Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa - Amica Wronki

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 18:16
Moj typ to 1-0.
Obserwuj wątek
    • atob Re: Legia Warszawa - Amica Wronki 12.03.03, 20:27
      2-1
    • mike_ Legia Warszawa - Amica Wronki 3:0 13.03.03, 08:28
      Legia Warszawa - Amica Wronki 3:0
    • Gość: Tuzin Uffffff ale mecz! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 04:12
      Niezly horrorek na zafundowali nasi kopacze, szczegolnie w koncowce :/ Zaczelo
      sie niezle (choc karny z kosmosu co mowilem juz na trybunach i potwierdzilo to
      TV), potem wyrownanie (druga brama Boruc skopal :||) Przede wszystkim zajebisty
      Nuhi (ach te akcje w I pol prawym skrzydlem i dosrodkowania), tragiczny
      Majewski (jak zwykle :/) i marny Svitlica (mimo dwoch goli) - licze na Sagana.
      Trudno mi tak pisac komentarz pilkarski - chyba nie umiem. Dobrze ze trzy
      punkty zostaly w Wawie, szkoda ze w takich okolicznosciach bo Amica to raczej
      ciecie...
      • mike_ Zieeluuuuuuuu WRÓĆ!!!!!!!! 15.03.03, 10:07
        Obrona tragiczna, dudek na obronie to jedno wielkie nieporozumienie. Z Twoją
        opinią co do Majewskiego się nie zgodzę, lepszy był od Vuko. NJatomiast
        genialnie grał Kiełbik!!! Nuhi też może okazać się neizły, na razie pokazał
        niezły start do piłki i fajne dośrodkowania. Boruc... no cóż.... druga brama
        jego.
        Na trybunach świetnie, choć spodziewałem się wiecej kibiców!!
        • Gość: Tuzin Re: Zieeluuuuuuuu WRÓĆ!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 20:59
          Wiecej kibicow? Mi sie wydaje ze bylo OK - jakies 11 tysiecy, pelna Zyleta no i
          wreszcie zyjacy luk. Akcja PS udana - mysle ze okolo 1-1,5k osob wiecej
          zasiadlo dzieki niej na trybunach. Zobaczymy jak bedzie z Grodziskiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka