el_blanto 27.09.06, 11:41 Zróbmy to co na Węgrzech.Rozgońmy to kacze gnojowisko zwane 4rp.Dzis pod sejm o 19. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość wracaj do pracy nierobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:07 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragonov Przekażmy PiSowi pozytywną energię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:11 Pozytywną dla większości Polaków, czyli przekażmy im po ok 2000J/głowę i będzie spokój z grypą. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Taa, nieroby i warchoły. Pamiętam te hasła. 30.09.06, 18:07 Mam nadzieję, że ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary ale po co... IP: 217.153.205.* 27.09.06, 11:50 Przecież jak zrobią nowe wybory, to będzie to samo. Frekwencja 30% i wygra PIS, PO albo komuna, co na jedno wyjdzie. Dopóki będziecie ciołki głosowac na socjalistów z PO, PIS albo innych postsolidaruchów i postkomuchów, to będzie tak jak było. Trzeba sobie wybrać UPR, to byście oidetchnęli. A tak, to po co robić przewrót, żeby za chwile wybrac inną podobną cholerę, której i tak zalezy tylko na stołkach i kasie. A wy, drodzy wyborcy, jesteście MOTŁOCHEM w KOLONII. Bo tak właścnie traktują was kolejne rządy - od prawa do lewa - jak KOLONIĘ, jak TUBYLCÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
el_blanto Re: ale po co... 27.09.06, 12:02 Trzeba sie ruszyc i powiedziec Dosc! Niech to usłysza od zwykłych ludzi.Takiego szamba to nawet za Milera nie bylo. UPR jest nierelanla i innej alterntywy na dzien dzisiejszy nie ma dla Polski. Siedzenie w domu nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary no to kogo potem wybrać? IP: 217.153.205.* 27.09.06, 12:09 PO, PIS, SLD czy SAMOOBORNĘ, skoro UPR jest nierealna? Jaka różnica jest miedzy tymi czterema pierwszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
el_blanto Re: no to kogo potem wybrać? 27.09.06, 12:17 Żadna z czterech pierwszych tak mocno sie nie skompromitowała jak Pis .A chodzi o to zeby odsunac pis od wladzy i wybrac cos na zasadzie mniejszego zła dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
rakkar5 Re: no to kogo potem wybrać? 27.09.06, 12:34 el_blanto, też lubię jarac blanty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:36 Mary: "no to kogo potem wybrać? PO, PIS, SLD czy SAMOOBORNĘ?" El_blanto: "Żadna z czterech pierwszych tak mocno sie nie skompromitowała jak Pis". Oto żelazna logika rycerzy Układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.aster.pl 28.09.06, 11:04 "Mary: "no to kogo potem wybrać? PO, PIS, SLD czy SAMOOBORNĘ?" El_blanto: "Żadna z czterech pierwszych tak mocno sie nie skompromitowała jak Pis". Oto żelazna logika rycerzy Układu" Gizmo czy nie widzisz że są to cały czas ci sami ludzie, mieliśmy u władzy AWS (a kto był w AWS), mieliśmy u władzy postkomunę (też ich znamy na pamięć) i za każdym razem były jakieś mniejsze lub większe afery i głupie tłumaczenia- czy to z prawa czy to z lewa- że nie my tylko wstrętna opzycja i jakieś ciemne siły. Na kogo można oddać swój głos?- ja takich nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:21 Tak, widze to doskonale. Widziałem koniec AWS-u, widziałem koniec SLD, widziałem podrygi PSL-u i UDecji. Dlatego też nie jestem przerażony dokonaniami PiS-u - i histerię wywołaną wokół ich rządów uważam za momentami śmieszniejszą niż dokonania (?) Kaczorów. A ponieważ do głosowania już się przyzwyczaiłem (choć nie za PRL-u), więc tym razem uważnie przestudiuje listy wyborcze - skwapliwie omijając znane mi już nazwiska i partie. Ale i tak skończy się na UPRze. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek ale po co wybierać innych, skoro zmienią partie? 29.09.06, 17:16 i dalej będa te same gęby - nie ważne, że głosowałeś na SLD, PO, LPR, Samoobronę, UPR, zaraz tam się zleci całe niedobite ptactwo ze zmienionym pierzem, ale ze wszystkimi gnidami na skórze. tu posadzik, tam sprawa załatwiona, krzesełko, zmiana szyldu... na jedno wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:27 PIS na razie nie kradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Re: no to kogo potem wybrać? IP: *.kalisz.mm.pl 29.09.06, 19:21 na kogokolwiek głosuje to i tak wredna gęba Giertycha i Begerowej zawsze na pierwszym planie mam dosć protestuję!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3rp Re: ale po co... 27.09.06, 13:54 Mary, z UPR był i chyba jest były wice burmistrz Ursynowa Tomasz Grochulski. Nawywijał niemało na Ursynowie i teraz z ramiienia PIS mocno stara się na Żoliborzu. Za takich UPR-owców to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a pedały też tam będą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:09 prostytutki i przedstawiciele białoruskiego rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:05 A, puknij ty się w łeb!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na ul IP: *.crowley.pl 27.09.06, 13:37 nie wiem co by się musiało stać żeby porządnie wkurzyć Polaków i zmusić do reakcji. Powiedzmy sobie prawdę. Nie ma alternatywy. A jak jest, to większość emigrowała. Pis i tak ma nas gdzieś i będzie się trzymał władzy tak jak SLD, może i pozmieniają tam parę stanowisk, ale nadal będą się znęcać nad nami i trzymac się władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:15 Masz rację maxi.Mmam jeszcze w pamięci Węgry.Wolała bym,by to wyborcy roztrzygali.Ale może szkoda czasu.Może tylko w ten sposób ludzie zobaczą że nie jest tak,jak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
barry_o Re: wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na u 28.09.06, 16:18 Dramat forów internetowych polega na tym, że mogą wypowiadać się na nich wszyscy, nawet ci, co nie znają polskiej ortografii. Tylko dlaczego inni użytkownicy narażeni są na czytanie tych "wypowiedzi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: wszyscy są już zmęczeni...nawet wyjściem na u IP: *.crowley.pl 28.09.06, 16:26 Dramat forów internetowych polega na tym, że mogą je czytać wszyscy, nawet ci, znają się na polskiej ortografii. Tylko dlaczego ci użytkownicy wchodząc na foum nie liczą się z tym że będą narażeni są na czytanie tych "wypowiedzi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Róbmy rewolucję!!! 27.09.06, 14:26 Wykopac idiotów z Sejmu niech zobaczą jakie są prawdzie problemy ludzi i wysiądą z wygodnych limuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Róbmy rewolucję!!! IP: 82.139.8.* 27.09.06, 14:36 Jestem ZA. Nie zasłaniajcie się emigracją czy lenistwem. To nasza jedyna szansa żeby pokazać co myśli społeczeństwo i czego oczekujemy. Ja idę, wezmę znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Motłoch jednak jesteście... IP: 217.153.205.* 27.09.06, 14:45 Po co robić rewolucję? Przecież co 4 lata są WOLNE I DEMOKRATYCZNE wybory. Sami sobie taką władzę wybraliśmy, więc po co robić rewolucję. Wystarczy MĄDRZEJ głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Na kaczorów głosowało tylko 10% pisuarów 27.09.06, 14:54 Gość portalu: Mary napisał(a): > Po co robić rewolucję? Przecież co 4 lata są WOLNE I DEMOKRATYCZNE wybory. Sami > > sobie taką władzę wybraliśmy, więc po co robić rewolucję. Wystarczy MĄDRZEJ > głosować. To nie my Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Re: Na kaczorów głosowało tylko 10% pisuarów 27.09.06, 14:58 No to jak to jest, że kaczory rządzą? Widocznie na innych głosował jeszcze mniej. A co macie, rewolucjoniści, innego do zaproponowania? Leppera z Beggerową? A może Tuska z Walcową? A może Milera z Jaskiernią? Pomyślcie najpierw przy urnie, a dopiero potem na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Motłoch i anarchia i głopota zwykła 27.09.06, 15:23 Mnie się wcale rzady PiS nie podobają. Ale wcale mi sie nie podobało ani za SLD ani za innych władz po 1946 r. Wszsycy, od Bieruta do Kaczyńskiego są siebie warci. Ale o ile między Bierutem a Rakowskim władza wybierała się dama, o tyle od Mazowieckiego do dziś, od 17 lat, można sobie głosowac na kogo się chce. A i tak wychodzi gó... Wiec pytam się ja, CZYJA TO JEST WINA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: Motłoch jednak jesteście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:48 Ty jesteś Mary czy Maria Kaczyńska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary wiesz co, IP: 217.153.205.* 27.09.06, 15:54 poczytaj se inne wpisy moje w tym wątku, to się przekonasz, że NIE JESTEM KACZYŃSKA i rónie daleko mi do PiS co do SLD i do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 14:35 Ludzie juz sa pod sejmem: tiny.pl/76rt----- IV RP R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: wezcie jajka!!!!! n/t 27.09.06, 14:54 I pomidory, dojrzałe najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofelfan Burak w dłoń IP: 62.233.214.* 27.09.06, 15:39 Nie namawiam do rzucania - ale to chyba burak najbliższym wizerunkiem " mężów stanu ', "czołowych przywódców " czyli jak sami się ogłaszją "kłamcy i warhoły " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:48 trzeba iść. Nawet jeśli to nic nie da, przynajmniej niech naród pokaże swoje niezadowolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he A gdzie ten Rokita IP: *.chello.pl 27.09.06, 14:59 Który za Gdansk nie zginie? Schował się pod pierzynę? Odpowiedz Link Zgłoś
el_blanto Re: A gdzie ten Rokita 27.09.06, 15:18 Pojawmy sie tam najliczniej jak to mozliwe,weźcie znajomych.Okazmy swoje niezadowolenie bo miarka chyba juz sie przebrala.Pokazmy ze społeczeństwo jest nie jest az tak głupie i naiwne jak wysługusy w partyjnych pszeregach.Co dadza sie walic w dupsko za byle stołek.Dosyc nam wstydu przed Europa. A ci ktorym zanikło poczucie obywatelskiej odpowiedzialnosci za kraj niech siedza w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert a tobie 'he he he' już pozostał tylko głupi śmiech IP: *.pl 27.09.06, 15:21 i dobrze... Skompromitowales sie juz ostatecznie razem ze swoja Prawie Sprawiedlowoscia. Cokolwiek teraz nie napiszesz nie bedzie w najmniejszym stopniu wiarygodne - co najwyzej zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he a mnie pozostało dalej głosić głupote PO IP: *.chello.pl 27.09.06, 15:33 Gość portalu: wert napisał(a): > i dobrze... > > Skompromitowales sie juz ostatecznie razem ze swoja Prawie Sprawiedlowoscia. > > Cokolwiek teraz nie napiszesz nie bedzie w najmniejszym stopniu wiarygodne - co > najwyzej zalosne... idź , będę cie oglądał jak cie niosą na drzwiach od stodoły estetyczny bronek, janek bez płci rokita, wyłupiasty donald, hania vel hiena będą cie nieść skoro ich wyniosłeś a póżniej robaki swoje zrobią szybciej niż ich pamięć endriu apeluje o nie zbieranie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yes yes yes Juz JEST demonstarcja pod Sejmem!!! IP: *.pl 27.09.06, 15:22 ! Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Sejm dziś 16.30 27.09.06, 15:12 Nie tylko do ludzi z PD: o godz. 16,30 pod Sejmem Hasło - "Kryminaliści Wynocha" spotykamy sie pod Sejmem i w centrach duzych miast Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Sejm dziś 16.30 27.09.06, 15:16 To zdecydujcie się, czy o 16:30, czy o 19, czy o 20... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx optymista 27.09.06, 15:24 HAHAHAHA. Nawet godziny demonstracji nie mogą ustalić, a rzund bedo łobalać. Łobalta lepiej po pół basa z gwinta i idźta przez zboże... we wsi moskal stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Kunce, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:25 ...bo jak poważnie potraktujecie wasze hasło, to będziecie musieli odłączyć się od waszych Bermanoolejniczaków. Pozostanie wam tylko koalicja z waszym nowym sprzymierzeńcem - Samąbroną. Jak już dziś się zaczniesz starać, to może przed wyborami pstrykniesz sobie fotkę z Andrzejem i fotel w radzie masz w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Kunce, uważaj... 27.09.06, 15:30 Bóg zapłać za dobre słowo - będę ostrozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kunce, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:40 Jak taka miła jesteś to mam dla ciebie cytaciki dwa. Jeden z dziś: "Znany prawnik i karnista prof. Zbigniew Hołda uważa, że w rozmowie Beger-Lipiński nie doszło do korupcji. Jego zdaniem były to 'negocjacje polityczne, do których prawo karne nie ma zastosowania'." Drugi, trochę dłuższy, historyczny: "I na samym początku rozmowy pani minister wyjęła jakiś papier i zwracając się do mnie, powiedziała: To jest to, co chcieliście, co chcieli, w sensie prywatnym, nadawcy. To jest to co, co było postulowane, co postulowaliście itd. I coś powiedziała... ja powiedziałem, spytałem się pani prezes Łuczywo: Helenko, czy to jest to, o co chodzi? I wtedy pani prezes Łuczywo powiedziała, że w tak krótkim czasie i w tym trybie ona nie jest władna ocenić tego i prosi o to, żeby mieć możliwość... Nie, nawet, zdaje się, to było jeszcze inaczej. Zdaje się, ona powiedziała: W tej sytuacji ja się zwracam do pana premiera, żeby pan przyjął tę propozycję, którą my złożyliśmy. I wtedy pani minister powiedziała, że to trzeba przestudiować... czy nie ma różnic. I wtedy chyba pan premier zaproponował: To się spotkajcie, panie, następnego dnia, żeby tę całą sprawę jakby już wyczyścić do końca, żeby już tutaj jasne było, że to jest zapis, który jest satysfakcjonujący dla wszystkich." A więc jak szukasz korupcji i kryminalistów, to nie musisz jej daleko szukać. W swojej nowej partii będziesz miała zajęcie na najbliższe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
el_blanto Sejm juz sie dzieje 27.09.06, 15:33 Dołaczajcie juz jak mozecie bo podobno ludzie sie juz sie zbieraja.Kto moze pózniej to niech tez niech tez przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Sejm juz sie dzieje IP: *.chello.pl 27.09.06, 15:35 el_blanto napisał: > Dołaczajcie juz jak mozecie bo podobno ludzie sie juz sie zbieraja.Kto moze > pózniej to niech tez niech tez przybywa. nie ludzie tylko lewactwo Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Sejm juz sie dzieje 27.09.06, 15:49 wybieramy sie cala rodzina dzisiaj wieczorem nie jestesmy lewactwo - jestesmy uczciwymi ludzmi ktorzy nie moga wyrazic zgody na to aby panstwem rzadzila banda cwaniakow i zlodzieji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo A gdzie nioma była... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:55 ...jak rządziło SLD? W domku cierpliwie nioma Dziennik TV z rodziną oglądała ciesząc się z sukcesów rządów Mylera i Belki? I popłakiwała nad ciężkim losem Rywina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: A gdzie nioma była... IP: 62.233.201.* 27.09.06, 15:57 becikowego nie wziela, sama zarabia na swoja rodzine zasilkow nie brala i nie bierze dodatkow rodzinnych tez nie placi podatki, nie korzysta z ulg i nie jezdzi na gape uwaza sie jednym slowem za osobe uczciwa i tego samego wymaga od innych jesli dla was to takie dziwne, ze mozna byc uczciwym, to wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Nioma pytań nie rozumie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:01 ...czy nie chce zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Nioma pytań nie rozumie... IP: *.chello.pl 27.09.06, 16:03 Gość portalu: gizmo napisał(a): > ...czy nie chce zrozumieć? służbistka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali g gizmo! Może podsekretarzem stanu IP: 217.153.211.* 27.09.06, 16:04 Cię zrobią , mają masę wolnych stanowisk,poudzielaj się jeszcze trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior gizmo kaczy frajerze tak ci dobrze jest? 27.09.06, 16:04 cwaniaczku jeden, wystąp na solo pod sejmem Odpowiedz Link Zgłoś
vor_tex Re: A gdzie nioma była... 27.09.06, 16:06 i uwaza ze pojscie z dziecmi na manife jest OK, tak? Zrob sobie wiecej, bedzie frekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu To jak teraz po rozum do głowy poszła to też źle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:01 No bo tera Panie to u władzy MY jesteśmy! MY jesteśmy KRYSTALICZNIE czyści! I NAS TRZEBA POPIERAĆ BEZWARUNKOWO! Po za tym łatwiej się będzie nam rządziło, jak się okaże, że Polacy to stado baranów, które pójdą nawet i na rzeź bez jednego słowa prostestu jeżeli tylko tam pasterz (albo nawet dwóch łudząco podobnych pasterzy) je poprowadzi! Jakbym mieszkał w Wawie już byłbym pod sejmem. Liczę na was Warszawiacy. Kaczora wynieśliście do władzy dając mu prezydenturę stolicy, ale teraz możecie naprawić swój błąd. Jak protesty wypalą, na weekend jestem w Wawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: To jak teraz po rozum do głowy poszła to też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:03 Cześć Kali, zapraszamy, wpadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: A gdzie nioma była... IP: *.aster.pl 27.09.06, 22:18 A co to ma do rzeczy? Moj stopień wkurzenia pod rządami SLD nie był jeszcze taki, żeby manifestowac, natomiast teraz przelała się czara goryczy. PiS miał tak pełne usta słów o rewolucji moralnej, że to, co wczoraj zobaczyłem, każe mi głośno powiedzieć: DOŚĆ ! Takich hipokrytów nie bylo nawet w SLD ! PiS = Prawo i Sprawiedliwośc ! I ta partia chciała wystawić p. Beger, skazaną za fałszowanie list wyborczych, na pierwszym miejscu swojej listy ?! Ta partia chciała z pieniędzy sejmowych (publicznych !!) finansować roszczenia z tytułu weksli, które podpisali posłowie Samoobrony ?! Cholernie to jest prawe i sprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Moja droga Niomo 27.09.06, 23:44 Jakos nie widzialem Cie na protestach jak banda komucho-zlodziei rzadzila. Majac ankietowe poparcie spoleczenstwa w granicach 7%. Pewno bylas wtedy za granica, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Sejm dziś 16.30 IP: *.aster.pl 27.09.06, 23:43 o których kryminalistach mówisz ? - o tych z PO , SLD, Samobrony ?-już nasi pradziadowie mówili ..." krowa ,która głośno ryczy ,mało mleka daje ..."- idealnie pasuje do krzykaczy Tuska , Komorowskiego, Olejniczaka , Rokity ,Leppera-którym " pomroczność jasna " przysłoniła fakt jak to oni kupczyli z PIS-em o stołki, tak pazernie ,że PIS w końcu pogonił tą chołotę.SLD chce zapomnieć jak "kupowali" Piekarską,Celinskiego i innych.Jedno jest pewne,tylko strach mógł połaczyć tak skrajne towarzystwo jak SLD,PO,Samoobronę- przed czym?- a przed ujawnieniem wcześniej ,czy pożniej "bagienka" w jakim siedzą od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
swimaz Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 15:59 dzis o 19 pod Sejmem ja tez bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali g Warszawo! Daj przykład jak zawsze ! IP: 217.153.211.* 27.09.06, 16:03 Nie dojadę do Wawy na 19:00.Jak się nic nie ruszy tu u mnie (Katowice) to jadę w weekend do Wawy.Sezon ochronny na chore kaczki się kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Warszawo! Daj przykład jak zawsze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:05 Dziwne IP macie w tych Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.aster.pl 27.09.06, 16:04 I zamienimy jednych oszukańców na drugich. Myślisz że inne partie z prawa czy lewa robią inaczej- prześledź całe szesnaście lat naszej demokracji. Dziwię się że ludzie dali się nabrać na nowe nazwy partii, przecież PIS to dawne PC a PO to UW i parę innych drobnych partii których nazw już nie pamiętam (chyba SKL, CHjakieś tam i coś jeszcze). Z lewicą też nie lepiej. Od samego początku politykę uprawiają ci sami ludzie, zmieniają tylko nazwy partii po przegranych wyborach- wzyscy oni już mieli okazję rządzić i co pokazali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Towarzysze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:06 Żądajcie podwyżki i dynamicznego IP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Gizmo to pi*dowski trol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:13 Etatowo odpowiedzialny za za tropienie watkow antypisi antykaczych.Szkolony fachowo do ich rozbrajania przez fachowców tego typu jak Kaminski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re:Uwaga prowokatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:58 Jak zwykle na posterunku Gizmo i he he he pisowscy prowokatorzy od rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Suski oskarża ABW i Wassermannnna ?!!!!! 27.09.06, 17:21 Poseł PiS Marek Suski twierdzi, że TVN dokonał prowokacji dziennikarskiej we współpracy ze służbami specjalnymi. A czy to znaczy, że .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Już jadą posiłki Policyjne IP: *.chello.pl 27.09.06, 17:23 rozpędzą to patalajstwo zdziczałe Odpowiedz Link Zgłoś
margala jest już około 20 osób! 27.09.06, 18:08 widziałem w 'teleexpressie' około 20 osób i 2-3 transparenty pozdrawiam tych, którzy się tam nie wybierają M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: jest już około 20 osób! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:12 Samabrona nie jest w warszawie szczególnie silna. Ale jak PO zorganizuje w stolicy marsz protestu to na pewno uczestników będzie więcej. Swój udział już zapowiedział Lepper oraz Platforma Proletariacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: jest już około 20 osób! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:46 Eeee... Na razie protestują tylko lewacy wszelkiej maści (SLD, różowo-zieloni). Można się spodziewać, że ew. dołączy do nich PO - pewno jeżeli akcja lewaków chwyci. Na razie (z przekazów medialnych), ani PO, ani PSL nie wzywają do protestów. I w sumie nie ma o co :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Jak to nie ma o co???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:50 O WADZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WCałka Re: Jak to nie ma o co???!!! IP: *.icm.edu.pl 27.09.06, 19:55 Żeby pokazać, że tylko Całka na prezydenta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 19:04 Tak idę pod Sejm, nie jestem z SLD! Nie możemy sobie pozwolić na to co się dzieje w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WCałka Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.icm.edu.pl 27.09.06, 19:54 Brawo, brawo! Pokażmy, jakie jest poparcie dla Włodzia Całki! Bo przecież zadymę zorganizowało WPS. Co ciekwae, już dzień wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.09.06, 20:12 Czy aby przyklad nie idzie z Wegier? R...cie Starowe bedzie poklask na swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:17 Zbieg okoliczności: www.europa21.pl/name-News-article-sid-6130.html Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz A czyje beda kamienice? 27.09.06, 19:04 Skoro ludzie wyjda na ulice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portek Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.chello.pl 27.09.06, 20:08 Kaczki na taczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan N Ciekawe ile Gó..ana płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:34 za wypisywanie takich głupot dla ciemniaków. Możecie iść na ulicę a oni zabiorą wam mieszkania :P. Następnych dwóch prominentów z Warszawskiego PO się wypisało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:27 Może Polacy się obudzą i pokażą naszej klasie politycznej, a najbardziej tym zakłamanym "moralistom" od VI RP co o nich naprawdę myślimy. Olejmy demonstrację 7 października i przyjdźmy jutro pod Sejm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:43 Miało być dzisiaj. Cos nie wyszło? Frekwencja niedopisała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx apel godny popracia,tylko forum zle IP: *.acn.waw.pl 27.09.06, 21:47 zamiesc to na forum kibicow Legii,dla nich kazda okazja jest dobra zeby rozwalic kawalek miasta Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: apel godny popracia,tylko forum zle 27.09.06, 21:59 Co prawda, to prawda. Kibice Legii mogą być wkurzeni. Kaczyński obiecał stadion i słowa jak zwykle nie dotrzymał. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel UWAGA, jutro czołgi wyjeżdżają na ulice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:18 Lech dzisiaj dał prikaz strzelania bez ostrzeżenia. Lepiej uciekajcie do swoich domów i po 22 nie wychodzcie. A jak to nie pomoże, to F16 zakupione przez kaczki, beda patrolowac polskie niebo, a cele obierac komputerowo. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: apel godny popracia,tylko forum zle 27.09.06, 22:24 O tak, kibice Legii moga byc podwojnie oszukani. Ilosc antypisowskich prowokacji w TVN-ie jest proporcjonalna do uniewazniania przetargow na budowe stadionu narodowego. Kto jest sponsorem Legii? Bo juz zapomnialem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Chyba WBK nie sledzisz niusuf 27.09.06, 23:51 Legia bedzie miala stadion wybudowany; i to według swego pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
sanssouci Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 27.09.06, 23:48 TVN 24 wlasnie nadal, ze 63 proc. badanych chce rozwiazania Sejmu. Ciekawe ilu z nich wybierze sie potem na wybory. Bo tu lezy glowny problem-lud nie glosuje, a potem narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 SLD czeka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:13 Wczoraj nie wyszło, to może dziś? Tym razem też będą dawać gratis gumowe kaczki? A będą darmowe napoje i żarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Skoro jest tam Senyszyn 27.09.06, 23:53 to musze i ja sie wybrac. Po autograf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: 195.136.98.* 28.09.06, 13:39 No i po rewolucji, a mogło być tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Cóż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:12 Takimi siłami było trudno (zeznania świadków): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=49384708&a=49424456 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=49384708&a=49423990 Odpowiedz Link Zgłoś
barry_o Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 28.09.06, 16:25 Chłopcze, właśnie popełniłeś przestępstwo z art. 254 zagrożone karą do 5 lat więzienia. Ze względu na młody wiek, może Ci odpuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy Szkoda a mogło byc tak pieknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:06 Chyba nie ma juz w polsce ludzi co potrafia zrobic przewrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAAA Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.nsa.gov.pl 29.09.06, 12:38 O 16.00!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 *.nsa.gov.pl - podżeganie do... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:53 ..niepokojów i obalenia porządku społecznego. I jak tu mieć jakikolwiek szacunek dla "władzy sądowniczej" ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: *.nsa.gov.pl - podżeganie do... 29.09.06, 12:56 Do jakich niepokojow? Ja sadze, ze w PiS-ie rzadzi uklad, ktory chce samodzielnie sie obalic. Bez pomocy Samoobrony, PO czy SLD. To sie nazywa posiadanie kontroli do samego konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadoma Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.chello.pl 29.09.06, 21:54 No i tak oto Po i komuchy będą miały to, o co im chodziło. O naiwne masy! Tak łatwo wami manipulować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negatyw Re: Ludzie Na ULICE!!!!! o 19 IP: *.range81-129.btcentralplus.com 30.09.06, 00:08 TV-;moralnosc owieczek;-manipulacja motlochem. Odpowiedz Link Zgłoś