy, ze ty przeciez aktywnie dzialasz a w portfelu nosisz fote podpalonego baraczka. Jakie to wzruszające - kazdy ma sukcesy na swoja miare :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 23:16 > a w portfelu nosisz fote podpalonego baraczka. Jakie to wzruszające - kazdy ma > sukcesy na swoja miare :)) No właśnie Mława, na swoją miarę. Pięknie ujęte! A teraz spójrz w lustro. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 23:30 wybacz ale poza mendami wiekszosc ludzi nie ma z tym klopotu, ze ty masz z tym problem... ogladaj sobie baraczek i niech ci sie lezka zakreci, potem napiszesz ze to byl budynek klubowy, moze nikt nie zauwazy jak klamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 23:32 Sprytnie zbaczasz z tematu. I jak zwykle wkładasz mi słowa, które nigdy nie padła. Taka mendziarska zagrywka. Niestety, w tej historii znow wyszedłes na idiotę. Idę, bo cieć wygania mnie z ICM-u, a metro czekać nie będzie. :-)))) Do następnego, Mława! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 23:43 Gość portalu: menago napisał(a): > Sprytnie zbaczasz z tematu. I jak zwykle wkładasz mi słowa, które nigdy nie > padła. Taka mendziarska zagrywka. Niestety, w tej historii znow wyszedłes na > idiotę. Idę, bo cieć wygania mnie z ICM-u, a metro czekać nie będzie. :-)))) Do > > następnego, Mława! alez nie te slowa nigdy nie padly :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=46476855&a=46485740 nawet 1/4 ich nie padla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.06, 09:19 > alez nie te slowa nigdy nie padly :))) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=46476855&a=46485740 Mława, ty chyba pracujesz w instytucji, która nie płaci podatków, bo zatrudnia niepełnosprawnych. Wklejasz z dupy wzięty post, a ja przecież pisałem o tym: "a w portfelu nosisz fote podpalonego baraczka. Jakie to wzruszające - kazdy ma sukcesy na swoja miare :))" i o tym: "ogladaj sobie baraczek i niech ci sie lezka zakreci, potem napiszesz ze to byl budynek klubowy, moze nikt nie zauwazy jak klamiesz" No to teraz śmiało mozesz wklejac linki, gdzie tak napisalem. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 10:38 Gość portalu: mendago napisał(a): > > alez nie te slowa nigdy nie padly :))) > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=46476855&a=46485740 > > Mława, ty chyba pracujesz w instytucji, która nie płaci podatków, bo zatrudnia > niepełnosprawnych. skoro starasz sie mnie obrazic nazywajac niepelnosprawnym, oznacza to ze gardzisz nimi podobnie jak osobami innej rasy oraz mieszkancami wsi. szowinistyczny burak z ciebie. > "ogladaj sobie baraczek i niech ci sie lezka zakreci, potem napiszesz > ze to byl budynek klubowy, moze nikt nie zauwazy jak klamiesz" > > No to teraz śmiało mozesz wklejac linki, gdzie tak napisalem. doskonale sie to odnosi do twojego klamstwa na temat frekwencji na Kamiennej Gość portalu: mendago napisał(a): > > Posłuchaj Goebbelsie. Kamienna liczy 1911 miejsc, a jest zapełniona gdzies w > 1/4. Nastepnym razem jak chcecie zabłysnąc większa frekwencja niz ta prawdziwa, > > po prostu nie publikujcie zdjec. do ktorego swoja droga sam sie przyznales Gość portalu: mendago napisał(a): > Dla lepszego samopoczucia moze byc tam was i tysiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.06, 10:53 > skoro starasz sie mnie obrazic nazywajac niepelnosprawnym, oznacza to ze > gardzisz nimi podobnie jak osobami innej rasy oraz mieszkancami wsi. > szowinistyczny burak z ciebie. Nie staram się, stwierdzam fakt. Masz ogromne kłopoty z koncentracją, skaczesz z wątku jak z kwiatka na kwiatek, wyciągasz jakies rzeczy które nijak mają się do dyskusji. Nie jestem co prawda lekarzem, ale nawet na odległość mogę stwierdzić, że masz cos z głową. To raz. Dwa - nie gardze ani osobami innej rasy, ani mieszkańcami wsi. Uprzedzajac twoja glupkowatka odpowiedz nadmienie, że okreslenie "czarnuchy" jest uzywane wymiennie z "brudasy", jako przydomek kibiców Polonii. Jedyne czym gardze, to majacym przerost wlasnego ego warszawiakami, którzy uwazaja sie za lepszych od innych na podstawie pochodzenie. Tak, to o tobie, Mława. > > "ogladaj sobie baraczek i niech ci sie lezka zakreci, potem napiszesz > > ze to byl budynek klubowy, moze nikt nie zauwazy jak klamiesz" > > > > No to teraz śmiało mozesz wklejac linki, gdzie tak napisalem. > > doskonale sie to odnosi do twojego klamstwa na temat frekwencji na Kamiennej Mława, wdech, wydech. Jeszcze raz, skup się i wytłumacz wszystkim - jaki to ma związek? > do ktorego swoja droga sam sie przyznales I znowu! Drogi Mława, napisałem wyraznie - jezeli bedziecie sie lepiej czuc twierdzac, ze było was tam 2 tysiace (co i tak jest oszałamiajaca liczba), to niech tak bedzie. Nie zmieni to jednak faktu, ktory potwierdzaja zdjęcia że było nie więcej jak tysiąc osob. Zreszta zeby nie było - onet: 1.000, wp.pl - 1.000. Tylko interia napisała 2.000, ale... stopka wszystko wyjasnia: poloniawarszawa.com. Czyzby najwieksze portale dołączyły do najwiekszych wrogow Polonii - komuny i Legii? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 11:37 generalnie wybacz, ze nie poswiecam ci uwagi jakiej bys oczekiwal, no ale coz nie da rady z tym nic zrobic... dyskusja rozpoczela sie od frekwencji, w kwestii ktorej jak wiadomo klamales. alez oczywiscie ze gardzisz, tyle ze w swym ograniczonym lbie nawet nie kojarzysz ze to robisz. jesli wyrazasz sie o kims pejoratywnie nazywajac go "brudasem" oznacza to, ze uwazasz wszystkich "brudasow" za osoby godne pogardy. i tak dalej: jesli kogos chcesz obrazic nazywajac go "czarnuchem", oznacza to ze gardzisz osobami o czarnym kolorze skory. rzucales juz bananami na meczach...?? (tak swoja droga debilu brudas nie jest synonimem slowa "czarnuch" wiec nie lacz jednego z drugim) jesli kogos starasz sie obrazic nazywajac go "oderwanym od pluga" "wiesniakiem" itd itp, oznacza to ze gardzisz mieszkancami wsi. jesli kogos starasz sie obrazic nazywaja go niepelnosprawnym, oznacza to ze uwazasz, ze osoby niepelnosprawne sa przynajmniej pod pewnymi wzgledami gorsze od ciebie. zatem w kazdej tego typu wypowiedzi wychodzi twoja zasciankowa mentalnosc. jesli chodzi o frekwencje. celowo rozpoczales ten watek choc frekwencja na Polonii nie powinna cie obchodzic (zwlaszcza gdy jest niska), a potem posluzyles sie klamstwem, zeby to udowodnic (vide Kamienna zapelniona w 1/4). teraz znowu klamiesz, twierdzac ze tylko interia podala takie dane bo tak wcale nie jest. ponadto, jakie twoim zdaniem sa lepsze zrodla dotyczace frekwencji niz okolo klubowe? oko pana dziennikarza, z medium, ktore reprezentuje jednoznacznie interesy pewnej druzyny, gdyz nalezy do tej samej grupy kapitalowej... robi histerie nardowa w zwiazku z meczem z kelnerami z islandii a mecz w grodzisku nazywa cytuje "wydarzeniem kolejki". teraz z wiadomych wzgledow jakby troszke przycichli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Cw..e kłamią cały czas - to leninisci czystej wody IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 13:06 Nie ma sensu z nimi dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Cw..e kłamią cały czas - to leninisci czystej IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.06, 13:44 O, tomcat wrócił z ICM-u. Co powiedział dyrektor? Stracę łącze? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Cw..e kłamią cały czas - to leninisci czystej 09.08.06, 15:50 a mnie te klamstwa wku..aja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.06, 13:42 > dyskusja rozpoczela sie od frekwencji, w kwestii ktorej jak wiadomo klamales. No nie, ustaliliśmy już, że to łgał marcinek, a ty go poparłeś. Widzisz, ja bym nawet bym uwierzył, w koncu to wy tam byliscie, nie ja, gdyby nie jeden feler - zdjęcia, na których widać jak na dłoni, że to kłamstwo pierwszej wody. > jesli wyrazasz sie o kims pejoratywnie nazywajac > go "brudasem" oznacza to, ze uwazasz wszystkich "brudasow" za osoby godne > pogardy. > jesli kogos chcesz obrazic nazywajac go "czarnuchem", oznacza to ze gardzisz > osobami o czarnym kolorze skory. rzucales juz bananami na meczach...?? (tak > swoja droga debilu brudas nie jest synonimem slowa "czarnuch" wiec nie lacz > jednego z drugim) Och, drogi Mława, jesteś idiotą o bardzo niskiej inteligencji, ale nie aż tak. Dobrze wiesz, że odnosi sie do was i tylko do was. Brudas - bo na Polonii odsetek ludzi toczących prywatną wojnę z mydłem jest rekordowy w polskiej lidze, czarnych - bo takie macie barwy. Nie szukaj drugiego dna, tam gdzie go nie ma. > jesli kogos starasz sie obrazic nazywajac go "oderwanym od > pluga" "wiesniakiem" itd itp, oznacza to ze gardzisz mieszkancami wsi. Czyli przyznajesz tym samym, ze kibice Polonii w całości gardzą mieszkańcami wsi? Tak czy nie? > jesli kogos starasz sie obrazic nazywaja go niepelnosprawnym, oznacza to ze > uwazasz, ze osoby niepelnosprawne sa przynajmniej pod pewnymi wzgledami gorsze > od ciebie. Mława, przy tobie trudno czuc sie gorszym. Naprawde. > posluzyles sie klamstwem, zeby to udowodnic (vide Kamienna zapelniona w 1/4). Jest zdjecie, nie kompromituj sie juz, bo za chwile utoniesz. > teraz znowu klamiesz, twierdzac ze tylko interia podala takie dane bo tak wcale > > nie jest. Z trzech najwiekszych portali (dane Gemiusa) tylko interia podała frekwencje 2.000, a zrobiła to tylko dlatego, bo zerzneła relacje z poloniawarszawa.com, czyli krótko mowiac te dane sa nieobiektywne. Kto wiec kłamie, pinokio? > jakie twoim zdaniem sa lepsze zrodla dotyczace frekwencji > niz okolo klubowe? Na pewno lepsze, niz dane klubu, który chce za wszelka cene sciagnac sponsorow i kreuje sie na klub miejski, chociaz jest dzielnicowym - vide frekwencja rzedu 1.000 osob. Dla porownania na inauguracje w Janikowie przyszlo 4.000 osob. Co wiecej, nawet jezeli przyjmiemy kłamliwe 2.000 osob na meczu, to w ostaniej kolejce I i II ligi mniejsza widownie miał tylko Bytom i Polkowice, a jak przyjmiemy prawdziwy 1.000 to zostaną tylko malutkie Polkowice. Zejdz na ziemie, Mława. > oko pana dziennikarza, z medium, ktore reprezentuje > jednoznacznie interesy pewnej druzyny, gdyz nalezy do tej samej grupy > kapitalowej... To już PAP i WP.pl są pod sztandarem ITI? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 15:32 Gość portalu: mendago napisał(a): > > dyskusja rozpoczela sie od frekwencji, w kwestii ktorej jak wiadomo klama > les. > > No nie, ustaliliśmy już, że to łgał marcinek, a ty go poparłeś. Widzisz, ja bym nie wiem gdzie klamalal marcin. mozesz mi przyblizyc? nawet nie widze zeby podal jakakolwiek liczbe. dopoki tego nie zrobisz zakladamy ze ty klamiesz. pokaz mi w takim razie zdjecie, na ktorym tak jak napisales widac, ze na trybunie Kamiennej w trakcie meczu jest wolnych 3/4 miejsc. moim zdaniem klamiesz, udowodnij ze jest odwrotnie. > Dobrze wiesz, że odnosi sie do was i tylko do was. Brudas - bo na Polonii > odsetek ludzi toczących prywatną wojnę z mydłem jest rekordowy w polskiej dobre, dobre :)))) jakies dowody? badania dotyczace sprzedazy artykulow higienicznych wsrod kibicow Polonii w porownaniu do kibicow innych klubow czy znowu klamiesz?? > czarnych - bo takie macie barwy. Nie szukaj drugiego dna, tam gdzie go > nie ma. nie uzyles slowa czarny, tylko "czarnuch". wyraz ten jest pejoratywnym okresleniem osoby o czarnym kolorze skory (potwierdzaja to nawet najpopularniejsz wg gemiusa portale internetowe).skoro poslugujesz sie takim jezykiem jestes rasista i tyle. > Czyli przyznajesz tym samym, ze kibice Polonii w całości gardzą mieszkańcami > wsi? Tak czy nie? nie. kompletnie nieuprawniona teza. masz jakies dowody, ze kibice Polonii w calosci gardza mieszkancami wsi?? natomiast twoje bardzo pogardliwe wypowiedzi nawiazujace do tematyki wiejskiej jako czegos negatywnego swiadcza o tym, ze nie wyzbyles sie jeszcze nawykow typowych dla warszawiakow o relatywnie krotkim stazu w tym miescie. > > jesli kogos starasz sie obrazic nazywaja go niepelnosprawnym, oznacza to > ze > > uwazasz, ze osoby niepelnosprawne sa przynajmniej pod pewnymi wzgledami > gorsze > > od ciebie. > > Mława, przy tobie trudno czuc sie gorszym. Naprawde. mendago, nie gniewaj sie ale opinia menela w twoim typie nie jest dla mnie szczegolnie istotna :))) natomiast szkoda ze nie odniosles sie do meritum. czemu chcac kogos obrazic nazywasz go "niepelnosprawnym"? > > posluzyles sie klamstwem, zeby to udowodnic (vide Kamienna zapelniona w 1 > /4). > > Jest zdjecie, nie kompromituj sie juz, bo za chwile utoniesz. pokaz zdjecie zrobione w czasie meczu na ktorym jak twierdzisz widac trybune Kamienna pusta w 3/4 albo lepiej od razu przyznaj sie ze nie znasz sie na ulamkach, ewentualnie ze klamales w najlepszym ubeckim stylu > Z trzech najwiekszych portali (dane Gemiusa) jak rozumiem, jesli chodzi o prase codzienna opierasz sie na danych podawanych przez Fakt (najwieksza sprzedaz). skro sugerujesz sie takimi liczbami pewnie codziennie sledziles z nimi losy wieloryba plynacego w gore wisly oraz pojechales na.. sie woda z jeziora pelnego wodki (zawsze taniej niz wojakiem, no nie?)... >tylko interia podała frekwencje > 2.000, a zrobiła to tylko dlatego, bo zerzneła relacje z poloniawarszawa.com, > czyli krótko mowiac te dane sa nieobiektywne. Kto wiec kłamie, pinokio? a dwa pozostale zainstalowaly bramki obrotowe przed wejsciem na stadion i obiektywnie okreslily liczbe kibicow? > 1.000 osob. Dla porownania na inauguracje w Janikowie przyszlo 4.000 osob a jak sie to ma do 8 tys. w meczu kwalifikacyjnym LM "dumy polskiej pilki noznej, ktora ma najwspanialszych kibicow?" > To już PAP i WP.pl są pod sztandarem ITI? nie no co ty zarowno PAP jak i WP wzorem ajtiaju zainstalowaly przed wejsciem na Konwiktorska swoje kolowrotki by precyzyjnie okreslic liczbe kibicow i zadac tym samym klam publikacjom poloniawarszawa.com :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.08.06, 08:02 > nie wiem gdzie klamalal marcin. mozesz mi przyblizyc? nawet nie widze zeby > podal jakakolwiek liczbe. dopoki tego nie zrobisz zakladamy ze ty klamiesz. Znow biedaku masz problem z koncentracja? marcin90 "Natomiast co do frekwencji na Konwiktorskiej to myślę że na kamieniu było z 1100 - 1200 osób i tak z 8 setek na Głównej." Mława, kolejna pała za nieuwagę. > pokaz mi w takim razie zdjecie, na ktorym tak jak napisales widac, ze na > trybunie Kamiennej w trakcie meczu jest wolnych 3/4 miejsc. moim zdaniem > klamiesz, udowodnij ze jest odwrotnie. Nie ma takiego jednego zdjecia. Z galerii na waszych stronkach widac w pojedynczych widac ile było wolnych miejsc. > dobre, dobre :)))) > jakies dowody? badania dotyczace sprzedazy artykulow higienicznych wsrod > kibicow Polonii w porownaniu do kibicow innych klubow czy znowu klamiesz?? Juz chciałem wkleic opinie kibiców innych klubow o polonistach, gdy wyreczyl mnie twoj ziomek ze stadionu, ktory na forum KSP dał minusa w ocenie meczu z Ruchem za: "ILOŚĆ BRUDU NA KAMYKU". I nie chodziło o brudne krzesełka. :-))) > nie uzyles slowa czarny, tylko "czarnuch". wyraz ten jest pejoratywnym > okresleniem osoby o czarnym kolorze skory (potwierdzaja to nawet > najpopularniejsz wg gemiusa portale internetowe).skoro poslugujesz sie takim > jezykiem jestes rasista i tyle. Tak, to byla literowka, chciałem faktycznie napisac "czarnuch". Dla mnie czarnuch to kibic Polonii. Nie widze sensu udowadniac, ze nie jestem wielbladem. > nie. kompletnie nieuprawniona teza. masz jakies dowody, ze kibice Polonii w > calosci gardza mieszkancami wsi?? Tak na szybko: bicie własnych kibicow, którzy pochodza spoza Warszawy (Zuromin), ostatnia dyskusja na waszym forum, ze wiesniakom z Gorzyc druga liga sie nie nalezy, repertuar waszych piosenek kibicowskich, w ktorych glownym motywem jest ublizanie drugiej stronie z racji niewarszawskiego pochodzenia. > natomiast twoje bardzo pogardliwe wypowiedzi nawiazujace do tematyki wiejskiej > jako czegos negatywnego swiadcza o tym, ze nie wyzbyles sie jeszcze nawykow > typowych dla warszawiakow o relatywnie krotkim stazu w tym miescie. Mława, o takim stazu mozesz tylko pomarzyc, co widac po twoich postach. > natomiast szkoda ze nie odniosles sie do meritum. czemu chcac kogos obrazic > nazywasz go "niepelnosprawnym"? Nie wiem dlaczego bierzesz to za obelge? Po prostu stwierdzam fakt, ze masz cos z glowa. > > Z trzech najwiekszych portali (dane Gemiusa) > jak rozumiem, jesli chodzi o prase codzienna opierasz sie na danych podawanych > przez Fakt (najwieksza sprzedaz). skro sugerujesz sie takimi liczbami pewnie > codziennie sledziles z nimi losy wieloryba plynacego w gore wisly oraz > pojechales na.. sie woda z jeziora pelnego wodki (zawsze taniej niz > wojakiem, no nie?)... Nie bardzo rozumiem o czym piszesz, ale nastepnym razem radze ci powstrzymac sie od glosu, jak czegos nie wiesz. Badania Gemiusa, drogi Mława, sa w marketingu uznawana za najbardziej rzetelne zrodlo wiedzy na temat rynku internetowego. Tego akurat nie musisz wiedziec, bo w Fakcie o tym nie przeczytasz, a widac ze czytasz, bo masz spora wiedze na temat tresci zawartych w tym dzienniku. :-))))) > a dwa pozostale zainstalowaly bramki obrotowe przed wejsciem na stadion i > obiektywnie okreslily liczbe kibicow? A takie bramki maja internetowe serwisy KSP? > > 1.000 osob. Dla porownania na inauguracje w Janikowie przyszlo 4.000 osob > > a jak sie to ma do 8 tys. w meczu kwalifikacyjnym LM "dumy polskiej pilki > noznej, ktora ma najwspanialszych kibicow?" Słabo, przyznaje. Ale jezeli dla nas jest slabo, to jakiego slowa uzyjesz, zeby okreslic proporcje Janikowa w stosunku do Polonii? > nie no co ty zarowno PAP jak i WP wzorem ajtiaju zainstalowaly przed wejsciem > na Konwiktorska swoje kolowrotki by precyzyjnie okreslic liczbe kibicow i zadac > > tym samym klam publikacjom poloniawarszawa.com :)))))))))))))))))))))))) Wklej jeszcze wieksza liczbe usmieszkow, moze ktos zrozumie co napisales. Jakim cudem dane podawane przez polonijny portal sa bardziej wiarygodne od danych podawanych przez czołowe polskie media? Odpowiedz Link Zgłoś
enederdorf Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 10.08.06, 08:14 Nie do mnie pisałeś, ale o frekwencji możemy pogadać. Frekwencja na wszystkich stadionach w Polsce jest dojona z sufitu ( wyjątek Korona Kielce). Mecz z Ruchem wyglądał następująco.Na Kamyku zwyczajowo skrajne sektory są puste - czyli zamiast 1991 miejsc siedzących mamy do obstawienia - 20 % czyli około 1600 miejsc siedzących dokładając z pół setki stojących na dole i okolice setki na koronie mamy 150 osób stojących poza krzesełkami.Zakładam że ponad 50 % miejsc siedzących ( z tego 1600) jest zajęta czyli na kamieniu ( mecz z Ruchem) było 1050 - 1200 osób. Główna to minimun 250 osób, A to w II połowie ( bo na początku śwoeciła pustkami) 400 osób a C 150. Wiem że trudno Tobie to zrozumieć ale były te 2 tysiale nie licząc Ruchu. Ale moim zdaniem to marnie, nierozumiem dlaczego ludzie interesują się piłką na Polonii, zresztą podobnie uważam o Legii o koszu, siatce, hokeju czy ręćznej.Marnie wygląda chodzenie na sport w Wawie. Widać mamy inne atrakcje. Dla mnie atrakcyjne są spotkania Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.08.06, 08:23 > Zakładam że ponad 50 > % miejsc siedzących ( z tego 1600) jest zajęta czyli na kamieniu ( mecz z > Ruchem) było > 1050 - 1200 osób. 50% z 1600 to 800 osób. > Główna to minimun 250 osób, A to w II połowie ( bo na początku śwoeciła > pustkami) 400 osób a C 150. Czyli jak dobrze rozumiem, na głównej wg ciebie bylo 550 osob? To daje nam szacunkowa frekwencje 1350 widzów. Gdzie brakujace 650? > Polonii, zresztą podobnie uważam o Legii o koszu, siatce, hokeju czy > ręćznej. Akurat na hokeju mala hala jest czesto za ciasna dla wszystkich chetnych, a frekwencja na Legii była w zeszłym sezonie najwyzsza w Polsce, mimo mniejszego od konkuretow, stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
enederdorf Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 10.08.06, 12:07 Panad 50% z 1600 napisałem, dlatego +800 oraz te dwie setki stojące poza krzesełkami założyłem od 1050 do 1200 Po drugiej stronie było 250 tzw. VIPów + 350-400 osób na A i 100-150 na C czyli reasumując mam od 1750 do 2000 widzów plus Ruch. I chodzi mi tylko o to że goście piszący relację walą frekwencję z sufitu, potem jest to powtarzane, powielane itd. Hokej piszesz? ile tam osób wchodzi, 400? + niewiem jak to nazwać "krużganek" i za bramką.Co to jest 600 fanów hokeja w prawie dwumilionowym mieście.Swego czasu byłem na meczu Polska- francja i widzów było z dwie setki. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 10.08.06, 16:33 Gość portalu: menago napisał(a): > > nie wiem gdzie klamalal marcin. mozesz mi przyblizyc? nawet nie widze zeb > y > > podal jakakolwiek liczbe. dopoki tego nie zrobisz zakladamy ze ty klamies > z. > > Znow biedaku masz problem z koncentracja? > > marcin90 > "Natomiast co do frekwencji na Konwiktorskiej to myślę że na kamieniu było z > 1100 - 1200 osób i tak z 8 setek na Głównej." nie Marcin nie klamal lecz prostowal twoje wczesniejsze klamstwo dotyczące tego ze na Kamiennej bylo 500 osob. > Mława, kolejna pała za nieuwagę. > > > pokaz mi w takim razie zdjecie, na ktorym tak jak napisales widac, ze na > > trybunie Kamiennej w trakcie meczu jest wolnych 3/4 miejsc. moim zdaniem > > klamiesz, udowodnij ze jest odwrotnie. > > Nie ma takiego jednego zdjecia. Z galerii na waszych stronkach widac w > pojedynczych widac ile było wolnych miejsc. to znaczy ze nadal twierdzisz ze 3/4 miejsc bylo wolnych? > > dobre, dobre :)))) > > jakies dowody? badania dotyczace sprzedazy artykulow higienicznych wsrod > > kibicow Polonii w porownaniu do kibicow innych klubow czy znowu klamiesz? > ? > > Juz chciałem wkleic opinie kibiców innych klubow o polonistach, gdy wyreczyl > mnie twoj ziomek ze stadionu, ktory na forum KSP dał minusa w ocenie meczu z > Ruchem za: "ILOŚĆ BRUDU NA KAMYKU". I nie chodziło o brudne krzesełka. :-))) > dobry, jestes :)))))) selektywny, zaslepiony nienawiscia DEBIL! a jak ktos napisze, ze na forum Polonii po nastepnym meczu ze bylo za czysto bedziesz twierdzil, ze kibice Polonii zbyt czesto sie myja?? > > nie uzyles slowa czarny, tylko "czarnuch". wyraz ten jest pejoratywnym > > okresleniem osoby o czarnym kolorze skory (potwierdzaja to nawet > > najpopularniejsz wg gemiusa portale internetowe).skoro poslugujesz sie ta > kim > > jezykiem jestes rasista i tyle. > > Tak, to byla literowka, chciałem faktycznie napisac "czarnuch". Dla mnie > czarnuch to kibic Polonii. Nie widze sensu udowadniac, ze nie jestem wielbladem > . nie musisz. niestety ale jezyk jakim sie poslugujesz swiadczy o tym ze jestes rasista > > nie. kompletnie nieuprawniona teza. masz jakies dowody, ze kibice Polonii > w > > calosci gardza mieszkancami wsi?? > > Tak na szybko: bicie własnych kibicow, którzy pochodza spoza Warszawy > (Zuromin), ostatnia dyskusja na waszym forum, ze wiesniakom z Gorzyc druga liga > > sie nie nalezy, repertuar waszych piosenek kibicowskich, w ktorych glownym > motywem jest ublizanie drugiej stronie z racji niewarszawskiego pochodzenia. zboczony jestes :)) gdyby caly czas byla w telewizji wielka gra moglbys startowac w temacie dotyczacym znajomosci forum Polonia Warszawa (pewnie z legialive byloby gorzej) jakie niby wiesniaki z "gorzyc" graja w drugiej lidze?? chyba cos ci sie niezle popie..lo we lbie... w internecie o tym nie przeczytasz, ale juz od dluzszego czasu na meczach nie leca prawie zadne bluzgi na inne zespoly (lacznie z waszym) > > natomiast twoje bardzo pogardliwe wypowiedzi nawiazujace do tematyki > wiejskiej > > jako czegos negatywnego swiadcza o tym, ze nie wyzbyles sie jeszcze nawyk > ow > > typowych dla warszawiakow o relatywnie krotkim stazu w tym miescie. > > Mława, o takim stazu mozesz tylko pomarzyc, co widac po twoich postach. poki co ty uzywasz obcych wyrazen w typie "tyrac kogos" czy tez rownie dziwnych powiedzonek na temat "octu"... o tym ze nie wiesz ze Belweder jest na Mokotowie jak rowniez wydaje ci sie, ze dworzec centralny jest przy skrzyzowaniu Rzymowskiego i Woloskiej nie ma co wspominac :))))))) > > > Z trzech najwiekszych portali (dane Gemiusa) > > jak rozumiem, jesli chodzi o prase codzienna opierasz sie na danych > podawanych > > przez Fakt (najwieksza sprzedaz). skro sugerujesz sie takimi liczbami pew > nie > > codziennie sledziles z nimi losy wieloryba plynacego w gore wisly oraz > > pojechales na.. sie woda z jeziora pelnego wodki (zawsze taniej niz > > wojakiem, no nie?)... > > Nie bardzo rozumiem o czym piszesz, ale nastepnym razem radze ci powstrzymac > sie od glosu, jak czegos nie wiesz. Badania Gemiusa, drogi Mława, sa w > marketingu uznawana za najbardziej rzetelne zrodlo wiedzy na temat rynku > internetowego. sprobuje w bardziej przystepny sposob. moze tym razem uda ci sie skumac. wiem czym sa badania gemiusa doskonale, a wiesz czym jest ZKDP? pelni podobna funkcje w przypadku prasy. na pierwszym miejscu (prasa codzienna) niepodzielnie panuje fakt czy w zwiazku z tym uwazasz, ze wlasnie wskaznik czytelnictwa/odwiedzalnosci w przypadku prasy i internetu jest najlepszym zrodlem do okreslania wiarygodnosci danego medium? Tego akurat nie musisz wiedziec, bo w Fakcie o tym nie > przeczytasz, a widac ze czytasz, bo masz spora wiedze na temat tresci zawartych > > w tym dzienniku. :-))))) mam codzienie pelen przeglad prasy od parkietu, pb i rzepy az do faktu i super expressu ... > > a dwa pozostale zainstalowaly bramki obrotowe przed wejsciem na stadion i > > > obiektywnie okreslily liczbe kibicow? > > A takie bramki maja internetowe serwisy KSP? nie ale nie oceniaja na oko tylko na podstawie danych z dystrybucji wejsciowek > > > 1.000 osob. Dla porownania na inauguracje w Janikowie przyszlo 4.00 > 0 osob > > > > a jak sie to ma do 8 tys. w meczu kwalifikacyjnym LM "dumy polskiej pilki > > > noznej, ktora ma najwspanialszych kibicow?" > > Słabo, przyznaje. Ale jezeli dla nas jest slabo, to jakiego slowa uzyjesz, zeby > > okreslic proporcje Janikowa w stosunku do Polonii? biorac pod uwage wymiar sportowy, rownie slabo > > nie no co ty zarowno PAP jak i WP wzorem ajtiaju zainstalowaly przed wejs > ciem > > na Konwiktorska swoje kolowrotki by precyzyjnie okreslic liczbe kibicow i > > zadac > > > > tym samym klam publikacjom poloniawarszawa.com :)))))))))))))))))))))))) > > Wklej jeszcze wieksza liczbe usmieszkow, moze ktos zrozumie co napisales. Jakim > > cudem dane podawane przez polonijny portal sa bardziej wiarygodne od danych > podawanych przez czołowe polskie media? czolowe bo maja najwieksza ogladalnosc? poniewaz KSP wie jaka jest sprzedaz, a oni nie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.08.06, 10:18 > nie Marcin nie klamal lecz prostowal twoje wczesniejsze klamstwo dotyczące tego > > ze na Kamiennej bylo 500 osob. Aha, a o tym że dziwnym trafem nie mogles znalezc podanej przez niego frekwencji juz nie wspomniales. Jak zwykle podwojna moralnosc. Co do kłamstwa marcinka, niestety chyba sie nie dowie jak sie skonczy wywołany przez niego spor, bo wlasnie szoruje szmata pokład cypryjskiego masowca. > to znaczy ze nadal twierdzisz ze 3/4 miejsc bylo wolnych? Oczywiście, to widac na poszczegonych ujeciach, zwlascza tych ze skrajnych sektorow na ktorych widac jak na dloni tylko pojedyncze osoby. > dobry, jestes :)))))) selektywny, zaslepiony nienawiscia DEBIL! :-)) Zauwazylem Mława, że jak wymierzam ci kolejnego klapsa w dyskusji, to od razu pojawiaja sie usmieszki i inwektywy. Wyobrazam sobie, jak robisz sie koloru dobrze znanego ci buraka i walisz z wsciekloscia w klawiature. No nic, nie pierwszy, nie ostatni cios. Jestes po prostu na mnie za cienki. > napisze, ze na forum Polonii po nastepnym meczu ze bylo za czysto bedziesz > twierdzil, ze kibice Polonii zbyt czesto sie myja?? Hmmm, fakt ze kibice Polonii sa brudni tak gleboko wrosl w kibicowska swiadomosc, ze chyba potrzeba lat, zeby odwrocic tendencje. Poza tym dałem ci jeden przykład, na innym forum mozesz znalezc komentarze do galerii zdjec z derbow u was, na ktorym kibice z calej Polski dziwili sie obecnosci brudow na Kamiennej. No, ale sami na to zapracowaliscie. > nie musisz. niestety ale jezyk jakim sie poslugujesz swiadczy o tym ze jestes > rasista Na szczescie tylko w twoim mniemaniu, a ja jak napisalem, nie bede kopal sie z koniem. > zboczony jestes :)) gdyby caly czas byla w telewizji wielka gra moglbys > startowac w temacie dotyczacym znajomosci forum Polonia Warszawa (pewnie z > legialive byloby gorzej) Mam po prostu dobra pamiec. :-))) > jakie niby wiesniaki z "gorzyc" graja w drugiej lidze?? chyba cos ci sie niezle > > popie..lo we lbie...] Wdech, wydech. Pamietasz temat fuzji? No, juz mozesz usiasc. > w internecie o tym nie przeczytasz, ale juz od dluzszego czasu na meczach nie > leca prawie zadne bluzgi na inne zespoly (lacznie z waszym) Wiem o tym, pytales nie o ostatni czas, a o ogoł. A przy okazji - na stadionie Wawelu pewnie tez nie spiewaliscie o nas? > powiedzonek na temat "octu"... o tym ze nie wiesz ze Belweder jest na Mokotowie > > jak rowniez wydaje ci sie, ze dworzec centralny jest przy skrzyzowaniu > Rzymowskiego i Woloskiej nie ma co wspominac :))))))) Nudny jestes. Kazdy z tych tematow zakonczyl sie twoim ciezkim nokautem, a przy okazji wyszlo szydlo z worka - z Warszawa masz tyle wspolnego, co premier z Gorzowa. :-))) Oczywiscie nie bronie ci dalej wracac do tego, mi sie juz zwyczajnie nie chce po raz kolejny powtarzac, ze wg ciebie mieszkanie na Mokotowie jest tozsame z mieszkaniem w Belwederze i tak dalej, i tak dalej. > sprobuje w bardziej przystepny sposob. moze tym razem uda ci sie skumac. wiem > czym sa badania gemiusa doskonale, a wiesz czym jest ZKDP? No, no, widze ze przyswoiles sobie zasade "google moim przyjacielem". Szkoda, ze za pierwszym razem nie skorzystales, bo pewnie nie wyszedlbys na głupka. A tak trochę za późno, bo widac ze pojecie o marketingu masz gowniane. > pelni podobna > funkcje w przypadku prasy. na pierwszym miejscu (prasa codzienna) niepodzielnie > > panuje fakt czy w zwiazku z tym uwazasz, ze wlasnie wskaznik > czytelnictwa/odwiedzalnosci w przypadku prasy i internetu jest najlepszym > zrodlem do okreslania wiarygodnosci danego medium? ... a na drugim Wyborcza, na czwartym Dziennik, na piatym Rz. Nawet nie zauwazyles, ze podałem PAP. Pewnie dla ciebie to siedlisko ubecji i tez nie jest wiarygodna. :-)) Nadal nie rozumiem, na czym opierasz niska wiarygodnosc czolowych portali. Tym ze maja wysoka ogladalnosc? Jezeli tak, to po raz kolejny szczerze mnie rozbawiles! > mam codzienie pelen przeglad prasy od parkietu, pb i rzepy az do faktu i super > expressu ... Rozumiem, ze pracujesz w sortowni prasy? To wiele tłumaczy. > nie ale nie oceniaja na oko tylko na podstawie danych z dystrybucji wejsciowek Udowodnij ze tak jest. ŻADEN serwis internetowy w Polsce nie ma dostepu do takich danych, bo kluby na biletach robia grube wały i nie chca, zeby informacje na temat sprzedazy wydostaly sie na swiatlo dzienne. Jezeli jest inaczej, odowodnij! > poniewaz KSP wie jaka jest sprzedaz, a oni nie. Czy KSP = poloniawarszawa.com? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 01.09.06, 11:07 Gość portalu: mendago napisał(a): > Z trzech najwiekszych portali (dane Gemiusa) tylko interia podała frekwencje > 2.000, a zrobiła to tylko dlatego, bo zerzneła relacje z poloniawarszawa.com, > czyli krótko mowiac te dane sa nieobiektywne. Kto wiec kłamie, pinokio? > ekspercie ds. GEMIUSa - znasz jeszcze jakies inne terminy fachowe?? :))))) 1. uzylem okreslenia "najlepsze" poniewaz to jest prawda w przypadku onetu, na ktory sie caly czas powolujesz piszac o frekwencji - wskaz mi portal, ktory ma lepsze statystyki niz onet. 2. powolujesz sie na "najawieksze" portale internetowe jakby statystyki mialy w znaczenie w przypadku danych na temat frekwencji. w takim razie analogicznie rzecz ujmujac jesli chodzi o prase codzienna powinnismy kierowac sie informacjami zawartymi w FAKCIE. 3. pomijasz jeden szczegol, ze te "najwieksze portale" nie maja swoich korespondentow ktorzy w trakcie meczu szacuja/mierza liczbe kibicow lecz powielaja jedna i ta sama informacje, pochodzaca z jednego zrodla (zapewne PAPu). podsumowujac powolywalnie sie na "wielkosc" portali a takze na ich liczbe (ze niby nie tylko onet) jest kompletna bzdura. juz kumasz???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 11:30 > ekspercie ds. GEMIUSa - znasz jeszcze jakies inne terminy fachowe?? :))))) Gemius to termin? Mława, przedstawi mi swojego szefa. To musi być wyjątkowy DEBIL skoro zatrudnia takiego matoła! > 1. uzylem okreslenia "najlepsze" poniewaz to jest prawda w przypadku onetu, na > ktory sie caly czas powolujesz piszac o frekwencji - wskaz mi portal, ktory ma > lepsze statystyki niz onet. Najlepsze do czego? Do reklamy podpasek? Czy do promocji nowej karty kredytowej? To zaczyna być śmieszne, rozmowa z Mławą na temat, na który nie ma pojęcia. > 2. powolujesz sie na "najawieksze" portale internetowe jakby statystyki mialy w > > znaczenie w przypadku danych na temat frekwencji. w takim razie analogicznie > rzecz ujmujac jesli chodzi o prase codzienna powinnismy kierowac sie > informacjami zawartymi w FAKCIE. Nic takiego nigdy nie napisałem. Napisałem tylko, że są lepszym źródłem, niż strony klubowe. > 3. pomijasz jeden szczegol, ze te "najwieksze portale" nie maja swoich > korespondentow ktorzy w trakcie meczu szacuja/mierza liczbe kibicow lecz > powielaja jedna i ta sama informacje, pochodzaca z jednego zrodla (zapewne > PAPu). Oj, matołku, matołku, Onet ma na pewno, Interia równiez. Nie wiem jak WP. I to PAP czasami szacuje frekwencje na podstawie zewnetrznych zrodel. Po raz kolejny prosze - nie pisza na temat, o którym NIC nie wiesz. > podsumowujac powolywalnie sie na "wielkosc" portali a takze na ich liczbe (ze > niby nie tylko onet) jest kompletna bzdura. juz kumasz???!!! Na razie kumam, że rozmawiam z hybrydą laika i kretyna. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 01.09.06, 11:59 Gość portalu: menago napisał(a): > > ekspercie ds. GEMIUSa - znasz jeszcze jakies inne terminy fachowe?? :)))) > ) > > Gemius to termin? ! wlasnie dlatego piszac wyraz "termin" ujalem go pierwotnie w cudzyslow, jarasz sie tym jakbys odkryl ameryke, uzywajac tego jakze fachowego "terminu"... :)))) > > 1. uzylem okreslenia "najlepsze" poniewaz to jest prawda w przypadku onet > u, > na > > ktory sie caly czas powolujesz piszac o frekwencji - wskaz mi portal, kto > ry > ma > > lepsze statystyki niz onet. > > Najlepsze do czego? Do reklamy podpasek? Czy do promocji nowej karty > kredytowej? OGOLNIE NAJLEPSZE: reklama.onet.pl/0,0,0,0,2429,3038,megapanel.html wejdz sobie teraz w kazda z podkategorii i sprawdz wyniki. dlatego wlasnie wiekszosc reklamodawcow umieszcza tam swoje budzety reklamowe. juz kumasz?? > > > 2. powolujesz sie na "najawieksze" portale internetowe jakby statystyki m > ialy > w > > > > znaczenie w przypadku danych na temat frekwencji. w takim razie analogicz > nie > > rzecz ujmujac jesli chodzi o prase codzienna powinnismy kierowac sie > > informacjami zawartymi w FAKCIE. > > Nic takiego nigdy nie napisałem. Napisałem tylko, że są lepszym źródłem, niż > strony klubowe. czemu niby sa lepszym zrodlem? bo maja lepsze statystyki? wyjasnij mi prosze na jakiej podstawie trzymasz sie tej tezy. a co ze stronami tematycznymi specjalizujacymi sie w danej tematyce?? na przyklad www.90minut.pl?? > > 3. pomijasz jeden szczegol, ze te "najwieksze portale" nie maja swoich > > korespondentow ktorzy w trakcie meczu szacuja/mierza liczbe kibicow lecz > > powielaja jedna i ta sama informacje, pochodzaca z jednego zrodla (zapewn > e > > PAPu). > > Oj, matołku, matołku, Onet ma na pewno, Interia równiez. Nie wiem jak WP. I to > PAP czasami szacuje frekwencje na podstawie zewnetrznych zrodel. w takim razie moze sobie sprawdz jak wyglada to w przypadku WP, na ktora obok onetu sie powolywales powyzej (Interia podala w przypadku tego meczu 2000 widzow!!!) a tak swoja jestes pewien, ze onet i interia maja korespondentow na wszystkich meczach I i II ligi?? > > podsumowujac powolywalnie sie na "wielkosc" portali a takze na ich liczbe > (ze > > niby nie tylko onet) jest kompletna bzdura. juz kumasz???!!! > szkoda, ze nie odniosles sie do tego co napisalem. ale w sumie rozumiem, czemu zamiast merytoryki poslugujesz sie glownie obelgami. liczysz na to, ze PAN CENZOR znowu to wytnie i twoja kolejna kompromitacja znow zniknie z pola widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago [...] IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 13:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 01.09.06, 13:44 > > wlasnie dlatego piszac wyraz "termin" ujalem go pierwotnie w cudzyslow, > jarasz > > sie tym jakbys odkryl ameryke, uzywajac tego jakze > fachowego "terminu"... :)))) > > Acha, cudzysłów wszystko wyjaśnia! Ty Mława wiesz jak odwrócić kota ogonem, > tylko nieswiadomie pograzasz sie jeszcze bardziej. Jakie jeszcze > znasz "terminy"? :-)))) a niby dlaczego uzylem cudzyslowu, twoim zdaniem? a swoja droga skoro juz jestesmy przy precyzji wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=47850284&a=47862752 Gość portalu: mendago napisał(a): > Pod pojęciem "karty zostały rozdane" czy "karty zostaly rozdane" twoim zdaniem jest pojeciem? > > OGOLNIE NAJLEPSZE: > > reklama.onet.pl/0,0,0,0,2429,3038,megapanel.html > > wejdz sobie teraz w kazda z podkategorii i sprawdz wyniki. > > > > dlatego wlasnie wiekszosc reklamodawcow umieszcza tam swoje budzety > reklamowe. > > juz kumasz?? > > Mława, a znasz termin "strategia"? Nie kumasz tak prostej rzeczy, że profil > internautów Onetu może nie pasować do stategii produktu, dlatego dla kogoś > statystyki oglądalności tego portalu wcale nie będą "najlepsze"? Reklamodawcy > umieszczaja tam reklamy bo to najwiekszy polski portal, ma ogromna > powierzchnie OGOLNIE SA NAJLEPSZE, zgadza sie?? chyba ze znasz jakis inny portal, ktory ogolnie rzecz ujmujac ma lepsze statystyki. oczywiscie (mega truizm), ze w wielu przypadkach zwlaszcza tych bardziej niszowych inne strony www moga byc bardziej skuteczne, ale nie zmienia to faktu, ze biorac pod uwage calosc statystyk to wlasnie onet wyprzedza wszystkich o pare dlugosci, zatem sa one najlepsze. zgadza sie czy nie? z reszta nas interesuje tematyka sportowa. oto wyniki: reklama.onet.pl/0,1349697,0,0,2429,3042,megapanel.html > > czemu niby sa lepszym zrodlem? bo maja lepsze statystyki? wyjasnij mi pro > sze > na > > > > jakiej podstawie trzymasz sie tej tezy. > > Bo są źródłem SUBIEKTYWNYM. Sprawdz w słowniku co to znaczy. natomiast wielkie portale internetowe niespecjalnie przejmuja sie takimi szczegolami bo nie jest to dla nich nic istotnego (no moze poza onetem, ktory akurat jako czesc itiaju prowadzi swiadoma polityke dezyinformacyjna w tej kwestii) i zasysaja ogromne ilosci danych tego typu z roznych zrodel bez ich blizszej weryfikacji. zatem powolywanie sie na nie tak jak ty to robisz jest bezsensowne. > > a co ze stronami tematycznymi specjalizujacymi sie w danej tematyce?? na > > przyklad www.90minut.pl?? > > 90minut jest jak najbardziej dobrym zrodlem informacji. jaka byla frekwencja na 90 minut.pl ?? przypadkiem nie 2000? > > w takim razie moze sobie sprawdz jak wyglada to w przypadku WP, na ktora > obok > > onetu sie powolywales powyzej (Interia podala w przypadku tego meczu 2000 > > > widzow!!!) > Podała w relacji!!!! A teraz sprawdz co jest pod relacja - > poloniawarszawa.com. dobry jestes przed chwila napisales (post powyzej), ze interia ma wlasne zrodla a teraz jednak sie okazuje, ze korzysta z zewnetrznych. to jak jest w koncu? > > a tak swoja jestes pewien, ze onet i interia maja korespondentow na > wszystkich > > meczach I i II ligi?? > > Niekoniecznie swoich - mogą to być dziennikarze prasowi, którzy dorabiają > pisząc/relacjonując na dwa fronty. W przypadku Legii mogę potwierdzic > akredytacje dla największych portali, ty możesz sprawdzic na Polonii. droga eliminacji wypadly juz WP i interia z najwiekszych portali, o ktorych pisales piszac o danych dotyczacych frekwencji. nie wiem jak jest w przypadku onetu ale nie sadze by mieli korespondenta na kazdym meczu 2 ligi tylko po to by podal im sklad, wynik i frekwencje. jestes pewien ze maja? ps. kazdy dowod twej niecheci do mnie to miod na moje serce :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 14:25 > a niby dlaczego uzylem cudzyslowu, twoim zdaniem? Nie wiem, jeśli musiałbym strzelać, to stawiałbym na twoja głupotę. > a niby dlaczego uzylem cudzyslowu, twoim zdaniem? a swoja droga skoro juz > jestesmy przy precyzji wypowiedzi: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=47850284&a=47862752 > Gość portalu: mendago napisał(a): > > Pod pojęciem "karty zostały rozdane" A czym, językoznawco? > OGOLNIE SA NAJLEPSZE, zgadza sie?? Nie, ogólnie mają NAJWYŻSZE wskaźniki oglądalności. Czemu na siłę chcesz udowodnic, ze znasz sie na czyms, o czym nie masz pojecia? To trochę zenujace. > oczywiscie (mega truizm), ze w > wielu przypadkach zwlaszcza tych bardziej niszowych inne strony www moga byc > bardziej skuteczne, ale nie zmienia to faktu, ze biorac pod uwage calosc > statystyk to wlasnie onet wyprzedza wszystkich o pare dlugosci, zatem sa one > najlepsze. zgadza sie czy nie? Widzisz, powoli dochodzisz do sedna, ale nie do konca. Jeszcze raz - Onet ma najwyzsze wskazniki ogladalnosci. > natomiast wielkie portale internetowe niespecjalnie przejmuja sie takimi > szczegolami bo nie jest to dla nich nic istotnego (no moze poza onetem, ktory > akurat jako czesc itiaju prowadzi swiadoma polityke dezyinformacyjna w tej > kwestii) Mława, dlaczego znowu wpie..sz się w temat, o którym nie masz pojęcia? Myślisz, że Onet specjalnie gnębi Polonię? Człowieku, dla większosći ludzi zainteresowanych sportem na poziomie ogólnopolskim Polonia przestała istnieć razem ze spadkiem do II ligi. W tej chwili interesuje tylko te 500 osob, które chodzą na mecze i garstkę dziennikarzy. Nie zauwazyles moze, ze tresci o twoim klubiku skurczyły się w GW do mikroskopijnych? To raz. Dwa - kiedyś miałem okazje rozmawiac z naszym zlotoustym prezesem, który powiedział wprost, że Legia nie może liczyć na żadne, szczególne względy w onecie. Nie zauważyłeś może kto zrobił naszą oficjalną stronę? O powodach nie będę się wypowiadał na forum publicznym, ale to jest FAKT. > zasysaja ogromne ilosci danych tego typu z roznych zrodel bez ich > blizszej weryfikacji. zatem powolywanie sie na nie tak jak ty to robisz jest > bezsensowne. Lepszy i wiarygodniejsze dane sa z serwisow polonijnych, ktore zadziwiajace, podają ZAWSZE wyzsza frekwencje, od zrodel zewnetrznych? > > 90minut jest jak najbardziej dobrym zrodlem informacji. > > jaka byla frekwencja na 90 minut.pl ?? przypadkiem nie 2000? Była. I co z tego? Teraz bedziesz uwazal 90minut za najlepsze zrodlo informacji? > dobry jestes przed chwila napisales (post powyzej), ze interia ma wlasne zrodla > > a teraz jednak sie okazuje, ze korzysta z zewnetrznych. to jak jest w koncu? A kto ma II ligę na żywo???? > droga eliminacji wypadly juz WP i interia z najwiekszych portali, o ktorych > pisales piszac o danych dotyczacych frekwencji. nie wiem jak jest w przypadku > onetu ale nie sadze by mieli korespondenta na kazdym meczu 2 ligi tylko po to > by podal im sklad, wynik i frekwencje. jestes pewien ze maja? Na 90% tak. > ps. kazdy dowod twej niecheci do mnie to miod na moje serce :))))))))) Cieszę sie. Ja musze sie przyznac, ze to ciagle poniewieranie cie w dyskusjach przestalo mnie krecic, bo to dzieje sie tak czesto, ze stało się po prostu nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa [...] 01.09.06, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa cenzura znowu cie ratuje mendago 01.09.06, 21:29 rozumiem, ze wbrew regulaminowi jest obnazanie ignorancji jacka kurskiego tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 02.09.06, 08:51 stoprocentwuwa napisał: > rozumiem, ze wbrew regulaminowi jest obnazanie ignorancji jacka kurskiego tego > forum... W twoim wykonaniu przywoływanie oszołomów brzmi jak zart. Mała zagadka - który z polityków użył ostatnio zwrotu "skrót myślowy"? Coz za zbieg okolicznosci, prawda :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago 02.09.06, 14:19 wraz z nozyczkami calagana wrocil ci dobry humor?? kurski, przynajmniej ma jasne i klarowne intencje, ktore kieruja nim w jego kampanii klamstw i oszczerstw, niestety twoj przypadek jest tak ciezki, ze sam juz nie wiesz dlaczego i po co saczysz jad wymieszany z klamstwami pod artykulami na temat Polonii. twierdziles juz: a) ze masz misje ktorej celem jest ochrona mlodych ludzi, ktorych umysly zatruwaja informacje na ten temat (sic.) b) ze sprawia ci to wielka radosc i ze jest to twoja ulubiona rozrywka c) ze demaskujesz oblude Polonii jakby w artykulach na ten temat uprawiana byla jakas wroga ci propaganda to jak a), b) czy c) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 02.09.06, 16:26 > wraz z nozyczkami calagana wrocil ci dobry humor?? A kiedys mnie opuscil? Nie powiem, jak jak usłyszłalem, że Antek użył "skrótu myślowego", to pomyslalem o tobie. :-))) > to jak a), b) czy c) ? Wybierz sobie. Ja nie pisze według ustalonego z góry grafiku. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago 02.09.06, 19:10 alez ja powtarzam jedynie to co wczesniej napisales. moze w takim razie podasz jakies nowe wyjasnienie twojej hyperaktywnosci w artykulach na temat Polonii? zatem: d).................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 02.09.06, 23:57 Mława i tak zawsze sam sobie odpowiadasz na pytania. :-) Więc wpisz sobie co tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago 03.09.06, 12:45 czyzbys mial odpowiedz na kazde pytanie, na kazdy post za wyjatkiem tej jednej jakze podstawowej kwestii: co jest przyczyna twojej chorobliwej, obsesyjnej wrecz aktywnosci na forum gazeta.pl pod artykulami dotyczamy Polonii Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Warszawa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.chello.pl 03.09.06, 13:17 No jak to co jest przyczyną aktywności i nienawiści mendagi do warszawskiej Polonii. Nienawidzisz tych ktorych nie potrafisz pokonać.Wmózgu mendagi - jeśli o takowym można mówić - Polonia zajmuje ważniejsze miejsce niż kanałek.Zna nasze ruchy transferowe, potrafi podać rezultaty naszej drużyny, ba zna ilości kibiców jeżdzących na wyjazdy ( może także nazwiska - ale to raczej specjalność jego funfla kapusia) sypie z rękawa liczbami dotyczącymi frekwencji na Konwiktorskiej. Po prostu mendago nas KOCHA inaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 03.09.06, 15:24 Mława, naprawde wstaw sobie taka odpowiedz, jaka ci pasuje. Jezeli zmierzasz do tego, zeby mi delikatnie zasugerowac, zebym dal sobie spokoj, to strata twojego czasu. Wiem, ze u was panuje wzorcowy kult jednostki i wiara w dogmaty, jak zalozenie klubu w 1911 roku, warszawskosc klubu, 11 martwych powstancow na murawie i kult prezesa, ktory nie wspolpracowal, a walczył z UB. Wychodzac na zewnatrz boli cie i twoich kolegow, ze w te bajeczki nikt normalny nie wierzy. Stad taka agresja w stosunku do mojej skromnej osoby. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago 05.09.06, 00:22 Gość portalu: menago napisał(a): > Mława, naprawde wstaw sobie taka odpowiedz, jaka ci pasuje. Jezeli zmierzasz do > > tego, zeby mi delikatnie zasugerowac, zebym dal sobie spokoj, to strata twojego > > czasu. Wiem, ze u was panuje wzorcowy kult jednostki i wiara w dogmaty, jak > zalozenie klubu w 1911 roku, warszawskosc klubu, 11 martwych powstancow na > murawie i kult prezesa, ktory nie wspolpracowal, a walczył z UB. Wychodzac na > zewnatrz boli cie i twoich kolegow, ze w te bajeczki nikt normalny nie wierzy. > Stad taka agresja w stosunku do mojej skromnej osoby. :-))) to jest wlasnie twoja obsesja, mendago ... tylko jakbys mogl wylaczyc ze swojej kampanii siania nienawisci, jadu, klamstw i oszczerstw, kwestie Powstania. Niezaleznie od wszystkiego, choc mozesz tego nie zrozumiec, w Warszawie te kwestie podnosi sie przy innych niz klubowe napinki sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 05.09.06, 09:41 > to jest wlasnie twoja obsesja, mendago ... Obsesja? W takim razie to jest odpowiedz na obsesję, bo przytoczyłem tylko kilka faktów, którymi bez przerwy szafujecie. Żeby nie być gołosłownym, każdy list, petycja musi zawierać zwrot "najstarszy warszawski klub", co nie jest prawdą. A to tylko jeden przykład z wielu. > tylko jakbys mogl wylaczyc ze swojej kampanii siania nienawisci, jadu, klamstw > i oszczerstw, kwestie Powstania. Niezaleznie od wszystkiego, choc mozesz tego > nie zrozumiec, w Warszawie te kwestie podnosi sie przy innych niz klubowe > napinki sytuacjach. Ale to nie są napinki, a kolejny fakt. "Uśmierciliście" dla własnych, koniunkturalnych potrzeb inną liczbę powstańców, niż podają historycy. Bo 11 tak ładnie komponuje się z 11 piłkarzami Polonii. A co do podnoszenia kwestii... przypomnij sobie swoich kolegów, jak latali po mieście, niszcząć nasze znicze. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago 08.09.06, 16:04 > Obsesja? W takim razie to jest odpowiedz na obsesję, bo przytoczyłem tylko > kilka faktów, którymi bez przerwy szafujecie. Żeby nie być gołosłownym, każdy > list, petycja musi zawierać zwrot "najstarszy warszawski klub", co nie jest > prawdą. A to tylko jeden przykład z wielu. kompleks Wolynia sie ujawnia :)) jako mlot na oblude troche za bardzo rozmijasz sie z prawda, nie kazdy list albo petycja zawieraja tego typu fraze, klamco. swoja droge nie sadze by osoby, ktore to pisza czytaly twoje wypociny, wiec ten wykret jest absurdalny. masz obsesje i nic wiecej. > Ale to nie są napinki, a kolejny fakt. "Uśmierciliście" dla własnych, > koniunkturalnych potrzeb inną liczbę powstańców, niż podają historycy. Bo 11 > tak ładnie komponuje się z 11 piłkarzami Polonii. A co do podnoszenia > kwestii... przypomnij sobie swoich kolegów, jak latali po mieście, niszcząć > nasze znicze. Tyle. ku.. jesli nie rozumiesz niestosownosci klocenia sie o liczbe zabitych w Powstaniu w kontekscie nazwijmy to eufemistycznie "sporow miedzy kibicami druzyn przeciwnych", po raz kolejny widac twoj brak warszawskiego taktu i oglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 11.09.06, 20:57 > kompleks Wolynia sie ujawnia :)) Kompleks? Jaki można mieć kompleks na tym tle? Tylko debil może uwazać założenie klubu na froncie za wstydliwe. > jako mlot na oblude troche za bardzo rozmijasz > > sie z prawda, nie kazdy list albo petycja zawieraja tego typu fraze, klamco. > swoja droge nie sadze by osoby, ktore to pisza czytaly twoje wypociny, wiec ten > > wykret jest absurdalny. masz obsesje i nic wiecej. Nie obchodzi mnie czy czytaja, czy nie. Wy wszyscy prezentujecie ten sam, jednolity styl myslenia. U was jest wieksza jednomyslnosc, niz w komitecie centralnym za Bieruta. Ten kto sie wychyla, ten na pewno jest w najlepszym wypadku "kanałkowcem". A co do listów, to pamiętam, że wszystkie kluczowe podabnia o ratowanie klubu i stadionu musowo zawierały zwrot o "najstarszym polskim klubie". > ku.. jesli nie rozumiesz niestosownosci klocenia sie o liczbe zabitych w > Powstaniu w kontekscie nazwijmy to eufemistycznie "sporow miedzy kibicami > druzyn przeciwnych", po raz kolejny widac twoj brak warszawskiego taktu i > oglady. Chamie o szyderczej dla mojego miasta ksywie "100procentwuwa" - niestosowne jest szafowanie krwią powstańców, dla własnych, koniunkturalnych potrzeb. Tam nie zginęło jedenstu powstańców i to jest fakt. Drugi fakt jest taki, że kibice Polonii tego nie uznają, bo to nie pasuje do ich legendy. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: cenzura znowu cie ratuje mendago 11.09.06, 23:11 >kompleks Wolynia sie ujawnia :)) > > Kompleks? Jaki można mieć kompleks na tym tle? Tylko debil może uwazać > założenie klubu na froncie za wstydliwe. Tak wiemy, przypisywanie sobie sukcesów poborowych z innych klubów ma u was bardzo dluga tradycje. tak rowniez bylo w tym wypadku. > > jako mlot na oblude troche za bardzo rozmijasz > > > > sie z prawda, nie kazdy list albo petycja zawieraja tego typu fraze, klam > co. > > swoja droge nie sadze by osoby, ktore to pisza czytaly twoje wypociny, wi > ec > ten > > > > wykret jest absurdalny. masz obsesje i nic wiecej. > > Nie obchodzi mnie czy czytaja, czy nie. Wiem, ze cie to nie obchodzi. Ciebie jedynie obchodzi by zwrocic na siebie troche uwagi chociaz w necie bo w realu jestes nikim. > A co do listów, to pamiętam, że wszystkie kluczowe > podabnia o ratowanie klubu i stadionu musowo zawierały zwrot o "najstarszym > polskim klubie". > Teraz już tylko „pamiętasz” że „wszystkie kluczowe” a nie wszystkie jak napisałeś powyżej, wycofujesz się raczkiem… kłamstwo i manipulacja jak we wszystkim o czym piszesz. Musisz wiecej czytać urbana i słuchać kurskiego bo twoje kłamstwa maja bardzo krotkie nozki. > > ku.. jesli nie rozumiesz niestosownosci klocenia sie o liczbe zabitych w > > Powstaniu w kontekscie nazwijmy to eufemistycznie "sporow miedzy kibicami > > > druzyn przeciwnych", po raz kolejny widac twoj brak warszawskiego taktu i > > > oglady. > > Chamie o szyderczej dla mojego miasta ksywie "100procentwuwa" Nic nie mam do Grojca, jeśli jakis mieszkańców tego miasta obraziłem przepraszam :) > niestosowne > jest szafowanie krwią powstańców, dla własnych, koniunkturalnych potrzeb. Tam > nie zginęło jedenstu powstańców i to jest fakt. Drugi fakt jest taki, że kibice > > Polonii tego nie uznają, bo to nie pasuje do ich legendy. Nadal nie kumasz, zostaw Powstańców w spokoju. Nikt tu nic nie pisał o 11 Powstańcach przy okazji Rocznicy bo wszyscy poza toba czlowieku bez oglady niezależnie od sympatii klubowych czuja, ze nie jest to temat do napinki w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: cenzura znowu cie ratuje mendago IP: *.icm.edu.pl 12.09.06, 08:17 > Tak wiemy, przypisywanie sobie sukcesów poborowych z innych klubów ma u was > bardzo dluga tradycje. tak rowniez bylo w tym wypadku. Boli? Dobrze, ma bolec! > Wiem, ze cie to nie obchodzi. Ciebie jedynie obchodzi by zwrocic na siebie > troche uwagi chociaz w necie bo w realu jestes nikim. Dla was moge byc nikim, naprawde, zlewam to. Wazne, ze poza kabelkiem to wy jestescie nikim. > Teraz już tylko „pamiętasz” że „wszystkie kluczowe” a > nie wszystkie jak > napisałeś powyżej, wycofujesz się raczkiem… kłamstwo i manipulacja jak w > e > wszystkim o czym piszesz. Musisz wiecej czytać urbana i słuchać kurskiego bo > twoje kłamstwa maja bardzo krotkie nozki. Antek Policmajster znowu na tropie. Dobrze, skonkretyzujmy - wszystkie kluczowe. Listow Masoha i jego mentalnych kolegow nie licze. > Nic nie mam do Grojca, jeśli jakis mieszkańców tego miasta obraziłem > przepraszam :) Twoja ksywa odnosi sie do Grojca? Dziwne, zawsze myslalem ze jestes spod Mławy! > Nadal nie kumasz, zostaw Powstańców w spokoju. Nikt tu nic nie pisał o 11 > Powstańcach przy okazji Rocznicy bo wszyscy poza toba czlowieku bez oglady > niezależnie od sympatii klubowych czuja, ze nie jest to temat do napinki w > necie. Nie pisz, ze wszyscy. Ty moze to rozumiesz, ale wiekszosc kolegow, na czele z kapusiem-niedorzecznikiem, juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilit Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.devs.futuro.pl 07.08.06, 10:21 Na Ledziji jedyne 8 tysięcy ludzi, podłe media zaniżają statystyki. I w dodatku drużyna z Islandii okazuje się że poziomem przypomina polskiego drugoligowca, a wielka Legia wygrywa skormnie 2:0 z fryzierami, magazynierami, dziennikarzami, nauczycielami. Jak Ty to możesz wytrzymać, tyle nerwów tracisz, a tu wszyscy okłamują, oszukują i wykorzystują biedną Legię. Menago współczuje Tobie, bo nie wiem jak może wytrzymać kibic tak wielkiego klubu, któremu marzą się trofea w lidze mistrzów i drużyna która ten poziom już osiągnęła, musi z nakazu UEFA grać z jakimiś przeciętniakami z niewiadomo skąd. Teraz każą jej jechać do jakiegoś zasmarkanwgo Doniecka gdzieś w rejony pogranicza europejsko-azjatyckiego. PS. Jeśli nie masz co robić, weź się za jakąś pracę, powinna to być robota bezmyślna, bo czytając Twoje wypociny do bardziej wymagających się nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 10:27 > Na Ledziji jedyne 8 tysięcy ludzi, podłe media zaniżają statystyki. > I w dodatku drużyna z Islandii okazuje się że poziomem przypomina polskiego > drugoligowca, a wielka Legia wygrywa skormnie 2:0 z fryzierami, > magazynierami, dziennikarzami, nauczycielami. A po co na siłę wygrywać wyżej? W takich meczach normalne jest, że się oszczędza siły, a nie daje z siebie wszystko. Nie ma sensu ryzykować np. niepotrzebnych kontuzji. > Jak Ty to możesz wytrzymać, tyle nerwów tracisz, a tu wszyscy okłamują, > oszukują i wykorzystują biedną Legię. > Menago współczuje Tobie, bo nie wiem jak może wytrzymać kibic tak wielkiego > klubu, któremu marzą się trofea w lidze mistrzów i drużyna która ten poziom > już osiągnęła, musi z nakazu UEFA grać z jakimiś przeciętniakami z niewiadomo > skąd. > Teraz każą jej jechać do jakiegoś zasmarkanwgo Doniecka gdzieś w rejony > pogranicza europejsko-azjatyckiego. Jeśli przeczytasz to wszystko powoli i na spokojnie, to sam dojdziesz do wniosku, że pieprzysz jak potłuczony, "człowieku z miasta" :) > PS. Jeśli nie masz co robić, weź się za jakąś pracę, powinna to być robota > bezmyślna, bo czytając Twoje wypociny do bardziej wymagających się nie > nadajesz To ty się nadajesz???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.08.06, 10:44 > To ty się nadajesz???????????? Spokojnie, kolega Pilit przed ostatnimi derbami uspokajal ziomkow, ze "załatwił" nam szlaban na Główną, a tymczasem weszlismy tam jak do siebie. Pozniej nawet jego koledzy smiali sie z jego przedderbowej napinki. Tak wiec jego posty nalezy dzielic przez osiem i jeszcze wyciagac pierwiastek. To wzorcowy internetowy szczurek KSP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilit Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.devs.futuro.pl 08.08.06, 09:10 Rozmawiałeś z kolegami, wiesz ilu nie wlazło, ilu błagało żeby im sprzedać bilet, a jak byś się popytał to dowiedziałbyś się dlaczego weszli i kiedy weszli. Psy się przeraziły i kazały wpuszczać. Nawet nie byłeś i nie wiesz jak wyglądało, bądź kiedyś w środku jakieś sytuacji i wtedy pisz co zobaczyłeś. Uważasz że masz ciętą ripostę a'la z dowcipu o wujku cięta riposta. A przy okazji powodzenia w Doniecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 09:56 > Rozmawiałeś z kolegami, wiesz ilu nie wlazło, ilu błagało żeby im sprzedać > bilet, a jak byś się popytał to dowiedziałbyś się dlaczego weszli i kiedy > weszli. > Psy się przeraziły i kazały wpuszczać. Hahaha, doskonała bajka! Coś mi się zdaje, że w tej sprawie masz dużo brudu za uszami, wiec nie dziwie sie ze wymyslasz takie historie. Nie wiem kto błagał, zeby sprzedać bilet. Ja na pewno tego nie zrobiłem. > Nawet nie byłeś i nie wiesz jak wyglądało, bądź kiedyś w środku jakieś sytuacji > > i wtedy pisz co zobaczyłeś. Tak, tak, nie byłem, a w chuście stał nie K. tylko przebrany pies. Nie zmuszaj mnie, żebym ci udowodnił moją obecnosc na tym meczu, bo to by sie skonczyło dla ciebie i kolegów kilkoma przykrymi szczególami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosto Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:00 Ciekaw jestem co napiszesz po powrocie twojej "wielkiej" drużynki z Ukrainy. Dostaniecie tam łomot jak się patrzy. Przygotuj już sobie jakieś alibi, żebyś mógl coś w miarę sensownego napisać np. byliśmy lepsi, ale przegraliśmy 3:0 albo że sędzia czy coś. Chociaż możesz napisać że stratę ( obojętnie jaką ) zawsze można odrobić. I chciałbym jeszcze ci uświadomić, że elita zawsze jest mniejszością. Czaisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.06, 20:13 On tego nie zrozumie. Masy tego nie rozumieją. Masy wiedzą lepiej. Najlepiej opisał to Jose Ortega y Gasset. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 22:00 Zabawnie to wygląda, gdy margines próbuje wmówić, ze jest elitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.06, 22:49 ha,ha,ha. Przeczytałem dobry dowcip na dobranoc. Widziałem te reklamowane zdjęcia. A dokładnie kobiety. Już się upewniłem, że miałem rację. To mówi wszystko. PS. Jestem tomcat a nie Tomcat - jak wyraźnie jest napisane . To od postaci z The Painted House Johna Grishama. Bez odbioru - dzisiaj i później. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 23:08 Z odbiorem czy bez, i tak już zawsze zostaniesz marnym i mało istotnym marginesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilit Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.devs.futuro.pl 08.08.06, 09:15 obrażać potrafisz na sieci, gratulacje oby więcej takich tekstów z twojej strony. Na nic więcej cię nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 15:18 > obrażać potrafisz na sieci, gratulacje oby więcej takich tekstów z twojej > strony. > Na nic więcej cię nie stać. To nie obrażanie, lecz czysta prawda. W aspekcie kibicowskim od długiego już czasu jesteście mało znaczącym marginesem, w aspekcie sportowym ostatnio też. Takie są _fakty_. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 21:18 a czemu ty sie wypowiadasz na temat aspektow kibicowskich, skoro sam przyznales, ze jestes piknikiem? pogadaj sobie moze o nachosach na legialive. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 00:24 Hehe, "kómaty"* się odezwał :D * - nie mylić z kumatym. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 10:39 jak tam? wolisz nachosy z ketchupem czy majonezem? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 16:05 Ty, ty naprawdę jesteś kumaty! PS. W kwestii nachosów oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 22:24 Primo menago pisał o kibicach a odpowiadacie o piłkarzach. Secundo jak już o piłkarzach to różnica jednak jest pomiędzy Ruchem a Szachtarem. Tutaj się nikt nie napina że pykniemy drużynę z Ukrainy bo niestety wiemy jak "wysoko" polska piłka stoi. Więc skoro krzyczycie jaka to slaba jest Legia - to jak słaba musi być 2ligowa Polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 22:35 > Tutaj się nikt nie napina że pykniemy drużynę z Ukrainy bo niestety > wiemy jak "wysoko" polska piłka stoi. Otóz to. Z wielu naszych wypowiedzi jasno wynika, że szanse Legii na wyeliminowanie Szachara oceniamy nader sceptycznie, więc nie rozumiem, czemu mielibyśmy na siłę szukać alibi dla ewentualnej porażki naszych kopaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosto Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:36 Ocho, własnie się zaczyna. Czyżbyście mieli złe przeczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilit Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.devs.futuro.pl 08.08.06, 09:05 po co wygrywać wogóle, prawda, nie ma sensu grać, po co oni tutaj przyjechali, wpieprzyli się z tym meczem i rozwaliło to plany na wieczór wszystkim. Nie jestem megalomanem, nie mam przerostu formy nad treścią, to wy legioniści żyjecie w wyimaginowanym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mLEko Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.chello.pl 07.08.06, 05:16 chodziłem,chodze i chodzić będę na Kamiennej po prawej patrząc od głównej i kropka,w nosie mam kiernosów z ł6 kibice "sukcesu" Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 10:34 ł6? a cóż to takiego? kiernos - piękne góralskie słowo, nie sądziłem że tak wielka miastowa (i kulturalna) publika zna takie. Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 07.08.06, 14:49 enederdorf napisał: > Byłem , widziałem, nic się nie stało. W g... prawda, beznadziejna lekkomyślna gra w drugiej połowie, co oni chcieli 6 bramek Ruchowi strzelić.Straciliśmy trzy punkty - wiadomo przed nami jeszcze 32 mecze, ale cholera człowieka brała.Nienawidzę takich beztroskich lajtowych meczy bez obrony. Najpierw zero z tyłu potem bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.06, 16:11 Zapominasz, że właściciel JWC chce ofensywnej piłki. Także dobrych wyników . Wszystko za małe pieniądze. Mimo wszystko beznadziejnie grali doświadczeni zawodnicy Polonii w obronie. Bramki były kuriozalne jeżeli podchodzi się do tego w aspekcie krycia zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
ibrahim-ba Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 08.08.06, 06:54 Albo będzie skuteczna gra, albo widowiskowa.Systemem 2-3-5 to Polonia mogła grać w latach trzydziestych. Dlaczego na ławce nie było trenera Libicha? Odpowiedz Link Zgłoś
nordsea Drogie cw..e... 07.08.06, 22:55 być może fascynuje was nadchodzący mecz waszej drużyny.Jeśli tak jest to wypisujcie się w temacie tego meczu a nie w temacie Polonia vs. Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re:... 08.08.06, 09:16 "kulturalny" polonisto, netowy napinaczu, żeby nie napisać w twoim stylu - kret..nie. Wybierać, gdzie pisać to możesz tylko i wylącznie sobie. ps. Tomek Sokołowski przypomniał się w Warszawie ;)) I znowu z tej dobrej strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakurwek Re:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:27 daj spokoj to jakis marynarz, erotoman-gawedziarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą stronę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 13:36 pierwszy raz się zgodzę z tomcatem... no właśnie - jakis zasyp ostatnio tutaj małolatów pokroju marcinka, wojtkalu, nordsea i innych...a kiedyś to było forum w większości o sporcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 15:21 A gdzie jest ta wasza strona? Możesz podac linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 17:44 Brawo calagan! Twoje kolezanki na pewno cie wynagrodza, bilet na Kamienna i after w Tombie masz jak w banku. Staraj sie bardziej, to zabiora cie na orgie do Gdyni. PS: Prosze cie jak kibic kibica - przestan dezinformowac forumowiczów, ze kibicujesz Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 18:30 Gość portalu: menago napisał(a): > Brawo calagan! Twoje kolezanki na pewno cie wynagrodza, bilet na Kamienna i > after w Tombie masz jak w banku. Staraj sie bardziej, to zabiora cie na orgie > do Gdyni. > > PS: Prosze cie jak kibic kibica - przestan dezinformowac forumowiczów, ze > kibicujesz Legii. mendago!!! calagan jest po prostu normalny, w odróżnieniu do Ciebie. On kibicuje Legii, a Ty nienawidzisz Polonii ( a myślisz że kibicujesz Legii) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 21:23 marcin090 napisał: > Gość portalu: menago napisał(a): > > > Brawo calagan! Twoje kolezanki na pewno cie wynagrodza, bilet na Kamienna > i > > after w Tombie masz jak w banku. Staraj sie bardziej, to zabiora cie na o > rgie > > do Gdyni. > > > > mendago!!! > calagan jest po prostu normalny, > w odróżnieniu do Ciebie. > On kibicuje Legii, a Ty nienawidzisz Polonii ( a myślisz że kibicujesz Legii) > w 100% sie zgadzam. na dodatek robi to za pieniadze podatnikow - nierob na panstwowej posadce wypelniajacy swoja misje niszczenia Polonii w godzinach pracy Interdyscyplinarnego Centrum Modelowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 21:40 Mława, zobacz, zostałem po godzinach, żeby nadrobić stracony czas! Hahahahahaha! No nie wytrzymam, DEBIL przez duże D! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 21:59 co i gdzie porabiasz gowno mnie obchodzi, natomiast domena icm.edu.pl do publicznych nie nalezy. no chyba, ze patrzac od tej strony, ze jest utrzymywana za publiczne pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 22:30 Popatrz Mława, nie ma jak pomocna dłon, twoja kolezanka, calagan, ratuje cie przed kompromitacja i wkłada swoje cenzorskie brudne lapska tam gdzie nie powinna. Wiec jeszcze raz, dobra rada, a nie beda sie z ciebie smiac w towarzystwie - sprawdz do czego jest wykorzystywana ta domena. Jak sie dowiesz, przepros. Moze byc na priva. Trzy słowa do cenzorki. Frajerze, jak masz problem to _donies_ do "Gazeta.pl" zeby mnie zbanowali. W koncu to chyba za frajerstwo wyleciales z LL? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 22:53 moze ty jednak przepros lepiej wszystkich podatnikow :))))) moze ktos do ciebie napisze na priva, bo ja zdecydowanie niechetnie, jak rowniez nie podam ci mojego gg. nie wystarczaja ci kolezanki na wyjazdach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.06, 22:57 > moze ty jednak przepros lepiej wszystkich podatnikow :))))) Dobrze. Chciałem w tym miejscu przeprosić wszystkich podatników za Mławę i tomcata, którzy zmarnowali publiczne pieniądze bezczelnie wagarując na lekcjach informatyki. Niemniej jednak, proszę o nie wyciagnie w stosunku do tych dwóch żadnych konsekwencji. Życie ich wystarczająco ukarało. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Jak zwykle motłoch miejski przybył na naszą s 08.08.06, 23:12 dobrze ze sie sluchasz spamerze publicznych sieci:))) ale pomimo wszystko nie pisz do mnie na priva :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Mr calagan jak kasujesz to i mendago IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 17:59 W tym przypadku chodzi o komunistyczną dialektykę opisywania zdarzeń. A nie wiem dlaczego kasowana jest opowieść o historii pewnego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
annnnna79 Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 09.08.06, 14:14 RUCH CHORZOW RULES:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:4 15.08.06, 21:28 K...a kolejny beznadziejnie przegrany mecz, szczewgólnie boli jak jest się lepszy od rywala a dostaje się w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś