Gość: ania IP: *.widzew.net / 10.26.29.* 12.03.03, 20:13 Nie jestem z Warszawy, ale niedługo będe u was. Czym dojechać z ul Krakowskiej okolice lotniska do dworca centralnego a najlepiej do al. Jerozolimskie przy Marszałkowskiej? Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Czym dojechać? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 22:31 Musisz wsiąść w tramwaj na pętli Okęcie (przy Aleji Krakowskiej) i tam 7 lub 9 lub 25 i dojedziesz na sam róg Jerozolimskich/Marszałkowskiej A najlepiej to kup plan miasta :) pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czym dojechać? IP: *.widzew.net / 10.26.29.* 13.03.03, 22:09 Bardzo dziękuje - miłego dnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czym dojechać? 13.03.03, 22:18 To jakis przekret Aniu? Ten watek juz byl, a ty moja droga dostalas chyba piec, jak nie wiecej postów w odpowiedzi na swoje pytanie. Czyzbys nie dowierzala nam ze stolYcy? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czym dojechać? 13.03.03, 22:28 buggi napisała: > To jakis przekret Aniu? Ten watek juz byl, a ty moja droga dostalas chyba > piec, jak nie wiecej postów w odpowiedzi na swoje pytanie. Czyzbys nie > dowierzala nam ze stolYcy? Oj, rozjechały się dziewczynie trochę wątki - pewnie portalik zdublował i stąd to zamiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Czym dojechać? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 22:40 a ja właśnie przeczytałęm ze będzie remont torowiska w weekend od pętli okęcie :) więc pewnie będa zastępcze busy Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czym dojechać? 13.03.03, 23:00 Gość portalu: Janek napisał(a): > a ja właśnie przeczytałęm ze będzie remont torowiska w weekend od pętli > okęcie :) więc pewnie będa zastępcze busy To i dobrze, że wątek podskoczył - Ania na niego trafi... A może ona nie tak zaraz u nas będzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś