kwrzosek1 09.10.06, 11:53 planuje zakup ubezpieczenia w luxmed warszawa, jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytek Re: opinia luxmed IP: *.crowley.pl 09.10.06, 13:23 Nie mam porównania z innymi, ale jeżeli będzie to jakiś pakiet podstawowy, to nie będziesz zachwycony. Niby wszystko jest ok. Ale na wizytę u specjalisty trzeba czekać kilka-klikanaście dni. Tak jest jak podajesz numer karty z niskim "abonamentem". Jak wchodzisz z ulicy i płacisz pełną stawkę za badanie/konsultacje to zaraz się ktoś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepegi Re: opinia luxmed IP: *.edipresse.pl 09.10.06, 15:49 Kiedyś to była niezła przychodnia. Teraz ewidentnie stawiają na ilość, a nie na jakość. Potwierdzam zdanie przedmówcy: na wizytę czasem czeka się tyle, ile w państwowej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
power_of_kobylany Re: opinia luxmed 10.10.06, 22:12 Odradzam. Rzadko choruję a właśnie w sytuacjach nagłych nie można na nich liczyć bo każą czekać kilka dni na wizytę. Chodzę w związku z tym buląc do konkurencji a abonament leży odłogiem. Nawet zębów u nich nie prześwietlam, bo inni robią to oczywiście od ręki. Kiedyś przygoda z LuxMed o mało nie zakończyła się dla mnie tragedią. Na wizytę u okulisty kazali mi czekać 5 dni i nie chcięli mnie przyjąć na tzw. dyżur o 19 bo luda było od groma. Na szczęście znalazłem pomoc w innej klinice i dzięki szybkiej diagnozie udało się uratować wzrok w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: opinia luxmed 10.10.06, 22:52 Ja osobiście nie narzekam, jeśli chodzi o mnie. Ale jest do kitu, jeśli chodzi o opiekę nad moją 4-miesięczną córką. Ponad 20 dni czekania na echo serca to przegięcie na maxa, podobnie było z USG bioder i brzuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: opinia luxmed 11.10.06, 10:11 Potwierdzam że Lux-med jest kiepski - długie kolejki, nie najlepsi lekarze (mało lekarzy pracujących w szpitalach), stawiają na ilośc nie jakość - mam darmowy abonament z pracy i nie korzystam. Kiedyś było oki - teraz porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristina Re: opinia luxmed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:02 brzydal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: opinia luxmed IP: *.aster.pl 11.10.06, 13:12 Mialam abonament w Luxie przez 4 lata poniewaz pracowalam w firmie ktora miala tam podpisana umowe. Korzystalam pare razy i moje refleksje sa niestety takie jak wiekszosci: dlugie terminy, lekarze niesympatyczni, znudzeni i zniecierpliwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: opinia luxmed 11.10.06, 13:24 Z luxmedu korzystalem z 10 lat temu. Rzadko choruje, wiec rzadko korzystam generalnie. Kiedy przestalo mi sie chciec pracowac, w Luxmedzie wystawiono mi zwolnienie lekarskie na okres wypowiedzenia :) Raz leczylem sie na powaznie - antybiotyk ACC400 sam potrafie sobie przypisac. Potem wpadlem w sidla Medicoveru. Jest OK. Potem mialem jakies w lecznicy z Mariottu, ale nie skorzystalem. Potem znowu Medicover - nic zlego nie moge napisac. Teraz mam supermarketowy AnalMed czy EnelMed - juz nie pamietam.. jeszcze nie skorzystalem. Mam nadzieje, ze nie skorzystam - nazwa mnie przeraza i ta supermarketowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
shelly2 Re: opinia luxmed 14.10.06, 11:02 stanowczo nie polecam Lux Medu,pracowalam, poznalam prace od srodka- bardzo kiespska jakosc, jest wiele lepszych klinki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shelly2 Re: opinia luxmed 14.10.06, 11:03 nie polecam Lux Medu, pracowalam, poznalam od srodka, jest wiele lepszych, konkurencyjnych klinik pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś