Gość: Tuzin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 18:16 Moj typ to 1-0. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_ Legia Warszawa - Amica Wronki 3:0 13.03.03, 08:28 Legia Warszawa - Amica Wronki 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Uffffff ale mecz! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 04:12 Niezly horrorek na zafundowali nasi kopacze, szczegolnie w koncowce :/ Zaczelo sie niezle (choc karny z kosmosu co mowilem juz na trybunach i potwierdzilo to TV), potem wyrownanie (druga brama Boruc skopal :||) Przede wszystkim zajebisty Nuhi (ach te akcje w I pol prawym skrzydlem i dosrodkowania), tragiczny Majewski (jak zwykle :/) i marny Svitlica (mimo dwoch goli) - licze na Sagana. Trudno mi tak pisac komentarz pilkarski - chyba nie umiem. Dobrze ze trzy punkty zostaly w Wawie, szkoda ze w takich okolicznosciach bo Amica to raczej ciecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Zieeluuuuuuuu WRÓĆ!!!!!!!! 15.03.03, 10:07 Obrona tragiczna, dudek na obronie to jedno wielkie nieporozumienie. Z Twoją opinią co do Majewskiego się nie zgodzę, lepszy był od Vuko. NJatomiast genialnie grał Kiełbik!!! Nuhi też może okazać się neizły, na razie pokazał niezły start do piłki i fajne dośrodkowania. Boruc... no cóż.... druga brama jego. Na trybunach świetnie, choć spodziewałem się wiecej kibiców!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Zieeluuuuuuuu WRÓĆ!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 20:59 Wiecej kibicow? Mi sie wydaje ze bylo OK - jakies 11 tysiecy, pelna Zyleta no i wreszcie zyjacy luk. Akcja PS udana - mysle ze okolo 1-1,5k osob wiecej zasiadlo dzieki niej na trybunach. Zobaczymy jak bedzie z Grodziskiem. Odpowiedz Link Zgłoś