brzoza36 30.09.06, 21:46 zdarzyło się , że oglądałem . No chyba dlatego , że w Polsce ,sam nie wiem. Wszystko ok , taka konwencja ... Jednak co to za debil prowadzący ?! Ten z Polski z brudką . Prostak , żenada ! Żart z dyskoteki lub pubu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Miss World - nasza odpadła już w I turze 30.09.06, 21:52 Sorry, nacisnęło się nie tak:-) Teraz tylko Czeszka może nasz słowiański honor uratować :-)) PS. A ten z bródką - Prokop - świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Miss World - nasza odpadła już w I turze 30.09.06, 21:57 I uratowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Miss World - nasza odpadła już w I turze 30.09.06, 22:00 Najpiękniejsza była Rumunka. Niezwykłej subtelności uroda. Ale Czeszce pogratulować też należy:-) Typ Pameli Anderson ciągle w modzie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Miss World - nasza odpadła już w I turze 30.09.06, 22:19 no , ja bym powiedział , ze raczej typ Barbie , ale gdzie ten Ken ? Porazka ... bez Kena nie chcemy spać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Miss World 30.09.06, 22:01 czas wybudować w Warszawie halę widowiskowo-sportową z prawdziwego zdarzenia. sala kongresowa już się do takich imprez nie nadaje, co - moim zdaniem - było dziś wieczorem widać. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Miss World 30.09.06, 22:18 ależ , Prokop to zwykły prostak , to tak jakby Lepper prowadził tę imprezę ! Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re: Miss World 30.09.06, 22:28 margala 30.09.06, 22:01 + odpowiedz czas wybudować w Warszawie halę widowiskowo-sportową z prawdziwego zdarzenia. sala kongresowa już się do takich imprez nie nadaje, co - moim zdaniem - było dziś wieczorem widać. To prwada choc kongresowa w TV tak zle nie wypadla. Czeszka bardzo urodziwa . Podoba mi sie. No a Donald Truph juz zaciera rece. Nastepna do kolekcji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oilx Re: Miss World IP: *.aster.pl 30.09.06, 22:42 Czeszka i honor Europy...very funny. Moim zdaniem, to nie był dobry wybór (chyba że chodzi o poprawność polityczną, wybor sterowany itepe). Wśród kandydatek były całkiem ładne, np.Hinduska. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Miss World 01.10.06, 11:40 Hinduska miała to coś , była sobą , inteligentna , naturalnie sympatyczna , ale tam to nie ma znaczenia . Impreza jakości zero. Debilne wypowiedzi prowadzącego , zespół dzieciaków smucących nie wiadomo dlaczego , Gibb ala BeeGees - taka ikona muzyki rozrywkowej, hol jako miejsce na wywiady , mikrofony reportazowe (co za gafa) i w holu jakiś prostak w tle w trampkach i koszuli wymiętej , jakbym oglądał komedie z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: Miss World IP: *.eranet.pl 02.10.06, 02:02 Oj i tak wiadomo że wygrywa się za politykę - np reprezentantka pl dostaje org na samą myśl o kaczynskich - przypadek? Polka wygrała w 1989r - przypadek? Widziałem że to leci w TV ale oglądałem to tyle ile trwa przeskoczenie kanłu przy zmianie programów za pomocą + - Czytając wypowiedzi okazuje się że nic nie straciłem. Z resztą one i tak nie są w moim typie :P Odpowiedz Link Zgłoś