Dodaj do ulubionych

szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HELP!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:53
hej, szukam trenera osobistego w Warszawie, ktory prowadzi treningi w domu
albo ma swoje studio choc podobno o takich ciezko. Nie chce trenowac juz na
silowni w tlumie i z brakeim jakiegokolwiek wsparcia ze strony instruktora
badz tez wsparciem od osoby, ktora jest niekompetentna bo juz przez to
przechodzilam.
Chodzi mi o kogos ze zdrowym podejsciem do sportow silowych - nie chce
przypakowac, albo stac sie nagle super fitnesska!!! Mam realne cele i
potrzeby tzn. chce tylko lekko doprowadzic sie do formy i dobrze sie ze soba
czuc. No i miec instruktora, a nie pakera, ktoremu sie wydaje, ze umie
prowadzic trening bo skonczyl tylko kurs kulturystyki i podnoszenia ciezarow.
Bede wdzieczna za informacje. Zalezy mi kogos po AWFie z doswiadczeniem w
prowadzeniu trenigow osobistych.
Pozdrawiam,
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.mikrolan.pl 23.11.06, 13:59
      Witam, mam pytanie czy aktualne jest jeszcze ogłoszenie osobisty trener. Powiem
      tak, studiuję na wychowaniu fizycznym i znam się na trenowaniu. Trenowałem
      ponad 60 osób w domu i prawie tyle samo na siłowni czy halach sportowych. Moje
      gg to 5969710 lub tel: 0661318801 lub email firmakobra@wp.pl. Czekam na
      odpowidź. Opłata za godzine do uzgodnienia bo zależy to od treningu.
      • Gość: KSP KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 18:29
        www.youtube.com/watch?v=-pGJVzxyPxQ
        www.youtube.com/watch?v=tx7TSADKLlI
      • Gość: Łukasz Żórawski Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.toya.net.pl 31.12.12, 09:26
        www.fit-trener.pl
        Treningi indywidualne
        Odchudzanie
        Trening na siłowni
        Budowa masy mięśniowej

Przekonaj się że warto
        Zapraszam do zapoznania się z moją ofertę

Pozdrawiam
        Łukasz Żórawski
        Trener Osobisty Łódź
    • Gość: gość Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.acn.waw.pl 26.11.06, 10:15
      Witam i serdecznei zapraszam do zerkniecia w oferte
      www.noliagroup.pl
      Pozdrawiam:)
    • Gość: Janek Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:43
      Cześć.
      Dość dawno napisałaś że szukasz trenera personalnego. Być może już go masz.
      Jeśli jest inaczej, z chęcią podejme z Tobą współpracę. Spełniam wszystkie
      wymienione kryteria, czyli kończe AWF, ukończylem kursy dietetyczne oraz mam
      dość duże doświadczenie w treningach indywidualnych. Jeśli byłabyś
      zaiteresowana realizacją celu związanego z poprawą sylwetki, pisz na
      jemg@tlen.pl Pozdrawiam
    • Gość: LS Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.aster.pl 10.02.07, 19:55
      Witam! Jestem trenerem personalnym od 7 lat. Mam własny klub.Trenuję różne
      osoby w zależności od potrzeb. Mój tel. 0 506 124 246 pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Kaska Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:36
        hej, jaki masz klub i gdzie sie miesci? :)POdaj adres www itp. Potrzebuje
        wiecej informacji ktore moge sprawdzic nie dzowniac do Ciebie ;) Mam co robic z
        kasa.. :P
        Pzdr,
        Kaska
    • Gość: www.twojasazysta.p Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:05
      zapraszam do kontaktu ze mną, najlepiej przez moją stronę www.twojmasazysta.pl/
      jestem osobistym trenerem i masazystą.

Sławek
      • Gość: ... Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:44
        jak ty nawet nie wiesz kim jest osobisty trener... hehe a masazystów
        to mamy tysiace w kraju ... czym mozesz sie pochwalic ??? z zakresu
        doswidczenia i treningu osobistwego jakie masz szkolenia i jakie
        osiagniecia kim ty wogóle jestes?
    • Gość: twojmasazysta.pl Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:06
      www.twojmasazysta.pl
      jestem osobistym trenerem, ustalam plan treningowy, dietę; jestem także
      masażystą.

Sławek
      • Gość: Bogna P. Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.aster.pl 01.11.07, 23:31
        nie wiem czy pytanie aktualne, ale moze inni skorzystaja z uslug
        mojego trenera. Marcin Godlewski - ma 2 studia treningu na
        najwyzszym poziomie. Zamykane na czas trenienu z klientem, elegackie
        i komfortowe, itp. Ja trenuje z Marcinem od roku i wygladam
        perfekcyjnie. :) Niczego juz nie chce zmieniac takze pracujemy nad
        utrzymaniem efektow cwiczen. Poza tym sie uzaleznilam. :)
        wszystkie inofmracje sa na stronie oneforone.com.pl
        tel do Marcina: 5151 174 959
        • Gość: Artur Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.aster.pl 21.12.07, 13:51
          jestem z Pragi i trenujemy z moja narzeczona z Marcinem Godlewskim w
          domu. Polecam.
          • Gość: hehe Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:40
            i wszystko jasne jestes z pragi wiec trenujesz z marcinem godlewskim
        • Gość: magda Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:41
          szkoda tylko ze to sam marcin napisal ;) widac szuka klientów tzn.
          ze jest ... słabym trnerem
      • Gość: magda Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:42
        ale nie jestes trenerem chłopcze... takich jak ty po AWFie jest
        tysiace... uciekaj
    • Gość: Andrzej Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 17:13
      Odezwij się www.hpf.pl
      • Gość: magdafit Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:39
        a co ton jest strona która zbiera trenerów amatorów...
        napewno sie nie odezwę !!!
    • Gość: trener Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.acn.waw.pl 18.04.08, 21:25
      Witam,jeżeli jest Pani zainteresowana indywidualnymi treningami zapraszam do
      skorzystania z moich uslug.Podaje moja stronę gdzie znajdzie Pani moja ofertę
      oraz ewentualny kontakt.Pozdrawiam
      Rafał Pawlak
      P.S Wydaje mi sie ze każdy trener,instruktor wygląda w pracy jak dresiarz
      R.P
    • Gość: FITNESKA Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.gprs.plus.pl 26.10.08, 03:45
      Witaj Magda, nadal szukasz trenera?
      Jestem absolwentką AWF, instruktorem fitness oraz treneram
      kulturystyki. Trenuję również wyczynowo fitness (jestem
      zawodniczką).
      Chetnie pomogę Ci w treningach lub polecę Ci kogoś z Warszawy, kto
      na pewno by Ci pomógł.
      Moj nr 665 65 03 10 oraz mail aadora@o2.pl
      Pozdrawiam.
      Dorota
    • Gość: klientka Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 08.11.08, 08:26
      polecam tego pana www.trenerosobisty.eu sama z nim ćwicze i mysle,
      że odpowiada twoim wymogom. Reszte ocenisz sama ale naprawde pełen
      profesjonalizm
      • Gość: kaśka Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.chello.pl 01.02.09, 18:48
        polecam Arka Kozłowskiego www.trenerosobisty.com - prawdziwy
        fachowiec w swojej dziedzinie
        • Gość: prawdziwy trener Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:36
          szczerze to gość bez pojęcia... pracuje w saturn fitness na pradze i
          uwaza sie za pana wszechswiata
          • Gość: ja Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.111-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.09.11, 23:35
            ?
    • Gość: ... Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 23:47
      www.darekkarpinski.pl
    • Gość: Dominik Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 10:40
      Czesc
      Polecam zajrzec na strone www.wysportowanyumysl.pl Dla mnie to jest tlyko kwestia pieniedzy mozemy pracowac na odleglosc jak rowniez moge przyjechac do Warszawy

Pozdrawiam
      Dominik
      • Gość: klient Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.met.pl 11.04.09, 00:52
        w Polsce są tylko dwie firmy mójtrener.pl i trenerosobisty.eu
        reszta wogóle szkoda dzwonić wspólpracowałam z jednymi i drugimi i
        powiem szczerze i tu i ti pełna opcja i całkowite poswiecenie w
        pracy . widac ze znają sie na rzeczy
        • Gość: Julia Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:38
          firm jest wiecej niz jedna.. a zeby oceniac prace innych warto
          skorzystac tez z ich uslug. to ze bylas zadowolona z tych firm nie
          powinno dyskredytowac innych.
          poza mojterener.pl firma jest one for one trening personalny.
          przy czym one for one ma swoje wlasne studia treningu i trenuje
          klientow w zamknietym dla nich studiu - 1 na 1 z trenerem i nie
          tulasz sie po silowniach. mojtrener nie ma swoich miejsc wiec
          umawiasz sie z trenerem od nich na silowni w Warszawie. mozna tez
          trenowac z trenerm w domu, ale nie wszyscy maja taka usluge. innych
          trenerow osobistych, ktorzy dzialaja na wlasna reke i nie
          zatrudniaja innych jest cala masa.

ja dochodze do formy po ciazy w domu z trenerem z firmy One for One
          i jestem zadowolona. nie musze wydawac kasy na opiekunke zeby
          pocwiczyc, efekty mialam bardzo szybko.
          o trenerach z mojtrener slyszalam rozne rzeczy, sporo dobrych.
          kazdy musi znalezc cos dla siebie.
    • Gość: kom.:_516_701_919 Magda - czy znalazł Ciebie Twój trener? IP: 83.14.88.* 12.09.09, 11:43
      ostrożnie,

ponieważ jeśli szukasz to możesz też znaleźć,
      ale czy jesteś gotowa na czyste pranie mózgu,
      które zmieni Twoje podejście do pracy na ciałem,
      dzięki czemu staniesz się...

.. Zupełnie Nowym Człowiekiem?

szczegóły, zapraszam >

sites.google.com/site/trenerprofesjonalnie/
      Ostrzeżenie!
      Jestem trzecim najlepszym trenerem w tym kraju, dlatego jeśli nie jesteś gotowa
      na prawdziwie intensywny i ciężki trening to nie mamy o czym rozmawiać. Jednak w
      przypadku Twojego pełnego zaangażowania w program treningu Gwarantuję niemalże
      mistyczne rezultaty! Gwarancja!

szczegóły, zapraszam >

Jakub Michał Sałacki
      p.s.
      Dziękuję za umożliwienie umieszczenia tej wiadomości.
    • Gość: przedmonitorem nr_kom_516_701_919 - zwyczajnie, trener Osobisty IP: 83.14.88.* 12.09.09, 12:21
      Jeśli mnie nie znasz Osobiście, to znaczy, że nigdy w całym swoim życiu nie bawiłaś się lub nie bawiłeś tak dobrze, jak możesz się bawić teraz!

Wróć do normy, poczuj się ze Sobą dobrze, a Niebo położy się u Twoich stóp, ponieważ zasługujesz! Zasługujesz z racji swojego pochodzenia, czyli pozdrów rodziców!

szczegóły
    • edzia_edzia Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 15.11.09, 18:00
      Jeśli nie widzisz efektów swojej pracy na siłowni lub brak ci motywacji do
      ćwiczeń - mogę Ci pomóc:)
      Jestem absolwentką AWF i trenerką gimnastyki sportowej, kulturystyki i fitnessu
      siłowego z kilkuletnią praktyką.
      Pracuję w jednej ze znanych warszawskich sieci klubów fitness. Pomagam także w
      ułożeniu diety dostosowanej indywidualnie do klienta.
      Jeśli masz pytania pisz na: szyszko.ewa@wp.pl
      • Gość: grzana.1 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 12:36
        Szczerze polecam Sylwestra Kołyskę, jest super trenerem. Bardzo
        kompetentny i zna się na rzeczy. Trenuję z nim już jakiś czas i
        jestem bardzo zadowolona. Lepiej trafić nie mogłam :) Wiem, że
        oprócz treningów w fitness klubie prowadzi też zajęcia u klientów w
        domu. Ma swoją stronę: www.trener4you.pl, tam znajdziecie namiary.
        Polecam :)
    • w_czym_moge_pomoc Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 30.11.09, 22:45
      idź do porządnego fitnesklubu tam są poważni trenerzy, internecie to można
      szukać telefonów na allegro nie porady trenera..
    • ishke Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 08.01.10, 09:07
      Zapraszam do odwiedzenia dbamosiebie.com.pl. tam jest informacja jak skontaktować się z fajnym i sprawdzonym trenerem osobistym
      • dickers mam pytanie, czy taki trener "zapina" trenowaną? 08.01.10, 11:21
        kurcze moja kobieta chce iść na coś takiego, ale oglądałem sporo
        filmów na których tacy trenery pokrywali sokami twarze trenowanych...
    • Gość: maximusrafaello Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.acn.waw.pl 23.01.10, 23:53
      Witam
      Jestem absolwentem AWF w Warszawie.
      Posiadam uprawnienia trenera w pływaniu, a także 5 uprawnień instruktorskich: pływanie, lekko atletyka, siatkówka, kulturystyka, nordic walking.
      Jestem również ratownikiem WOPR w stopniu: starszy ratownik.
      Mój główny zawód to profesja nauczyciela a oprócz tego treningi, personalne, lekcje pływania, masaż etc.
      Dzięki doświadczeniom z różnych miejsc pracy jestem nie tylko dobrym szkoleniowcem sportowym, ale przede wszystkim partnerem i oparciem dla mojego klienta.
      Współpraca klient-trener nigdy nie jest taka sama, ponieważ każdy klient jest inny. Ma rożne motywacje, oczekiwania, tolerancję na zmęczenia itd. Podstawa to zaufanie, współdziałanie i szczerość. A wtedy przy odrobinie czasu i wysiłku można urzeczywistnić swoje pragnienia. Ja znam do tego drogę, jednak bez zaangażowania osoby zainteresowanej nie ma mowy o wynikach.
      Rozumiem podejście wielu bywalców fitness klubów do tzw. "instruktorów dresiarzy" - sam podobnie uważając zrezygnowałem z pracy w klubie bo nie dostrzegałem tam uczciwych i partnerskich relacji.
      Oprócz tego nie chciałem być mierzony tą samą miarą.
      Jeśli ta krótka refleksyjna odpowiedź zaintryguje, chętnie poznam Pani oczekiwania i odpowiem na pytania.

Pozdrawiając serdecznie podaję:
      e-mail maximusrafaello@o2.pl
      • szymon66 AWF-u w Wawie za chwile wogóle nie będzie istniał 30.05.10, 15:13
        www.tvnwarszawa.pl/28415,1658260,0,1,awf_w_rozsypce_nie_ma_pieniedzy_na_remonty,wiadomosc.html
        AWF w rozsypce: nie ma pieniędzy na remonty - TVN
        Autor: Gość: student AWF IP: *.chello.pl 29.05.10, 22:57
        Dodaj do ulubionych Skasujcie
        Odpowiedz
        AWF w rozsypce: nie ma pieniędzy na remonty
        06:00 29.05.2010 / TVN Warszawa
        Uczelnia się sypie fot. AWF
        - Uczelnia się sypie i to dosłownie – mówi bezradnie rektor warszawskiej
        Akademii Wychowania Fizycznego, Alicja Przyłuska-Fiszer. Kanclerz uczelni z
        kolei twierdzi, że każda próba o dofinansowanie remontów kończy się porażką.
        Tymczasem w innych uczelniach sportowych w Polsce jest odwrotnie - bez
        problemu znajdują pieniądze na nowe inwestycje.
        Bielańska uczelnia to kompleks 46 budynków oraz kilku boisk. Odpadający tynk,
        zagrzybione pomieszczenia, przeciekające sufity - w takich warunkach na co
        dzień muszą uczyć się studenci - sportowcy reprezentujący nasz kraj na
        międzynarodowych zawodach.

Rdza i zniszczone nawierzchnie
        Pilnego remontu wymaga kilkanaście budynków, w których odbywają się zajęcia
        dla studentów i treningi. - Z trudem znajdujemy pieniądze na bieżące naprawy.
        Nie myślimy o większych remontach, modernizacjach czy naprawach, bo nie mamy
        na nie pieniędzy - martwi się Tomasz Iwańczuk, kanclerz uczelni.

W tym roku wygospodarowano pieniądze jedynie na częściową modernizację
        uczelnianej pływalni. Zbiornik przelewowy basenu z każdej strony zżera rdza.
        Bez trudu można z niego oderwać kawałki pokrytego rdzą metalu. - Wiele z tych
        urządzeń nie było wymienianych od końca wojny - tłumaczy kanclerz. Remont
        rozpocznie się w lipcu i obejmie tylko dolną część obiektu. - Będzie to
        modernizacja od strony technicznej. Wymienimy zbiorniki i pompy - wyjaśnia
        Iwańczuk.

Mistrzowie trenują w rozpadających się halach
        Pilnego remontu wymaga oddany do użytku 10 lat temu stadion lekkoatletyczny.
        Jego tartanowa nawierzchnia pokryta jest dziurami. Uczelnia prowizorycznie
        łata ubytki.

W sąsiadującej ze stadionem hali im. Kusocińskiego przez całe dnie odbywają
        się treningi. Zawodnicy i trenerzy muszą uważać, aby nie przewrócić się o
        odstające fragmenty posadzki. W zimie w takich warunkach trenuje tutaj np.
        mistrz olimpijski Tomasz Majewski.

Potrzeba 150 mln zł
        Żeby wykonać kompleksowy remont, potrzebne są pieniądze - około 150 mln zł,
        które zdaniem władz uczelni są nieosiągalne.

- Infrastruktura sportowa jest zaliczana przez Unię Europejską jako obiekty
        towarzyszące. Na budowę nowych boisk możemy dostać maksymalnie kilkanaście
        procent dofinansowania. Resztę musimy znaleźć sami - żali się Tomasz Iwańczuk.
        Z trudem znajdujemy pieniądze na bieżące naprawy. Nie myślimy o większych
        remontach, bo nie mamy na nie pieniędzy
        Kolejnym problemem dla uczelni jest przygotowanie dokumentacji projektowej i
        zdobycie różnego rodzaju pozwoleń. Jest to wymagane przy ubieganiu się o
        dofinansowanie.

- Możemy zrobić dokumentację za kilkaset tysięcy złotych, ale staje się to
        ryzykowne, bo nie mamy pewności czy dostaniemy potem dofinansowanie - wyjaśnia
        Iwańczuk

W ten sposób koło się zamyka. Zamiast budowy nowych boisk czy modernizacji
        istniejących już budynków, uczelnia, zniechęcona porażkami przy dofinansowaniu
        projektów, nie decyduje się na podjęcie żadnych działań w kierunku poprawy
        bazy sportowej i dydaktycznej dla studentów.

Inne sobie radzą
        Zupełnie inaczej jest w innych miastach, gdzie również znajdują się Akademie
        Wychowania Fizycznego. - O dofinansowanie staramy się z kilku źródeł. Nigdy
        nie spotkaliśmy się z sytuacją, kiedy powiedziano nam "nie" przy staraniu się
        o pieniądze - tłumaczy Franciszek Romaniak, kanclerz Akademii Wychowania
        Fizycznego w Krakowie. - Nawet jeśli tak było na początku, to nigdy się nie
        poddawaliśmy i walczyliśmy o pieniądze do końca - dodaje.

W zeszłym roku na uczelni w Krakowie wybudowano nowy stadion lekkoatletyczny.
        W tym roku planowane jest rozpoczęcie budowy nowoczesnego basenu.

Z kolei gdański AWF dostał 18 milionów z funduszy europejskich na realizację
        kilku sportowych projektów wraz z polepszeniem bazy sportowej.

Jednak oprócz dofinansowania potrzebny jest także tzw. wkład własny uczelni. -
        Proszę mi wierzyć naprawdę nie mamy tylu pieniędzy, żeby sfinansować
        dokumentację, a tym bardziej zapewnić wkład własny przy inwestycjach -
        podkreśla Iwańczuk.
    • Gość: Paweł Szczech Trener Osobisty Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 20:41
      Witam.

Zapraszam wszystkich chętnych, którzy potrzebują fachowej opieki trenerskiej do
      klubu Calypso Fitness C.H Wola Park w którym pracuje na codzień.
    • Gość: Trener Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: 83.238.100.* 28.01.10, 18:58
      Proponuję oczywiście siebie :) www.treningiindywidualne.pl
    • Gość: Monika Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.home.aster.pl 28.01.10, 23:19
      Witaj. Znam bardzo fajne małżeństwo,które zajmuje się min. treningami
      osobistymi. Renata i Marcin Jabłońscy. Mają swój klubik na bemowie.
      Renata zajmuje się Pilatesem(warto spróbować :) ). Marcin jest
      trenerem,który zna się na rzeczy polecam.
      www. retrobody.pl
    • Gość: kuraka uderzaj do GLobal Fitness IP: 94.75.121.* 08.02.10, 16:02
      tam jest na tyle dobra atmosfera, ze z prawie kazdym trenerem
      czujesz sie jak z osobistym, serio, polecam
      • Gość: luk Re: uderzaj do GLobal Fitness IP: *.toya.net.pl 07.11.10, 05:38
        Hej, a kogo polecasz z global fitness na trening personalny? moj mail... luk12369@wp.pl
    • smuga24 trener osobisty 24.02.10, 14:09
      witam Pomogę Ci prcować profesjonalnie nad twoim cialem zapraszam na

www.trener-personalny.dl.pl/
      Tomasz Smużyński
      • Gość: Karolina Re: trener osobisty IP: *.147.38.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 20:12
        Witam wszystkich!
        Serdecznie polecam Wam trenerkę z klubu Olympus Edytę Litwiniuk.
        Na jej treningu i diecie schudłam 16 kg i niesamowicie poprawiłam swoją
        wydolność. Nie wyglądam jak "paker" po treningu kulturystycznym, tylko moje
        mięśnie są pięknie wyrzeźbione. Poza tym fajna z niej babka.Polecam.
      • trener1986 Re: trener osobisty 25.09.12, 17:12
    • Gość: Smuga5 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: 195.117.116.* 12.03.10, 09:50
      Prowadzone zajęcia
      Treningi indywidualne sam na sam lub w małych grupach
      Treningi indywidualne w najlepszych klubach w łodzi
      Treningi prowadzone na świeżym powietrzu
      Układanie profesjonalnych planów treningowych
      Odchudzanie i redukcja tkanki tłuszczowej
      Porady dietetyczne
      Dobór odpowiedniej suplementacji
      • Gość: Dominika Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 16:33
        www.oneforone.com.pl - treningi w studiach treningu osobistego
        (Podkowa Lesna i Komorow pod Warszawa) + u Klientow w domu. ja
        korzystam z uslug trenera w domu. oszczednosc czasu. efekty swietne.
        naprawde wykwalifikowany trener i z ponad 7 letnim doswiadczeniem w
        pracy z klientem 1 na 1.
        Dominika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka