Dodaj do ulubionych

Przekręt niemal doskonały

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 01:55
A co z oszustwami PISu?
Obserwuj wątek
    • Gość: zamek Re: Przekręt niemal doskonały IP: *.crowley.pl 06.09.06, 04:29
      jeżeli zamek - Gerdę - źle się zamontuje, to nie ma większego problemu, żeby
      otworzyć go od środka, wystarczy odkręcić śrubki. Wiem z doświadczenia, nie
      jeden raz wychodziłam z domu w ten sposób, bo ktoś się zapomniał.... i
      przekręcił klucz dwa razy. Ale może nie wszystkie typy zamków faktycznie da się
      w ten sposób otworzyć.
      • w_v_w Re: Przekręt niemal doskonały 06.09.06, 06:31
        Następni oszuści nie będą tak zachłanni, pozycza mniejszą "plazmę" :)))

Wawerka
    • Gość: Arek "Aiwa-Platz" Przekręt niemal doskonały IP: *.chello.pl 06.09.06, 09:02
      Może za ParadęOszustów się wezmą?
    • Gość: gość Przekręt niemal doskonały IP: *.atman.pl 06.09.06, 09:29
      Spojrzałem na tytuł i nie wiem czemu wydawało mi się, że to będzie artykuł o
      "działalności" Parady Oszustów (znanej także jako Przestępcza Organizacja). A
      jednak tym razem nie!
      • w_v_w Re: Przekręt niemal doskonały 06.09.06, 09:59
        A Wam, to wszystko się z jednym kojarzy :))))
        Musze przyznać,że też POmyslałam o tym :)))

Pozdrawiam
        Wawerka
    • Gość: Gajowy Marucha Przekręt ubezpieczyciela IP: *.elartnet.pl 06.09.06, 10:06
      Ubezpieczyciel wypłacił tylko 50 tys. zł., a polisę opłacono za 100 tys.
      Powinni siedzieć w jednej celi.
      • Gość: Paweł Kierski Re: Przekręt ubezpieczyciela IP: *.arcabit.com 06.09.06, 11:28
        100 tyś. oddają, jak zostaną gołe ściany z poobijanym tynkiem...
    • Gość: LOCK Przekręt niemal doskonały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:39
      "Fajny zamek" ale gdyby był pożar to człowiek zamkniety w środku spaliłby sie
      żywcem, szarpiąc się z drzwiami, których nie da się otworzyć od środka!!!
      • Gość: Jaś Re: Przekręt niemal doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:15
        a gdyby wasza Matka tędy jechała?

NIe kombinuj - każdy, kto ma takie drzwi wie, że z zewnątrz się zamek zamyka wtedy, gy nikogo nie ma
        w środku.
    • Gość: condor Przekręt niemal doskonały IP: *.server.ntli.net 06.09.06, 20:58
      Policja powinna się zabrać za oszustwa i wyłudzenia PIS-u i to by był
      siedmiomilowy krok do przodu w zatrzymaniach ;-)
    • Gość: A-Zyzio Przekręt niemal doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:50
      Gdy Rafał K. wrócił z wycieczki, wycenił swoje straty na ponad 100 tys. zł.
      Policja umorzyła sprawę, a ubezpieczyciel oddał pieniądze, choć tylko 50 tys. zł.
      Czyli towarzystwo pierwsze oszukało Rafałka. Są siebie warci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka