Gość: mirabela IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 16:48 Czy Wy również macie tak złą opinię na temat tej szkoły jak ja? Czy też uważacie, że rektor zamiast oczu powinien mieć dolary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirabela Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 08:38 Hop, hop, czy nie ma tu rzadnego wściekłego studenta? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 02.04.03, 15:22 Dołączam się!!! Byłam studentką uzupełniających, mam już ten "zbytek łaski" za sobą. Zdzierają na każdym kroku a są do kitu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.crowley.pl 02.04.03, 15:41 Ja teraz tam studiuję na uzupełniających i nie mam złego zdania o tej szkole. Specjalnie nie zdzierają z ludzi - moim zdaniem 1800 zł za semestr uzupełniających to nie tak dużo, a poziom taki jak w większości szkół. Może w Ciechanowie jest inaczej - nie wiem, bo nie byłam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 02.04.03, 15:50 Zgodzę się, że nie jest to najdroższa szkoła w W-wie, ale kasa nie jest adekwatna do wiedzy jaką się wynosi - a nie wynosi się wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 09:46 Gość portalu: Aga napisał(a): > ale kasa nie jest > adekwatna do wiedzy jaką się wynosi - a nie wynosi się wiele... Wynieś zatem jakiś projektor albo portfel rektora może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pienkny i mondry Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.acn.pl 02.04.03, 15:30 Mirabela, duże masz cycki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabela Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 16:47 Oj, wątpię, czy piekny, a już z pewnością nie mądry. A szkoda... Ja również kończyłam WSM w Wa-wie. A co do cen to 1800 za semestr to może nie najwięcej, tylko trzeba wziąć pod uwagę, że semestrów jest 7, a nie jak w normalnych szkołach 6. To niemal zmusza do kontunuowania studiów magisterskich u nich, bo kto chciałby tracić pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parole Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.pp.com.pl 02.04.03, 22:12 Płacić barany i nie narzekać !!! A jak sie nie chce to na bazar iść kupić dyplom - będzie nawet taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabela Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 09:36 Ze stylistyki zamieszczonego postu wniskuję, że masz w tym kupowaniu spore doświadczenie. Może i jest taniej, tylko satysfakcja nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wyższa Szkoła Menedżerska SIG IP: *.crowley.pl 03.04.03, 11:04 Nawiązując do tego, co napisała Aga: W mojej opinii, to co wyniesiesz ze szkoły zależy tylko od Ciebie. Można się dużo nauczyć w przeciętnej szkole i niewiele w szkole renomowanej, to zależy od tego, czy chodziłaś do szkoły po to, żeby się czegoś nauczyć, czy po to, żeby mieć "papier". Znam wiele osób (z wieloma też pracuję), które kończyły np. SGH, AE w Krakowie i nie mam uważam (oni też), że moja wiedza jest mniejsza od tej, którą oni posiadają. Jeśli chodzi o kontynuowanie nauki, to nikt Cię do tego nie zmusza. Kilka osób, które kończyły ze mną studia licencjackie, z różnych powodów, nie kontynuuje ich w WSM, część zdecydowała się na przerwę w nauce, sporo osób jednak poszło dalej na magisterskie. Uściślę jeszcze - za licencjackie płaciłaś 1200 za semestr. Nie ma, a przynajmniej jak ja szukałam nie było, szkoły która była tańsza. Nawet licząc 7, a nie 6 semestrów, to i tak wychodzi taniej niż w innych szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś