Dodaj do ulubionych

Czarny weekend na drogach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:26
Jakoś policjanci wracający z Siedlec nie jechali przepisowo ,albo jak to często mędrkują inni policjanci ,nie dostosowali prędkości do warunków drogowych . Nie lubię jak pouczają mnie politycy i policjanci i urzędnicy ,którzy sami nie wykonują swoich obowiązków należycie i sami nie przestrzegają przepisów ,a także sami kombinują jak by tu coś ukraść . Ile już wysokiej rangi policjantów siedzie ,ile polityków ma coś na sumieniu ,ile urzędników zniszczyło bezprawnie ,wiele firm i żaden urzędas nie poniósł konsekwencji .
Obserwuj wątek
    • Gość: KATIA Czarny weekend na drogach IP: *.121.225.195.static.bait.pl 11.12.06, 20:58
      W wypadku na siekierkowskim zginal cudowny czlowiek. Osierocil zone i dwojke
      dzieci. Kierowca w bardzo ciezkim stanie lezy w szpitalu. Winny kierowca
      ciezarowki odjechal z miejsca wypadki jakby nic sie nie stalo-powinni zabrac mu
      prawo jazdy na reszte zycia, by nie mogl juz nikogo zabic!!!! Obys nigdy nie
      musial cierpiec tak jak rodzina poszkodowanych MORDERCO!!!!!!
      Gdyby ktos byl swiadkiem wypadku i mogl pomoc w odnalezieniu kierowcy
      ciezarowki, to bardzo prosze o o wpis w komentarzu.
      [*] to dla Ciebie P.
    • Gość: PARTS Re: Czarny weekend na drogach IP: 194.78.45.* 12.12.06, 14:54
      Tobie sie wydaje ze panujesz nad samochodem, ale sproboj zachamowac na pustej
      jezdni, zobaczysz czy auto zachowa sie tak jak ci sie zdaje, moze wtedy
      zrozumiesz te dziwna i mnie takze nic nie mowiaca formulke. Ja kilka razy tak
      sobie pobrubowalem i uwierz mi zdecydowalem sie jechac troche wolniej.
    • Gość: JB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 01:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka