Gość: normalny IP: 195.20.110.* 21.03.03, 17:04 Jednym wielkim syfem , mendami , cwakniakami , mafia , dresiarzami ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Czym może pochwalić się Warszawa? - syfem IP: 217.197.165.* 21.03.03, 17:06 Milo ze nas odwiedziles, ale skoro juz jestes, wytlumacz mi, prosze, co to jest "cwakniak"? Czy to jest jakis cukierek? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: NIE-normalny! 21.03.03, 17:16 Ok, kutafonie! Tak , tak ty cwaniaczku - normalny A z kad nadajesz ta swoja medowska wiadomosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: NIE-normalny! IP: 195.20.110.* 21.03.03, 17:35 Z Wawy , a skąd , wkurza mnie tu wszystko , nic nie można załatwic , gdzie sie nie ruszysz , to ludzie szczekają na ciebie , wszędzie syf , bałagan , śmieci , a głupki w dresach w Bemach zajeżdzają ci drogę , korki ... itd. Dlatego to pisze . Juz żygac mi sie chce jak mam pomyśleć ,że mam sie tutaj poruszać . Sory jak kogoś uraziłem , ale sami przyznacie ,że tak jest. Popatrzcie prawdzie w oczy. Prawda Boli .... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: NIE-normalny! 21.03.03, 17:58 Polecam Ci spacer po Lazienkach. O tak, historia, spokoj, oddychamy w rytm marszu, podziwiamy zabytki i pomniki. Jak sie znudzi to polecam spacer po parku brodnowskim. Faina sprawa. Ta dzielnica zaduzo zabytkow nie ma! Poza paroma menelami. Odpowiedz Link Zgłoś