Gość: jp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:55 Zamiast pisać, że ktoś Cię olał, postaw pytania na forum, wtedy zobaczymy czy mówisz prawdę, czy jesteś PiS-owskim agentem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lemur Drogi jp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:04 Kwestia o którą pytałem jest wyraźnie opisana w moim pierwszym poście - chcę wiedzieć coś więcej o kandydtach PO na radnych z mojego okręgu. W kolejnych postach podaje dokładnie, że chodzi o ten okręg i tych kandydtaów: www.wybory.platforma.org/kandydaci.php?id=146501&nr=4 Ja naprawdę chciałbym zagłosować na któregoś z nich, ale trudno oddawać głos tylko na imię i nazwisko - chciałbym wiedzieć coś więcej. Insynuacje o "pisowskim agencie" są po prostu śmieszne - ja tych pajaców nie trawię. Jeśli PO nie jest w stanie zapewnić obsługi e-maili to w ogóle nie powinni umieszczać adresu do siebie na swojej stronie, a tak powstał nismak już na starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolak Lemur!Słyszałeś o google?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:34 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: Drogi jp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:45 Drogi Lemurze, sorry za PiS-owskiego agenta, ale emocje ponoszą. Na forum jest wątek Małgorzaty Żuber-Zielicz, kandydatki do Rady Warszawy z dzielnicy Wola (2 miejsce na liście). Możesz się więc z nią skontaktować, a na stronie PO jest krótka informacja o Robercie Pietrasiku (4 miejsce do dzielnicy). Tyle mogę Ci pomóc. Jeszcze raz sorry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś