mayaka 01.09.06, 22:20 w Niemczech podawano mieso przeterminowane tylko '4 LATA Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdaczacy_z_kurami Re: DLA milosnikow Kebabuw 01.09.06, 23:04 Lepsze przeterminowane 4-letnie mięso w kebabie, niż kotlet z psa trzeciej kategorii pomielony razem z budą i łańcuchem w Mc'Donaldach. PS. Jakiś czas temu w sosach w Mc'Donaldzie znaleziono ślady spermy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepap Re: DLA milosnikow Kebabuw IP: 212.180.160.* 01.09.06, 23:14 Co za pierdoly. A od bekania rosna piersi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan mięso z psa gdyby było dostępne byłoby drogie IP: *.chello.pl 02.09.06, 02:02 chyba kg mięsa z psa kosztowałoby ok. 30zł, wieprzowina i drób są zdecydowanie tańsze >:) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: mięso z psa gdyby było dostępne byłoby drogie 02.09.06, 10:10 spleśniała buda i łańcuch wyjdą po 50 gr.za kilo tak że per saldo opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: DLA milosnikow Kebabuw 04.09.06, 16:49 Z tą spermą to urban legend :) Zresztą znaleziono ją nie w sosach, tylko w shake'u :P Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: DLA milosnikow Kebabuw 06.09.06, 22:20 DZIsiaj wlasciciel tego zepsutego miesa chcial POkazac ze mieso jest dobrej jakosci zrobil sobie TATARA i przeniosl sie na drugi SWIAT zmarl w wielkich meczarniach POmoc lekarska byla zbedna smacznego KEBABA Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Ale w tych Niemczech maja SYF 02.09.06, 10:31 Niektorzy mowia, ze to pierwsza liga UE. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle3 Re: Ale w tych Niemczech maja SYF IP: *.aster.pl 02.09.06, 16:05 "Kebabuw" takiej wersji tego słowa jeszcze to forum nie widziało, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Ale w tych Niemczech maja SYF 07.09.06, 11:24 Powinno się w zadadzie pisać kebabuff, tak jak schabuff. Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: DLA milosnikow Kebabuw 02.09.06, 23:04 A od kiedy kebaby robi się z kaczego mięsa.Z informacji które wyczytałem,chodziło o przeterminowane mięso ale kacze Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: DLA milosnikow Kebabuw 04.09.06, 08:13 Sądząc po Twojej ortografii, miałaś wątpliwą przyjemność skosztowania tegoż. Współczuję ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipotam Re: DLA milosnikow Kebabuw IP: *.aster.pl 04.09.06, 14:53 No proszę. A u nas w Polsce świeże mięsko ze świeżej świnki albo kurczaczka pysznie przyprawione. Nie jakiś przeterminowany niemiecki syf, albo amerykańskie trociny. Hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no nie bardzo 04.09.06, 14:54 Jadłem ostatnio kebab na Marszałkowskiej koło Świętokrzystkiej w budzie "Ali Baba" i był do bani, wolę sobie samemu zrobić tortillę w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: no nie bardzo 07.09.06, 11:00 Trzeba wiedzieć, do której kebabiarni iść. Ja wiem i sobie chwalę. A innym nie powiem, bo tłumy zepsuły już kiedyś całkiem niezłe kebaby spod "Bajki". Choć i one były kebabami głównie z nazwy, bo przyrządzane były z drobiu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no nie bardzo 07.09.06, 11:06 No właśnie tam jest ponoć najlepsza kebabiarnia w Warszawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: no nie bardzo 07.09.06, 11:48 Tylko ponoć. Najlepsze kebaby są te prowadzone przez Turków. Tam przyrządzają je z baraniny. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no nie bardzo 07.09.06, 11:48 No to nie mogę nie poprosić Cię o adres ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: no nie bardzo 07.09.06, 21:56 ponoc z baraniny i jescze HALAL i pieczatka immama ale pachnie jak SHABOWY Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: no nie bardzo 07.09.06, 22:45 Panie Karolak nie bądż taki tajemniczy bo i tak wiadomo,że tylko w Efez się kebsztyki liczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś