Dodaj do ulubionych

Nowa fura dla Premiera

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 11:46
Panie Premierze- niech pan poczyta na Pański temat w Internecie o kupnie
Super auta marki Chrysler Grand Voyager, chyba Pan juz całkiem zgłupiał na
tle ammerykanizacji zycia.
W kraju bieda a pan funduje sobie rodzinne auta za nasze grosze, to skandal
i dowodzi zarazem że Pan jak i pańscy koledzy nie dorośli do rządzenia w
gminie a co dopiero krajem.
Buta i zrozumialstwo szerzy sie w kraju i wymyśla się różne podatki aby
zaspokoić wpierw Waszą żądzę.
Proszę spojrzeć w oczy strajkujacym pielęgniarkom, górnikom, hutnikom i wielu
innym. A Rząd kupuje jak się słyszy 100 super LANC, po co to wzsystko pytamy.
Proszę dokonać oceny swoich najbliższych współpracowników, żaden z nich
niczego nie dokonał poza nabyciem fortun / vide oświadczenia /
Pycha i buta prowadzi do nikąd, tam też zmierza Pan z cała swoją ekipą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaskrawy Re: Nowa fura dla Premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 12:00
      Kupił za swoje i dla siebie??To widać go stać na to i dobrze, bo w końcu
      jakieś pieniądze zarabia.
      Kupili mu służbową? widać była potrzebna.Chcialbyś by premier rządu dymał na
      piechotę , przemieszczał sie furka pozyczoną z PSL czy tez jeździł tramwajem
      jak pielęgniarki i górnicy? Ja nie.Jaki Ci on jest taki jest ale niech premier
      MOJEGO kraju niech jakoś wygląda.Prezentujesz typowo polskie stanowisko, że
      jak Ciebie wszy żrą to czemu u sąsiada ma być lepiej?
      Jaskrawy
      • Gość: krytyk Re: Nowa fura dla Premiera odpowiedź dla JASKRAWEG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 11:13
        Panie Jaskrawy,pan dla mnie nie jest nawet wszą ani gnidą.
        Jezeli Pan nie widzi całego łajdactwa, pazerności i złodziejstwa, jakim cechuje
        się nasz Premier i jego otoczenie czego dowodem są liczne AFERY o których
        pisała i pisze prasa, zaś Premier udaje że nic takiego się nie dzieje, to jest
        Pan albo jednym z nich albo mecenasem aferzystów.
        Ubolewam nad Pańskim stanem umysłowym, jśli Pan widzi i nie słucha tego co się
        w kraju dzieje.Ilu ludzi grzebie w śmietnikach, ile głodnych dzieci chodzi do
        szkoły. Czy Pan się zastanawia z czego żyje ponad 3 mln. bezrobotnych.
        • Gość: Jaskrawy Re: Nowa fura dla Premiera odpowiedź dla JASKRAWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:11
          Cóz....po treści odpowiedzi wnioskuję ,że jeszcze długo albo nawet nigdy nie
          będziesz panem.
          Co mnie zreszta niespecjalnie dziwi,zważywszy na treść pierwszego postu
          Nie wytężaj się tak biedaku..
          • _jana Re: Nowa fura dla Premiera odpowiedź dla JASKRAWE 12.03.03, 23:04
            Mnie to wielkopaństwo prostych ludzi nie dziwi.
            Niedawno rozmawiałam z "fachowcem".I mówi tak:"Klyentko,jak dla mnie to był
            straszny wstyd,że nasz premier przyjmował tego Kohla (sic!) we własnym domu.To
            wstyd dla nas.A co to nas nie stać na pałac dla premiera?To my som gorsze od
            Niemców,a nasz premier od Kohla??Jak to wyglondało,klyentko??Stali przed tym
            domem,co ludzie sobie pomyślom?Ja to myśle,że on powinien mieć taki sam pałac
            jak Kwaśniewski.":))))))
            Inna gadka była klasy robotniczej,jak Wałęsa był prezydentem.Pamiętacie afery o
            garnitur??
            Znaczy wyrabiają się!!
            • longplay Bananowe państwa 13.03.03, 09:46
              _jana napisał:

> Mnie to wielkopaństwo prostych ludzi nie dziwi.
              > Niedawno rozmawiałam z "fachowcem".I mówi tak:"Klyentko,jak dla mnie to był
              > straszny wstyd,że nasz premier przyjmował tego Kohla (sic!) we własnym
              domu.To
              > wstyd dla nas.A co to nas nie stać na pałac dla premiera?To my som gorsze od
              > Niemców,a nasz premier od Kohla??Jak to wyglondało,klyentko??Stali przed tym
              > domem,co ludzie sobie pomyślom?Ja to myśle,że on powinien mieć taki sam
              pałac
              > jak Kwaśniewski.":))))))
              > Inna gadka była klasy robotniczej,jak Wałęsa był prezydentem.Pamiętacie
              afery o
              >
              > garnitur??
              > Znaczy wyrabiają się!!

W Królewskiej Wielkiej Brytani Premier przyjmuje w małym szeregowym domku.
              Mniejszym od domów naszych polityków i nikt z licznych bardzo prestiżowych
              VIPów politycznych nie widzi w tym dyshonoru. Im bardzie bananowe jest państwo
              tym większe i ładniejsze są wille polityków.
    • Gość: Gumiś Re: Nowa fura dla Premiera IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 13.03.03, 09:19
      ja tam jestem przeciw za kupowanie dla wszystkich polityków służbowych
      samochodów. JEsteśmy jedynym krajem w Europie, gdzie służbowych samochodów jest
      50.000 i są ciągle dokupowane nowe (kazde warte średnio 80.000zł). W Angli
      samochodów służbowych jest 40!!!! i starcza im. Ale nasz kraj jest strasznie
      bogaty i reprezentatywny musi być. Co z tego że społeczeństwo biednieje, nie ma
      za co żyć. Potrzebne nowe samochody to się wprowadzi nowe podatki, podniesie
      się ponownie cenę benzyny pod pretekstem budowy autostrad (już jest jeden
      podatek drogowy przecież - ale mogą być dwa i trzy...). Nikt też nie liczy ile
      kosztuje utrzymanie kierowców, ich telefonów komórkowych, serwisowanie
      samochodów itp itd?? Tylko naiwni myślą też, że służbowe samochody są
      wykorzystywane tylko do służbowych podróży. Widocznie społeczeństwo inaczej
      widzi swój kraj (ja go widzę jako biedny z taką dziurą budżetową) ale Pan
      Miller uważa, że jesteśmy bvardzo bogaci.

jeżeli mamy iść na całość to może Miller powininen mieć prywatny śigłowiec, bo
      tak będzie stał biedny w korkach, jeździł po dziurawych drogach. Jak to wygląda
      nie?? premier bogatego Państwa a nie ma śmigłowca. Szkoda gadać. Polski rząd to
      pazerene Psy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka