piskle2006 21.10.06, 11:21 Wbrew propagandzie michtrixa, ludzie nie mają wody z mózgu tak jak młodzi aktywiści PO, którzy królują na tym forum. Kto widzi sukcesy Pis i popiera IV RP prosimy o wpis... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nefrot Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:29 Nigdy nie poprę pisuaru i nikt o zdrowych zmysłach z Warszawy nie poprze tych największych nieudaczników w historii Warszawy.Pis tak zapuścił komunikacyjnie to miasto,a Lech Kaczyński użył jej(prezydentury w Warszawie)jako trampoliny w góre.Skutki odczuwamy na własnej skórze. Precz z Pisem i Lpr Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t 21.10.06, 15:42 dokładnie,nie trzeba wcale być żadnym aktywistą PO czy nawet sympatykiem żeby zobaczyć jak bardzo pisowcy rozpisdżają ten kraj i to miasto.Zresztą nie wiem czy PO jest wiele lepsza może jest bo jawi się jako obywatelska partia.Ale Niesiołowski to mi bardziej pasuje do pisowców a nie liberałów,przeciesz ten pan ma bardzo konserwatywne poglądy.Tak czy siak nie wiem na kogo głosować,na pis na pewno nigdy nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek korupcja jak byla tak jest- ludzie pis lamia prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:30 w kazdej dzielnicy mozna znalezc dziesiatki przykladow inwestycji budowanych na podstawie decyzji nie uwzgledniajacych istniejacy charakter zabudowy - wydawanych kosztem mieszkancow deweloperow nie interesuja konflikty i utrudnienia - sprzedaja mieszkania naiwniakom - niech sie nabywcy martwia - a urzednicy wydaja lewe zgody - bo nie ma planow miejscowych ci sami ludzie szaleja od lat - uklad warszawski ma sie coraz lepiej radni pis informowani o sprawach przyznaja racje, obiecuja sie zajac - a potem udaja, ze nic sie nie stalo kasa ze Specu w zamian za glosy na radzie Warszawy - to jest caly pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienius Re: korupcja jak byla tak jest- ludzie pis lamia IP: 217.153.125.* 23.10.06, 09:26 przecież pis przekupił 6 radnych z PO i zaproponował im stanowiska w spólkach z udziałem kapitału miasta, oni nie muszą chodzić do pracy tylko dostają na konta wypłaty i premie, na de3cyzje pana prezydenta trzeba czekać po kilkanaście miesięcy bo burmistrz nawet sprzątaczce nie może odpisać zgody na urlop, jak jeden człowiek który był 11 lat kelnerem może teraz rządzić wydziałem geodezji gdzie wcześniej każda dzielnica miała kilka osób w tym wydziale i szybko to robili, a teraz jeden człowiek to robi i w dodatku jest to kelner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek tez chcialbym zeby tak bylo IP: 62.218.228.* 25.10.06, 16:20 urzednicy ze starej gwardii korzystaja z faktu braku planow zagospodarowania - wolna amerykanka dla inwestorow staly numer - zakup malej dzialki wsrod domkow jadnorodzinnych i szybka sprzedaz mieszkan w blokowcu wcisnietym posrod domki przebitka niezla - i zostaje na lapowke dla urzednika oraz dobra porszawke kto ma oczy do patrzenia - ten widzi Odpowiedz Link Zgłoś
piskle2006 PiS wyremontował 16x wiecej km dróg niż PO 21.10.06, 17:13 i to w czasie 1 kadnecji Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS wyremontował 16x wiecej km dróg niż PO 22.10.06, 11:44 Ale to 16 razy więcej wziełeś z sufitu czy też marzeń? Może podasz źródło tego sukcesu tylko proszę nie nasz dziennik ani Gazetę Polską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx chodzi o Siekierkowski,czy o Swietokrzyski? IP: *.acn.waw.pl 21.10.06, 17:49 a ile mostow wybudowal PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to pytanie to już poniżej pasa! 22.10.06, 11:45 Kogo to obchodzi w PiSuarach jaki most? Ważne że 12 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: inwestycje najwieksza kleska PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:31 Nasłuchałeś się PISowych bajek do poduszki.Warszawiacy wiedzą jak Kaczory zaniedbały miasto.Ci chorzy ludzie nie potrafią tworzyć,jedynie obsesyjnie zwalczać wszystkich i wszystko wkoło.Kłamstwa,pomówienia,łamanie prawa jest ich chlebem powszednim.Wiedzą że ciemny naród/ ich zwolennicy/ to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 szczególnie w urzędników! Ci dostali znacznie wię 22.10.06, 11:46 cej pieniędzy niż ich poprzednicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puławski Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 06:12 Kaczyński uruchomił juz przyspieszenie. Szteliga, Jakubowska niedługo reszta z afery mostowej , mazur z za nim reszta. Po 4 latach tylko świry z Tworek będą popierać te opcję. Tak Trzymać Kaczyńśki i bez litości wypalać te korupcyjne pola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: *.aster.pl 23.10.06, 00:36 >> Kaczyński uruchomił juz przyspieszenie. Jakie przyspieszenie ? Cokolwiek by mówić o Piskorskim i co by jemu zarzucać, za jego kadencji otwarto dwa mosty: Świętokrzyski i Siekierkowski. Za Kaczyńskiego nie otwarto, ani nawet nie rozpoczęto budowy choćby jednego mostu. Przygotowania do budowy mostu Północnego mogą służyć natomiast jako antywzór planowania inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienius Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: 217.153.125.* 23.10.06, 09:29 tylko szkoda że to robią przed wyborami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERYSKOP Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 07:47 www.polskieradio.pl/media/artykul.aspx?od=1&id=60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj spokój oni i tak nie zrozumieją IP: *.flashnet.pl 22.10.06, 08:38 w jakim państwie zyjemy i czego chce PiS, będą uważać nas za oszolomów a sami sobie dorabiać dobre samopoczucie jak przystało na "inteligentów" z awansu społecznego. Michnik daje im komfort i oni nie chca poznać rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: oni i tak nie zrozumieją IP: *.acn.waw.pl 22.10.06, 09:04 nie rozumiem jak mozna przeciwstawiac Michnika Kaczynskiemu to tak jakbym przeciwstawial Marksa Engelsowi co prawda ci z pierwszej pary sie nie znosza,ale i tak jeden jest wart drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: oni i tak nie zrozumieją 22.10.06, 11:50 Gość portalu: kixx napisał(a): > nie rozumiem jak mozna przeciwstawiac Michnika Kaczynskiemu > to tak jakbym przeciwstawial Marksa Engelsowi > co prawda ci z pierwszej pary sie nie znosza,ale i tak jeden jest wart drugieg > o Jest tylko jedna różnica. Michnik wydaje gazetę którą czyta dużo mPolaków a Kaczory mają władzę którą zdobyli szczyjąc jednych przeciw drugim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: oni i tak nie zrozumieją IP: *.acn.waw.pl 22.10.06, 12:07 inaczej powiedziane,ale to samo "Michnik wydaje gazetę którą czyta dużo Polaków" Kaczynski zdobyl wladze dzieki poparciu duzej liczby Polakow roznica wiec wbrew pozorom jednak nie jest az tak istotna zreszta Michnik w szczuciu i osmieszaniu tez nie jest nowicjuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: oni i tak nie zrozumieją IP: *.aster.pl 23.10.06, 00:32 Tyle że Kaczyński zdobył władzę i ją utrzymuje za pieniądze publiczne, a Michnik wydaje GW za pieniądze prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaess JKM pomoże, on nieomylny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 03:05 ...a jego teorie są powszechnie sprawdzone...jest taki kraj... Nibylandia, tam się nie szczuje, tylko propaguje kretynizmy. Michników tam nietu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx A co tobie pomoze?Moze jakies proszki na poczatek? IP: *.acn.waw.pl 23.10.06, 09:22 Zacznij od Corega Tabs,to dosc lagodny srodek Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Jak widać tych zwolenników PiSuarów nie ma za dużo 22.10.06, 11:51 piskle2006 napisał: > Wbrew propagandzie michtrixa, ludzie nie mają wody z mózgu tak jak młodzi > aktywiści PO, którzy królują na tym forum. Kto widzi sukcesy Pis i popiera IV > RP prosimy o wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaOlala Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:05 rotfl.lhs.pl/Petka/torebka%20Jakubowskiej.ASF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienius Re: Kto przeciw Michnikowi a za PIS wPiSuje się t IP: 217.153.125.* 23.10.06, 09:20 podaj mi jakiś sukces pis poza muzeum powstania warszawskiego, jak mam historią nakarmić czwórkę dzieci, co zrobiliście przez cztery lata aby żyło mi się lepiej w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: po co sprawy miejskie upolityczniać? 23.10.06, 09:39 Zaczyna się licytacja niczym u dzieci w piaskownicy. W lokalnej władzy rozlicza się ludzi nie z tego po czyjej stronie się opowiadają i jakie poglądy polityczne mają tylko jak są skuteczni i co rzeczyiście zrobili/zrobią dla miasta. Mało mnie obchodzi czy ktoś jest z UPR, PiS, PO czy SLD. Naprawdę mało. Ja chcę aby w moim mieście jedździły nowoczesne autobusy i tramwaje (póki co parę miast polskich już stolicę pod tym wzgledem wyprzedziło), ja chcę "niewidocznych" urzedników, którzy nie będą kazali mi czekac na byle papierek trzech miesięcy, ja chcę prostych ulic, na których moje autko nie podskakuje i w dziury nie wpada, ja chcę dobrego oświetlenia nocą, ja chcę zadbanych terenów zielonych, ja chcę obwodnicy by ruch tranzytowy nie pchał się przez centrum itp. itd. Kto to zrobi? Czy z PiS czy z PO czy z SLD czy z innej partii lub stowarzyszenia. Pytam kto???!!!! Do tej pory wszyscy tylko obiecują i tylko obiecują. Foldery wydają, na konferencjach prasowych się spierają, przekonują jak to będzie cudownie itp. itd. Ja już za stary jestem bym dał się złapać na obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Nic nie umiem. Chcę być dyrektorem. Chcę do pis. IP: *.aster.pl 23.10.06, 22:05 Odpowiedz Link Zgłoś