Gość: Percival IP: *.it.pl 12.03.03, 09:47 proszę o jakieś pomysły w Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 12:02 Gość portalu: Percival napisał(a): > proszę o jakieś pomysły w Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!! Roma na Grottgera (rog Belwederskiej)jest mala, przytulna knajpka, ceny przystepne, kuchnia wloska. Jesli szukasz bardziej orginalnego miejsca to moze ktoras restauracje japonska? A jak chcesz zaszalec to Belvedere, Dom Polski albo Restauracja Polska. Napisz czego oczekujesz, w jakim przedziale cenowym, bedzie latwiej Ci cos zaproponowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Percival Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.it.pl 12.03.03, 14:22 maxymalnie chciałbym wydać 150 PLN na taką kolacje, dlatego sądzę że Belvedere, będzie zbyt drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: 217.197.165.* 12.03.03, 14:44 Stary, to kupa szmalu. Wez ja do kina na jakis romantyczny film, potem spacer, takie tam rzeczy, a zaoszczedzone pieniadze wydaj na kupony duzego lotka. Teraz jest kumulacja - mozesz wygrac dziesiec baniek. Jak wygrasz - chrzan romantyke, jestes gosc, jak przegrasz - przynajmniej zawsze bedziesz mogl sobie powiedziec, ze przynajmniej probowales. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tja, Niech 12.03.03, 21:59 Gość portalu: Niech napisał(a): > Stary, to kupa szmalu. Wez ja do kina na jakis romantyczny film, potem spacer, > takie tam rzeczy, a zaoszczedzone pieniadze wydaj na kupony duzego lotka. Teraz > > jest kumulacja - mozesz wygrac dziesiec baniek. Jak wygrasz - chrzan romantyke, > > jestes gosc, jak przegrasz - przynajmniej zawsze bedziesz mogl sobie > powiedziec, ze przynajmniej probowales. rozumiem ,ze ty sie z paniami (ze sie tak wyraze) nie obcyndalasz. Nie rozumiem tylko, skad w takim razie bierze sie tak duzy popyt na Ciebie Niechu, skoro jestes tak romantyczny jak prowizoryczna plomba w zebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tja, Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:04 A ja nie rozumiem skad sie wzial mit o tym popycie. To jest bzdura bez uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tja, Niech 12.03.03, 23:15 Karol Milton Kwik Aniela Normals i Bóg wie kto jeszcze niektóre dane moga byc przedawinone, zostaly jednak zarejestrowane, chociaz: co bylo, a nie jest nie pisze sie w rejestr. Masz racje, to tylko mit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tja, Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:23 1. Karol - watpie w jego deklarowane intencje; 2. Milton - gdzies zniknal; 3. Kwik - zupelnie zniknal; 4. Aniela - to uczucie jest szczere - niechec; 5. Normals - nie moja orientacja. Widzisz - pustki. No to moze przynajmniej ty? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tja, Niech 12.03.03, 23:38 co ty Niech, ja ? ja sie nie nadaje.zostajesz sam Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 22:23 Gość portalu: Percival napisał(a): > maxymalnie chciałbym wydać 150 PLN na taką kolacje, [..] moge dodac do poprzedniej listy jeszcze Kuznie Smaku, Biblioteke (sa tam w pewnych godzinach ceny bardziej przystepne), oraz Sense na Nowym Swiecie. Te restauracje naleza raczej do tych srednio-drogich, a sa bardzo przyjemne. ps. a Niecha nie sluchaj, czasami wlacza mu sie tzw. brzeczyk;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:31 Co to jest brzeczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 22:48 Gość portalu: Niech napisał(a): > Co to jest brzeczyk? taaaaki specyficzny slowotok...:) ps. ja tez mam, taki dzien, inny niz co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:55 Ja i slowotok? Dziwne? Nigdy bym nie pomyslal. A u mnie dzien jak co dzien. Wyrobilem 10% normy. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 23:00 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ja i slowotok? Dziwne? Nigdy bym nie pomyslal. A u mnie dzien jak co dzien. > Wyrobilem 10% normy. a ja mam przymusowy urlop, nie wiem na jak dlugo:( ps. slowotok SPECYFICZNY, (bo Twoj ma sens, ład i skład). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:11 Aha x 2. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 23:16 malo, ze z sensem to i z rymem, no prosze, drugi Mickiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:20 Mow mi Adas... Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 23:27 Gość portalu: Niech napisał(a): > Aha x 2. ech...x1 ps. na (nie)szczescie sie wlasnie dowiedzialam: do poniedzialku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:38 To juz jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Romantyczny! Kontrpropozycja 12.03.03, 16:08 Nie słuchaj go (hmmm.... Niech -skapiec? Nie pasuje mi to do niego). Weź dziewczyne na romantyczna kolacje, bo coz to jest 150 zł (buty Ryłki na malej szpilce)? Wybierz odludne miejsce (np. Cafe Zielnik przy Odyńca). A na totka wydaj 1.20, bo jak się ma szczescie w milosci, to się nie ma szczescia do pieniedzy. Tak przynajmniej się utarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Romantyczny! Kontrpropozycja IP: 217.197.165.* 12.03.03, 16:21 Czemu piszesz? Widzialas sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Romantyczny! Kontrpropozycja 12.03.03, 16:42 A czy ja pisze do ciebie, czy ty jestes romantyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Romantyczny! Kontrpropozycja IP: 217.197.165.* 12.03.03, 16:45 Nie, na pewno nie jestem romantyczny. Nie wiedzialem ze chodzilo o pisanie do mnie - myslalem ze w ogole. Jesli po prostu nie chcesz pisac do mnie - wolny czlowiek w wolnym kraju. Nie bede cie do tego zachecal. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Podwojna szkoda 12.03.03, 17:03 Szkoda, ze jednak nie jestes romantyczny. Szkoda tez, ze nie bedziesz mnie zachecal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Podwojna szkoda IP: 217.197.165.* 12.03.03, 17:09 Nie jestem i uwazam ze w moim przypadku to zaleta. A jesli chodzi o zachecanie... Zachecam, zachecam, zachecam. Pisz, pisz, pisz. PS. Jestes mi winna jedna emalie. I jedno zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 17:29 Hmmm... Teraz juz tylko zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 17:31 Tzn. znow nie wyraziłam sie precyzyjnie: ty mi jestes winien post, ja tobie - zdjecie. Czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.er Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 19:29 karolina-k napisała: > Tzn. znow nie wyraziłam sie precyzyjnie: ty mi jestes winien post, ja tobie - > zdjecie. Czy jakos tak. Proponuję,jeśli można się wtrącić,żeby ten post był minimum dwutygodniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 19:56 Taki post karol ma juz za soba. Teraz przed nim post do mnie - bez widokowek, ale za to ze zdjeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.er Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 12.03.03, 20:01 To nie post,to droga krzyżowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 20:10 Sa tacy, ktorzy to lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 11:45 Tak, Niech to moja golgota. Nie narzekam, bo nie lubie pospolitowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: 217.197.165.* 13.03.03, 12:04 Forumowa golgota. Ale taki juz twoj los - nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.er Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 12:35 Każdemu co mu sie należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: 217.197.165.* 13.03.03, 12:52 ...od Niecha. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 16:08 I zapamietajciesobie wszyscy! Talentu sie nie sprzedaje, talentem sie obdarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 16:12 Bo talentu sie nie sprzedaje, talentem sie obdarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 19:19 Wpadniesz tu jeszcze dzis? PS. Nie dostalas kartki? Tylko adres strony? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc 13.03.03, 19:31 Ech ten Niech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Restauracja na romantyczną kolacje - propozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 21:12 Co znowu? Chcialem pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś