Gość: mati.pl IP: *.chello.pl 01.09.06, 07:54 Do widzenia panie Vukovic, czas sie pozegnac, bo nic nie wnosisz do druzyny, trzeba zrozumiec, ze sa inni, lepsi od ciebie. papapa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 09:42 Dokładnie, fantastyczna wiadomość! Pionokio nie będzie już dłużej nas meczył swoją grą. Po ostatnim fochu na Łazienkowskiej jest skończony. Dobrze, że Wdowczyk też to zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 01.09.06, 10:08 juz niedlugo moze nie starczyc kaski na nowe transfery, niezaleznie od tego ile pieniedzy udalo sie nakrasc panom z itiaju w okresie przeksztalcen wlasnosciowych: www.mediarun.pl/news/id/16478/bertelsmann_w_polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 10:37 > juz niedlugo moze nie starczyc kaski na nowe transfery, niezaleznie od tego ile > > pieniedzy udalo sie nakrasc panom z itiaju w okresie przeksztalcen > wlasnosciowych: > > www.mediarun.pl/news/id/16478/bertelsmann_w_polsacie Podziwiam twoją troskę, ale na tym rynku większośc kart została już rozdane. Martwiłbym się, gdyby grupa Polsatu chciała zainwestować pieniądze w jakiś klub piłkarski, ale na to się nie zanosi. No i najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wróżysz kłopoty naszego właściciela, kiedy wasz jest to pomnik gówna wśród deweloperów, co ma zresztą przełożenie na obecny stan Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 01.09.06, 11:18 karty zostaly rozdane panie ekspercie?? :))))))))))))))) rozumiem, ze twoim zdaniem Murdoch zadowoli sie udzialami w polskim rynku na granicy bledu statystycznego i nie bedzie rozszerzal swojej dzialnosci poza franciszkanska TV Puls?? rozumiem, ze polsat celowo olal w tym roku jesienna ramowke i juz na zawsze odpuscil sobie rywalizacje z ajtiajem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 11:24 Pod pojęciem "karty zostały rozdane" rozumiem, że obecna pozycja koncernu ITI na rynku mediów jest na tyle silna, że nawet wejście Murdocha i Bertelsmana nie osłabi znacząco jego pozycji. Poza tym duże pieniądze stojące za inwestorem nie zawsze są gwarantem sukcesu - przykład e-Bay'a na rynku internetowym, który nie tylko nie potrafi zdetronizować Allegro, ale nawet nie sięga mu do pięt. Nawiasem mówiąc, znów wątek powędrował w rejony dalekie od piłki. Ty Mława masz jednak ciągoty do domu, bo wszędzie gdzie wejdziesz musisz robić trzodę. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 01.09.06, 12:09 nic nie kumasz, niestety. nie wiem czy oslabi czy nie oslabi ale budzety jakimi dysponuja te koncerny zmusza nomenklature z ITIaju do zajecia sie core biznesem a nie topieniem pieniedzy w mega udanych transferach Wdowczyka, ktory btw wyplynal na Polonii. proste? > Nawiasem mówiąc, znów wątek powędrował w rejony dalekie od piłki. wiem, chcialbys zeby pan cenzor to wycial. niestety ale ta kwestia zwiazana z tematyka transferowa, jest o wiele blizsza tematowi tego artykulu niz ubeckie przesluchanie Kixxa, ktore ty jako pierwszy rozpoczales pod artykulem na temat Polonii. tamten watek ma sie nijak do meritum i jest zwykla NAPINKA i niczym wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 13:11 > nic nie kumasz, niestety. nie wiem czy oslabi czy nie oslabi ale budzety jakimi > > dysponuja te koncerny zmusza nomenklature z ITIaju do zajecia sie core biznesem > > a nie topieniem pieniedzy w mega udanych transferach Wdowczyka, ktory btw > wyplynal na Polonii. proste? Widać, że nie masz pojęcia o polityce ITI. Nawet jak cała grupa będzie przynosiła krociowe zyski, to oni sprzedadzą Legię, jak będzie generowała cały czas straty. Oni naprawdę wierzą, że jako pierwsi w Polsce zaczną zarabiac na piłce, wierzą w swoją legendę midasa, że czego dotkną, to zamieni się w złoto. Nie musi tak być, ale są na dobrej drodze. Wszystko rozbija się o stadion. Wdowczyk wypłynął w Polonii, ale co z tego? Wdowczyka już nie ma, jest za to druga liga. O czym to świadczy? Że działacze Polonii są odwrotnością duetu WW - wszystko czego dotkną, zamienia się w gó... > wiem, chcialbys zeby pan cenzor to wycial. niestety ale ta kwestia zwiazana z > tematyka transferowa, jest o wiele blizsza tematowi tego artykulu niz ubeckie > przesluchanie Kixxa, ktore ty jako pierwszy rozpoczales pod artykulem na temat > Polonii. tamten watek ma sie nijak do meritum i jest zwykla NAPINKA i niczym > wiecej... Wszystko zniosę, ale nie bron kixxa. Nie zgadzam sie z toba w wielu kwestiach, ale przynajmniej widze w tobie kibica. Kixx to wsza, ktora powinna jak najszybciej utonac w szambie i nie zasmiecac tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 01.09.06, 13:55 Gość portalu: mendago napisał(a): > > Widać, że nie masz pojęcia o polityce ITI. Nawet jak cała grupa będzie > przynosiła krociowe zyski, to oni sprzedadzą Legię, jak będzie generowała cały > czas straty. Oni naprawdę wierzą, że jako pierwsi w Polsce zaczną zarabiac na > piłce, wierzą w swoją legendę midasa, że czego dotkną, to zamieni się w złoto. > Nie musi tak być, ale są na dobrej drodze. wiem o tym doskonale ale ty nadal nic nie kumasz. jak dobrze pojdzie nie uda im sie wprowadzic ich planu w zycie bo beda musieli zajac sie tym co jest ich core biznesem czyli mediami a konkretnie obrona przed wielkimi koncernami medialnymi przy ktorych sa malym gownem... w zwiazku z powyzszym nie beda mogli szastac pieniedzmi tak jak zrobili to w tej rundzie transferowej. Wszystko rozbija się o stadion. > Wdowczyk wypłynął w Polonii, ale co z tego? Wdowczyka już nie ma, jest za to > druga liga. O czym to świadczy? Że działacze Polonii są odwrotnością duetu WW - > > wszystko czego dotkną, zamienia się w gó... to pokazuje wlasnie jakim jestes czlowiekiem. bardzo kibicowskie podejescie cieszyc sie z takich akcji, ze dzialacze sa ch..owi... > > wiem, chcialbys zeby pan cenzor to wycial. niestety ale ta kwestia zwiaza > na z > > tematyka transferowa, jest o wiele blizsza tematowi tego artykulu niz ube > ckie > > przesluchanie Kixxa, ktore ty jako pierwszy rozpoczales pod artykulem na > temat > > Polonii. tamten watek ma sie nijak do meritum i jest zwykla NAPINKA i nic > zym > > wiecej... > > Wszystko zniosę, ale nie bron kixxa. Nie zgadzam sie z toba w wielu kwestiach, > ale przynajmniej widze w tobie kibica. Kixx to wsza, ktora powinna jak > najszybciej utonac w szambie i nie zasmiecac tego forum. nie zmieniaj tematu. nie chodzi o Kixx'a tylko o jak to ladnie ujales (kolejne wyrazenie do kolekcji twoich typowo warszawskich powiedzonek obok m.in."tyrać kogoś", "chałapy") "ROBIENIE TRZODY"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 13:59 > wiem o tym doskonale ale ty nadal nic nie kumasz. jak dobrze pojdzie nie uda im > > sie wprowadzic ich planu w zycie bo beda musieli zajac sie tym co jest ich core > > biznesem czyli mediami a konkretnie obrona przed wielkimi koncernami medialnymi > > przy ktorych sa malym gownem... w zwiazku z powyzszym nie beda mogli szastac > pieniedzmi tak jak zrobili to w tej rundzie transferowej. Jak im się nie uda, to Legia pójdzie pod młotek, jak będzie generowała zyski, to żadna siła ich stąd nie ruszy. Idąc twoim tokiem myslenia, rzucą w pizdziec onet, bo ze strachu bez Murdochem skoncentruja sie wyłącznie na TVN? Na rynku medialnym w Polsce sa gownem? Ciekawe. > to pokazuje wlasnie jakim jestes czlowiekiem. bardzo kibicowskie podejescie > cieszyc sie z takich akcji, ze dzialacze sa ch..owi... A co, mam płakać? To zwykła eliminacja konkurencji z rynku. Konkurencji słabej, ale zawsze. > nie zmieniaj tematu. nie chodzi o Kixx'a tylko o jak to ladnie ujales (kolejne > wyrazenie do kolekcji twoich typowo warszawskich powiedzonek obok m.in."tyrać > kogoś", "chałapy") "ROBIENIE TRZODY"... Zgadza się. Ty i kixx jestescie ekspertami w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 01.09.06, 16:27 > Jak im się nie uda, to Legia pójdzie pod młotek, jak będzie generowała zyski, > to żadna siła ich stąd nie ruszy. Idąc twoim tokiem myslenia, rzucą w pizdziec > onet, bo ze strachu bez Murdochem skoncentruja sie wyłącznie na TVN? Na rynku > medialnym w Polsce sa gownem? Ciekawe. biorac pod uwage, ze maja pod gore ze stadionem a zaraz na karku beda mieli koncerny przy ktorych sa karlem, istnieje prawodpodobienstwo, ze to bedzie ich pierwsza za to jakze spektakularna porazka. > kogoś", "chałapy") "ROBIENIE TRZODY"... wiem, chcialbys moc rozladowywac swoje frustracje pod artykualmi na temat Polonii ale przeszkadza ci to ze komus to przeszkadza. ZALOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 01.09.06, 19:06 > biorac pod uwage, ze maja pod gore ze stadionem a zaraz na karku beda mieli > koncerny przy ktorych sa karlem, istnieje prawodpodobienstwo, ze to bedzie ich > pierwsza za to jakze spektakularna porazka. Chciałbym zauważyć, że na razie onanizujesz się pod wydumane wróżby. Na razie są zadowoleni z inwestycji. Wciąż do Legii dokładają, ale przychody rosną. Jasne, pomógł mistrz, jeszcze bardziej pomogą puchary, no i myślę że nie można nie doceniać braku jakiejkolwiek konkurencji w Warszawie i okolicach. > wiem, chcialbys moc rozladowywac swoje frustracje pod artykualmi na temat > Polonii ale przeszkadza ci to ze komus to przeszkadza. ZALOSNE. To co dla ciebie jest żałosne, dla każdego myślącego człowieka jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 01.09.06, 21:48 Gość portalu: menago napisał(a): > > biorac pod uwage, ze maja pod gore ze stadionem a zaraz na karku beda mie > li > > koncerny przy ktorych sa karlem, istnieje prawodpodobienstwo, ze to bedzi > e > ich > > pierwsza za to jakze spektakularna porazka. > > Chciałbym zauważyć, że na razie onanizujesz się pod wydumane wróżby. Na razie > są zadowoleni z inwestycji. Wciąż do Legii dokładają, ale przychody rosną. > Jasne, pomógł mistrz, jeszcze bardziej pomogą puchary, no i myślę że nie można > nie doceniać braku jakiejkolwiek konkurencji w Warszawie i okolicach. wlasnie chodza sluchy ze nie bardzo. wszystko rozstrzygnie sie juz wkrotce. > > wiem, chcialbys moc rozladowywac swoje frustracje pod artykualmi na temat > > > Polonii ale przeszkadza ci to ze komus to przeszkadza. ZALOSNE. > > To co dla ciebie jest żałosne, dla każdego myślącego człowieka jest normalne. moim zdaniem rozladowywanie frustracji pod artykulami na temat Polonii jest jednak zalosne. zapewne roznica zdan wynika z tego ze inaczej definiuje "myslacego czlowieka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 02.09.06, 08:49 > wlasnie chodza sluchy ze nie bardzo. wszystko rozstrzygnie sie juz wkrotce. Chcesz powiedziec ze Polsat zainwestuje w Polonie? :-))))) > moim zdaniem rozladowywanie frustracji pod artykulami na temat Polonii jest > jednak zalosne. zapewne roznica zdan wynika z tego ze inaczej > definiuje "myslacego czlowieka"... Dokładnie tak jest. Ty juz udowodniles na tym forum, ze z mysleniem nie masz zbyt wiele wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 02.09.06, 14:05 jestes pewien, ze jak wlasnie powyzej przynales rozladowywanie frustracji pod artykulami na temat Polonii przez kibica druzyny przeciwnej jest normalne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 02.09.06, 16:17 Ale jakich frustracji?! Wypowiadam się, jak mam coś do powiedzenia. To wszystko, nie szukaj drugiego dna, bo go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 02.09.06, 19:08 Gość portalu: menago napisał(a): > Ale jakich frustracji?! Wypowiadam się, jak mam coś do powiedzenia. To > wszystko, nie szukaj drugiego dna, bo go nie ma. ciekawe, ze w rozmowach, ktore inspirujesz nie udzielaja sie twoi kumple po szalu, jedynie ci ktorym przeszkadza twoj jad wybeltany z klamstwami. co wiecej nawet LEGIONISCI pisza ze jestes kretynem, z pewnoscia wiesz o czym mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 02.09.06, 19:17 > ciekawe, ze w rozmowach, ktore inspirujesz nie udzielaja sie twoi kumple po > szalu, jedynie ci ktorym przeszkadza twoj jad wybeltany z klamstwami. co wiecej > > nawet LEGIONISCI pisza ze jestes kretynem, z pewnoscia wiesz o czym mowie... Mława, wali mnie to! Jestem po prostu sobą. A pisanie o kłamstwach przez osobę, która nie potrafi napisać jednego postu bez koloryzowania/kłamstwa/niewiedzy jest dla mnie śmieszne. Tak przy okazji w ostatnich dniach pokazales zdumiewajaca, nawet jak na ciebie, umiejetnosci omijania niewygodnych pytan i tematow. :-) No i widzę ze nerwy puszczają przy sobocie. Myslalem ze sie przyzwyczailes. :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 02.09.06, 20:20 Gość portalu: menago napisał(a): > > ciekawe, ze w rozmowach, ktore inspirujesz nie udzielaja sie twoi kumple > po > > szalu, jedynie ci ktorym przeszkadza twoj jad wybeltany z klamstwami. co > wiecej > > > > nawet LEGIONISCI pisza ze jestes kretynem, z pewnoscia wiesz o czym mowie > ... > > Mława, wali mnie to! Jestem po prostu sobą. A pisanie o kłamstwach przez osobę, > > która nie potrafi napisać jednego postu bez koloryzowania/kłamstwa/niewiedzy > jest dla mnie śmieszne. Tak przy okazji w ostatnich dniach pokazales > zdumiewajaca, nawet jak na ciebie, umiejetnosci omijania niewygodnych pytan i > tematow. :-) No i widzę ze nerwy puszczają przy sobocie. Myslalem ze sie > przyzwyczailes. :-))))))))))))) nie watpie, ze jestes soba. to akurat jest pewne, namawiam tylko do chwili autorefleksji. czemu twoje ziomki zajmuja sie swoim klubem a nie obsesyjnie slecza pod tematami na temat Polonii? nie wpadlo ci do glowy, ze to moze jest bardziej normalne zachowanie?? co do niewygodnych pytan, gratuluje ubeckiej beszczelnosci w sytuacji, gdy twoj ziom zostawia twoje pomyje pod tekstami na temat Polonii i nie pozwala na nie odpowiedziec kasujac posty demaskujace twoje klamstwa i jad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 03.09.06, 00:12 > nie watpie, ze jestes soba. to akurat jest pewne, namawiam tylko do chwili > autorefleksji. czemu twoje ziomki zajmuja sie swoim klubem a nie obsesyjnie > slecza pod tematami na temat Polonii? nie wpadlo ci do glowy, ze to moze jest > bardziej normalne zachowanie?? Wiem do czego zmierzasz, w innym watku napisałeś ze najlepiej by było, gdyby w temacie o Polonii wypowiadali się tylko poloniści. Czyli - żeby się wypowiadać wyłącznie dobrze. A ja mam taki grymas, że sie do tego nie dostosuje. I co zrobisz? Możesz tylko tupnąc nóżką. :-) > co do niewygodnych pytan, gratuluje ubeckiej beszczelnosci w sytuacji, gdy twoj > > ziom zostawia twoje pomyje pod tekstami na temat Polonii i nie pozwala na nie > odpowiedziec kasujac posty demaskujace twoje klamstwa i jad. Jednego się nauczyłem na tym forum - że kłamstwo i łgarstwo, to twoje drugie imiona. A calagan jest dla mnie takim samym "ziomem", jak wasz uwielbiany Tajny Współpracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 05.09.06, 00:02 Gość portalu: menago napisał(a): > > nie watpie, ze jestes soba. to akurat jest pewne, namawiam tylko do chwil > i > > autorefleksji. czemu twoje ziomki zajmuja sie swoim klubem a nie obsesyjn > ie > > slecza pod tematami na temat Polonii? nie wpadlo ci do glowy, ze to moze > jest > > bardziej normalne zachowanie?? > > Wiem do czego zmierzasz, w innym watku napisałeś ze najlepiej by było, gdyby w > temacie o Polonii wypowiadali się tylko poloniści. Czyli - żeby się wypowiadać > wyłącznie dobrze. A ja mam taki grymas, że sie do tego nie dostosuje. I co > zrobisz? Możesz tylko tupnąc nóżką. :-) zeby normalnie sie wypowiadac tak jak rozmawiaja ze soba ludzie niezaleznie od druzyny, ktorej kibicuja ale ty opetany swoja obsesja siejesz jad i nienawisc, jakby artykulach na temat Polonii Warszawa w gw uprawiano jakas wroga ci propagande. > > co do niewygodnych pytan, gratuluje ubeckiej beszczelnosci w sytuacji, gd > y > twoj > > > > ziom zostawia twoje pomyje pod tekstami na temat Polonii i nie pozwala na > nie > > odpowiedziec kasujac posty demaskujace twoje klamstwa i jad. > > Jednego się nauczyłem na tym forum - że kłamstwo i łgarstwo, to twoje drugie > imiona. A calagan jest dla mnie takim samym "ziomem", jak wasz uwielbiany Tajny > > Współpracownik. no wlasnie :))))) wybacz, nie wnikam w kwestie twojej zazylosci z "Tajnymi Wspolpracownikami", dla mnie skoro znasz waszego prezia juz jestes gosc :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 05.09.06, 09:29 > zeby normalnie sie wypowiadac tak jak rozmawiaja ze soba ludzie niezaleznie od > druzyny, ktorej kibicuja ale ty opetany swoja obsesja siejesz jad i nienawisc, > jakby artykulach na temat Polonii Warszawa w gw uprawiano jakas wroga ci > propagande. A czy ja rozmawiam nienormalnie? Chyba nie. Dla ciebie normalnosci to potakiwanie i rozpływanie się nad tym, co napiszecie. Dlatego pozostanę nienormalny. > no wlasnie :))))) > wybacz, nie wnikam w kwestie twojej zazylosci z "Tajnymi Wspolpracownikami", > dla mnie skoro znasz waszego prezia juz jestes gosc :))))))) Strasznie mnie to śmieszy, że podjarałeś się tym nic nie znaczącym faktem. To świadczy jaki mały jesteś w życiu. :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 08.09.06, 16:50 > > no wlasnie :))))) > > wybacz, nie wnikam w kwestie twojej zazylosci z "Tajnymi Wspolpracownikam > i", > > dla mnie skoro znasz waszego prezia juz jestes gosc :))))))) > > Strasznie mnie to śmieszy, że podjarałeś się tym nic nie znaczącym faktem. To > świadczy jaki mały jesteś w życiu. :-))))))))))))))) mnie smieszy lansowowanie i podpieranie sie tego typu "autorytetami" w dyskusji. a swoja droga czy aby prezio nie jest raczej nielubiany w kregach kibicowskich Ł3? zygo ty flecie, te sprawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 11.09.06, 21:16 > mnie smieszy lansowowanie i podpieranie sie tego typu "autorytetami" w > dyskusji. a swoja droga czy aby prezio nie jest raczej nielubiany w kregach > kibicowskich Ł3? zygo ty flecie, te sprawy?? Nie dziwie sie, że tak to odbierasz. Wszyscy tutaj az za dobrze poznali twoj styl bycia, wiec nie dziwi mnie, że odbierasz to jako "lansowanie". :-)))) Zygo nie jest moim autorytetem, ale w przypadku onetu miał pewne informacje, które się później potwierdziły. Jest na pewno bardziej wiarygodny od ciebie, przynajmniej nie zdyskwalifikował onetu za to, że nie jest agencja interaktywna. :-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 11.09.06, 23:16 dosyć dziwna sytuacja w sumie. Z jednej strony bluzgacie na zygo, z drugiej czołowy kibol wyjazdowicz tego forum okazuje się być jego przydupasem, troche schizofreniczna sytuacja sam przyznasz. Wyjaśnij w końcu jak to jest, zygo jest dla ciebie autorytetem czy też ma obciągać całej żylecie?? Taka zero- jedynkowa deklaracja, albo rybki albo akwarium… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 12.09.06, 09:28 stoprocentwuwa napisał: > dosyć dziwna sytuacja w sumie. Z jednej strony bluzgacie na zygo, z drugiej > czołowy kibol wyjazdowicz tego forum okazuje się być jego przydupasem, troche > schizofreniczna sytuacja sam przyznasz. Wyjaśnij w końcu jak to jest, zygo > jest dla ciebie autorytetem czy też ma obciągać całej żylecie?? Taka zero- > jedynkowa deklaracja, albo rybki albo akwarium… Zygo jest przede wszystkim prezesem KP Legia, co oznacza ze jest najwazniejsza osoba w klubie i najwazniejszym partnerem do rozmow z najwieksza organizacja kibicowska. Dla ciebie to pewnie abstrakcja, bo z boku tez troche widac jak wam wychodzi "dialog" z klubem". A "przydupas" to twoje dopowiedzenie. Rozumiem, ze to z autopsji, na zasadzie podajesz komus reke, stajesz sie od razu jego przydupasem. Masz gorzej w zyciu, niz myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 15.09.06, 16:52 Gość portalu: menago napisał(a): > stoprocentwuwa napisał: > > > dosyć dziwna sytuacja w sumie. Z jednej strony bluzgacie na zygo, z drugi > ej > > czołowy kibol wyjazdowicz tego forum okazuje się być jego przydupasem, tr > oche > > schizofreniczna sytuacja sam przyznasz. Wyjaśnij w końcu jak to jest, zyg > o > > jest dla ciebie autorytetem czy też ma obciągać całej żylecie?? Taka zero > - > > jedynkowa deklaracja, albo rybki albo akwarium… > > Zygo jest przede wszystkim prezesem KP Legia, co oznacza ze jest najwazniejsza > osoba w klubie i najwazniejszym partnerem do rozmow z najwieksza organizacja > kibicowska. Dla ciebie to pewnie abstrakcja, bo z boku tez troche widac jak wam > > wychodzi "dialog" z klubem". A "przydupas" to twoje dopowiedzenie. Rozumiem, ze > > to z autopsji, na zasadzie podajesz komus reke, stajesz sie od razu jego > przydupasem. Masz gorzej w zyciu, niz myslalem. o dopiero teraz doczytalem. patrzcie panstwo, najwieksza organizacja kibicowska na Ł3 troluje pod artykulami na temat Polonii??!! przedstawiciel stowarzyszenia dopuszcza sie jawnych i otwartych atakow na inna druzyne? pisze w sposob wywolujacy nienawisc? cieszy sie z aktow agresji wobec kibicow innych druzyn? to zupelnie niezgodne z tym jak stowarzyszenie prezentowane jest w mediach. ciekawe co sadziliby o tym jego przedstawiciele gdyby oficjalnie sie ich o zapytac o taka dzialanosc ich czlonkow. jak sadzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 03.09.06, 00:22 A'propos miejsca na które się powołujesz, co powiesz na temat znakomitej propozycji hasła na szal: "NASZYM HONOREM JEST WIERNOŚĆ" w kontekście historii, środy (widzów: 500) i soboty (kibiców gości: 2)? :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.acn.waw.pl 03.09.06, 11:14 Autor: Gość: menago IP: *.icm.edu.pl Data: 03.09.06, 00:22 €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ jestes nocnym strozem-teraz juz sie nie dziwie temu twojemu poczuciu wlasnej wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
ibrahim-ba Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę 03.09.06, 12:34 Gość portalu: kixx napisał(a): > Autor: Gość: menago IP: *.icm.edu.pl > Data: 03.09.06, 00:22 > > €€€€€€€€€€€ > 8364;€€€€€€€€€€S > 64;€€€€€€€€€€€ > ; > jestes nocnym strozem-teraz juz sie nie dziwie temu twojemu poczuciu wlasnej > wartosci Nie jest nocnym stróżem - jest security managerem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 03.09.06, 15:20 > jestes nocnym strozem-teraz juz sie nie dziwie temu twojemu poczuciu wlasnej > wartosci :-O Buhahahahahahahaha!!!!! Mieszkasz w internecie, a nie znasz jego PODSTAW! Tak, jestem nocnym stróżem, ale mam małą przewagę nad tobą - na pewno nie jestem informatycznym analfabetą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.acn.waw.pl 03.09.06, 17:05 w sumie to jest niewazne ,czy te podstawy sa znane,czy nieznane przez mnie wazne ze ty zajmujesz odpowiedzialne stanowisko ,stanowisko na ktorym od pelniacego sluzbe czlowieka zalezy bezpieczenstwo nie tylko firmy ,czy uczelni,ale byc moze nawet calego naszego panstwa Menago ,jestem dumny z tego ze czlowiek dzierzacy w rekach nici do bezpieczenstwa polskiego narodu zniza sie tak bardzo i prowadzi jakze wyszukana w formie i w tresciach konwersacje z podludzmi kibicujacymi Polonii,a zwlaszcza ze mna oczywiscie trzymaj tak dalej mosci Menago,nies ten kaganek oswiaty ,patriotyzmu,kultury i dobrego wychowania w calym internecie jestem pewny ,ze nie tylko my polonisci doceniamy twoje poswiecenie i to ze tracisz swoj jakze cenny czas na uswiadamianie nam,biednym i glupiutkim kibicom innego klubu,ze zadna praca nie hanbi i ze zaden czlowiek nie hanbi swojej pracy nawet ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 03.09.06, 23:28 Oczywiście nic nie zrozumiałeś i nadal święcie wierzysz w to co napisałeś dwa posty wyżej. Poproś kolegów o pomoc, to może wyjaśnią ci ocb. PS: I kolejny raz proszę, nie stawiaj się w jednym rzędzie w kibicami. Kibice Polonii byli na meczu z Podbeskidziem, ty byles tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.acn.waw.pl 04.09.06, 19:25 tak tak,przyjmuje ,o Guru,twa krytyke z pokora jestes wyznacznia kultury inteligencji ,logiki i prawdziwego kibicowania ,ktora nas biednych podludzi nawiedzila na tym forum,zeby olsnic nas blaskiem swego boskiego intelektu.Slowa,ktore splywaja na nas zlotem z krynicy twoich ust sa dla nas naijwiekszym objawieniem i calymi nocami modlimy sie ,zebys nas zaszczycal swa boska nieomylna obecnoscia czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 04.09.06, 20:23 Pięknie, ale czemu piszesz "nas"? Spośród wszystkich piszących na forum, ty jeden jesteś internetowym dewiantem. Więcej, nie spotkałem nigdy wcześniej w internecie osobnika, który na podstawie swoich fantazji, próbował opisywać rzeczywistośc. Ale jeżeli "was" kixx jest więcej, to "wam" wszystkim życzę zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.acn.waw.pl 04.09.06, 20:39 o Bog ci zaplac wyrocznio tego forum ,ostojo internetowego i realnego kiicowania bede ci wdzieczny do grobowej deski a nawet i dluzej-nauczono mnie szanowac pamiec zmarlych ps.chociaz to,prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.icm.edu.pl 04.09.06, 20:53 > ps.chociaz to,prawda?? Co jest prawdą? To że jesteś dewiantem? Tak, niestety prawda, chociaż Olszar na pewnie się ucieszy, że są tacy, co "oglądają" jego grę we śnie. Napisz do niego maila, niech ma. :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Aleksandar Vuković: Sam nie odejdę IP: *.acn.waw.pl 04.09.06, 21:02 tak,masz racje wyrocznio tego forum jam niegodzien pisac do olszara,ale ty ,Guru warszawskiego i polskiego spotru mozesz napisac wspomij choc slowkiem o niegodnym robaku,kixxie,ktory kiedys mial czelnosc miec inne zdanie niz Guru,ale w koncu zrozumial swoj blad-od tego dnia caluje slady stop Guru menago na sciezce internetowego forum choc niegodzien jest nawet tego Odpowiedz Link Zgłoś
anteante A jednak odejdzie. 14.09.06, 12:31 Dziwię się cw...m że jednego z gości któy jest mentalnym walczakiem wywalają ze składu.Równocześnie trzymają taką mimozę jak Bury, czy Kiełbowicz. Ale skoro Wdowczyk potrafił wyrzucić z drużyny Kucharskiego to teraz ponosi konsekwencje swojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: A jednak odejdzie. IP: *.icm.edu.pl 14.09.06, 12:54 Jak miło, że chociaż brudom rozpada się klub, znajdują tyle czasu na rozkminkę problemów Wdowczyka ze składem. Widać, że im także zależy na wizytówce sportowej Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: A jednak odejdzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:15 Wiesz Antek, jak ktoś umie jedynie walczyć to jego miejsce jest na ringu. Na boisku piłkarskim trzeba jeszcze umieć podać. Celnie podać. Vuko kiedyś umiał, teraz zapomniał. Dziękując mu za wszystko mówimy mu do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś