jaa_ga 21.09.06, 21:37 Co było do przewidzenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: No i ...koniec IV RP 21.09.06, 21:41 Choroba.. gielda sie moze zwinac z 3%. Dzisiaj jeszcze sie udalo zarobic na wczorajszym spadku wegierskim. To nie sluzy gospodarce, mogli chociaz troszke przeczekac dymisje rzadu na Wegrzech. Budzetu nie maja szans uchwalic, czekaja nas przyspieszone wybory. Mam nadzieje, ze wyborcy nie stworza kolejnego politycznego pata. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: No i ...koniec IV RP 21.09.06, 22:44 3% to pryszcz. Sygnały dla rynku są dwojakie: z jednej strony dobre - popędzono Leppera, wzięto Zytę, z drugiej słe - bo mogą być wybory. Dla inwestorów to powód do niepokoju, ale dla kogoś, kto zna sytuację w Polsce - chyba nie, bo zmiana może być już chyba tylko na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: No i ...koniec IV RP 21.09.06, 22:58 Niby tak, ale ja juz sie oswoilem z gospodarczym planem PiS-u. Byl identyczny jak w Warszawie - rozliczymy, zajmiemy sie teczkami, wprowadzimy patriotyzm, wystawimy policje na ulice, zrobimy pare pokazowek prawa, a gospodarka?? Niech sobie gdzies tam bokiem idzie, reform nie wprowadzimy, bedziemy zwodzic socjalnych koalicjantow, z jednej strony im przyklaskujac, z drugiej nic nie robiac. W tym marazmie byl spokoj - nie bylo nic niestabilnego. Teraz robi sie jakas niepotrzebna nerwowka. Gilowska juz nie jest opoka gospodarki i w zasadzie nie wiem, co ona ma zrobic? Bez wiekszosci nic nie zrobi. Nie wierze, ze trend boczny gieldy znajdzie oparcie w Gilowskiej. Zagraniczniakom do konca nerwy puszcza i zjedziemy pare pieter nizej. Co ma swoje dobre strony - jak sie osiagnie jakies dno, to mozna tylko do gory sie wzbijac :) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... 24.09.06, 20:22 Ja mam teraz lokaty w banku, bo przeoczyłem załamanie giełdy latem, gdy WiG był blisko 35 000. Teraz nic by mnie tak nie ucieszyło, jak "zwałka" poniżej tej wartości, żebym mógł sobie zakupić pokaźny portfelik. Cokolwiek by się nie wydarzyło, jeśli kupiłbym na jesieni w "dołku", to za rok miałbym o połowę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: No i ...koniec IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:41 Nareszcie//////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: No i ...koniec IV RP IP: *.acn.waw.pl 21.09.06, 22:02 no to zaczynamy od nowa czyli musmy teraz sie sprezyc i zacisnac pasa,zeby nasze dzieci* wnuki* mialy lepiej *niewlasciwe skreslic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Downgrade... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:28 ...z 4.0a na 2.9 (zwaną "round table") (3.x było zawsze "developerskie" i niegdy nie weszło do użytku). Może jest jeszcze szansa na jakąś edycję 4.0b "bugs fixed" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: No i ...koniec IV RP IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 22:37 no i ch... sie piątą zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a [...] 21.09.06, 23:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever wbk napisal: 22.09.06, 07:32 Gilowska juz nie jest opoka gospodarki i w zasadzie nie wiem, co ona ma zrobic? Bez wiekszosci nic nie zrobi. A po co jej wiekszosc. Sama da rade. Jestem za tym zeby Zyta olala wiekszosc. I ten Tusk(teraz na Jedynce) kweka ze narod chce ponownych wyborow. Nie ma ch-ja we wsi. Ja zadnych wyborow nie chce. Warcholom i chamom mowie Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: wbk napisal: 25.09.06, 08:47 beer_forever napisał: > Gilowska juz nie jest opoka gospodarki i w zasadzie > nie wiem, co ona ma zrobic? Bez wiekszosci nic nie zrobi. > > A po co jej wiekszosc. Sama da rade. Jestem za tym zeby Zyta olala wiekszosc. > I ten Tusk(teraz na Jedynce) kweka ze narod chce ponownych wyborow. > Nie ma ch-ja we wsi. > Ja zadnych wyborow nie chce. > Warcholom i chamom mowie Nie. > Wiesiek jej nie kocha, a Ulka ją zdradziła z jej mężem ? Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a [...] 22.09.06, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: do baby jagi 22.09.06, 08:58 Twoja merytoryka i poziom kultury osobistej mnie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: No i ...koniec IV RP IP: *.atman.pl 22.09.06, 09:51 I z czego się wariatko cieszysz, że może upaść pierwszy od tylu lat niekomunistyczny rząd, który gwarantuje stabilność i rozwój gospodarki, jest dobrze oceniany na świecie i po raz pierwszy od 17 lat tematem dnia nawet w tej lewackiej i anarchistycznej gazetce nie są nowe "afery", tylko raczej zamykanie aferzystów, głównie z twojej "paczki"? A może liczysz, że "ziomale" z PO znowu dorwą się do koryta? Nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: No i ...koniec IV RP 22.09.06, 09:56 o aferach terażniejszej ekipy jeszcze usłyszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No i ...koniec IV RP 22.09.06, 10:03 Gość portalu: xxx napisał(a): > rząd, który gwarantuje stabilność i rozwój gospodarki Buhahahahaha. ## > jest dobrze oceniany na świecie Tak, oczywiście, naprawdę wierzysz w to, co piszesz?: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,74655,3581223.html ## > A może liczysz, że "ziomale" z PO znowu dorwą się do koryta? Nie ma szans. A założymy się? Twoje inwektywy pomijam litościwie milczeniem, cóż, jaki poziom PiSu, taki poziom jego zwolenników (albo na odwrót). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: No i ...koniec IV RP IP: *.atman.pl 22.09.06, 10:07 > Tak, oczywiście, naprawdę wierzysz w to, co piszesz?: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,74655,3581223.html świetny jesteś manipulator jaworius (świetny na miarę standardów GW), jakieś sowieckie "radio erewań" źle pisze o polskim rządzie, to chyba nie może być lepszego sygnału, że to dobry rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: No i ...koniec IV RP 22.09.06, 10:12 Rząd był świetny. Dotąd żaden rząd nie potrafił nasycić ludu stekiem patriotyczno-katolicko-powstańczych frazesów, a temu rządowi sie udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No i ...koniec IV RP 22.09.06, 10:16 Wziąłem pierwszy link z brzegu, nie chce mi się dalej szukać, naprawdę. Nie chce mi się szukać afer, które codziennie miały miejsce za kadencji tego zapiździałego rządu. Nie chce mi się pisać o bełkoczącym prezydencie i szukać wpadek obu Kaczyńskich, po prostu mi się nie chce. Wybacz. Polecę Ci tylko jeden, jedyny wątek z forum Łódź: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=47716948 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: *.atman.pl 22.09.06, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No i ...koniec IV RP 22.09.06, 10:35 Gość portalu: xxx napisał(a): > ty jaworius jesteś nie tylko tani manipulator, ale i straszny cham, żeby > używać na publicznym forum takich słów wobec osób, których nawet nie znasz. Nie wiem, o co Ci chodzi, natomiast Ty używając takich słów w stosunku do mnie i do innych, jesteś większym chamem. A wiesz, dlaczego większym? Bo osoby publiczne można krytykować. ## > Znajdź te "codzienne afery" mały krętaczu Proszę, oto przegląd prasy z 6 września: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=47716948&a=48123005 Z mojej strony, koniec dyskusji z kimś, kogo stać tylko na obrażanie dyskutantów. Dobrym forum dla Ciebie będzie to: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38995 Bawcie się dobrze w tę swoją "IV RP". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: No i ...koniec IV RP IP: *.atman.pl 22.09.06, 10:42 nie błaźnij się mały człowieczku jaworiusie, krytykować osoby publiczne oczywiście można, ale pisać o nich, że są "za***działe" może tylko prostacki cham, dla którego "krytyka" to są wulgarne obelgi i wyzwiska. Rozbawiłeś mnie tym linkiem do swojego "przeglądu prasy", podaj jeszcze inne linki do miejsc, gdzie sam wpisałeś kalumnie i oszczerstwa, czym więcej tych linków podasz, tym bardziej się "uwiarygodnisz". A podać możesz dużo, bo wisisz to całymi dniami z braku innych zajęć i produkujesz się "elokfętnie". Cóż, sprawy nie idą po myśli lewactwa, ale to są koszty dekomunizacji i dekryminalizacji kraju, te koszty były do przewidzenia i na pewno jakoś je przełkniemy, bo uczciwych w tym kraju jest więcej niż myślisz. Poradzimy sobie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No i ...koniec IV RP 22.09.06, 10:48 Napisałem o zapiździałym rządzie, nie o osobach. Resztę Twoich wypocin litościwie pomijam milczeniem, po prostu nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. Kiedy nabędziesz trochę kultury i obycia, drogi anonimie, wróć na to forum, wtedy bardzo chętnie z Tobą podyskutuję merytorycznie, a nie na obelgi, jak to zwykłeś czynić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: No i ...koniec IV RP IP: *.atman.pl 22.09.06, 10:56 Miałeś już stąd iść jaworius i nie "dyskutować" ze mną, ale wrodzona małostkowość i pieniactwo nie pozwalają tobie zachować się uczciwie i zrobić tego, co zadeklarowałeś. Więc zachowaj się "honorowo", zrób tak jak "groziłeś" i idź już stąd. Bo znowu się ośmieszasz, pisząc, że "rząd to nie osoby". Napisz jeszcze, że uczestnicy tego forum "to nie osoby" i można ich nazwać tak, jak to zrobiłeś wyżej. Bum, jaworius trafiony zatopiony, tak jak pisałem, można ciebie zgasić jak byle kiepa. Przyjmij z pokorą tę krytykę swojej małostkowej osoby, przemyśl to w czasie wolnym od szkalowania innych ludzi na forum, może kiedyś dzięki temu staniesz się lepszym człowiekiem, zasługującym na szacunek. Bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Czym tu sie przejmowac.. stabilizator odpadl, 22.09.06, 10:58 to czas w gacie robic. Przydalby sie jakis rozlam w PiS-ie, ale tam frontmanow malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypis Re: No i ...koniec IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:13 Czy ty napewno żyjesz w tym samym kraju,a może leków dzisiaj nie dostałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: No i ...koniec IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:48 Interesujące, wszyscy ktorzy popieraja rzad PIS-u na tym czy innych forach, odznaczaja się: histerycznym podejściem do tematu watku agresywnymi wypowiedziami w stsunku do innych uczestników brakiem merytorycznych podstaw do wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To która RP teraz będzie? 22.09.06, 10:10 To która RP teraz będzie? Znów trzecia czy już piąta? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius hehe 22.09.06, 10:41 Rzucajcie się PiSowcy, rzucajcie, Wasza sławna komisja jest już niezgodna z konstytucją: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3635992.html Oj, panie Zawisza, będzie dzisiaj chlipanko w podusię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:55 nie, nie bedzie. Po prostu pojdzie do TS i przyp..li im z dynki. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: hehe 30.09.06, 14:52 yavorius napisał: > Rzucajcie się PiSowcy, rzucajcie, Wasza sławna komisja jest już niezgodna z > konstytucją: > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3635992.html > Oj, panie Zawisza, będzie dzisiaj chlipanko w podusię ;D PiSdzioch to nie człowiek. Pora na desolidaryzację ! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Będzie V RP... potem VI RP... 22.09.06, 15:33 ...a jedna tańsza od drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski A myśleli, że będą rzadzić tysiąc lat ! 24.09.06, 14:28 Wypierdki się przeliczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Karol Re: A myśleli, że będą rzadzić tysiąc lat ! IP: *.chello.pl 24.09.06, 19:59 - Tak się kończą rządy ignorantów, rządów partii, które dobro Polaków mają na dalekim planie. Dla nich najważniejsza było troska o własne interesy. Kiedy te interesy zostały zagrożone, koalicja się rozpadła. W efekcie mamy rząd mniejszościowy. Będzie więc kupowanie, handlowanie, wyrywanie poszczególnych posłów. Widać, że władza braciom Kaczyńskim bardzo się spodobała i będą robić wszystko, by ją utrzymać, limuzyny, ochroniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: A myśleli, że będą rzadzić tysiąc lat ! 30.09.06, 15:15 Gość portalu: Szczery Karol napisał(a): > - Tak się kończą rządy ignorantów, rządów partii, które dobro Polaków mają na > dalekim planie. Dla nich najważniejsza było troska o własne interesy. > > Kiedy te interesy zostały zagrożone, koalicja się rozpadła. W efekcie mamy > rząd mniejszościowy. Będzie więc kupowanie, handlowanie, wyrywanie > poszczególnych posłów. Widać, że władza braciom Kaczyńskim bardzo się > spodobała i będą robić wszystko, by ją utrzymać, limuzyny, ochroniarzy. > Dokładnie tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Off Warcholstwo, chamstwo i łajdactwo - oto twarz 4 RP IP: *.aster.pl 27.09.06, 23:12 a do tego obłuda i zakłamanie rządzących - to chyba ta wprowadzona odnowa moralna o której mówił 'krótki'... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No i ...koniec IV RP 27.09.06, 07:44 No, to już koniec ;-) Ładniutko się zeszmacili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYPISS Re:KONIEC IV RP IP: 217.116.110.* 27.09.06, 08:06 o 10.00 w dniu dzisiejszym pod sejmem . zapraszamy wszystkich ludzi NORMALNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Omar1 - dlaczego popierasz korupcję?! IP: *.pl 27.09.06, 10:50 Dlaczego popierasz Omarze ten SKORUMPOWANY UKŁAD PiSowski? Czy dlatego, że też w nim uczestniczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: No i ...koniec IV RP 27.09.06, 08:56 Elektorat PIS obudził się dzisiaj z ciężkim kacem. Widać to na wielu forach. Większość nagle zamilkła. Niektórzy wściekle atakują na tematy zupełnie nie związane z polityką. Korupcja za państwowe pieniądze! Tego jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: No i ...koniec IV RP IP: *.atman.pl 27.09.06, 09:29 nic z tego, panie "czerwony janek", tym razem nie wyjdzie wam "nocna zmiana" Korupcja za państwowe pieniądze, mówisz, że "tego jeszcze nie było"? He he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: No i ...koniec IV RP 27.09.06, 08:57 PiS żałosny. Jak zawsze niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: No i ...koniec IV RP 27.09.06, 09:01 Przeczytane w SE, coś w tym ejst: Jarosław Kaczyński, człowiek dużych talentów, szuka pomysłów na nową koalicję. Może mu się nie udać. Bo jeden z jego talentów jest niszczycielski: wszędzie widzi wrogów albo z łatwością ich produkuje. Zachowuje się jak Chińczyk ze starej przypowieści... Pewien drwal zgubił siekierę. Był przekonany, że ukradł mu ją sąsiad. Przekonanie rosło z każdym spotkaniem sąsiada. Jego wyraz twarzy, sposób mówienia, nawet sposób chodzenia przekonywały drwala, że to on ukradł mu siekierę. Drwal przypadkiem odnalazł jednak siekierę w domu. Gdy parę godzin później spotkał znów sąsiada, ten... w niczym nie przypominał mu złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: No i ...koniec IV RP IP: *.chello.pl 27.09.06, 10:35 widze w waszych oczach qrwiki oczarowani Begerową rozsmakowani owsem stado różowych hien pl.wikipedia.org/wiki/Różowe_hieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle "Omar1" i "he he he", gdzie jesteście??? :)))) IP: *.pl 27.09.06, 10:47 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: "Omar1" i "he he he", gdzie jesteście??? :))) 27.09.06, 10:50 Oczywiscie wszystko jest winą PO: Kuchciński: Mamy do czynienia z potężną prowokacją Mamy do czynienia z potężną prowokacją polityczną, ma ona na celu uderzenie w tworzenie większości koalicyjnej i politykę zmian, jaką prowadzi obecny rząd - oświadczył szef klubu PiS Marek Kuchciński. Kuchciński powiedział, że w prowokacji tej uczestniczyła lewica, postkomuniści i liberałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: "Omar1" i "he he he", gdzie jesteście??? :))) 27.09.06, 23:21 Wlasnie. Podejrzewam, ze obaj ministrowie PiS podczas rozmow byli pod wplywem srodkow odurzajacych. Moze nawet pigulki gwaltu. Na wszystko sie zgadzali, mowili od rzeczy. Przeciez nie o to chodzilo w kregoslupie moralnym IV RP, zeby kontynuowac swiecka tradycje negocjacji stolkami i wszelakimi dobrami. Przeciez odcinaja sie od 17-sto letniej kontynuacji korupcjogennych ukladow. Poza tym, kto by wchodzil w uklad z osoba, ktora falszowala podpisy. To wszystko jest szyte wielkimi tlustymi nicmi. Jeden mial niedowlad goleni, inni powinni szukac agentow dosypujacych do stolowkowego zarcia srodkow odurzajacych. Ja bylem na to przygotowany. Caly czas wierze w koniunkturalizm i oportunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tym Omar ma pewnie dyspepsję (jak jego guru)... IP: *.aster.pl 27.09.06, 23:14 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonard To była korupcja w czystej postaci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:31 To jest dla mnie czysta korupcja, to jest niewątpliwie zrealizowanie znamion art. 229, i to nie jest obrzeże korupcji, to jest korupcja. Nie wszczynając śledztwa prokuratorzy popełniają zaniechanie - powiedział prof. Andrzej Zoll w "Poranku radia TOK FM" Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: To była korupcja w czystej postaci. 29.09.06, 11:36 Andrzej Zoll tez jest w ukladzie i przeszkadza w budowie nowej Rzeczpospolitej. Nia ma szansy na lepszy rzad - wszyscy to slyszelismy, tylko nie wiem, czy wszyscy tak sadza, ale chyba maja racje ci, ktorzy trzymaja ster. Jak to bylo w filmie "Fakty i akty (Wag the dog)"? Nie mozna zmieniac koni w trakcie gonitwy! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Cześc stęskione dupki! 29.09.06, 17:27 Dopiero co przyjechałem .Alez jestem wstrząsniety ta wstretna prowokacją Połamanców ,wymierzona w krystalicznie czystą i prawą partie p.Kaczyńskiego. Cała Warszawa cieszy sie z tego ,ze p. Premier nie rzuciał białego ręcznika na ring i nie poddal druzyny.Mało tego , po krótkiej przerwie druzyna PISu zebrała siły i przedstawiał zwiastuny korupcji w wykonaniu PO.Wierzyć sie nie chce ,ze ta hołoya domagała sie 13 stanowisk ministerialnych. Niestety po tej prowokacji prysnęły resztki "czaru" dla miekkiego Kaszuba. na pohybel. Pozdrawiam wszystkich (palantów) chcących wyjsc na ulicę. tyle. PS. Do he he he. Trzymaj sie ,nasi i tak sprzątną te hieny(po) z chodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: To była korupcja w czystej postaci. 02.10.06, 16:57 Gość portalu: Leonard napisał(a): > To jest dla mnie czysta korupcja, to jest niewątpliwie zrealizowanie znamion > art. 229, i to nie jest obrzeże korupcji, to jest korupcja. Nie wszczynając > śledztwa prokuratorzy popełniają zaniechanie - powiedział prof. Andrzej Zoll > w "Poranku radia TOK FM" Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: No i ...koniec IV RP 29.09.06, 21:49 dzisiaj konanie(?) jutro zmartwychstanie! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: No i ...koniec IV RP 29.09.06, 21:52 Po zmartwychwstaniu proponuje wybrac slowa mniejszej wagi - np. obluda i cynizm. Wtedy sam sie zapisze do takiej partii, bo przynajmniej uczciwie sa okreslone metody walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: No i koniec PO w IV RP IP: *.chello.pl 30.09.06, 12:21 raporty likwidacji WSI gwoździem do trumny POstkomuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As IV RP już zdechła, tylko pogrobowcy straszą (omar) IP: *.aster.pl 30.09.06, 10:01 Pogrobowcy IV RP są jak komuchy - komunizm zdechł a komuchy jeszcze straszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowy Re: IV RP , tylko pogrobowcy straszą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:52 Omar i he he he to pacjenci tego samego szpitala w Tworkach.W ramach rekonwalescencji mają dostęp do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Szkoda, bo śmiesznie było ! Karzełki biegały. 30.09.06, 12:56 A wypierdki pozowały na polityków duuuużego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Szkoda, bo śmiesznie było ! Karzełki biegały 30.09.06, 23:11 blackout.9491 napisał: > A wypierdki pozowały na polityków duuuużego formatu. Boki można było zrywać z tych wycierusów. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Szkoda, bo śmiesznie było ! Karzełki biegały 02.10.06, 07:20 henryk.kowalski napisał: > blackout.9491 napisał: > > > A wypierdki pozowały na polityków duuuużego formatu. > Boki można było zrywać z tych wycierusów. To gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość towarzyszu Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:20 tlumek ściągniety przez Kurskiego skandowal tylkko to wszystko Żydzi Żydzi Żydzi Żydzi Żydzi Żydzi Żydzi Żydzi , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość dresy forumowe? IP: *.atman.pl 02.10.06, 09:40 co za prymitywna dresiarnia się tu zbiegła? a co na to "opiekunowie" forum? o, przepraszam, to nie dresiarnia, tylko "elektorat" - "lewicy", "demokratów" i "liberałów" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza [...] 02.10.06, 11:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Brawo spawacz !!!!!! 03.10.06, 15:12 Tylko klasa robotnicza będzie miała siłe do skutecznego kopnięcia w kacze kupry !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Brawo spawacz !!!!!! chlup za burte!!!!!! IP: *.chello.pl 03.10.06, 15:52 to ten spawacz co bolka na pontonie podwoził Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza [...] 03.10.06, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he 7 paźdźiernika PiS bierze wszystko IP: *.chello.pl 04.10.06, 10:08 żeby tylko PO nas nie zawiodło - znowu! będziemy na was czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert To będzie marsz pogrzebowy IV RP.... IP: *.pl 04.10.06, 11:07 Już niedługo ten sztuczny twór zdechnie śmiercią naturalną... Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: To będzie marsz pogrzebowy IV RP.... 04.10.06, 14:09 Gość portalu: Wert napisał(a): > > Już niedługo ten sztuczny twór zdechnie śmiercią naturalną... > > To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: To będzie marsz pogrzebowy IV RP.... IP: *.chello.pl 04.10.06, 16:19 atak.spawacza napisał: > Gość portalu: Wert napisał(a): > > > > > Już niedługo ten sztuczny twór zdechnie śmiercią naturalną... > > > > > To fakt. wszystkim z POstkomuny , i tym wykolejonym jak wyżej piszącym zapewniamy na marszu warunki zgodnie z konwencjami światowymi dla jenców wojennych. My w potylice nie strzelamy tak jak wy! Dostaniecie posiłek, będą dla was punkty sanitarne, będziecie mogli się wykąpać i dostaniecie czystą odzież. Wielu z Poskomunistów będzie nas mile wspominać po skutkach przeprowadzonej na nich od dziesiątek lat indoktrynacji przez ich przywódców. Ich przywódcami zajmiemy się oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: To będzie marsz pogrzebowy IV RP.... 04.10.06, 20:56 Gość portalu: he he he napisał(a): > atak.spawacza napisał: > > > Gość portalu: Wert napisał(a): > > > > > > > > Już niedługo ten sztuczny twór zdechnie śmiercią naturalną... > > > > > > > > To fakt. Odezwało sie POstkomunistyczne chamstwo. > > wszystkim z POstkomuny , i tym wykolejonym jak wyżej piszącym > zapewniamy na marszu warunki zgodnie z konwencjami światowymi > dla jenców wojennych. > My w potylice nie strzelamy tak jak wy! > Dostaniecie posiłek, będą dla was punkty sanitarne, > będziecie mogli się wykąpać i dostaniecie czystą odzież. > Wielu z Poskomunistów będzie nas mile wspominać > po skutkach przeprowadzonej na nich od dziesiątek lat > indoktrynacji przez ich przywódców. > Ich przywódcami zajmiemy się oddzielnie. Jednego z wytrzeszczem w oczach,sepleniącym i spocinym na ławeczce z napisem "Raze z SLD" zaaplikujemy lewatywe i kopa w doope. Drugiemu z krzywym pyskiem,klekajacego na chodniku w Jastrzebiu zaproponujemy marsz na klęczkach do siedziby PISu na Nowogrodzkiej Trzeci, ten baran od latania na drzwiach stodoły ,może spróbowac latania z Mostu wprost do Wisły Czwarty, zapalony Gomułkowiec i Moczarowiec ,powinien lezec krzyzem razem z małpami w zoo. Reszta zapędzić na Chełmską i ogolic im łby. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 [...] 05.10.06, 12:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szop Partacz PiS skończył marnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:28 Cóż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Pomachajmy pogrobowcom trupa pod Pałacem 7.10! IP: *.aster.pl 05.10.06, 23:28 Ciekawe czy Prezio będzie stał na stołku, żeby go było widać z trybuny honorowej he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Pomachajmy pogrobowcom trupa pod Pałacem 7.10 IP: *.eranet.pl 05.10.06, 23:32 Wert jstes palant.Wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Pomachajmy pogrobowcom trupa pod Pałacem 7.10 IP: *.spray.net.pl 06.10.06, 00:45 Tylko niech mu wysoki stolek postawia, bo nie bedzie zza Trybuny Honorowej widac! Partia - Kaczynski! Partia - Kaczynski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Pomachajmy pogrobowcom trupa pod Pałacem 7.10 IP: *.aster.pl 06.10.06, 00:51 pamiętajcie tylko żeby ułożyć sobie przed wiecem spontaniczne okrzyki na cześć Partii! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Pomachajmy pogrobowcom trupa pod Pałacem 7.10 06.10.06, 12:04 Gość portalu: waw napisał(a): > pamiętajcie tylko żeby ułożyć sobie przed wiecem spontaniczne okrzyki na cześć > Partii! > PiSsssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro Re: Pomachajmy pogrobowcom trupa pod Pałacem 7.10 IP: *.aster.pl 07.10.06, 00:38 Czy "Geniusz Tatr" i "Słońce Bałtyku" przybędą na wiec? Odpowiedz Link Zgłoś