Dodaj do ulubionych

Restauracja na romantyczną kolacje - propozycje???

IP: *.it.pl 12.03.03, 09:47
proszę o jakieś pomysły w Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 12:02
      Gość portalu: Percival napisał(a):

> proszę o jakieś pomysły w Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!

Roma na Grottgera (rog Belwederskiej)jest mala, przytulna knajpka, ceny
      przystepne, kuchnia wloska.
      Jesli szukasz bardziej orginalnego miejsca to moze ktoras restauracje japonska?
      A jak chcesz zaszalec to Belvedere, Dom Polski albo Restauracja Polska.

Napisz czego oczekujesz, w jakim przedziale cenowym, bedzie latwiej Ci cos
      zaproponowac.
      • Gość: Percival Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.it.pl 12.03.03, 14:22
        maxymalnie chciałbym wydać 150 PLN na taką kolacje, dlatego sądzę że Belvedere,
        będzie zbyt drogie
        • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: 217.197.165.* 12.03.03, 14:44
          Stary, to kupa szmalu. Wez ja do kina na jakis romantyczny film, potem spacer,
          takie tam rzeczy, a zaoszczedzone pieniadze wydaj na kupony duzego lotka. Teraz
          jest kumulacja - mozesz wygrac dziesiec baniek. Jak wygrasz - chrzan romantyke,
          jestes gosc, jak przegrasz - przynajmniej zawsze bedziesz mogl sobie
          powiedziec, ze przynajmniej probowales.
          • buggi Re: Tja, Niech 12.03.03, 21:59
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> Stary, to kupa szmalu. Wez ja do kina na jakis romantyczny film, potem
            spacer,
            > takie tam rzeczy, a zaoszczedzone pieniadze wydaj na kupony duzego lotka.
            Teraz
            >
            > jest kumulacja - mozesz wygrac dziesiec baniek. Jak wygrasz - chrzan
            romantyke,
            >
            > jestes gosc, jak przegrasz - przynajmniej zawsze bedziesz mogl sobie
            > powiedziec, ze przynajmniej probowales.

rozumiem ,ze ty sie z paniami (ze sie tak wyraze) nie obcyndalasz. Nie
            rozumiem tylko, skad w takim razie bierze sie tak duzy popyt na Ciebie Niechu,
            skoro jestes tak romantyczny jak prowizoryczna plomba w zebie.

• Gość: Niech Re: Tja, Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:04
              A ja nie rozumiem skad sie wzial mit o tym popycie. To jest bzdura bez
              uzasadnienia.
              • buggi Re: Tja, Niech 12.03.03, 23:15
                Karol
                Milton
                Kwik
                Aniela
                Normals
                i
                Bóg wie kto jeszcze

niektóre dane moga byc przedawinone, zostaly jednak zarejestrowane, chociaz:
                co bylo, a nie jest nie pisze sie w rejestr. Masz racje, to tylko mit.
                • Gość: Niech Re: Tja, Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:23
                  1. Karol - watpie w jego deklarowane intencje;
                  2. Milton - gdzies zniknal;
                  3. Kwik - zupelnie zniknal;
                  4. Aniela - to uczucie jest szczere - niechec;
                  5. Normals - nie moja orientacja.
                  Widzisz - pustki. No to moze przynajmniej ty?
                  • buggi Re: Tja, Niech 12.03.03, 23:38
                    co ty Niech, ja ? ja sie nie nadaje.zostajesz sam
        • daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 22:23
          Gość portalu: Percival napisał(a):

> maxymalnie chciałbym wydać 150 PLN na taką kolacje, [..]

moge dodac do poprzedniej listy jeszcze Kuznie Smaku, Biblioteke (sa tam w
          pewnych godzinach ceny bardziej przystepne), oraz Sense na Nowym Swiecie.
          Te restauracje naleza raczej do tych srednio-drogich, a sa bardzo przyjemne.

ps. a Niecha nie sluchaj, czasami wlacza mu sie tzw. brzeczyk;-)

• Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:31
            Co to jest brzeczyk?
            • daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 22:48

> Co to jest brzeczyk?

taaaaki specyficzny slowotok...:)

ps. ja tez mam, taki dzien, inny niz co dzien.
              • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:55
                Ja i slowotok? Dziwne? Nigdy bym nie pomyslal. A u mnie dzien jak co dzien.
                Wyrobilem 10% normy.
                • daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 23:00

> Ja i slowotok? Dziwne? Nigdy bym nie pomyslal. A u mnie dzien jak co dzien.
                  > Wyrobilem 10% normy.

a ja mam przymusowy urlop, nie wiem na jak dlugo:(

ps. slowotok SPECYFICZNY, (bo Twoj ma sens, ład i skład).
                  • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:11
                    Aha x 2.
                    • buggi Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 23:16
                      malo, ze z sensem to i z rymem, no prosze, drugi Mickiewicz
                      • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:20
                        Mow mi Adas...
                        • buggi Re: Adasiu 12.03.03, 23:23
                          ja ja tego Tadzia nie cierpie
                    • daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 23:27

> Aha x 2.

ech...x1

ps. na (nie)szczescie sie wlasnie dowiedzialam: do poniedzialku.

• Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:38
                        To juz jutro...
    • karolina-k Re: Romantyczny! Kontrpropozycja 12.03.03, 16:08
      Nie słuchaj go (hmmm.... Niech -skapiec? Nie pasuje mi to do niego). Weź dziewczyne na romantyczna
      kolacje, bo coz to jest 150 zł (buty Ryłki na malej szpilce)? Wybierz odludne miejsce (np. Cafe Zielnik przy
      Odyńca). A na totka wydaj 1.20, bo jak się ma szczescie w milosci, to się nie ma szczescia do pieniedzy.
      Tak przynajmniej się utarlo.
      • Gość: Niech Re: Romantyczny! Kontrpropozycja IP: 217.197.165.* 12.03.03, 16:21
        Czemu piszesz? Widzialas sie ze mna?
        • karolina-k Re: Romantyczny! Kontrpropozycja 12.03.03, 16:42
          A czy ja pisze do ciebie, czy ty jestes romantyczny?
          • Gość: Niech Re: Romantyczny! Kontrpropozycja IP: 217.197.165.* 12.03.03, 16:45
            Nie, na pewno nie jestem romantyczny. Nie wiedzialem ze chodzilo o pisanie do
            mnie - myslalem ze w ogole. Jesli po prostu nie chcesz pisac do mnie - wolny
            czlowiek w wolnym kraju. Nie bede cie do tego zachecal.
            • karolina-k Re: Podwojna szkoda 12.03.03, 17:03
              Szkoda, ze jednak nie jestes romantyczny. Szkoda tez, ze nie bedziesz mnie
              zachecal.
              • Gość: Niech Re: Podwojna szkoda IP: 217.197.165.* 12.03.03, 17:09
                Nie jestem i uwazam ze w moim przypadku to zaleta. A jesli chodzi o
                zachecanie... Zachecam, zachecam, zachecam. Pisz, pisz, pisz.
                PS. Jestes mi winna jedna emalie. I jedno zdjecie.
    • karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 17:29
      Hmmm...
      Teraz juz tylko zdjecie
    • karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 17:31
      Tzn. znow nie wyraziłam sie precyzyjnie: ty mi jestes winien post, ja tobie -
      zdjecie. Czy jakos tak.
      • mark.er Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 19:29
        karolina-k napisała:

> Tzn. znow nie wyraziłam sie precyzyjnie: ty mi jestes winien post, ja tobie -
        > zdjecie. Czy jakos tak.

Proponuję,jeśli można się wtrącić,żeby ten post był minimum dwutygodniowy.
        • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 19:56
          Taki post karol ma juz za soba. Teraz przed nim post do mnie - bez widokowek,
          ale za to ze zdjeciem.
          • mark.er Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 20:01
            To nie post,to droga krzyżowa.
            • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 20:10
              Sa tacy, ktorzy to lubia.
    • karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 11:45
      Tak, Niech to moja golgota. Nie narzekam, bo nie lubie pospolitowania
      • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: 217.197.165.* 13.03.03, 12:04
        Forumowa golgota. Ale taki juz twoj los - nic na to nie poradzisz.
        • mark.er Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 12:35
          Każdemu co mu sie należy
          • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: 217.197.165.* 13.03.03, 12:52
            ...od Niecha.
            • karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 16:08
              I zapamietajciesobie wszyscy! Talentu sie nie sprzedaje, talentem sie obdarowuje.
            • karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 16:12
              Bo talentu sie nie sprzedaje, talentem sie obdarowuje.
              • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 19:19
                Wpadniesz tu jeszcze dzis?
                PS. Nie dostalas kartki? Tylko adres strony?
    • karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 19:31
      Ech ten Niech...
      • Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 21:12
        Co znowu? Chcialem pogadac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka