Dodaj do ulubionych

Ludzie Na ULICE!!!!! o 19

27.09.06, 11:41
Zróbmy to co na Węgrzech.Rozgońmy to kacze gnojowisko zwane 4rp.Dzis pod sejm
o 19.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dość! Będę! IP: *.pl 27.09.06, 11:48
      .
      • Gość: gość wracaj do pracy nierobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:07

.
        • Gość: Dragonov Przekażmy PiSowi pozytywną energię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:11
          Pozytywną dla większości Polaków, czyli przekażmy im po ok 2000J/głowę i będzie
          spokój z grypą.
        • ppo Taa, nieroby i warchoły. Pamiętam te hasła. 30.09.06, 18:07
          Mam nadzieję, że ty nie.
    • Gość: Mary ale po co... IP: 217.153.205.* 27.09.06, 11:50
      Przecież jak zrobią nowe wybory, to będzie to samo. Frekwencja 30% i wygra PIS,
      PO albo komuna, co na jedno wyjdzie. Dopóki będziecie ciołki głosowac na
      socjalistów z PO, PIS albo innych postsolidaruchów i postkomuchów, to będzie
      tak jak było. Trzeba sobie wybrać UPR, to byście oidetchnęli. A tak, to po co
      robić przewrót, żeby za chwile wybrac inną podobną cholerę, której i tak zalezy
      tylko na stołkach i kasie. A wy, drodzy wyborcy, jesteście MOTŁOCHEM w KOLONII.
      Bo tak właścnie traktują was kolejne rządy - od prawa do lewa - jak KOLONIĘ,
      jak TUBYLCÓW.
      • el_blanto Re: ale po co... 27.09.06, 12:02
        Trzeba sie ruszyc i powiedziec Dosc! Niech to usłysza od zwykłych ludzi.Takiego
        szamba to nawet za Milera nie bylo.
        UPR jest nierelanla i innej alterntywy na dzien dzisiejszy nie ma dla Polski.
        Siedzenie w domu nic nie pomoze.
        • Gość: Mary no to kogo potem wybrać? IP: 217.153.205.* 27.09.06, 12:09
          PO, PIS, SLD czy SAMOOBORNĘ, skoro UPR jest nierealna? Jaka różnica jest miedzy
          tymi czterema pierwszymi?
          • el_blanto Re: no to kogo potem wybrać? 27.09.06, 12:17
            Żadna z czterech pierwszych tak mocno sie nie skompromitowała jak Pis .A chodzi
            o to zeby odsunac pis od wladzy i wybrac cos na zasadzie mniejszego zła dla
            Polski.
            • rakkar5 Re: no to kogo potem wybrać? 27.09.06, 12:34
              el_blanto, też lubię jarac blanty.
              • Gość: gizmo Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:36
                Mary: "no to kogo potem wybrać? PO, PIS, SLD czy SAMOOBORNĘ?"
                El_blanto: "Żadna z czterech pierwszych tak mocno sie nie skompromitowała jak
                Pis".
                Oto żelazna logika rycerzy Układu.

• Gość: miecio Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.aster.pl 28.09.06, 11:04
                  "Mary: "no to kogo potem wybrać? PO, PIS, SLD czy SAMOOBORNĘ?"
                  El_blanto: "Żadna z czterech pierwszych tak mocno sie nie skompromitowała jak
                  Pis".
                  Oto żelazna logika rycerzy Układu"
                  Gizmo czy nie widzisz że są to cały czas ci sami ludzie, mieliśmy u władzy AWS
                  (a kto był w AWS), mieliśmy u władzy postkomunę (też ich znamy na pamięć) i za
                  każdym razem były jakieś mniejsze lub większe afery i głupie tłumaczenia- czy
                  to z prawa czy to z lewa- że nie my tylko wstrętna opzycja i jakieś ciemne
                  siły. Na kogo można oddać swój głos?- ja takich nie widzę.
                  • Gość: gizmo Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:21
                    Tak, widze to doskonale. Widziałem koniec AWS-u, widziałem koniec SLD,
                    widziałem podrygi PSL-u i UDecji. Dlatego też nie jestem przerażony dokonaniami
                    PiS-u - i histerię wywołaną wokół ich rządów uważam za momentami śmieszniejszą
                    niż dokonania (?) Kaczorów. A ponieważ do głosowania już się przyzwyczaiłem
                    (choć nie za PRL-u), więc tym razem uważnie przestudiuje listy wyborcze -
                    skwapliwie omijając znane mi już nazwiska i partie. Ale i tak skończy się na
                    UPRze.
            • koszmarekopalek ale po co wybierać innych, skoro zmienią partie? 29.09.06, 17:16
              i dalej będa te same gęby - nie ważne, że głosowałeś na SLD, PO, LPR,
              Samoobronę, UPR, zaraz tam się zleci całe niedobite ptactwo ze zmienionym
              pierzem, ale ze wszystkimi gnidami na skórze. tu posadzik, tam sprawa
              załatwiona, krzesełko, zmiana szyldu... na jedno wyjdzie.
          • Gość: Aga Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:27
            PIS na razie nie kradnie.
            • Gość: PIS Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.kalisz.mm.pl 29.09.06, 19:21
              na kogokolwiek głosuje to i tak wredna gęba Giertycha i Begerowej zawsze na
              pierwszym planie mam dosć protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!
      • 3rp Re: ale po co... 27.09.06, 13:54
        Mary, z UPR był i chyba jest były wice burmistrz Ursynowa Tomasz Grochulski.
        Nawywijał niemało na Ursynowie i teraz z ramiienia PIS mocno stara się na
        Żoliborzu. Za takich UPR-owców to ja dziękuję.
        • Gość: gość a pedały też tam będą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:09

prostytutki i przedstawiciele białoruskiego rządu?
    • Gość: jaga Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:05
      A, puknij ty się w łeb!!
    • Gość: maxi wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na ul IP: *.crowley.pl 27.09.06, 13:37
      nie wiem co by się musiało stać żeby porządnie wkurzyć Polaków i zmusić do
      reakcji.

Powiedzmy sobie prawdę. Nie ma alternatywy. A jak jest, to większość emigrowała.

Pis i tak ma nas gdzieś i będzie się trzymał władzy tak jak SLD, może i
      pozmieniają tam parę stanowisk, ale nadal będą się znęcać nad nami i trzymac
      się władzy.

• Gość: jaga Re: wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:15
        Masz rację maxi.Mmam jeszcze w pamięci Węgry.Wolała bym,by to wyborcy
        roztrzygali.Ale może szkoda czasu.Może tylko w ten sposób ludzie zobaczą
        że nie jest tak,jak miało być.
        • barry_o Re: wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na u 28.09.06, 16:18
          Dramat forów internetowych polega na tym, że mogą wypowiadać się na nich
          wszyscy, nawet ci, co nie znają polskiej ortografii. Tylko dlaczego inni
          użytkownicy narażeni są na czytanie tych "wypowiedzi" ?
          • Gość: maxi Re: wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na u IP: *.crowley.pl 28.09.06, 16:26
            Dramat forów internetowych polega na tym, że mogą je czytać
            wszyscy, nawet ci, znają się na polskiej ortografii.
            Tylko dlaczego ci użytkownicy wchodząc na foum nie liczą się z tym że będą
            narażeni są na czytanie tych "wypowiedzi" ?
    • drogba666 Róbmy rewolucję!!! 27.09.06, 14:26
      Wykopac idiotów z Sejmu niech zobaczą jakie są prawdzie problemy ludzi i
      wysiądą z wygodnych limuzyn.
      • Gość: mika Re: Róbmy rewolucję!!! IP: 82.139.8.* 27.09.06, 14:36
        Jestem ZA. Nie zasłaniajcie się emigracją czy lenistwem. To nasza jedyna szansa
        żeby pokazać co myśli społeczeństwo i czego oczekujemy. Ja idę, wezmę znajomych.
        • Gość: Mary Motłoch jednak jesteście... IP: 217.153.205.* 27.09.06, 14:45
          Po co robić rewolucję? Przecież co 4 lata są WOLNE I DEMOKRATYCZNE wybory. Sami
          sobie taką władzę wybraliśmy, więc po co robić rewolucję. Wystarczy MĄDRZEJ
          głosować.
          • kaczkawrydzykach Na kaczorów głosowało tylko 10% pisuarów 27.09.06, 14:54
            Gość portalu: Mary napisał(a):

> Po co robić rewolucję? Przecież co 4 lata są WOLNE I DEMOKRATYCZNE wybory. Sami
            >
            > sobie taką władzę wybraliśmy, więc po co robić rewolucję. Wystarczy MĄDRZEJ
            > głosować.
            To nie my
            • mary_elx Re: Na kaczorów głosowało tylko 10% pisuarów 27.09.06, 14:58
              No to jak to jest, że kaczory rządzą? Widocznie na innych głosował jeszcze
              mniej. A co macie, rewolucjoniści, innego do zaproponowania? Leppera z
              Beggerową? A może Tuska z Walcową? A może Milera z Jaskiernią? Pomyślcie
              najpierw przy urnie, a dopiero potem na ulicy.
          • antybandzior Mary wal się z gizmo 27.09.06, 15:11
            chętnie na to popatrzę!!!
            • mary_elx Motłoch i anarchia i głopota zwykła 27.09.06, 15:23
              Mnie się wcale rzady PiS nie podobają. Ale wcale mi sie nie podobało ani za SLD
              ani za innych władz po 1946 r. Wszsycy, od Bieruta do Kaczyńskiego są siebie
              warci. Ale o ile między Bierutem a Rakowskim władza wybierała się dama, o tyle
              od Mazowieckiego do dziś, od 17 lat, można sobie głosowac na kogo się chce. A i
              tak wychodzi gó... Wiec pytam się ja, CZYJA TO JEST WINA?
          • Gość: FOZZ Re: Motłoch jednak jesteście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:48
            Ty jesteś Mary czy Maria Kaczyńska?
            • Gość: Mary wiesz co, IP: 217.153.205.* 27.09.06, 15:54
              poczytaj se inne wpisy moje w tym wątku, to się przekonasz, że NIE JESTEM
              KACZYŃSKA i rónie daleko mi do PiS co do SLD i do PO.
    • szakal_el Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 14:35
      Ludzie juz sa pod sejmem:
      tiny.pl/76rt-----
      IV RP R.I.P.
    • Gość: lutek wezcie jajka!!!!! n/t IP: *.crowley.pl 27.09.06, 14:41
      • amikeo Re: wezcie jajka!!!!! n/t 27.09.06, 14:54
        I pomidory, dojrzałe najlepiej:)
      • Gość: kartofelfan Burak w dłoń IP: 62.233.214.* 27.09.06, 15:39
        Nie namawiam do rzucania - ale to chyba burak najbliższym wizerunkiem " mężów
        stanu ', "czołowych przywódców " czyli jak sami się ogłaszją "kłamcy i warhoły "
    • Gość: bubak Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:48
      trzeba iść. Nawet jeśli to nic nie da, przynajmniej niech naród pokaże swoje
      niezadowolenie
      • Gość: he he he A gdzie ten Rokita IP: *.chello.pl 27.09.06, 14:59
        Który za Gdansk nie zginie?
        Schował się pod pierzynę?
        • el_blanto Re: A gdzie ten Rokita 27.09.06, 15:18
          Pojawmy sie tam najliczniej jak to mozliwe,weźcie znajomych.Okazmy swoje
          niezadowolenie bo miarka chyba juz sie przebrala.Pokazmy ze społeczeństwo jest
          nie jest az tak głupie i naiwne jak wysługusy w partyjnych pszeregach.Co dadza
          sie walic w dupsko za byle stołek.Dosyc nam wstydu przed Europa.
          A ci ktorym zanikło poczucie obywatelskiej odpowiedzialnosci za kraj niech
          siedza w domu.
        • Gość: wert a tobie 'he he he' już pozostał tylko głupi śmiech IP: *.pl 27.09.06, 15:21
          i dobrze...

Skompromitowales sie juz ostatecznie razem ze swoja Prawie Sprawiedlowoscia.

Cokolwiek teraz nie napiszesz nie bedzie w najmniejszym stopniu wiarygodne - co
          najwyzej zalosne...
          • Gość: he he he a mnie pozostało dalej głosić głupote PO IP: *.chello.pl 27.09.06, 15:33
            Gość portalu: wert napisał(a):

> i dobrze...
            >
            > Skompromitowales sie juz ostatecznie razem ze swoja Prawie Sprawiedlowoscia.
            >
            > Cokolwiek teraz nie napiszesz nie bedzie w najmniejszym stopniu wiarygodne - co
            > najwyzej zalosne...

idź , będę cie oglądał
            jak cie niosą na drzwiach od stodoły
            estetyczny bronek, janek bez płci rokita, wyłupiasty donald, hania vel hiena
            będą cie nieść skoro ich wyniosłeś
            a póżniej robaki swoje zrobią
            szybciej niż ich pamięć

endriu apeluje o nie zbieranie się
        • Gość: Yes yes yes Juz JEST demonstarcja pod Sejmem!!! IP: *.pl 27.09.06, 15:22
          !
    • kunce Sejm dziś 16.30 27.09.06, 15:12
      Nie tylko do ludzi z PD:

o godz. 16,30 pod Sejmem Hasło - "Kryminaliści Wynocha"

spotykamy sie pod Sejmem i w centrach duzych miast
      • yavorius Re: Sejm dziś 16.30 27.09.06, 15:16
        To zdecydujcie się, czy o 16:30, czy o 19, czy o 20...
        • mary_elx optymista 27.09.06, 15:24
          HAHAHAHA. Nawet godziny demonstracji nie mogą ustalić, a rzund bedo łobalać.
          Łobalta lepiej po pół basa z gwinta i idźta przez zboże... we wsi moskal stoi.
        • Gość: gizmo Kunce, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:25
          ...bo jak poważnie potraktujecie wasze hasło, to będziecie musieli odłączyć się
          od waszych Bermanoolejniczaków. Pozostanie wam tylko koalicja z waszym nowym
          sprzymierzeńcem - Samąbroną. Jak już dziś się zaczniesz starać, to może przed
          wyborami pstrykniesz sobie fotkę z Andrzejem i fotel w radzie masz w kieszeni.
          • kunce Re: Kunce, uważaj... 27.09.06, 15:30
            Bóg zapłać za dobre słowo - będę ostrozna
            • Gość: gizmo Re: Kunce, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:40
              Jak taka miła jesteś to mam dla ciebie cytaciki dwa. Jeden z dziś: "Znany
              prawnik i karnista prof. Zbigniew Hołda uważa, że w rozmowie Beger-Lipiński nie
              doszło do korupcji. Jego zdaniem były to 'negocjacje polityczne, do których
              prawo karne nie ma zastosowania'."
              Drugi, trochę dłuższy, historyczny: "I na samym początku rozmowy pani minister
              wyjęła jakiś papier i zwracając się do mnie, powiedziała: To jest to, co
              chcieliście, co chcieli, w sensie prywatnym, nadawcy. To jest to co, co było
              postulowane, co postulowaliście itd. I coś powiedziała... ja powiedziałem,
              spytałem się pani prezes Łuczywo: Helenko, czy to jest to, o co chodzi? I wtedy
              pani prezes Łuczywo powiedziała, że w tak krótkim czasie i w tym trybie ona nie
              jest władna ocenić tego i prosi o to, żeby mieć możliwość... Nie, nawet, zdaje
              się, to było jeszcze inaczej. Zdaje się, ona powiedziała: W tej sytuacji ja się
              zwracam do pana premiera, żeby pan przyjął tę propozycję, którą my złożyliśmy.
              I wtedy pani minister powiedziała, że to trzeba przestudiować... czy nie ma
              różnic. I wtedy chyba pan premier zaproponował: To się spotkajcie, panie,
              następnego dnia, żeby tę całą sprawę jakby już wyczyścić do końca, żeby już
              tutaj jasne było, że to jest zapis, który jest satysfakcjonujący dla
              wszystkich."
              A więc jak szukasz korupcji i kryminalistów, to nie musisz jej daleko szukać. W
              swojej nowej partii będziesz miała zajęcie na najbliższe lata.
          • antybandzior gizmo leć bronić kaczora i edgara :) 27.09.06, 15:40
        • el_blanto Sejm juz sie dzieje 27.09.06, 15:33
          Dołaczajcie juz jak mozecie bo podobno ludzie sie juz sie zbieraja.Kto moze
          pózniej to niech tez niech tez przybywa.
          • Gość: he he he Re: Sejm juz sie dzieje IP: *.chello.pl 27.09.06, 15:35
            el_blanto napisał:

> Dołaczajcie juz jak mozecie bo podobno ludzie sie juz sie zbieraja.Kto moze
            > pózniej to niech tez niech tez przybywa.

nie ludzie tylko lewactwo
            • nioma Re: Sejm juz sie dzieje 27.09.06, 15:49
              wybieramy sie cala rodzina dzisiaj wieczorem
              nie jestesmy lewactwo - jestesmy uczciwymi ludzmi ktorzy nie moga wyrazic zgody
              na to aby panstwem rzadzila banda cwaniakow i zlodzieji
              • vor_tex Re: Sejm juz sie dzieje 27.09.06, 15:51
                becikowe wziela?
                • Gość: gizmo A gdzie nioma była... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:55
                  ...jak rządziło SLD? W domku cierpliwie nioma Dziennik TV z rodziną oglądała
                  ciesząc się z sukcesów rządów Mylera i Belki? I popłakiwała nad ciężkim losem
                  Rywina?
                  • Gość: nioma Re: A gdzie nioma była... IP: 62.233.201.* 27.09.06, 15:57
                    becikowego nie wziela, sama zarabia na swoja rodzine
                    zasilkow nie brala i nie bierze
                    dodatkow rodzinnych tez nie
                    placi podatki, nie korzysta z ulg i nie jezdzi na gape
                    uwaza sie jednym slowem za osobe uczciwa i tego samego wymaga od innych

jesli dla was to takie dziwne, ze mozna byc uczciwym, to wspolczuje
                    • Gość: gizmo Nioma pytań nie rozumie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:01
                      ...czy nie chce zrozumieć?
                      • Gość: he he he Re: Nioma pytań nie rozumie... IP: *.chello.pl 27.09.06, 16:03
                        Gość portalu: gizmo napisał(a):

> ...czy nie chce zrozumieć?

służbistka?
                      • Gość: ali g gizmo! Może podsekretarzem stanu IP: 217.153.211.* 27.09.06, 16:04
                        Cię zrobią , mają masę wolnych stanowisk,poudzielaj się jeszcze trochę!
                      • antybandzior gizmo kaczy frajerze tak ci dobrze jest? 27.09.06, 16:04
                        cwaniaczku jeden, wystąp na solo pod sejmem
                    • vor_tex Re: A gdzie nioma była... 27.09.06, 16:06
                      i uwaza ze pojscie z dziecmi na manife jest OK, tak?
                      Zrob sobie wiecej, bedzie frekwencja
                  • Gość: ToKu To jak teraz po rozum do głowy poszła to też źle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:01
                    No bo tera Panie to u władzy MY jesteśmy!
                    MY jesteśmy KRYSTALICZNIE czyści!
                    I NAS TRZEBA POPIERAĆ BEZWARUNKOWO!

Po za tym łatwiej się będzie nam rządziło, jak się okaże, że Polacy to stado
                    baranów, które pójdą nawet i na rzeź bez jednego słowa prostestu jeżeli tylko
                    tam pasterz (albo nawet dwóch łudząco podobnych pasterzy) je poprowadzi!

Jakbym mieszkał w Wawie już byłbym pod sejmem.
                    Liczę na was Warszawiacy. Kaczora wynieśliście do władzy dając mu prezydenturę
                    stolicy, ale teraz możecie naprawić swój błąd.
                    Jak protesty wypalą, na weekend jestem w Wawie!

• Gość: gizmo Re: To jak teraz po rozum do głowy poszła to też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:03
                      Cześć Kali, zapraszamy, wpadnij.
                  • Gość: Marcin Re: A gdzie nioma była... IP: *.aster.pl 27.09.06, 22:18
                    A co to ma do rzeczy? Moj stopień wkurzenia pod rządami SLD nie był jeszcze
                    taki, żeby manifestowac, natomiast teraz przelała się czara goryczy. PiS miał
                    tak pełne usta słów o rewolucji moralnej, że to, co wczoraj zobaczyłem, każe mi
                    głośno powiedzieć: DOŚĆ ! Takich hipokrytów nie bylo nawet w SLD !
                    PiS = Prawo i Sprawiedliwośc ! I ta partia chciała wystawić p. Beger, skazaną
                    za fałszowanie list wyborczych, na pierwszym miejscu swojej listy ?! Ta partia
                    chciała z pieniędzy sejmowych (publicznych !!) finansować roszczenia z tytułu
                    weksli, które podpisali posłowie Samoobrony ?! Cholernie to jest prawe i
                    sprawiedliwe...
              • sceptyk Moja droga Niomo 27.09.06, 23:44
                Jakos nie widzialem Cie na protestach jak banda komucho-zlodziei rzadzila.
                Majac ankietowe poparcie spoleczenstwa w granicach 7%. Pewno bylas wtedy za
                granica, czyz nie?
      • Gość: BB Re: Sejm dziś 16.30 IP: *.aster.pl 27.09.06, 23:43
        o których kryminalistach mówisz ? - o tych z PO , SLD, Samobrony ?-już nasi
        pradziadowie mówili ..." krowa ,która głośno ryczy ,mało mleka daje ..."-
        idealnie pasuje do krzykaczy Tuska , Komorowskiego, Olejniczaka ,
        Rokity ,Leppera-którym " pomroczność jasna " przysłoniła fakt jak to oni
        kupczyli z PIS-em o stołki, tak pazernie ,że PIS w końcu pogonił tą chołotę.SLD
        chce zapomnieć jak "kupowali" Piekarską,Celinskiego i innych.Jedno jest
        pewne,tylko strach mógł połaczyć tak skrajne towarzystwo jak SLD,PO,Samoobronę-
        przed czym?- a przed ujawnieniem wcześniej ,czy pożniej "bagienka" w jakim
        siedzą od dawna.
    • swimaz Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 15:59
      dzis o 19 pod Sejmem
      ja tez bede
      • Gość: ali g Warszawo! Daj przykład jak zawsze ! IP: 217.153.211.* 27.09.06, 16:03
        Nie dojadę do Wawy na 19:00.Jak się nic nie ruszy tu u mnie (Katowice) to jadę
        w weekend do Wawy.Sezon ochronny na chore kaczki się kończy!
        • Gość: gizmo Re: Warszawo! Daj przykład jak zawsze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:05
          Dziwne IP macie w tych Katowicach.
    • Gość: miecio Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.aster.pl 27.09.06, 16:04
      I zamienimy jednych oszukańców na drugich. Myślisz że inne partie z prawa czy
      lewa robią inaczej- prześledź całe szesnaście lat naszej demokracji.
      Dziwię się że ludzie dali się nabrać na nowe nazwy partii, przecież PIS to
      dawne PC a PO to UW i parę innych drobnych partii których nazw już nie pamiętam
      (chyba SKL, CHjakieś tam i coś jeszcze). Z lewicą też nie lepiej. Od samego
      początku politykę uprawiają ci sami ludzie, zmieniają tylko nazwy partii po
      przegranych wyborach- wzyscy oni już mieli okazję rządzić i co pokazali?
      • Gość: gizmo Towarzysze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:06
        Żądajcie podwyżki i dynamicznego IP!
        • Gość: Jenny Gizmo to pi*dowski trol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:13
          Etatowo odpowiedzialny za za tropienie watkow antypisi antykaczych.Szkolony
          fachowo do ich rozbrajania przez fachowców tego typu jak Kaminski.
        • Gość: FOZZ Re:Uwaga prowokatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:58
          Jak zwykle na posterunku Gizmo i he he he pisowscy prowokatorzy od rydzyka
          • antoni.goczal Suski oskarża ABW i Wassermannnna ?!!!!! 27.09.06, 17:21
            Poseł PiS Marek Suski twierdzi, że TVN dokonał prowokacji dziennikarskiej we
            współpracy ze służbami specjalnymi.
            A czy to znaczy, że .... ?
            • Gość: he he he Już jadą posiłki Policyjne IP: *.chello.pl 27.09.06, 17:23
              rozpędzą to patalajstwo zdziczałe
    • margala jest już około 20 osób! 27.09.06, 18:08
      widziałem w 'teleexpressie'

około 20 osób i 2-3 transparenty

pozdrawiam tych, którzy się tam nie wybierają
      M.
      • Gość: gizmo Re: jest już około 20 osób! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:12
        Samabrona nie jest w warszawie szczególnie silna. Ale jak PO zorganizuje w
        stolicy marsz protestu to na pewno uczestników będzie więcej. Swój udział już
        zapowiedział Lepper oraz Platforma Proletariacka.
        • Gość: xxx222 Re: jest już około 20 osób! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:46
          Eeee... Na razie protestują tylko lewacy wszelkiej maści (SLD,
          różowo-zieloni). Można się spodziewać, że ew. dołączy do nich PO - pewno
          jeżeli akcja lewaków chwyci. Na razie (z przekazów medialnych), ani PO, ani
          PSL nie wzywają do protestów. I w sumie nie ma o co :/
          • Gość: gizmo Jak to nie ma o co???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:50
            O WADZĘ!!!
            • Gość: WCałka Re: Jak to nie ma o co???!!! IP: *.icm.edu.pl 27.09.06, 19:55
              Żeby pokazać, że tylko Całka na prezydenta!!!!
    • poodzian Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 19:04
      Tak idę pod Sejm, nie jestem z SLD! Nie możemy sobie pozwolić na to co się
      dzieje w tym kraju!
      • Gość: WCałka Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.icm.edu.pl 27.09.06, 19:54
        Brawo, brawo! Pokażmy, jakie jest poparcie dla Włodzia Całki!

Bo przecież zadymę zorganizowało WPS. Co ciekwae, już dzień wcześniej...
        • Gość: jgjg Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.09.06, 20:12
          Czy aby przyklad nie idzie z Wegier? R...cie Starowe bedzie poklask na
          swiecie!!!
          • Gość: xxx222 Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:17
            Zbieg okoliczności:

www.europa21.pl/name-News-article-sid-6130.html
    • warzaw_bike_killerz A czyje beda kamienice? 27.09.06, 19:04
      Skoro ludzie wyjda na ulice?
    • Gość: portek Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.chello.pl 27.09.06, 20:08
      Kaczki na taczki
      • Gość: Jan N Ciekawe ile Gó..ana płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:34
        za wypisywanie takich głupot dla ciemniaków. Możecie iść na ulicę a oni zabiorą
        wam mieszkania :P.
        Następnych dwóch prominentów z Warszawskiego PO się wypisało.
    • Gość: steve Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:27
      Może Polacy się obudzą i pokażą naszej klasie politycznej, a najbardziej tym
      zakłamanym "moralistom" od VI RP co o nich naprawdę myślimy. Olejmy demonstrację
      7 października i przyjdźmy jutro pod Sejm!
      • Gość: xxx222 Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:43
        Miało być dzisiaj. Cos nie wyszło? Frekwencja niedopisała?
    • Gość: kixx apel godny popracia,tylko forum zle IP: *.acn.waw.pl 27.09.06, 21:47
      zamiesc to na forum kibicow Legii,dla nich kazda okazja jest dobra zeby
      rozwalic kawalek miasta
      • nefil Re: apel godny popracia,tylko forum zle 27.09.06, 21:59
        Co prawda, to prawda. Kibice Legii mogą być wkurzeni. Kaczyński obiecał stadion
        i słowa jak zwykle nie dotrzymał. Hehe
        • Gość: e-kibel UWAGA, jutro czołgi wyjeżdżają na ulice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:18
          Lech dzisiaj dał prikaz strzelania bez ostrzeżenia.
          Lepiej uciekajcie do swoich domów i po 22 nie wychodzcie.
          A jak to nie pomoże, to F16 zakupione przez kaczki, beda patrolowac polskie
          niebo, a cele obierac komputerowo.
      • warzaw_bike_killerz Re: apel godny popracia,tylko forum zle 27.09.06, 22:24
        O tak, kibice Legii moga byc podwojnie oszukani. Ilosc antypisowskich prowokacji
        w TVN-ie jest proporcjonalna do uniewazniania przetargow na budowe stadionu
        narodowego. Kto jest sponsorem Legii? Bo juz zapomnialem..
        • sceptyk Chyba WBK nie sledzisz niusuf 27.09.06, 23:51
          Legia bedzie miala stadion wybudowany; i to według swego pomyslu.
    • sanssouci Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 23:48
      TVN 24 wlasnie nadal, ze 63 proc. badanych chce rozwiazania Sejmu. Ciekawe ilu z nich wybierze sie potem na wybory. Bo tu lezy glowny problem-lud nie glosuje, a potem narzeka.
      • Gość: xxx222 SLD czeka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:13
        Wczoraj nie wyszło, to może dziś?

Tym razem też będą dawać gratis gumowe kaczki? A będą darmowe napoje i żarcie?
    • sceptyk Skoro jest tam Senyszyn 27.09.06, 23:53
      to musze i ja sie wybrac. Po autograf.
    • Gość: gienek Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: 195.136.98.* 28.09.06, 13:39
      No i po rewolucji, a mogło być tak pięknie...
      • Gość: xxx222 Cóż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:12
        Takimi siłami było trudno (zeznania świadków):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=49384708&a=49424456

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=49384708&a=49423990
    • barry_o Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 28.09.06, 16:25
      Chłopcze, właśnie popełniłeś przestępstwo z art. 254 zagrożone karą do 5 lat
      więzienia. Ze względu na młody wiek, może Ci odpuszczą.
    • Gość: tedy Szkoda a mogło byc tak pieknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:06
      Chyba nie ma juz w polsce ludzi co potrafia zrobic przewrót.
    • Gość: JAAAAAAAA Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.nsa.gov.pl 29.09.06, 12:38
      O 16.00!!!!!
      • Gość: xxx222 *.nsa.gov.pl - podżeganie do... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:53
        ..niepokojów i obalenia porządku społecznego.

I jak tu mieć jakikolwiek szacunek dla "władzy sądowniczej" ;)))))))))
        • warzaw_bike_killerz Re: *.nsa.gov.pl - podżeganie do... 29.09.06, 12:56
          Do jakich niepokojow? Ja sadze, ze w PiS-ie rzadzi uklad, ktory chce
          samodzielnie sie obalic. Bez pomocy Samoobrony, PO czy SLD.
          To sie nazywa posiadanie kontroli do samego konca.
    • Gość: świadoma Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.chello.pl 29.09.06, 21:54
      No i tak oto Po i komuchy będą miały to, o co im chodziło. O naiwne masy! Tak
      łatwo wami manipulować...
      • Gość: negatyw Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.range81-129.btcentralplus.com 30.09.06, 00:08
        TV-;moralnosc owieczek;-manipulacja motlochem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka