aaarek11 07.11.06, 10:33 Witam wszystkich mieszkancow.Slyszeliscie cos o podwyzce dla ochrony? Podobno,ma wzrosnac oplata za ochrone ok 10 procent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avens Re: wiecej na ochrone 07.11.06, 17:43 Ciekawe za co?Za spanie?Za lenictwo?Ja bym oberwal jeszcze ze 20 procent.Maja wystarczajaco duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
dororom Re: wiecej na ochrone 08.11.06, 08:27 Jestem ciekawa jak ty byś pracował za 960 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: wiecej na ochrone 08.11.06, 09:27 Jak im się nie podoba, to niech zmienią pracę. Do tego czasu jednak mają pracować dobrze, chyba że wolą zasiłek dla bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sebekd Albo przyjada do Irlandii i dostana 1500 Euro/mc 11.11.06, 14:10 Niech sobie zatrudnia Rumuna za 960 bo niedlugo nie beda mieli wyjscia jak wszyscy wyjada. Chociaz Rumun nie glupi wiec dlugo nie posiedzi tylko wyfrunie gdzie lepiej. pozdro s. Odpowiedz Link Zgłoś
sylka3 Re: wiecej na ochrone 08.11.06, 09:57 No ale chyba tez trudno, zebysmy im płacili 960 zł za siedzenie i rozwiązywanie krzyzowek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysia074 Re: wiecej na ochrone 08.11.06, 22:06 Z tego co mi wiadomo ochroniarze na naszym osiedlu zarabiają 4 zł za godzinę więc kwotę 960 to osiągają po przepracowaniu ok 240 godzin po ustawowych 168 to mają ok 670 złotych za tyle to nawet krzyżówek bym nie chciała rozwiązywać biorąc pod uwagę że jest tyle ogłoszeń o pracę w ochronie za większe pieniądze to jestem pełna podziwu dla naszych panów ochroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: wiecej na ochrone 09.11.06, 11:29 moim zdaniem jak ktos bierze prace to powinien ja wykonywac sumiennie a nie w mysl powiedzenia jaka placa taka praca bo to moze sie odwrocic i mozna powiedziec jaka praca taka placa. nikt nikogo nie zmusza do pracowania jak sie nie chce pracowac za jakas kwote to sie siedzi w domu albo idzie do innej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: wiecej na ochrone 09.11.06, 12:30 Punkt widzenia zależy....itd zapewniam Cię,że jak byś zamienił się z nimi inaczej byś patrzył na tą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
selamatdatang Re: wiecej na ochrone 09.11.06, 13:25 Wiem, ze zajebiscie mala zarabiaja i zaluje, ze tak jest. Denerwuje mnie jednak jak koles spi przy zepsutej - otwartej bramie -1 i tez nic na to nie poradze.Pozatym ten co spi to gbur pierwszej wody, wiec nie dziwie sie, ze tak zarabia Czyli albo placmy im godziwie, ale nie placmy im wogole za spanie. Swoja droga nie rozumiem dlaczego ta brama jest nienaprawialna Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: wiecej na ochrone 09.11.06, 15:47 Adminstrator jest nienaprawialny.Wszystko można zrobić jak sie chce.A gburek jest tragiczny chyba niemowa bo nawet dzień dobry nie powie, tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: wiecej na ochrone 10.11.06, 10:51 Napiszę jeszcze raz i powoli: Nikt ich do pracy nie zmusza, zasiłek dla bezrobotnych czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: wiecej na ochrone 10.11.06, 13:42 PRZEZE MNIE JUZ TO BYLO NAPISANE WCZESNIEJ! TYLKO INNYMI SLOWAMI! W PELNI SIE Z TOBA ZGADZAM!!! TYLKO NA TYM FORMU MALO TAKICH LUDZI! UWAZAM ZE JAK KTOS BIERZE PRACE TO WIE ILE MU ZAPLACA! A POTEM MUSI SIE ROZLICZAC ZE SWOICH OBOWIAZKOW.. I TYLE! Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: wiecej na ochrone 11.11.06, 22:22 Proponuję się zrzucić, ale w formie barteru. Tzn. wyrzucając codzienne gazety wyrwać stronę z krzyżówką i zostawić panom przy wejściu. Ewentualnie zamiast krzyżówki poduszki, pierzyny, i inne jaśki. Powinno się na to 10% uzbierać. Coś miało się dziać w sprawie 'usprawniania' działania ochrony pół roku temu, ale na razie efektów nie widzę. Szampańskiej sobotniej nocy wszystkim - Odpowiedz Link Zgłoś